I tata bi sine da malo vodi Slobodu, ali Sloboda nije ugostiteljski objekat, ti dobri momci su na nelegalan nacin u ilegali privatizovali klub i jos traze da im navijacu pune stadion da bi imali finansije za vodjenje kluba......smijesni su i nesposobni, nazalost ispastaju svi oni koji vole Slobodu, sramote i sebe i grad.mirsonetz je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:38Ne znam pisem i brisem pisem i brisem sve je ovo jako jako tesko. Ptice na grani znaju da uprava nema “svojih” para i da si ovo do sad jako lose uradili oko omladinaca i igraca, jer svi znamo da unazad koliko vec da je 99 generacija juniora bila zadnja ona koja je icemu valjala, a ovo poslije je katastrofa i kao takvi ne zasluzuju ovoliku minutazu. Kad bi samo malo svoj ego sklonili po strani i uz ovo oko finansija sto rade, sponzori, tekuce obaveze, papirologija, dugovanja uzeli na sebe, a nekog sa kešom doveli da finansira ekipu i strucni stab bilo bi najbolje moguce. Jer su bas dobrog posla odradili van sportskog sektora( inace ni jedan u uo nije sutno loptu ). Ne sporim dobri su momci zele najbolje Slobodi i rade najbolje moguce u interesu Slobode ali onoliko koliko je u njihovim mogucnostima. Sve dok nas budu sela pobjeđivala gabela, posusje, doboj, konjic itd nama nije mjesto u ovoj ligi, a nije vec odavno. Umjesto sad kad trebaju zapet ko da je pitanje zivota i smrti oni eksperimentisu. Ne znam dokle ce odvest ovo sve ali nece daleko.
Ps. Dolazi novi sponzor.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
🔴⚫️
Ma ne kazem da bi htio da se vrati, vec ono sto Aco i co misle. Kao sto su zahtijevali da se udje u PL pod svaku cijenu, samo da se dokaze kako to mogu i oni, a ne samo Azmir. Isto i ovo. Uradit ce sve zivo da dokazu kako znaju voditi klub (a ne znaju, vidit ce se to kad dodje kraj sezone i kad se bude mesetarilo). Treba za to imati i kesa, sto oni nemaju. Tuzno je samo sto zbog njihovog ega Sloboda ispasta, pa i mi navijaci...antisisoja1919 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:05Bez da ikog pravdam, al trenutno Azmir nije za nas.DamirT je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:54Pa oni ce sve uraditi zbog ega da dokazu kako eto i oni mogu, a ne samo Azmir. Samo sto Azmir ima kesa, ovi nemaju nista. Da nema transe ne bi mogli ni plate isplatiti, a kamoli ostale troskove...
Valjda im dodje zrak do mozga na ovoj pauzi do Zelje, pa skontaju da ovi moze samo nastetiti klubu. Ovaj sastav od jucer je nadam se bio zadnji puta.
Njemu je sad sve drugo prioritet, osim fudbala, kako bi se iscupao iz govana u kojima je.
Samo cu ti rec da nekim njihovom i nasim bivsim igracima vise od godinu duguje 20+ hiljada maraka.
Nama treba neko ko nema veze sa nasom politikom, Tuzlom, pa ni sa BiH.
Jer ako ima veze sa bilo cim od ovog goreg nabrojanih, ocekivat neki cirkus i malverzacije. Sve osim dobrih namjera.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
De malo podrske ljudima i momcima, ono je sramota navijaca da se zvizdi djeci Slobode sa Zapada, mi ne zasluzujemo Slobodu, moze mi reci da sam ovakav ili onakav ali nit zelim da se raspravljam nit slicno, u nekim situacijama i ja pogrijesim iz revolta a necu da me pojedinci nazivaju da sam sendvic navijac a prosao sam svasta sa Slobodom, direktno sam ucestvovao na 3 finala kupa na gostovanjima, plakao kao malo dijete, ovim ljudima treba dati podrsku jer mi nemamo nikog slicnom Azmiru koji bi preuzeo klub a da ne govorim za neke strance, nabijamo samo veci pritisak, ljudi su fino rekli da nemaju toliko srestava za nesto vece.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Grobari!!!fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:13De malo podrske ljudima i momcima, ono je sramota navijaca da se zvizdi djeci Slobode sa Zapada, mi ne zasluzujemo Slobodu, moze mi reci da sam ovakav ili onakav ali nit zelim da se raspravljam nit slicno, u nekim situacijama i ja pogrijesim iz revolta a necu da me pojedinci nazivaju da sam sendvic navijac a prosao sam svasta sa Slobodom, direktno sam ucestvovao na 3 finala kupa na gostovanjima, plakao kao malo dijete, ovim ljudima treba dati podrsku jer mi nemamo nikog slicnom Azmiru koji bi preuzeo klub a da ne govorim za neke strance, nabijamo samo veci pritisak, ljudi su fino rekli da nemaju toliko srestava za nesto vece.
-
- Kontakt:
Nisam niti ću ikad ikoga vagati jel pravi il sendvič navijač, to apsolutno nije ni korektno niti se vidim ko neko ko ima pravo to raditi. Ali da se ne slažem s tobom apsolutno se ne slažem. Zašto nam pola pojačanja nije registrovano? Zašto i oni koji jesu registrovani sjede na klupi? Zašto je otjeran na onakav način Dino i samim tim narušen ugled kluba i atmosfera u svlačionici? Sada se svaki igrač koji nema jakog menadžera moze zapitati jel on idući. To su velike pogreške uprave koje će nas vjerovatno koštati novog ispadanja, a već smo prvi favoriti za to. Brate vidiš ova pitanja iznad što sam nabrojao to su samo neka od brdo njih koji ukazuju na krajnje lošu situaciju.fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:13De malo podrske ljudima i momcima, ono je sramota navijaca da se zvizdi djeci Slobode sa Zapada, mi ne zasluzujemo Slobodu, moze mi reci da sam ovakav ili onakav ali nit zelim da se raspravljam nit slicno, u nekim situacijama i ja pogrijesim iz revolta a necu da me pojedinci nazivaju da sam sendvic navijac a prosao sam svasta sa Slobodom, direktno sam ucestvovao na 3 finala kupa na gostovanjima, plakao kao malo dijete, ovim ljudima treba dati podrsku jer mi nemamo nikog slicnom Azmiru koji bi preuzeo klub a da ne govorim za neke strance, nabijamo samo veci pritisak, ljudi su fino rekli da nemaju toliko srestava za nesto vece.
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:24Nisam niti ću ikad ikoga vagati jel pravi il sendvič navijač, to apsolutno nije ni korektno niti se vidim ko neko ko ima pravo to raditi. Ali da se ne slažem s tobom apsolutno se ne slažem. Zašto nam pola pojačanja nije registrovano? Zašto i oni koji jesu registrovani sjede na klupi? Zašto je otjeran na onakav način Dino i samim tim narušen ugled kluba i atmosfera u svlačionici? Sada se svaki igrač koji nema jakog menadžera moze zapitati jel on idući. To su velike pogreške uprave koje će nas vjerovatno koštati novog ispadanja, a već smo prvi favoriti za to. Brate vidiš ova pitanja iznad što sam nabrojao to su samo neka od brdo njih koji ukazuju na krajnje lošu situaciju.fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:13De malo podrske ljudima i momcima, ono je sramota navijaca da se zvizdi djeci Slobode sa Zapada, mi ne zasluzujemo Slobodu, moze mi reci da sam ovakav ili onakav ali nit zelim da se raspravljam nit slicno, u nekim situacijama i ja pogrijesim iz revolta a necu da me pojedinci nazivaju da sam sendvic navijac a prosao sam svasta sa Slobodom, direktno sam ucestvovao na 3 finala kupa na gostovanjima, plakao kao malo dijete, ovim ljudima treba dati podrsku jer mi nemamo nikog slicnom Azmiru koji bi preuzeo klub a da ne govorim za neke strance, nabijamo samo veci pritisak, ljudi su fino rekli da nemaju toliko srestava za nesto vece.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemam nista protiv tvojih pitanja, imas pravo i da se ne slazes sa mnom, znam da necemo nikad imat isto misljenje i to je posteno nema sta, svi imaju pravo da kazu sto zele i da im se ne svidja Uprava, igraci i slicno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:24Nisam niti ću ikad ikoga vagati jel pravi il sendvič navijač, to apsolutno nije ni korektno niti se vidim ko neko ko ima pravo to raditi. Ali da se ne slažem s tobom apsolutno se ne slažem. Zašto nam pola pojačanja nije registrovano? Zašto i oni koji jesu registrovani sjede na klupi? Zašto je otjeran na onakav način Dino i samim tim narušen ugled kluba i atmosfera u svlačionici? Sada se svaki igrač koji nema jakog menadžera moze zapitati jel on idući. To su velike pogreške uprave koje će nas vjerovatno koštati novog ispadanja, a već smo prvi favoriti za to. Brate vidiš ova pitanja iznad što sam nabrojao to su samo neka od brdo njih koji ukazuju na krajnje lošu situaciju.fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:13De malo podrske ljudima i momcima, ono je sramota navijaca da se zvizdi djeci Slobode sa Zapada, mi ne zasluzujemo Slobodu, moze mi reci da sam ovakav ili onakav ali nit zelim da se raspravljam nit slicno, u nekim situacijama i ja pogrijesim iz revolta a necu da me pojedinci nazivaju da sam sendvic navijac a prosao sam svasta sa Slobodom, direktno sam ucestvovao na 3 finala kupa na gostovanjima, plakao kao malo dijete, ovim ljudima treba dati podrsku jer mi nemamo nikog slicnom Azmiru koji bi preuzeo klub a da ne govorim za neke strance, nabijamo samo veci pritisak, ljudi su fino rekli da nemaju toliko srestava za nesto vece.
Usput da kazem da ce Mekic i Komiya bit registrovani protiv Zelje jer protiv Borca necemo igrat
I platimo 10 KM da gledamo onaj cirkus na terenu i kurcobolju igrača..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne kontam kakve veze ima što je neko dijete Slobode ili ne da mu se ne smije zviždati? Ako su loše partije, nezalaganje na terenu, neznanje ili šta već, logično da će izrevoltirani navijači zviždati. To je tako u apsolutno svakom dijelu svijeta.
Ovdje se spominje da Ajax nema 5 igrača do 21. godine u prvoj postavi. U tom istom Ajaxu, prošle sezone je u nekoliko navrata znalo biti na terenu 8-9 igrača do 21. godinu, 4-5 igrača od 18-19. godina, sve Ajaxova djeca, pa navijači poslije visokih poraza od Feyenoorda, znači nije nekih sela ala Posušje već Feyenoorda su razvaljivali stadion, a ne samo zviždali im što su zaslužili.
Nisu djeca kriva što ne znaju, krivi su ovi što ih forsiraju, ali da su zaslužili zvižduke jučer i kritike - da, vrijeđanje i psovanje - ne.
Ovdje se spominje da Ajax nema 5 igrača do 21. godine u prvoj postavi. U tom istom Ajaxu, prošle sezone je u nekoliko navrata znalo biti na terenu 8-9 igrača do 21. godinu, 4-5 igrača od 18-19. godina, sve Ajaxova djeca, pa navijači poslije visokih poraza od Feyenoorda, znači nije nekih sela ala Posušje već Feyenoorda su razvaljivali stadion, a ne samo zviždali im što su zaslužili.
Nisu djeca kriva što ne znaju, krivi su ovi što ih forsiraju, ali da su zaslužili zvižduke jučer i kritike - da, vrijeđanje i psovanje - ne.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sto se onda ne gone u pm odakle su i dosli? Sto se jos igraju direktora i sefova ako su kokuzi i unistavaju ime kluba?
Najgore je sto se mi pocinjemo zadovoljavati ovakvom Slobodom. Ispusimo od Sarajeva i suti dobro je, ne treba siriti bespotrebnu negativu. Sta je dobro, fenjer cemo drzati cijele godine.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Da krenemo nekako unazad 20-ak dana. Trener koji je ušao u PL i kako tako slagao ekipu za PL korak po korak, stručnjaci mu daju otkaz? Kakav god da je trener, znamo da nije idealan, ali daleko od toga da je loš za PL. Sjećamo se da je prvu polusezonu 2019. godine izvukao maksimum iz ekipe. Na njegovo mjesto dovedeš trenera koji je prije godinu dana ispao iz PL sa Leotarom i kojeg je, recimo, Jahić nadigrao na Tušnju, a ništa bolji igrački kadar nije imao.
Na sve to dodaj i ovaj cirkus sa Kalesićem. On je nama bio među boljim igračima i ne možeš ga tek tako nogom nabiti. Prije su nogu zaslužili Cvijanović ili Hadžanović, a Kalesić da ostane i da se bori za to mjesto u ekipi.
Sad nevezano za gore, jako loše odrađen prelazni rok. Osmanković ima 5-6 utakmica za godinu dana, Jovašević rezerva Posušja, Tallison za sad ništa, Haračić za 2 godine par golova dao. Na to dodaj istrošene Hadžanovića, Ignjatovića, Cvijanovića i Kurtalića...
Na sve to dodaj i ovaj cirkus sa Kalesićem. On je nama bio među boljim igračima i ne možeš ga tek tako nogom nabiti. Prije su nogu zaslužili Cvijanović ili Hadžanović, a Kalesić da ostane i da se bori za to mjesto u ekipi.
Sad nevezano za gore, jako loše odrađen prelazni rok. Osmanković ima 5-6 utakmica za godinu dana, Jovašević rezerva Posušja, Tallison za sad ništa, Haračić za 2 godine par golova dao. Na to dodaj istrošene Hadžanovića, Ignjatovića, Cvijanovića i Kurtalića...
-
- Kontakt:
Upravo neka se sklone od kluba kad nemaju i ne znaju.Madal je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:19Sto se onda ne gone u pm odakle su i dosli? Sto se jos igraju direktora i sefova ako su kokuzi i unistavaju ime kluba?
Najgore je sto se mi pocinjemo zadovoljavati ovakvom Slobodom. Ispusimo od Sarajeva i suti dobro je, ne treba siriti bespotrebnu negativu. Sta je dobro, fenjer cemo drzati cijele godine.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Neka pokažu javno važeći Statut kluba. Da vidimo na čemu smo. Treba neko iz gradskog vijeća da traži Statut da vidimo ko troši naša sredstva i čiji je klub.
Treba i gradonačelnika prozvati i pitati ga javno čiji je klub i tražiti da objavi Statut. Iskače iz paštete gradonačelnik pa neka se malo pozabavi i Slobodom, jer se troše gradske odnosno naše pare.
Treba i gradonačelnika prozvati i pitati ga javno čiji je klub i tražiti da objavi Statut. Iskače iz paštete gradonačelnik pa neka se malo pozabavi i Slobodom, jer se troše gradske odnosno naše pare.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 11 avg 2024, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Najjace je kad nesto pitas, pa kaze Aco imate adresu kluba pa dodjite. Pa yebo te zivot, nece neki navijac iz lupam Finske dolaziti avionom da pita sta ga zanima. Ako je klub gradski, osnovne informacije moraju biti na stranici kluba za svaku osobu koju to zanima. Statuta na vidiku nema na stranici. Da ne govorim o ostalim informacijama.
Cim to neko trazi, odmah ispada neprijatelj kluba kojem zeli lose. A hocemo samo osnovne informacije koje skoro svaki klub na svijetu ima...
Cim to neko trazi, odmah ispada neprijatelj kluba kojem zeli lose. A hocemo samo osnovne informacije koje skoro svaki klub na svijetu ima...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Do neki dan nam zabranjivali komentari po društvenim mrežama, a vi bi Statut na izvolite i ostale informacije.DamirT je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:33Najjace je kad nesto pitas, pa kaze Aco imate adresu kluba pa dodjite. Pa yebo te zivot, nece neki navijac iz lupam Finske dolaziti avionom da pita sta ga zanima. Ako je klub gradski, osnovne informacije moraju biti na stranici kluba za svaku osobu koju to zanima. Statuta na vidiku nema na stranici. Da ne govorim o ostalim informacijama.
Ipak nam Aci ni poraz od 0:2 kući od **** Posušje ne može pokvariti dan.
- Beduin
- Kontakt:
Zamisli ti samo tog sklopa Slobodinog navijaca, a jos se uz to i Fukarom naziva i bodrio je klub u kopu, da ovako javno napise "ljudi su fino rekli da nemaju toliko srestava za nesto vece" a zatim trazi da dadnemo im podrsku. Podrsku jer nemaju para, ali hoce da vode klub pa makar bili najjeftinija ekipa u historiji PL i ispali opet.
Pa jel vas stid ovako razmisljati, a punoljetni ste?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Hajde ziv bio ne zelim da se raspravljam s tobom, nema potrebe za uvredama i nazivati kakav je ko navijac, sendvic navijac i to, ako ti se ne svidja moje misljenje zaobidji me i to je to, pozdravBeduin je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:51Zamisli ti samo tog sklopa Slobodinog navijaca, a jos se uz to i Fukarom naziva i bodrio je klub u kopu, da ovako javno napise "ljudi su fino rekli da nemaju toliko srestava za nesto vece" a zatim trazi da dadnemo im podrsku. Podrsku jer nemaju para, ali hoce da vode klub pa makar bili najjeftinija ekipa u historiji PL i ispali opet.
- RollingPaper
- Kontakt:
Nije ovaj trener toliko los, imo je finu zamisao sinoc da na pogon djece drži nulu na poluvremenu, pa da na svjezinu Haracica, Sere i Talisona u drugom poluvremenu zabije gol. I malo je falilo da to uspije.
Medjutim, koji Ajnštajn se sjetio da mjenja trenera 7 dana prije prvenstva? Sad lik mora upoznavat ekipu i nas mentalitet i sve zivo, dok se ušteli, mi cemo vec ispast.
I čemu ona arogantnost u vezi Dine, kaze 28 godina ima nema utakmice u premijer ligi, a lik ima 26 godina i izabran je za najboljeg igrača Prve lige, ali eto nije za premijer lige al jest Mahmud, Bratovcic itd. Djeca hodat ne znaju.
Uostalom, tusanjska publika, sta god ko pisao, je fudbalska publika koja zna da procjeni igraca, i ovo sa Dinom im nije trebalo.
I gdje su ovi novinari da rade intervju sa Zebom? Gdje njegova odgovornost ovde? Gdje se sakrio?
Dalje, moze li mi neko objasniti sto ce nam onolika djeca sad u najtezoj sezoni od nastanka lige.
Kao ovi igraci iz druge lige nisu za Premijer lige, al jesu djeca?
Pa ova ekipa iz druge lige bi pobjedila Posusje, sa Sarajevom su igrali egal, malo falilo da ih izbace na penale.
Bukvalno su trebali ostavit kostur ekipe i dovest dva tri pojacanja, kao sto je uradio Velez kad je usao.
Ne znam kome je na um palo da pravi revolucije sa djecom i da kompletnu ekipu promjeni zajedno sa trenerom, i ovako ne uigran udje u prvenstvo.
Medjutim, koji Ajnštajn se sjetio da mjenja trenera 7 dana prije prvenstva? Sad lik mora upoznavat ekipu i nas mentalitet i sve zivo, dok se ušteli, mi cemo vec ispast.
I čemu ona arogantnost u vezi Dine, kaze 28 godina ima nema utakmice u premijer ligi, a lik ima 26 godina i izabran je za najboljeg igrača Prve lige, ali eto nije za premijer lige al jest Mahmud, Bratovcic itd. Djeca hodat ne znaju.
Uostalom, tusanjska publika, sta god ko pisao, je fudbalska publika koja zna da procjeni igraca, i ovo sa Dinom im nije trebalo.
I gdje su ovi novinari da rade intervju sa Zebom? Gdje njegova odgovornost ovde? Gdje se sakrio?
Dalje, moze li mi neko objasniti sto ce nam onolika djeca sad u najtezoj sezoni od nastanka lige.
Kao ovi igraci iz druge lige nisu za Premijer lige, al jesu djeca?
Pa ova ekipa iz druge lige bi pobjedila Posusje, sa Sarajevom su igrali egal, malo falilo da ih izbace na penale.
Bukvalno su trebali ostavit kostur ekipe i dovest dva tri pojacanja, kao sto je uradio Velez kad je usao.
Ne znam kome je na um palo da pravi revolucije sa djecom i da kompletnu ekipu promjeni zajedno sa trenerom, i ovako ne uigran udje u prvenstvo.
-
- Kontakt:
Radnik se pojačao dosta a također tek ušli u ligu napravili su respektabilnu ekipu koja će sigurno biti na sredini tabele a ako se kockice poslože i u borbi za Evropu. Jučer potpisali i Pekarića, inače prošao je omladinske selekcije Slobode. Eto kako to Radnik radi i svaka im čast na tome, oni će zato opstati. A ako se prisjetimo prije samo 2 godine taj Radnik je bio u katastrofalnoj situaciji i nisu imali nikako novca. Oni su tad ispali al za 2 sezone u drugoj ligi očigledno organizovali i sredili klub, obezbijedili sredstva za PL i sada imaju respektabilnu ekipu.
- Beduin
- Kontakt:
Sam si trazio ovakav tretman i dokazat cu ti koliki si levet ispao.fukara87 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:55Hajde ziv bio ne zelim da se raspravljam s tobom, nema potrebe za uvredama i nazivati kakav je ko navijac, sendvic navijac i to, ako ti se ne svidja moje misljenje zaobidji me i to je to, pozdravBeduin je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:51Zamisli ti samo tog sklopa Slobodinog navijaca, a jos se uz to i Fukarom naziva i bodrio je klub u kopu, da ovako javno napise "ljudi su fino rekli da nemaju toliko srestava za nesto vece" a zatim trazi da dadnemo im podrsku. Podrsku jer nemaju para, ali hoce da vode klub pa makar bili najjeftinija ekipa u historiji PL i ispali opet.
Poceo si prvi prozivati kako nemamo pojma i znamo samo ono sto se napise na forumu ili Fb, a onda i "kakvi smo mi to navijaci" i slicno.
Ono sto ja imam utakmica sa Slobodom ti i ukucani zajedno necete imati do kraja zivota. I bas si meni nas'o slikati domafe ukaznice iz 2004. Pa to je sramota bolan i uslikati. Zato si nakon toga trebao se povuci i izvinuti za hrpu gluposti.
Dalje, kad branis javasluk i normalno ti je da ljudi priznaju da nemaju para iako znas cemu to onda vodi, zapitaj se kakav si ti navijac i koliko zaista dobro zelis Slobodi, a koliko to radis jer gotivis Acu i ostale. Kontas? Jer sam pises kako je bitna Sloboda, a kako moze biti najbitnija ako je vode ljudi koji priznaju da nemaju para.
Jos da ti kazem od koga su sve uzimali pare da bi klub istrpio proslu sezonu, zeludac mi se okrene cim se prisjetim. E zato sad imas te koji ti kroje sastav i guraju dvoju djecu naustrb kluba i rezultata. Nek Hasanovic bude na klupi, nek ti Dervisagic igra napadaca, neka mi imamo tovar U21 igraca pa ako prodje dobro eto im sav kajmak, u suprotnom ide prica kako su to nasa djeca, OP, podrska ovo-ono.
NISU TO NASA DJECA, TO SU DJECA MENADZERA ZARAD LICNE KORISTI.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.