FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od prvog nastupa ja pisem da Matanovic i Mehmedovic kakvi god da su igraci,za nas nisu,i to se s vremenom dobro vidi.
Nije mi samo jasno sta Zekic vidi u ovom drugom,prvi svakako ne dobija ni minut? Vjerovatno je to posljedica nedostatka igraca na toj poziciji.
Stvarno ce biti bzvz ako tu ne dovedemo nekoga,ta nam pozicija bas gori.
Ne mora ni stoper ni ovaj napadac nije morao doci,ali daj nam tog kreativca vise u p.m.
Nije mi samo jasno sta Zekic vidi u ovom drugom,prvi svakako ne dobija ni minut? Vjerovatno je to posljedica nedostatka igraca na toj poziciji.
Stvarno ce biti bzvz ako tu ne dovedemo nekoga,ta nam pozicija bas gori.
Ne mora ni stoper ni ovaj napadac nije morao doci,ali daj nam tog kreativca vise u p.m.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Joj kad glupanima napises jedno poredjenje igraca a oni se ufate za to ko da sam ja rekao da je karic yaya toure. Bolji je od mehmedovica, matanovica. A to nase uzdizanje neko naspram njih, mi jesmo gospodski klub za njih, ali oni i dalje imaju bolji medjusobni omjer. Da je situacija obrnuta, da smo mi na njihovom mjestu a oni na nasem, svaki derbi bi nas kantali, a mi se patimo sa njima uvijek, bas zbog ovog nekog mentaliteta.jurisicduska je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:49Pa nije isto igrati za nas i za njih. Oni Europu slave dočekuju igrače. Tamo nema pritiska trofeja. Nema niti jedan igrač noto trener koji je nešto osvojio. Logično da zamo igraš rahatnije.
Kakav Karić nije fudbaler. Bez one kose bi bio neprimjetan.
Sarajevo ljubavi moja!
Kad se sjetim onaj dondo je nedavno pisao kako velez radi dobar posao a nas je kudio. Sad nasim ljudima kone rade bolji posao od nas, bzs. Smijesno je ko sve komentarise ovde. Da smo doveli ove igrace koji oni dovode bio bi haos, manite se glupostimosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:19Da Bog sacuvaobrijanopile je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:16Dva puta se vraćam na početak stranice da vidim da nisam pogriješio. J.eb.o vas zeljo, hocete li prestati više...
LEON BENKO

-
- Kontakt:
Mogla se danas igrati utakmica u 17h npr, jer niko tad ne igra ako vec hoce da prenise sto vise utakmica. Ponedjeljak nikako nije za utakmice.
Sad bi se vec s drustvom spremao. A sutra necu stici gledati ni na tv-u prvo poluvrijeme. Kako me neke stvari nerviraju kod nas u ligi. Izvinite sto peglam ali bas me nervira ovo sta se radi navijacima
Sad bi se vec s drustvom spremao. A sutra necu stici gledati ni na tv-u prvo poluvrijeme. Kako me neke stvari nerviraju kod nas u ligi. Izvinite sto peglam ali bas me nervira ovo sta se radi navijacima
Užas je ovo svakako za nas navijače. Mi smo najpračeniji klub u BiH i među najpračenijim u regiji i tu činjenicu Arena koristi da podigne gledanost ponedjeljkom, a iz razloga što vikendom ima dosta sadržaja. PozzTatamata1946 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:55Mogla se danas igrati utakmica u 17h npr, jer niko tad ne igra ako vec hoce da prenise sto vise utakmica. Ponedjeljak nikako nije za utakmice.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa ima tekma u 18.45h, tako da bi ova naša morala u pola 5 što je prerano.Tatamata1946 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:55Mogla se danas igrati utakmica u 17h npr, jer niko tad ne igra ako vec hoce da prenise sto vise utakmica.
- JajanizPjedoja
- Kontakt:
U jadosti vi veselju sejemo se mi na ž
Mjzim Jemzu i Bjacu cigana. Hvala Željku Pejvanu.
- forza_juve
- Kontakt:
Naporan si isto proljev, znaci 14 godina sam na forumu, ne pisem puno ali svaki dan citam sta se ovdje pisethebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:20Izjava “ko sve komentarise” nije uvreda jel ?ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:13Drugi puta već vrijeđaš na forumu a niko ti nista ruzno nije rekao.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:04
Majmune u tome i jeste problem sto ne dovodimo nista bolje od njih
Boli nas na stvar za njih, jel razumijes to ? Kako nisi skonto po pisanju forumaša.
Ne interesuju nas bilo kakva poređenja sa plavim vicinim kujicama.
Sta to oni pametni a neko glup ?
A druga stvar vidim koliko VAS boli pa 2 stranice se o njima pise. I ja ovo je pisem da bih njih uzdigao nego da bih digao svijest ljudima o tome. Ko je realan shvatit ce sta pricam, a za ostalo me zaboli
I mogu reci da si dosadan, da je FKS poslao ponude za njihova pojacanja objerucke bi svi igraci prihvatili,
Sarajevo i plava qrva ne smiju u istu recenicu jer nisu nas nivo.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
U jednu ruku je ovo I dobro,otkrivaju se fekalije,a u drugu ga mogu uzeti lagano:thumbup: 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Realno gledan je i Zelješčar. Ove stvari da češće igramo subotom se mogu izlobirat i izdogovarat s Arenom i savezom. Pokazat kolko novca gubimo zbog toga i sl.
Dobro bi bilo da uporedimo kolko smo puta prošle godine igrali ponedjeljak/petak u odnosu na komsije, zrinjski, velez i borac.
Dobro bi bilo da uporedimo kolko smo puta prošle godine igrali ponedjeljak/petak u odnosu na komsije, zrinjski, velez i borac.
Samo naprijed Saraj'vo!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Covjek dao bezazlen komentar da se jedan od konkurenata pojacao i napravio poredjenje. Da je bilo koji drugi klub ne bi bio problem niti bi mu iko psovao. Nidje veze. Mi ako budemo pravi zavrsicemo ispred njih i to je to, koga god oni doveli. Ako ne budemo, jbg do nas je.
- TurkishAirlines
Sta je pitari, sta ste se prepali. Isto ste ko nasi igraci kad izadju iz Kantona, pichkice, cim neko odigra dobro.
Zoran Zekic je na klupi i nadam se da ce promjeniti pristup i da se ne skidaju gace kad iz Kantona izlazimo.
Zoran Zekic je na klupi i nadam se da ce promjeniti pristup i da se ne skidaju gace kad iz Kantona izlazimo.
Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 11 avg 2024, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Ima li ta Sloga reflektore,kako je moguće da se igra u pola 6 po ovim vrelinama?
Mladost izbaciše iz lige zbog toga,a sad normala,nema veze.
Mladost izbaciše iz lige zbog toga,a sad normala,nema veze.
Bez potrebe prica ko se kako pojacao i ko je kako odigrao. Velez ove sezone nije sjena ekipe od one u zadnje tri sezone. Njima je ove godine borba za opstanak i izboren opstanak plafon. To je onako realno bez imalo zlobe prema njima..TurkishAirlines je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:40Sta je pitari, sta ste se prepali. Isto ste ko nasi igraci kad izadju iz Kantona, pichkice, cim neko odigra dobro.
Protiv Sloge ce nam ici na ruku sto je teren vrhunski, ali s druge strane problem bi nam mogla opet biti njihova visina.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐