Pariz 2024 -Rukomet-
Re: Pariz 2024 -Rukomet-
Yebo majku oni naši metuzalemi ne bi nista losiji bili od ovakvih Njemaca.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ne kontam sta se cudite, Danci se po obicaju cuvaju za finale i igraju do finala na 50 %
Čini mi se da Gidselu fali jedan gol da postane najbolji strijelac na jednom turniru ikad
Čini mi se da Gidselu fali jedan gol da postane najbolji strijelac na jednom turniru ikad
Utakmica bila zanimljiva prve 2 minute.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ovi Danci su svijet za sebe,kako ljudi igraju,svaka čast momci
30 godina ista prica, mi smo bolji ili nasi ne bi nista losiji bili od Njemaca i te suplje price..., pa te pitam gdje su nasi? Sto nemamo ni jednu medalju? Sto ne igramo ako ne bi nista losiji bili????
Gdje su nam rukometasi? Gdje nam je kosarka? Fudbaleri?
Po govoru smo najbolji ili ne bi nista losiji bili, a na terenu nema nas nigdje kao sad na ovoj Olimpijadi i zadnji 30 godina...
Manje pricati i pisati, a vise djela i rezultate na terenu, to nam treba. Sunce ti poljubim 30 godina istu pricu slusam od vas, pa pokazite to na terenu da ste bolji ili da ne bi nista losiji bili. Pokazite to...
A ne trazit 1000 luzerski izgovora da bi opravdali nerad i neuspijeh + kriminal.
San Marino ima 3 medalje, Kosovo ima, pa Luksemburg ili Lihtenstajn.
Cak refugee olympic team ima medalju,
ali eto kako ti kazes: " oni naši metuzalemi ne bi nista losiji bili od ovakvih Njemaca."
Mi smo sampioni izgovora. Za sve imamo nesto spremno, a na terenu nema nas nigdje. Ako smo tako losi, onda ne trebamo se tako bahato ponasati kao nesportska i luzerska nacija...
Pozdrav
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- branimir85
- Kontakt:
Ajde žensko finale je donekle popravilo završni dan u momčadskim sportovima.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:07Nije ni zenska odbojka nesto bolja, Egonu i Italijanke samaraju Amerikanke.branimir85 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:04Zalutali njemci u finale.![]()
Baš loše da finalna tekma bude ovako jednosmjerna.
Drago mi je za Dance jer su potvrdili višegodišnju dominaciju ,iako su malo čudno izgubili finale EP ,a Gidsel već
sad ulazi na listu jedni od najbolji rukometaša svi vremena ,prvi nakon Balića da je na 6. uzastopni turnira(OI,SP,EP)
bio u idealnom tim turnira.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Danci su izdominirali cijelo prvenstvo i presudio je kod njih pored ogromnog kvaliteta i ta širina koja ti je potrebna na olimpijskom turniru, gdje je sve je zgurano, manje pauze (a i kadrovi ekipa su manji u odnosu na EP i SP) veći je tempo nego na evropskim i svjetskim prvenstvima.branimir85 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 17:42
Drago mi je za Dance jer su potvrdili višegodišnju dominaciju ,iako su malo čudno izgubili finale EP ,
Samo nije ovo gore spomenuto finale protiv Francuza jedino čudno podbacivanje Danske, pala mi je na pamet i ona finalna utakmica protiv Španije (baš pogledah SP 2013. u Španiji), kada su Danci uvjerljivo došli do finala , ali se u finalu sastavili nisu i izgubili su uvjerljivo - tačnije Španija slavila 35:19. Nekad su mi Danci znali zato djelovati kao da se uspavaju (na pojedinim takmičenjima, eto 2 primjera su navedena iz finalnih utakmica) i danas sam na momenat pomislio i ona prednost im može proletit, ali nakon 10 razlike tu je već kraj bio Njemačkoj.
Njemačkoj je zanimljivo skroz nedostajalo agresivnosti u odbrani u odnosu na prethodne utakmice, totalno je sve bilo bez energije, a kod tog 6:5 Danska je baš krenula s tečnom i furiznom igrom. Ni golmani danas nisu mogli pomoći Njemačkoj, koja je imala najmlađi tim na prvenstvu i sa ovim srebrom nakon 8 godina opet osvojila medalju na velikom takmičenju i vratila se na dobar put i prema vrhu. U historiju će im ući dvije stvari, jedna pozitivna - ona pobjeda protiv Francuza nakon sustizanja -2 u zadnjih 12 sekundi, a i ovaj visok finalni poraz. Zanimljivo da je u polufinalu EP ove godine bilo knap između ove dvije repke i Danci su slavili tada sa 2 ili 3 gola razlike.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- ASD
- Kontakt:
Blaž Janc je jedan od najkompletnijih krilnih igrača ikad. Nevjerovatno je na kakve sve načine postiže golove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.