OI 2024 Paris - Opća tema
- invincible1921
- Kontakt:
Re: OI 2024 Paris - Opća tema
Jel postoji ijedan sport kad je bilo stani pani da su hrvati dobili srbe
=\_1921_/=
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jesi ozbiljan?invincible1921 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:25Jel postoji ijedan sport kad je bilo stani pani da su hrvati dobili srbe

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Valente odbranila zlato u omniumu i sad su Ameri na 39 zlata, u hrvanju slobodnim stilom do 76kg Alexis Blades je izgubila od Japanke Kagumi, tako da sad Amerima treba pobjeda protiv Francuskinja i finalu kosarke da se izjednace sa Kinezima na 40 zlata.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sto se tice utrke za 3 mjesto Japan izdominirao u hrvanju gdje su pobrali 8 zlata i 11 ukupno medalja tako da su prestigli Australce i imaju 20 zlata ukupno
Nizozemci zahvaljujuci Lavreysenu prestigli Britance i dosli na 6 mjesto ukupno
Nizozemci zahvaljujuci Lavreysenu prestigli Britance i dosli na 6 mjesto ukupno

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rumunka je bila pokradena tako da je pravda zadovoljena. Mada, i ovo kao minut kasnije se zalila Amerika je bezvezno objasnjenje i generalno je odvratno da pustiš da se dodijele medalje pa nekome istu umes.
Italija (Ž) rasturile brutalno Ameriku u odbojci. Italija preskocila sebe po broju medalja iz Tokija i mislim da im fali jedno zlato da i u tom segmentu izjednače.
Idemo jos Kina da ostane broj 1.
Italija (Ž) rasturile brutalno Ameriku u odbojci. Italija preskocila sebe po broju medalja iz Tokija i mislim da im fali jedno zlato da i u tom segmentu izjednače.
Idemo jos Kina da ostane broj 1.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje ces za Kinu navijati, jedino ako nisi komunistaPogba je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:59Rumunka je bila pokradena tako da je pravda zadovoljena. Mada, i ovo kao minut kasnije se zalila Amerika je bezvezno objasnjenje i generalno je odvratno da pustiš da se dodijele medalje pa nekome istu umes.
Idemo jos Kina da ostane broj 1.![]()

Uzimaju Amerikanke protiv Francuskinja, bit ce izjednaceno i onda se gleda broj srebra i bronci a tu Ameri imaju 30 ak vise

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako godine idu sve manje podnosim americke sportiste i njihovo gledanje svakog s visine pa i omalovažavanje pod krinkom kompetitivnosti. Svakako sam i ranije za Amere "navijao" samo sporadično, uglavnom neka individua.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- invincible1921
- Kontakt:
Fudbal:tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:42Jesi ozbiljan?invincible1921 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:25Jel postoji ijedan sport kad je bilo stani pani da su hrvati dobili srbe![]()
Najvaznija tekma ikad "Osvajanje zagreba i ispitivanje muskosti"..prosla srbija
Kosarka:
Imal uopste potrebe pisat..od saleta, preko rasica, do Ria..
Rukomet:
Jedino sto se sjecam bitne tekme ono polufinale i tu dobise srbi
Vaterpolo:
Kranj pred vise hiljada hrvata srbi uzese..eo sad i ovo za zlatni medalju na OI
Ne kazem da nema hrvatskih pobjeda, ali ispravi me fkt kad su hrvati dobili srbe a da je bila neka bitna utakmica da odluci u necemu?
=\_1921_/=
Hrvati imaju komplex od Srba u bitnim mecevima, to i vrapci na grani znaju...
Danas amaterski vodjen mec od Tucka! Igrac vise kriminalan!
Danas amaterski vodjen mec od Tucka! Igrac vise kriminalan!
Ovo je istina jbg. Ali opet su Hrvati sila u vecini sportova i bez ovog.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Ma generalno naravno, ja sam reko specificno dueli sa srbijom kad je bitno
=\_1921_/=
Emocije ih ponesuinvincible1921 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 15:33Ma generalno naravno, ja sam reko specificno dueli sa srbijom kad je bitno
A kad radis nesto iz emocije obicno se zaje.bes
Vise bih rekao da se Srbi turbo napale, a Hrvati imaju kompleks vece vrijednosti i to obicno zavrsi da takvi dobiju po usima... Nebitno o kome se radi 
Isto kao sto Svabe redovno gube od Hrvata u vecini sportova

Isto kao sto Svabe redovno gube od Hrvata u vecini sportova
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne volim neko kurcenje bez pokrica, a kad imaju pokrice tipa ovih kosarkasa onda mi je to ok. Al ne volim opcenito kineski pristup sportu, gdje namjerno nece da uopce salju ekipe u timskim sportovima, jer nemaju sanse za medalju i pobjedu, cak ni da se takmice, za razliku od recimo Japana koji je poslao ekipe u skoro svim timskim sportovima i kod muskih i kod zena i cak su imali dobrih tekmi protiv supersila, nisu bili kanta za nabijanje. Kinezima je to sramota jer stvara los imidz o zemlji kada bi ih neko nabio 20 razlike u rukometu itd. Oni se fokusiraju na one sportove gdje nema jace konkurencije i tu onda posalju najbolje sto imaju i izdominiraju, tipa skokova u vodu, dizanja tegova ili streljastva. I uvijek tako vise cijenim uspjeh Japana sa deset puta manjom populacijom a vise sportista od njih, i treci na listi po medaljama, a imali su repke u svim sportovima skoro.
Nizozemci su mi hit sa svojim brojem st i medalja na kraju, za razliku od Svaba i Italijana, a Spance da ne pominjem, jedino su Francuzi uspjesniji od njih u Evropi na ovim igrama.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moguca je i ta varijanta, vise sam misljenja da ih Hrvati hoce dobit-glavom kroz zid, i sto su mozda kvalitetniji, se zeznu pod tim ambijentom. A komplex vece vrijednosti valjda imaju Srbi, za njih su ostali narodi "krnjavi Srbi" valjda?
@rio
Ma ok ono ali realno vrijednije je ovo zlato Amera u koshi (i muski a vjerovatno i zene) nego 20 zlatnih medalja u tipa veslanju ali eto
odlicno
zlata u vaterpolu i tenisu pa i streljastvu
bronza u kosarci i srebro u tekvondou
zlato u tenisu muskom singu i vaterpolo muski i bronza u muskoj kosarci .... OGROMNO
i jos bonus ove dvije u pucanju i tekvondou
zlata u vaterpolu i tenisu pa i streljastvu
bronza u kosarci i srebro u tekvondou
zlato u tenisu muskom singu i vaterpolo muski i bronza u muskoj kosarci .... OGROMNO
i jos bonus ove dvije u pucanju i tekvondou
TheGoldenGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tenis i košarka svakako, al vaterpolo je nižerazredan sport. Mislim dao bi guzice da naša BiH uzme i bronzu iz umjerničkog klizanja al ono
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
nije ni rukomet puno ispred pa opet... ipak je to ekipni sport.i to najstariji olimpijski. i ipak je zlato.BosniaBoston je napisao/la: ↑11 avg 2024, 16:08Tenis i košarka svakako, al vaterpolo je nižerazredan sport. Mislim dao bi guzice da naša BiH uzme i bronzu iz umjerničkog klizanja al ono
TheGoldenGOAT
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa dobro...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Oni su sila (bili) samo u rukometu od ekipnih sportova i eto vaterpolu. Srbi su generalno uspješniji od njih u ekipnim sportovima samo što Hrvate vadi fudbal koji je popularniji od svih ostalih ekipnih sportova zajedno ne računajući košarku.
Srbi da imaju mentalitet Hrvata i da im dva kluba nisu veća od države bili još dosta bolji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.