Što se tiče u-21, sad je definitivno 'jasnije' da Mahmić nikako ne može igrati u tandemu sa Cavnićem, ljudi su nam 3.puta ubacili u šesnaesterac, sva tri puta je igrač ili bio između njih dvojice, ili je sam bio na drugoj stativi. Jasno je da i pored ovakvog Markovića(ako nastavi pružati barem partije kao jučerašnju) Šabić zasigurno neće igrati na lijevom beku.Bumbaclat je napisao/la: ↑11 avg 2024, 15:21Bas tako. Svi smo mi impresionirani Al Jaberovim loptama i inteligencijom, ali on i odbranu odlicno radi. Sinoc je vjerovatno i najvise pretrcao od svih na terenu. Bez imalo pretjerivanja se moze reci da je najbolji mladi igrac lige, a vrlo lako moze biti i najbolji uopste. Uz to igra daleko od gola, puno se trosi, on moze puno opasniji ofanzivno biti nego trenutno, koliko god i ovo bilo fantasticno. Boze zdravlja i da ga zaobidju povrede, momak je zvijer.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:58Ibreti se i komentator, koliko je lopti presjekao, i to u opasnoj zoni na 30ak metara od protivničkog gola.
Nevjerovatan je..koliko može trčati, pressing konstantan praviti, a kroz par sekundi ga vidiš na skroz drugom dijelu terena.
I dalje, yebem majke svima, koji su odlučili da godinu dana presjedi na klupi, radi neke 'osvete' Saudijcima.
Da ne isticem samo njega, skoro svi su odlicno odigrali. Cvetanoski i Odinaka bi mogli biti pojacanja. Sa Mircevskim i Dangubicem ovo ce biti jedna jako dobra ekipa, sa strasnim ofanzivcima, koja se moze potuci sa svakim u ovoj ligi. Prostora za napredak ima itekako. Treba odbranu dotegnuti i tu izmisliti nekog igraca. Valja ukomponovati i u21 negdje svako kolo, sto nece biti lako i jos uvijek nam predstavlja veliki problem. I naravno najbitnije od svega je da Coric zadrzi kontrolu nad svlacionicom i nastavi raditi dobro.
U slučaju dolaska Gojkovića, ili nekog drugog, nadam se opasnog štopera, vjerovatno će Šabić biti taj u-21, ali na poziciji centralnog veznog u paru sa Al Jaberom, to mi nekako izgleda najbezbolnije, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Radovac nažalost više odsutan, nego prisutan.