Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Virtu4l » 31 mar 2011, 19:51

harishp je napisao/la:Meni se vise cini da je uzeo par pakovanja Plazme keksa kao i Petit Beurea. Pa onako moze da umoci,gledajuci vremensku prognozu u Kanadi.
aaaa, na tu plazmu su mislili...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 02 apr 2011, 11:27

Misljenja sam da pape treba porazgovarati sa ovim momkom u 4 oka i da razjasne u cemu je problem,a ne ovako da se preko medija sicaju jedan na drugog.Nego fino pape iskoristi poziciju selektora i posjeti igraca,jer nikako ne smijemo izgubiti ovakvog golmana koji je buducnost nase reprezentacije ! :?

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 02 apr 2011, 11:33

jessus123 je napisao/la:Misljenja sam da pape treba porazgovarati sa ovim momkom u 4 oka i da razjasne u cemu je problem,a ne ovako da se preko medija sicaju jedan na drugog.Nego fino pape iskoristi poziciju selektora i posjeti igraca,jer nikako ne smijemo izgubiti ovakvog golmana koji je buducnost nase reprezentacije ! :?
Sve je to fino samo bih se ja npr da sam na Papetovom mjestu bojao da kad sletim u England iznenada ne puknu veze usljed zracenja iz Japana :?..

Ma Pape mu je rekao da ce mu pruziti sansu nakon rumunije a da je ovo nepozivanje samo vid kazne za njega

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2011, 16:17

Odlicna odbrana Begovica protiv Chelsea. Cole sam sa oko 5 metara puca glavom, Beg mu skida majstorski.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 apr 2011, 16:19

Cartman je napisao/la:Odlicna odbrana Begovica protiv Chelsea. Cole sam sa oko 5 metara puca glavom, Beg mu skida majstorski.
Fakat majstorska odbrana.
1921-2011

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 02 apr 2011, 16:30

Cartman je napisao/la:Odlicna odbrana Begovica protiv Chelsea. Cole sam sa oko 5 metara puca glavom, Beg mu skida majstorski.
To bi Kerla skino skokom pa glavom :mrgreen: :mrgreen:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 02 apr 2011, 17:07

beg odlican..
And another fine save at the Britannia Stadium as Asmir Begovic does well to keep out Frank Lampard's fantastic guided volley from 25 yards out. Chelsea building a head of steam there.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 02 apr 2011, 17:19

harishp je napisao/la:Meni se vise cini da je uzeo par pakovanja Plazme keksa kao i Petit Beurea. Pa onako moze da umoci,gledajuci vremensku prognozu u Kanadi.
Evo pada snijeg....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 02 apr 2011, 17:21

Uhhh jebote ovo je bilo za Crveni Bosingwi...

U djale u nogu, idiot! A prije sudija dao zuti Waltersu poslje kukanja Terrya.... Sramota.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 apr 2011, 17:39

Pirke je napisao/la:
Evo pada snijeg....
Grtalica se zaglavila :lol:
1921-2011

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 apr 2011, 18:04

Jedno mu se mora priznati a to je da je trenutno daleko bolji od Hasagića.Porazgovarati sa čovjekom,biti popustljiv sa obje strane,izviniti se ,oprostiti.... .... jer zaista je dobar.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 apr 2011, 23:54

aqarius je napisao/la:Jedno mu se mora priznati a to je da je trenutno daleko bolji od Hasagića.Porazgovarati sa čovjekom,biti popustljiv sa obje strane,izviniti se ,oprostiti.... .... jer zaista je dobar.
Zvat ce ga pape u junu sigurno, od jeseni je vec u nekom velikom klubu aBd, Bega je car
Cuva Bog Zelju svog!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 03 apr 2011, 01:18

ovaj covjek mora biti jedinica u bosni i hercegovini !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 03 apr 2011, 01:27

mirzza je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Jedno mu se mora priznati a to je da je trenutno daleko bolji od Hasagića.Porazgovarati sa čovjekom,biti popustljiv sa obje strane,izviniti se ,oprostiti.... .... jer zaista je dobar.
Zvat ce ga pape u junu sigurno, od jeseni je vec u nekom velikom klubu aBd, Bega je car
zvace ga pape u junu, pa ce igrat' na male sa selekcijom kosova ili sultanata bruneija... kako stvari stoje u junu ce nasi na plazi igrat' lopte...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 apr 2011, 02:38

avenija je napisao/la:ovaj covjek mora biti jedinica u bosni i hercegovini !
Vise mi se cini,da je on sam sebi dao dvicu,a ne jedinicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 apr 2011, 10:50

Covjek ocito prati reprezentaciju, to se vidi na twitteru. I ipak je izabrao nas pored Kanade. Samo ima neke cudne odluke, kao onda kad je na radiu izjavio da ce igrat za Kanadu, pa onda ipak izabrao BiH. Pa kad nije htio igrat u Liga Kupu. Ne znam je li do njega, ili do nekog savjetnika. Ali ovakav igrac nam sigurno treba. I siguran sam da ce se odazvat ako ga Pape zovne. Ali ne razumjem sto ne mogu porazgovarat kao ljudi. Nije vazno ko ce koga nazvat.

Beg je trenutno najbolji golman iz bivse Juge, Handanovica je presao bez sumnje. Ostali mu nisu ni do koljena. U Premier Ligi su po meni bolji VDS, Cech, Hart, Reina i to je to. Znaci 5. u ligi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 05 apr 2011, 17:27

MostaracVelezovac je napisao/la:Susic rekao "zvacu Begovica ako mi bude trebao"...

Halo ... Konju... ti nam manje trebas od Begovica.
Pa sta si ti ocekivao?? Da Pape kaze "Bez Begovica nemozemo, ja ga sanjam nocima, mora da brani za Repku!". Da ja dao slicnu izjavu kao sto sam napisao onda bi dalo Begovicu doznanja da moze radit sta hoce i da ce biti odstranjen jednu tekmu onda nazad u repki. Ovako Pape drzi karte, daje doznanja da je privilegija igrat za repku.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 05 apr 2011, 17:31

bosanac723 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Susic rekao "zvacu Begovica ako mi bude trebao"...

Halo ... Konju... ti nam manje trebas od Begovica.
Pa sta si ti ocekivao?? Da Pape kaze "Bez Begovica nemozemo, ja ga sanjam nocima, mora da brani za Repku!". Da ja dao slicnu izjavu kao sto sam napisao onda bi dalo Begovicu doznanja da moze radit sta hoce i da ce biti odstranjen jednu tekmu onda nazad u repki. Ovako Pape drzi karte, daje doznanja da je privilegija igrat za repku.

Potpis!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 05 apr 2011, 18:31

Slagao bi se ja sa vama dvojicom da je problem u tome sto Begovic nece da igra za repku.

Ali to nije problem ovdje uopste.

Problem je sto Susic ne svata da je komunikacija izmedju njega i svakog BH reprezentativca upravo njegova odgovornost i on je manjkom te komunikacije stavio u nezgodan polozaj i Begovica i sebe a i repku. Umjesto da je Susic obavio direktan razgovor, to jest sastanak sa Begovicem, on je s njim imao samo 2 telefonska poziva kada je Begovic nazvao njega (tako on tvrdi i tako i Begovic tvrdi) - i postavlja se pitanje, pa sta taj trener radi uopste ako ne odrzava normalan kontakt sa igracima s kojima ima probleme?

Sasvim je normalno da u svakom poslu dodje do problema i nesuglasica izmedju saradnika (u ovom slucaju trenera Susica i golmana Begovica), ali nije normalno da se niti jedan razgovor ni sastanak nije obavio, nista osim 2 poziva... I Susic, nako svega toga, kao posljednji amater (sto on kao trener i jeste) zaboravlja da je upravo njegova odgovornost da, ako treba i odleti u Englesku na sastanak sa Begovicem i da se sretne s njim i sa njim i poprica. Isto tako njegova je odgovornost da to uradi sa bilo kojim od igraca Reprezentacije kada to zatreba. A ako se nema para - pa ima dogovoriti sat-dva sastanak na telefonu, na skype-u, na bilo cemu pa razgovor obaviti.

A ne se prepucavat preko novina. Sve da je Susic 100% u pravu kada kaze da je Begovic pogrijesio 2 puta - njegova reakcija preko medija, manjak direktne komunikacije sa Begovicem i ponasanje kao da je sve 100% cisto i jasno (a nije niti cisto niti jasno, jer ja i sada tvrdim da je Susic kriv za ovo a ne Begovic) - dovodi do zakljucka da Susic nije dorastao da bude selektor i da samo moze zajebat i ovo malo repke sto imamo.

Susic umjesto da odradi direktan razgovor sa igracem, on priznaje u novinama da do razgovora nije doslo (osim sto je ovaj nazvao selektora na telefon da mu javi da nece doci), i opet tako, bez razgovora, bez diskusije, bez komunikacije sa igracem (sto je njegov posao) on donosi neku odluku jer u njegovoj glavi "on je odlucio" da Begovic nije htio da se pojavi i stoga treba da bude kaznjen.

Pa nemozes ni u Velezu biti kaznjen dok se ne uspostavi pred grupom ljudi sta je bilo - kako ces biti kaznjen u Repci radi ponasanja ako nije bilo uvidjaja uopste?

I umjesto da to sve rjesava iza zatvorenih vrata i da Susic izadje iz tog razgovora sa izjavom u smislu "nakon sastanka, bilo je izvjesno da nemozemo saradjivati" neiskusni Pape priznaje da niti uvidjaja niti sastanka nije bilo i iznosi prljavi ves u javnost i stvara tenziju bez potrebe nakon samo 2 telefonska razgovora, i to 2 telefonska razgovora kada je Begovic zvao njega a ne obratno.

Kako god okrenes za manjak komunikacije izmedju igraca i selektora uvijek je kriv selektor jer selektorov je posao da se komunikacija uspostavi - a nakon sto je komunikacija uspostavljena i sve bude jasno - ako igrac pocne da se ponasa neprimjerno - onda je sankcija ok. Ali u ovom slucaju mi nismo ni prosli taj prvi stepen - komunikacija i rasciscavanje svega se nije nikada desilo.

Da je Pape napravio sastanak sa Begovicem i da se na tom sastanku ispostavilo (nakon citave rasprave) da Begovic nesto zeza - vas dvojica bi bili u pravu.

Ali niste u pravu jer do te komunikacije nikada nije ni doslo - sve se svodi na 2 telefonska razgovora i na prepucavanja preko novina, a i ta dva razgovora je inicirao igrac, a ne trener - sto je absurd.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 05 apr 2011, 18:44

MostaracVelezovac je napisao/la:Slagao bi se ja sa vama dvojicom da je problem u tome sto Begovic nece da igra za repku.

Ali to nije problem ovdje uopste.

Problem je sto Susic ne svata da je komunikacija izmedju njega i svakog BH reprezentativca upravo njegova odgovornost i on je manjkom te komunikacije stavio u nezgodan polozaj i Begovica i sebe a i repku. Umjesto da je Susic obavio direktan razgovor, to jest sastanak sa Begovicem, on je s njim imao samo 2 telefonska poziva kada je Begovic nazvao njega (tako on tvrdi i tako i Begovic tvrdi) - i postavlja se pitanje, pa sta taj trener radi uopste ako ne odrzava normalan kontakt sa igracima s kojima ima probleme?

Sasvim je normalno da u svakom poslu dodje do problema i nesuglasica izmedju saradnika (u ovom slucaju trenera Susica i golmana Begovica), ali nije normalno da se niti jedan razgovor ni sastanak nije obavio, nista osim 2 poziva... I Susic, nako svega toga, kao posljednji amater (sto on kao trener i jeste) zaboravlja da je upravo njegova odgovornost da, ako treba i odleti u Englesku na sastanak sa Begovicem i da se sretne s njim i sa njim i poprica. Isto tako njegova je odgovornost da to uradi sa bilo kojim od igraca Reprezentacije kada to zatreba. A ako se nema para - pa ima dogovoriti sat-dva sastanak na telefonu, na skype-u, na bilo cemu pa razgovor obaviti.

A ne se prepucavat preko novina. Sve da je Susic 100% u pravu kada kaze da je Begovic pogrijesio 2 puta - njegova reakcija preko medija, manjak direktne komunikacije sa Begovicem i ponasanje kao da je sve 100% cisto i jasno (a nije niti cisto niti jasno, jer ja i sada tvrdim da je Susic kriv za ovo a ne Begovic) - dovodi do zakljucka da Susic nije dorastao da bude selektor i da samo moze zajebat i ovo malo repke sto imamo.

Susic umjesto da odradi direktan razgovor sa igracem, on priznaje u novinama da do razgovora nije doslo (osim sto je ovaj nazvao selektora na telefon da mu javi da nece doci), i opet tako, bez razgovora, bez diskusije, bez komunikacije sa igracem (sto je njegov posao) on donosi neku odluku jer u njegovoj glavi "on je odlucio" da Begovic nije htio da se pojavi i stoga treba da bude kaznjen.

Pa nemozes ni u Velezu biti kaznjen dok se ne uspostavi pred grupom ljudi sta je bilo - kako ces biti kaznjen u Repci radi ponasanja ako nije bilo uvidjaja uopste?

I umjesto da to sve rjesava iza zatvorenih vrata i da Susic izadje iz tog razgovora sa izjavom u smislu "nakon sastanka, bilo je izvjesno da nemozemo saradjivati" neiskusni Pape priznaje da niti uvidjaja niti sastanka nije bilo i iznosi prljavi ves u javnost i stvara tenziju bez potrebe nakon samo 2 telefonska razgovora, i to 2 telefonska razgovora kada je Begovic zvao njega a ne obratno.

Kako god okrenes za manjak komunikacije izmedju igraca i selektora uvijek je kriv selektor jer selektorov je posao da se komunikacija uspostavi - a nakon sto je komunikacija uspostavljena i sve bude jasno - ako igrac pocne da se ponasa neprimjerno - onda je sankcija ok. Ali u ovom slucaju mi nismo ni prosli taj prvi stepen - komunikacija i rasciscavanje svega se nije nikada desilo.

Da je Pape napravio sastanak sa Begovicem i da se na tom sastanku ispostavilo (nakon citave rasprave) da Begovic nesto zeza - vas dvojica bi bili u pravu.

Ali niste u pravu jer do te komunikacije nikada nije ni doslo - sve se svodi na 2 telefonska razgovora i na prepucavanja preko novina, a i ta dva razgovora je inicirao igrac, a ne trener - sto je absurd.
Toliko napisano u vjetar,ustvari nista receno. Fali komunikacija Susica sa Begovicem,pa kako ne fali sa ostala 22 igraca.Pokusavas da operes nesto sto je u **** do grla,nidje veze. 1.Begovic ne moze na okup jer bio bolestan toliko da je mislio da ce umrijeti,dva dana nakon toga na golu Stokea,2 Begovic ne moze na okup jer je imao neke debele razloge,hm,pa gasi telefon,pa potura neke svoje suigrace da prica sa Papetom.Jos nesto,zasto bi to Susic njemu isao na noge,ko je to Begovic? nesto mozda bolji od Dzeke,Ibisevica,Muslimovica,Spahica,Pjanica? .Hoces,neces,ne moras ****! Dva puta si dobio poziv,dva puta si ga odbio MRS U 3PM! I KRAJ PRICE,sa takvim se ne raspravlja.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.