Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Neće Velež dobiti puno toga smjenom trenera. Ekipa nema kvalitet. Činjenica da su Oreč i Mlinarić nosioci igre i najveće zvijezde ekipe dovoljno govori.
Zeljeznicar - Velez 2:1 U15
Zeljeznicar - Velez 4:0 U17
Velez - Zeljeznicar 1:1 U19
Velez - Zeljeznicar 1:2
Sjajan pocetak bivsih reprezentativaca BiH Sanela Jahica i Mumera Svrake na klupi pionira i kadeta Zeljeznicara
Zeljeznicar - Velez 4:0 U17
Velez - Zeljeznicar 1:1 U19
Velez - Zeljeznicar 1:2
Sjajan pocetak bivsih reprezentativaca BiH Sanela Jahica i Mumera Svrake na klupi pionira i kadeta Zeljeznicara
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
"Sjajan pocetak" 

Mislio sam da je asistencija, ali evo poslao je momak realno ovaj mu uzeo loptu iz nogu nikakvog efekta od njega nema, nije asistencijaBumbaclat je napisao/la: ↑11 avg 2024, 20:09Objasnio vam je covjek na prethodnoj stranici. Nevazno je da li je nekome upisana asistencija ili ne, je li mu cijena 100-200 milja gore-dole, nebitno je to samo po sebi. Sama cinjenica da se otvoreno hvali da moze raditi sta hoce i to radi, pocevsi od friziranja krajnje banalnih podataka poput posjete, valjda dovoljno govori.
Najtuznije je sto stvarno nema potrebe za tim. Sarajevo ima najjaci OP u drzavi, pravi najbolje transfere, dovodi najskuplje igrace. Ok neke strasne rezultate nemaju, ali posjeta, clanstvo, sve je to na dobrom nivou za nase pojmove. No, kompleksi su jaci od njega i dzaba.
Nismo mi dovoljno veliko i bitno trziste da bi ljude bilo briga, ali nekad ce ga neko ko ne treba skontati pa ce nastati belaj, a realno je napravio sprdanciju od naseg TM-a bez ikakve potrebe. Neodgovaran je ne samo prema sebi, nego prema domacem fudbalu uopste, pa i prema samom Sarajevu. Jednostavno, ne radi svoj posao posteno i ne radi ga ispravno, jos se time hvali i kurci kao zadnji papak.
Nakon prosle sezone samo moze da smanji svakom vasem igracu cijenu a ne da poveca, to ne umanjuje kvalitet Jabera koji je najbolji vam igrac, ali on ima samo par utakmica odigranih, na osnovu cega da poveca cijenu koju ce sigurno povecati ako bude igrao kako igra trenutno
Sto se tice tih stvari za clanove posjete ili ne znam sta, ako to "radi, manipulise" ili sta vec, to nije posteno i to bi trebao prepraviti (AKO TO RADI)
Sta hoces Jahic tek poceo ozbiljnije da nesto vodi i dobio je obje utakmice Siroki i Velez
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
A sto Svraka izgubio prvu nema veze? ako je za tebe to sjajan pocetak 3 boda u prva 2 kola onda izvini.
- dubioza144
- Kontakt:
Sad kad drekne Adzem tapkajte proigrat ce oni
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Pa ako je izgubio nikad nije vidio
Ovo su mu prve dvije trenerske utakmice
I sta je izgubio 2:1 u gostima protiv Sirokig kojeg vodi Bubalo koji je godinama trener i bio zamjenik trenera prvog tima Sirokog
Dobio je drugu Velez 4:0
Jesi ti cudan lik u picku materinu
Eto Santosa nazad u Zeljeznicar prebaci ga tamo i suti
Mozda Besica i Sukilovica isto
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ne bih se cudio da upali tiktok lajv na poluvremenu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Zato Celik ima manje tekmi i minuta za prvi tim, a vrijedi vise.bvsic je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:10Mislio sam da je asistencija, ali evo poslao je momak realno ovaj mu uzeo loptu iz nogu nikakvog efekta od njega nema, nije asistencijaBumbaclat je napisao/la: ↑11 avg 2024, 20:09Objasnio vam je covjek na prethodnoj stranici. Nevazno je da li je nekome upisana asistencija ili ne, je li mu cijena 100-200 milja gore-dole, nebitno je to samo po sebi. Sama cinjenica da se otvoreno hvali da moze raditi sta hoce i to radi, pocevsi od friziranja krajnje banalnih podataka poput posjete, valjda dovoljno govori.
Najtuznije je sto stvarno nema potrebe za tim. Sarajevo ima najjaci OP u drzavi, pravi najbolje transfere, dovodi najskuplje igrace. Ok neke strasne rezultate nemaju, ali posjeta, clanstvo, sve je to na dobrom nivou za nase pojmove. No, kompleksi su jaci od njega i dzaba.
Nismo mi dovoljno veliko i bitno trziste da bi ljude bilo briga, ali nekad ce ga neko ko ne treba skontati pa ce nastati belaj, a realno je napravio sprdanciju od naseg TM-a bez ikakve potrebe. Neodgovaran je ne samo prema sebi, nego prema domacem fudbalu uopste, pa i prema samom Sarajevu. Jednostavno, ne radi svoj posao posteno i ne radi ga ispravno, jos se time hvali i kurci kao zadnji papak.
Nakon prosle sezone samo moze da smanji svakom vasem igracu cijenu a ne da poveca, to ne umanjuje kvalitet Jabera koji je najbolji vam igrac, ali on ima samo par utakmica odigranih, na osnovu cega da poveca cijenu koju ce sigurno povecati ako bude igrao kako igra trenutno
Sto se tice tih stvari za clanove posjete ili ne znam sta, ako to "radi, manipulise" ili sta vec, to nije posteno i to bi trebao prepraviti (AKO TO RADI)
Logicno

Branite nepismenog papka

Kako vi onda mozete biti najskuplja ekipa, a par godina zavrsavate treci i cetvrti na tabeli
Dupli standardi zlatanaaa **** li ga dzemidzic u usta
Dupli standardi zlatanaaa **** li ga dzemidzic u usta
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ako nije sramota ovaj odnos porediti sa odnosom cijena među najvećim zvijezdama, po tvojoj priči bi trebao Leroy Sane da bude pun **** skuplji od Lamine Yamala recimo. Na stranu to ko bi koga radije doveo, a svako bi radije doveo Yamala, hajde pogledaj odnos njihovih cijena prije početka europskog prvenstva koji je Yamalu digao cijenu. Već tad je bio 5 miliona skuplji. Imao je on dobru sezonu, ali ako ćemo gledati koliko se ko gdje naigrao, naigrao se Sane i u engleskoj premijer ligi i u bundesligi i u ligi šampiona, naosvajao se titula. Ali je jedna **** od igrača i zato je Yamal sa 16 godina već bio vrijedniji od njega. I što se mene tiće vrijedi koliko 4 Sanea najmanje.BigZlatan je napisao/la: ↑11 avg 2024, 19:59Lewy21 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 19:42
Veoma jednostavno, vidio da može. Nema drugog objašnjenja, pa po njegovom je vrijednost Al-Jabera više nego duplo manja od Amara Beganovića. Kyeremeh po njemu tri puta više vrijedi od Al-Jabera.
On otvoreno izražava prljave namjere, vidi da može i to je to. To je samo jedan od razloga zašto se Transfermarkt ne treba smatrati mjerodavnim. Razumijem ja zašto su Mekić, Biber i kompanija imali male vrijednosti ali ovo je već otvoreno izražavanje prljavih namjera.
Nek mu stoji Beganović na 500k eura, ali ako on skoro tri puta više vrijedi nego Al-Jaber i ljudi se hladno slažu s tim, onda očigledno ne pratimo isti sport. Pa njemu i Matanović više vrijedi od njega.![]()
Beganovic ima blizu 200 utakmica. prosle godine imao 8 asistencija ko bek. i tek mu 24 godina. Kyeremeh bio 3x prvak. igrao u Europa Conference League. prosle godine jedan od najbolji igraca lige. sto ne kazes da sam mu 200.000 skinao bio. to se nikad ne gleda.
Al-Jaber igrao 5 utakmica za Zelju. ( kad je update bio) i hoce da ga stavim na 1 Mio ili tako nesto.zbog 5 fucking utakmica
Kad vec pricas sto ne kazes sve? Matanovic bio 400 ja ga stavio na 250. vidis da je u padu.
Valjda bi kao uposlenik kompanije trebao da znaš koji to parametri određuju cijene, nije to moj posao, ali govorim o stvarima koje su svima očigledne, a i tebi su nego je problem što svjesno nisi objektivan. Naigrali se utakmica u nekoj stranoj ligi i došli u ovu smijuriju od lige, ali su po tebi vrjedniji od igrača koji pored Želje igra i za mladu reprezentaciju Saudijske Arabije i to jako dobro, koji je igrao i za juniore Dinama i koji tek postaje atraktivan za strance, a ne "igrao tamo, grohnuo, pa došao u našu ligu ko svako ko grohne, ali dobar je za naše lige".
Ali evo ako ja govorim navijački pa zbog toga nisam objektivan, pogledaj sad koja je razlika između Al-Jabera i više od pola naših igrača. Ništa ja nemam protiv Vukoje ali ne može on biti skuplji 50 hiljada od Al-Jabera, ako je broj odigranih utakmica tebi jedini parametar za cijenu, izvini ali ti si na pogrešnom mjestu. Zapravo, ako se po tome gleda, ja bih volio onda da se bavim takvim poslom, jer je to onda malo teže od uređivanja excel worksheetova, ako je išta teže.
Je li ti ta ažuriranja radiš kada ti se prohtije ili ima neki šablon? Ne očekuje niko od tebe da sad uradiš update za Abdulmalika ili bilo koga, ali on da još 15 utakmica odigra na ovom nivou (ako Bog da), ti ćeš njemu na zimu dići cijenu tako da bude jedva u top 50% najvrjednijih igrača u ligi. Ima Sarajevo dosta bolju ekipu od nas, ali ako 90% te ekipe, uključujući one na klupi, vrijedi bar 2 ili 3 puta više od njega, nemam drugačije objašnjenje nego da je na osnovu tvoje namjere.
Ni jednog drugog Željinog igrača ti spomenuo nisam, eto nek su krampe ali ako većina igrača iz ove smijurije od lige vrijedi više od Al-Jabera, ne znam onda o čemu raspravljamo. To što broj članova fks stoji iz godine kada je bilo najviše je manje bitno, ali otkriva namjeru. I od svega što me zanima u životu najmanje me zanimaju cijene igrača na tranfermarktu, nego je problem u onome što je momak već napisao - javno se hvališ kako možeš šta hoćeš i provociraš. Ali hajde meni si opet normalan odgovor dao za razliku od onoga kojem si citirao potpis.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 11 avg 2024, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čelik ima odigranih 1190 minuta u dresu seniora FKS.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:24Zato Celik ima manje tekmi i minuta za prvi tim, a vrijedi vise.bvsic je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:10Mislio sam da je asistencija, ali evo poslao je momak realno ovaj mu uzeo loptu iz nogu nikakvog efekta od njega nema, nije asistencijaBumbaclat je napisao/la: ↑11 avg 2024, 20:09
Objasnio vam je covjek na prethodnoj stranici. Nevazno je da li je nekome upisana asistencija ili ne, je li mu cijena 100-200 milja gore-dole, nebitno je to samo po sebi. Sama cinjenica da se otvoreno hvali da moze raditi sta hoce i to radi, pocevsi od friziranja krajnje banalnih podataka poput posjete, valjda dovoljno govori.
Logicno
Branite nepismenog papka![]()
Al Jaber ima 991 minutu odigranu u dresu prvaka za sezonu 2024/25.
991>1190
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 11 avg 2024, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Saljite lavove izgiBosmo !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bezveze se moja plava braca prepiru oko papka i TM sutra Dzeku da dovedemo papak će staviti veću cijenu Catakovicu jednostavno to je jedan mali papak i kompleksas
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Hajd razumijem ovog što je odredio cijene, pa argumentira, ali ljudi izgleda stvarno porede igrače po broju odigranih minuta.

Obzirom da Jaber sa svojih 20 godina nema ni 20 utakmica seniorskog fudbala, uz samo jedan postignut gol, dobro je da uopšte i ima cijenu.
Po tome je Muftic najbolji golman lige evo tri godine
Onaj Hadzikic pao kurcu za usi i sinoc se pokazalo opet nakon Andoraca
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 avg 2024, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)