Lik ima 38 godina i dolazi u BiH. sigurno bi stavio ga na 5 Mio

Šta te cudi Zuka papak određuje cijene ko je koliko utakmica odigrao u nekoj ligi eto naveo je primjer Julardzije kaze osvojio titulu sa Dinamom a igrao za Dinamo 2 i zato što je bio u Dinamu 2 i igrao u Gorici velikoj vise kosta nego Al Jaber
Ma nemoj,GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:31Čelik ima odigranih 1190 minuta u dresu seniora FKS.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:24Zato Celik ima manje tekmi i minuta za prvi tim, a vrijedi vise.bvsic je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:10
Mislio sam da je asistencija, ali evo poslao je momak realno ovaj mu uzeo loptu iz nogu nikakvog efekta od njega nema, nije asistencija
Nakon prosle sezone samo moze da smanji svakom vasem igracu cijenu a ne da poveca, to ne umanjuje kvalitet Jabera koji je najbolji vam igrac, ali on ima samo par utakmica odigranih, na osnovu cega da poveca cijenu koju ce sigurno povecati ako bude igrao kako igra trenutno
Sto se tice tih stvari za clanove posjete ili ne znam sta, ako to "radi, manipulise" ili sta vec, to nije posteno i to bi trebao prepraviti (AKO TO RADI)
Logicno
Branite nepismenog papka![]()
Al Jaber ima 991 minutu odigranu u dresu prvaka za sezonu 2024/25.
991>1190
Ne bi vjerovao ima opcija klikneš all seasons, i otvori ti ukupni broj nastupa u određenom klubuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:43Ma nemoj,GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:31Čelik ima odigranih 1190 minuta u dresu seniora FKS.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:24
Zato Celik ima manje tekmi i minuta za prvi tim, a vrijedi vise.
Logicno
Branite nepismenog papka![]()
991>1190
15 > 11
826 > 755
Jedan veznjak, drugi stoper.
Branis neodbranjivo.
Uz duzno postovanje prema tebi i tvom profesionalnom odnosu prema poslu kojim se bavis, ja ti moram, ovako javno, postaviti jedno vrlo jednostavno pitanje, a ukoliko mi odgovoris, tvoj odgovor ce procitati svi forumasi, pa da jednom, zauvijek, zavrsimo sa ovom temom. Razlog su, naravo, tvoji upisi na ovom forumu, kredibilitet TM-a, " odokativne " i nestrucne procjene i tome slicno. Nova sezona je tek pocela, ne znamo kako ce zavrsiti, ali, evo, kada se zavrsi, hipoteticki receno, da li ti imas otvorene ruke i neogranicenu slobodu da na TM-u postavis da je Zeljo imao prosjek od 25 hiljada gledalaca, da imamo 50 hiljada clanova, a da nas treci golman vrijedi 2 miliona eura ? Ukoliko napises nesto tako, da li ce ti bilo ko od tvojih nadredjenih postaviti neko logicno pitanje, ili ti stvarno mozes tamo raditi sta god hoces ? Nije mi nikakva namjera da vrijedjam bilo koga, ali, hajde, da jednom zauvijek rascistimo razlog postojanja i vjerodostojnost TM-a.BigZlatan je napisao/la: ↑11 avg 2024, 20:17Definitivno cu riskirati svoj posao zbog nekoliko noobova na forumuja sam uvijek bi tu u vezi TM. godinama dobijam poruke od navijaca Zelje, Velez, i drugi klubova. sve fino cisto bez problema se uradi. nazalost ovdje ima dosta ljubomore umjesto da mi zahvali za sve sto radim za nas fudbal
Pises gluposti i branis neodbranjivo. Stoper koji za vrijeme jedne sezone odigra manje tekmi i ima manje minuta vrijedi vise od veznjaka. Pitari i logikaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:45Ne bi vjerovao ima opcija klikneš all seasons, i otvori ti ukupni broj nastupa u određenom klubuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:43Ma nemoj,GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:31
Čelik ima odigranih 1190 minuta u dresu seniora FKS.
991>1190
15 > 11
826 > 755
Branis neodbranjivo.?
Nevjerovatna tehnologija, preporučio bi ti da probaš.
Ja fkt ne znam šta hoće još Čelik mlađi 2 godine.
Čelik mlađi 2 i po godine od Al Jabera.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:50Pises gluposti i branis neodbranjivo. Stoper koji za vrijeme jedne sezone odigra manje tekmi i ima manje minuta vrijedi vise od veznjaka. Pitari i logikaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:45Ne bi vjerovao ima opcija klikneš all seasons, i otvori ti ukupni broj nastupa u određenom klubuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:43
Ma nemoj,
15 > 11
826 > 755
Branis neodbranjivo.?
Nevjerovatna tehnologija, preporučio bi ti da probaš.![]()
Pišem gluposti jer sam ti pokušao objasniti kako sam došao do gore napisanih cifriRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:50Pises gluposti i branis neodbranjivo. Stoper koji za vrijeme jedne sezone odigra manje tekmi i ima manje minuta vrijedi vise od veznjaka. Pitari i logikaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:45Ne bi vjerovao ima opcija klikneš all seasons, i otvori ti ukupni broj nastupa u određenom klubuRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:43
Ma nemoj,
15 > 11
826 > 755
Branis neodbranjivo.?
Nevjerovatna tehnologija, preporučio bi ti da probaš.![]()
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, bvsic, nedimmmm1337, Paromlinac, riki46, TylerBurey i 37 gostiju.