Meni dosta i 0:1 vala

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Meni dosta i 0:1 vala
Tog preseravanja nam je puna kapa svake godine.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:58Igramo protiv raspale sloge. Ako smo ozbiljna ekipa i nismo ona sprdacina od prosle sezone onda cemo ih razbucati da ne znaju sta ih je snaslo. I to je to.
Onda nista. Treba se bojati i nastaviti se boriti za cetvrto mjesto a ujedno moliti boga da zrinjski ili borac uzmu kup i osiguraju nam evropu.ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:10Tog preseravanja nam je puna kapa svake godine.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:58Igramo protiv raspale sloge. Ako smo ozbiljna ekipa i nismo ona sprdacina od prosle sezone onda cemo ih razbucati da ne znaju sta ih je snaslo. I to je to.
Ta Sloga je prošle sezone dokazala da je sve samo ne "raspala Sloga" .
Po čemu si ti to zaključio pa tako pišeš ?
Treba izaći jako agresivno, napadački. Postaviti se tako od početka, ali igramo protiv u najmanju ruku neugodne ekipe na njihovom terenu, a ne kante za nabijanje.
Nije bas da imamo pozitivan omjer protiv te "raspale Sloge".
Pustite se vi toga, imaju roster sastavljen od igraca koji su svasta prosli po PL, plus jako namazanog i iskusnog trenera koliko god ga mi sprdali ovdje.
Izaci jako agresivno i pametno i uzeti tri boda ako Bog da.
Pobjednički mentalitet se ne stvara tako sto igračima utuviš u glavu da su Gošk, Sloga, Široki, Igman itd raspali klubovi.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:25Onda nista. Treba se bojati i nastaviti se boriti za cetvrto mjesto a ujedno moliti boga da zrinjski ili borac uzmu kup i osiguraju nam evropu.ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:10Tog preseravanja nam je puna kapa svake godine.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑11 avg 2024, 21:58Igramo protiv raspale sloge. Ako smo ozbiljna ekipa i nismo ona sprdacina od prosle sezone onda cemo ih razbucati da ne znaju sta ih je snaslo. I to je to.
Treba izaći jako agresivno, napadački. Postaviti se tako od početka, ali igramo protiv u najmanju ruku neugodne ekipe na njihovom terenu, a ne kante za nabijanje.
Pustite se vi toga, imaju roster sastavljen od igraca koji su svasta prosli po PL, plus jako namazanog i iskusnog trenera koliko god ga mi sprdali ovdje.
Ekipa mora imati pobjednicki mentalitet i ne treba respektovati nikoga osim zrinjskog i borca! Te price da svi igraju i da treba postovati i respektovati su cista glupost. Tako razmisljaju samo luzeri.
Pa mi smo dvije godine 4.na tabeli baš zbog "luzerskog mentaliteta", potcjenjujemo sve te hajmo reći slabije ekipe a prošle sezone su nam uzele bruku bodova. Kao što ti reče tako se ne stvara pobjednicki mentalitet, na svaku tekmu treba ici maks fokusirano i oštro, pa i protiv goška i Zrinjskog i svih ostalih.ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:32Pobjednički mentalitet se ne stvara tako sto igračima utuviš u glavu da su Gošk, Sloga, Široki, Igman itd raspali klubovi.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:25Onda nista. Treba se bojati i nastaviti se boriti za cetvrto mjesto a ujedno moliti boga da zrinjski ili borac uzmu kup i osiguraju nam evropu.ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:10
Tog preseravanja nam je puna kapa svake godine.
Ekipa mora imati pobjednicki mentalitet i ne treba respektovati nikoga osim zrinjskog i borca! Te price da svi igraju i da treba postovati i respektovati su cista glupost. Tako razmisljaju samo luzeri.
U utakmicu udjes maksimalno fokusirano i ozbiljno. Pogines kao da je zadnja u životu i uznes im tri boda. Poslije tekme je lahko pričati, a navedi mi primjer kad je podcjenjivanje protivnika bilo kome donijelo bilo sta pozitivno ?
A moje drugo pitanje je i dalje po čemu si shvatio da je Sloga raspala ekipa ?
U najavi programa piše Arena Premium 1.
Ti si upravo objasnio kako se stvara LUZERSKI MENTALITET. I to radimo godinama i postali smo smijesan klub zbog takvog razmisljanja.ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:32Pobjednički mentalitet se ne stvara tako sto igračima utuviš u glavu da su Gošk, Sloga, Široki, Igman itd raspali klubovi.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:25Onda nista. Treba se bojati i nastaviti se boriti za cetvrto mjesto a ujedno moliti boga da zrinjski ili borac uzmu kup i osiguraju nam evropu.ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:10
Tog preseravanja nam je puna kapa svake godine.
U utakmicu udjes maksimalno fokusirano i ozbiljno. Pogines kao da je zadnja u životu i uznes im tri boda. Poslije tekme je lahko pričati, a navedi mi primjer kad je podcjenjivanje protivnika bilo kome donijelo bilo sta pozitivno ?
Luzerski mentalitet se stvara tako sto udjes maksimalno fokusirano i ozbiljno i sto pogines za svaku loptu da bi osvojio tri boda ?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:39Ti si upravo objasnio kako se stvara LUZERSKI MENTALITET. I to radimo godinama i postali smo smijesan klub zbog takvog razmisljanja.ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:32Pobjednički mentalitet se ne stvara tako sto igračima utuviš u glavu da su Gošk, Sloga, Široki, Igman itd raspali klubovi.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:25
Onda nista. Treba se bojati i nastaviti se boriti za cetvrto mjesto a ujedno moliti boga da zrinjski ili borac uzmu kup i osiguraju nam evropu.
Sloga i cijela ova najlosija liga u evropi, osim zrinjskog i borca, su raspale ekipe koje ne treba postovati nego ih gaziti sa pola snage kao sto rade ove 2 ekipe.
Sve ostalo je samo alibi i opravdanje za nasu nesposobnost.
Ne nego tako sto sebi nabijas strah od seoskih ekipa.ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:44Luzerski mentalitet se stvara tako sto udjes maksimalno fokusirano i ozbiljno i sto pogines za svaku loptu da bi osvojio tri boda ?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:39Ti si upravo objasnio kako se stvara LUZERSKI MENTALITET. I to radimo godinama i postali smo smijesan klub zbog takvog razmisljanja.ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:32
Pobjednički mentalitet se ne stvara tako sto igračima utuviš u glavu da su Gošk, Sloga, Široki, Igman itd raspali klubovi.
Sloga i cijela ova najlosija liga u evropi, osim zrinjskog i borca, su raspale ekipe koje ne treba postovati nego ih gaziti sa pola snage kao sto rade ove 2 ekipe.
Sve ostalo je samo alibi i opravdanje za nasu nesposobnost.
Ne trebamo dalje diskutovati. Uzdravlje![]()
Nisi svjestan koliku platu ima taj čovjek. Pozz
Kontam sta je to Vasoski za sjecanje rekao kad ono fraza koju cujem na presici svakog trenera svake lige pred svako kolo
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, edgarallanpoe04, enzo1, juka55, jurisicduska, OsmanhodzicBuco, pjankesarajevo, Rajvosa4ever, Rule_hz i 92 gosta.