Premijer liga BiH - aktuelno

holyman
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la holyman » 11 avg 2024, 23:27

Svaki put kad neko pohvali srpsko prvenstvo zasluzuje duplu vaspitnu

slika
NEMA NAZAD

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 11 avg 2024, 23:28

Suvorov je napisao/la:
11 avg 2024, 22:43
donDondon je napisao/la:
11 avg 2024, 19:18
Suvorov je napisao/la:
11 avg 2024, 19:16
Odlicna posjeta u Bijeljini za njihove uslove. Pozelio se narod tamo Premijer lige.
:hmmmmm:
2200

Najveca posjeta u Bijeljini u Premijer ligi otkad postoje zvanicni podaci. Vise su imali samo u finalu kupa protiv Slobode.
Malo je to za jedan od najbogatijih gradova u drzavi i grad preko 100kstanovnika
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 11 avg 2024, 23:30

Morate shvatiti da je kiks sto ste zovnuli Zemunce na trEbinu ! To je ismijala i sportska navijacka scena iz Srbije.
Isto kao sto su i Hz i RA i mnogi imali gresaka...ali vasa je jedna od najvecih i naravno da ce vas ismijavati...

P.S. Ontopic, ja bi DzabAru metno cijenu 3 630 000 € pa jeste li vidjeli kad je sinoc oduzeo loptu...
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 11 avg 2024, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 11 avg 2024, 23:30

Virtu4l je napisao/la:
11 avg 2024, 23:22
FKSDoGroba je napisao/la:
11 avg 2024, 23:19
Niko od vas Karadzica nije spomenuo, nikad, cak ni prije ovog sa zemuncima. Ne bi vi to.
Spominje se Karadžić, spominje se sa druge strane Šešelj i sve je to tačno, prvi je radio u FKS, drugi je navijao za Želju i javno pričao o tome, ali nikad nisam vidio da je neko napisao "četnici sa Koševa" i slično, ja bi mu prvi **** mamicu da to vidim.

Ma nikako,samo ste parole dizali u fazonu "svog kluba niste vlasnici po terenu vam trče četnici" tako nekako.
A kad četnik trči po bazi bez poraza e onda je sve ok,nema parola tad je bratstvo jedinstvo.
Pa nema većih licemjera od vas niti će biti.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 11 avg 2024, 23:39

RatoborniMrmot je napisao/la:
11 avg 2024, 22:46
jurisicduska je napisao/la:
11 avg 2024, 22:33
RatoborniMrmot je napisao/la:
11 avg 2024, 22:24

Ja ga poredim sa Celikom i trenutnim cijenama na tm koje veze sa zivotom nemaju, a vi branite nepismenog papka jer je navijac Sarajeva.
To su ti se ažurirale cijene prije ova dva kola. Biće na slijedećem updateu sigurno veća cijena. Ako odigra kako je ova dva kola. Objektivno prošle godine ga nisu stavljali da igra nije imao kad šta ni pokazati. Odigrao na kapaljku.

Evo ja prvi kažem ako odigra i dalje kao ove dvije a vi budete u top 3 ekipe u ligi sigurno mu trrba stavit 600-700 k cijenu. Jel bi to bilo pošteno. Kad uzmemo godine ligu statistiku klub i sve ostalo!?

Mislim hajd da normalno jednom razmijenimo mišljenja šta ti misliš i pod kojim uslovima koliko treba bit na polusezoni njegova cijena?
Pocela je prica kako Celik vrijedi 300k ( a odigrao je manje tekmi i manje minuta, jos stoper ), a Jaber 200k, bas nerealna prica, pa su pocela, nesuvisla, objasnjenja koja nemaju veze sa zivotom. Lik je to uradio jer je bezobrazan i jer nas mrzi. To je realnost.

Ostalo se slazem, mrsko mi da granam dalje, vidjecemo nakon polusezone gdje smo i sta smo ( a vec ti mogu reci sta ce biti - Jaber taman da razvali bice mu cijena max 300k, a da je igrac Sarajeva cijena bi mu bila haman milion ).

Pola noci razglabam o tome, ne treba dalje. Bice prilika.
Opet to ne mijenja cinjenicu da je Jaber slabo igrao, nek ovako nastavi i bice mu veca cijena ali opet eto kako je Buljubasic 800k pa prodan za duplo bas skauti gledaju cijenu na TM. Jaber s 1 golom i borbom za opstanak nema za sta da mu se stavi veca cijena.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 avg 2024, 23:40

Jopet....

Ja stvarno ne znam kako vi uvijek dodjete do tih tema.

Pa vi ste doktori. O cemu god se prica uvijek na isto dodjete.

:bih: :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 avg 2024, 23:40

MocMahale444 je napisao/la:
11 avg 2024, 22:46
Vanja8 je napisao/la:
11 avg 2024, 22:39

Halalicemo ti buraz, nego kakav si sa retrovizorima ?
baTre mi jedan :kafa:
Bjez ba neJma za tebe vise ni retrovizora s civara.
Nisi odg na Selam.
A inace vrlo brzo cu postati diler retrovizora :kafa: hejbet ih imam.

Zuka-Zlatan je vrlo los insan, sve po zasluzi.
Halali mi, nisam ni vidio da si nazvao Selam...
Do mene je zato i kazem halali..
Alejkumuselam moj Muhoni...
Kako je buraz ?

Sto ba nejma za mene, jes da si najskuplji ali brate u tebe sve kvalitet od retrovizora...
Prodaj mi :njanjanja:

Prvo Zuka nije los insan, ali kako ga god vi vidjeli svojim ocima ne zasluzuje , ne on, vec bilo ko onako vrijedjanje

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 11 avg 2024, 23:48

BigZlatan je napisao/la:
11 avg 2024, 23:15
"Ali hajde da se sjetimo cijena koje je onom malom Buljubasicu ili Andreju stavljao nakon svega par tekmi.
O tome se radi ljudi. "

Jesam bio u pravu ili nisam?

Djokanovic cijena 900.000 otisao za 760.000 + bonus. jest da je on imao i 1.5 ali tada imao 20 godina, dupla, bio kapiten u21 i igrao za prvi tim BiH i tako dalje. kada to nije potvrdio, odmah sam mu spustio 500.000

Buljubasic cijena 800.000 otisao za 1.5 Mio + bonus ( veliki kiks od mene. :plac: )

uvijek se gleda kad ide cijene gore ali nikad kad ide dolje. koliko sam ja igraca Sarajeva spustio ali to nije bitno.
Pocetna cijena koju si stavio je bila opravdana nakon 2 godine ili pola godine na primjeru Buljubasica. Djokanovic je igrao cini mi se 2 godine. Mozda grijesim.
Poenta je sto pricate kako nije normalno i da se ne rade stvari tako,da Al Jaber dobije tu neku cijenu nakon 5 tekmi,a ovi su dobili nakon istog ili manjeg broja .
Jer si ti kao procijenio,a navodi se cinjenjca,ovaj je dobar ali smo ga precijenili.
Ok pogodio si na ovim primjerima,i to treba postovati,ali bilo ih je puno vise gdje nisi. Tipa Salcin,i jos mnogi drugi,vise im se ne sjecam imena...
Nije stvar da li si digao ili spustio,poenta je da nemas iste arsine.
Apsolutno ne podrzavam bilo koga ko te vrijedja,ali nemoj ni ti vrijedjati ljudima inteligenciju.
Mnogo je primjera gdje si pristrasan i navijacki radis stvari. Razumijecu i da radis neke stvari u inat,ali ipak radis nesto gdje moras biti objektivniji. Meni djeluje da nisi bas realan,ali vjerovatno tvoje opravdanje je da sam ja Zeljovac i da po vama nismo realni. Ako je to argument onda blago se nama s nama kakvi smo.
Meni ni iz djepa ni u djep,sta ces ti napisati,ali ne moze mlijeko biti malo bijelo ,malo crno,u zavisnosti kako vama odgovara.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 11 avg 2024, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 11 avg 2024, 23:51

BarbareZeljin je napisao/la:
11 avg 2024, 23:48
BigZlatan je napisao/la:
11 avg 2024, 23:15
"Ali hajde da se sjetimo cijena koje je onom malom Buljubasicu ili Andreju stavljao nakon svega par tekmi.
O tome se radi ljudi. "

Jesam bio u pravu ili nisam?

Djokanovic cijena 900.000 otisao za 760.000 + bonus. jest da je on imao i 1.5 ali tada imao 20 godina, dupla, bio kapiten u21 i igrao za prvi tim BiH i tako dalje. kada to nije potvrdio, odmah sam mu spustio 500.000

Buljubasic cijena 800.000 otisao za 1.5 Mio + bonus ( veliki kiks od mene. :plac: )

uvijek se gleda kad ide cijene gore ali nikad kad ide dolje. koliko sam ja igraca Sarajeva spustio ali to nije bitno.
Pocetna cijena koju si stavio je bila opravdana nakon 2 godine ili pola godine na primjeru Buljubasica. Djokanovic je igrao cini mi se 2 godine. Mozda grijesim.
Poenta je sto pricate kako nije normalno i da se ne rade stvari tako,da Al Jaber dobije tu neku cijenu nakon 5 tekmi,a ovi su dobili.
Jer si ti kao procijenio,a navodi se cinjenjca,ovaj je dobar ali smo ga precijenili.
Ok pogodio si na ovim primjerima,i to treba postovati,ali bilo ih je puno vise gdje nisi. Tipa Salcin,i jos mnogi drugi,vise im se ne sjecam imena...
Nije stvar da li si digao ili spustio,poenta je da nemas iste arsine.
Apsolutno ne podrzavam bilo koga ko te vrijedja,ali nemoj ni ti vrijedjati ljudima inteligenciju.
Mnogo je primjera gdje si pristrasan i navijacki radis stvari. Razumijecu i da radis neke stvari u inat,ali ipak radis nesto gdje moras biti objektivniji. Meni djeluje da nisi bas realan,ali vjerovatno tvoje opravdanje je da sam ja Zeljovac i da po vama nismo realni. Ako je to argument onda blago se nama s nama kakvi smo.
Meni ni iz djepa ni u djep,sta ces ti napisati,ali ne moze mlijeko biti malo bijelo ,malo crno,u zavisnosti kako vama odgovara.
Dobro si se Đanija sjetio - 500,000 EUR. :bow:
Željezničar za život cijeli!

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 11 avg 2024, 23:57

fks74 je napisao/la:
11 avg 2024, 20:24
Sad vidim koliko je Velež loš, Široki ne može ništa Radniku još su ljudi i bolji.
Siroki je vise srece imao nego znanja na Grbavici, fakat Radnik bio bolji

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 avg 2024, 23:58

11 avg 2024, 22:57
@duska,@vanja8...i jos vas par pitara,ako se mogu ukljuciti u raspravu. Prije svega neopravdavam vrijedjanje nikoga,jer licno smatram da je to ovdije prevrsilo svaku granicu,i nevjerovatno je kako se te stvari tolerisu.
Hajmo biti posteni,ako sad pozivate da nesto nije uredu.
Kako onda vam je uredu da 10 puta gore stvari se pisu Virtualu,da se postavljaju slike maloljetne djece i pri tome se ismijavaju ta ista djeca.
Kako onda niko od vas ne dodje i ne kaze,stanite ljudi ba nije to uredu. Evo citam vas par zgrozeni ste.
Ali jednostavno stvari nemaju vrijednost,ako ne vaze za svakog ista pravila i norme ponasanja.
Ne moze moj biti dobar samo zato sto je moj.
Evo meni je vas ovaj delegat noke pisao da mi majku psuje . Nemam ja potrebu odgovarati njemu po forumu,ja sam mu 5 puta napisao hajde to u lice da mi kazes. Nema potrebe da Vam objasnjavam da bi narednih pola godine rukama pricao.
Sto se tice ovog u vezi Zukanovica,mislim da uopste nije poenta,da li on treba dizati Al Jaberu cijenu i pisati asistenciju.
Poenta gnjeva spram njega,jer zato sto mnogo puta dokazao koliko je nerelevantan i neposten.
Cak sta vise javno se dici time i dodatno navlaci gnjev na sebe.
Evo ti si duska apsolutno upravu kada pominjes broj tekmi koje je Al Jaber odigrao.
Ali hajde da se sjetimo cijena koje je onom malom Buljubasicu ili Andreju stavljao nakon svega par tekmi.
O tome se radi ljudi.
Zuka ti dodje ko Vico za dobrobit fudbala . Budimo realni za te stvari.
Ali na kraju generalno pozivam vas par normalnih navijaca,kad kazem normalnih mislim na one sa kojim se moze raspravljati,jer tesko da cemo se mi ikada iz rivaliteta sloziti,da bar imamo malo tog postovanja.
Rahmetli Dzenan je primjer da postoji jako mnogo rivala koji zasluzuju respekt.
Da se ne lazemo,veliki broj nase brace,prijatelja,poznanika navija za drugi tim. Nisam bas siguran da im mimo forumskog zivota,ikada kazemo ono sto seremo po forumu.
Trebamo malo pomesti ispred svojih vrata. Ne valja ovo sto se radi.
A vi nastavite kako god...
Vidi @Barba, uopste nije stvar u TM, ne znam zasto nekom psovati, vrijedjati ga , pljuvati ga, a sasvim nerelevantna stvar...
Zasto nerelevantna, evo navescu ti primjer upravo malog Celika...
Dijete ima toliku cijenu na TM, a stigla je vec ponuda za njega koja je prilicno veca od toga i odbijena je...
Znaci, vecinski vlasnik, odnosno Mirvic prihvata ili ne prihvata ponudu...
Cijena na TM je vise neki orijentir, a ne cvrsta osnova po kojoj se sklapaju poslovi...
Evo , mali Ljukovac, dijete ni minute nije odigralo u seniorskom fudbalu a otisao je u Tursku za 200 000 e i procenat...
Tu cijenu malo klubova moze dobiti , mislim na ovu nasu PL , za oformljenog igraca...
Vi sad drvlje i kamenje po covjeku jer nije upisao asistenciju Al Jaberu, glupost...
Evo sad, hajde da kazemo, da stavi Jaberu cijenu 1, 5 milki eura, dodju ljudi da ga vide, malo se zgledaju odu u klub i kazu nudimo 400 000 e, vi prihvatite ili ne prihvatite, e kakvu je onda ulogu odigrala cijena na TM...
Evo recimo Dal je imao cijenu 1 mil e, Olimpija nudila 600 000 e, prodali ga 1,2 mil e...
Vjeruj mi najmanje za svaku prodaju ima TM, igraci se prate i niko samo na osnovu TM nece kupiti nekog...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 avg 2024, 00:03

Koliko samo nepotrebe price i ubjeđivanja oko ublehe zvane Transfermarkt :lol:

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 12 avg 2024, 00:07

Vanja8 je napisao/la:
11 avg 2024, 23:58
@duska,@vanja8...i jos vas par pitara,ako se mogu ukljuciti u raspravu. Prije svega neopravdavam vrijedjanje nikoga,jer licno smatram da je to ovdije prevrsilo svaku granicu,i nevjerovatno je kako se te stvari tolerisu.
Kako onda vam je uredu da 10 puta gore stvari se pisu Virtualu,da se postavljaju slike maloljetne djece i pri tome se ismijavaju ta ista djeca.
Kako onda niko od vas ne dodje i ne kaze,stanite ljudi ba nije to uredu. Evo citam vas par zgrozeni ste.
Ali jednostavno stvari nemaju vrijednost,ako ne vaze za svakog ista pravila i norme ponasanja.
Evo meni je vas ovaj delegat noke pisao da mi majku psuje . Nemam ja potrebu odgovarati njemu po forumu,ja sam mu 5 puta napisao hajde to u lice da mi kazes. Nema potrebe da Vam objasnjavam da bi narednih pola godine rukama pricao.
Sto se tice ovog u vezi Zukanovica,mislim da uopste nije poenta,da li on treba dizati Al Jaberu cijenu i pisati asistenciju.
Poenta gnjeva spram njega,jer zato sto mnogo puta dokazao koliko je nerelevantan i neposten.
Evo ti si duska apsolutno upravu kada pominjes broj tekmi koje je Al Jaber odigrao.
Ali hajde da se sjetimo cijena koje je onom malom Buljubasicu ili Andreju stavljao nakon svega par tekmi.
O tome se radi ljudi.
Ali na kraju generalno pozivam vas par normalnih navijaca,kad kazem normalnih mislim na one sa kojim se moze raspravljati,jer tesko da cemo se mi ikada iz rivaliteta sloziti,da bar imamo malo tog postovanja.
Da se ne lazemo,veliki broj nase brace,prijatelja,poznanika navija za drugi tim. Nisam bas siguran da im mimo forumskog zivota,ikada kazemo ono sto seremo po forumu.
Vidi @Barba, uopste nije stvar u TM, ne znam zasto nekom psovati, vrijedjati ga , pljuvati ga, a sasvim nerelevantna stvar...
Dijete ima toliku cijenu na TM, a stigla je vec ponuda za njega koja je prilicno veca od toga i odbijena je...
Cijena na TM je vise neki orijentir, a ne cvrsta osnova po kojoj se sklapaju poslovi...
Evo , mali Ljukovac, dijete ni minute nije odigralo u seniorskom fudbalu a otisao je u Tursku za 200 000 e i procenat...
Tu cijenu malo klubova moze dobiti , mislim na ovu nasu PL , za oformljenog igraca...
Vi sad drvlje i kamenje po covjeku jer nije upisao asistenciju Al Jaberu, glupost...
Evo sad, hajde da kazemo, da stavi Jaberu cijenu 1, 5 milki eura, dodju ljudi da ga vide, malo se zgledaju odu u klub i kazu nudimo 400 000 e, vi prihvatite ili ne prihvatite, e kakvu je onda ulogu odigrala cijena na TM...
Evo recimo Dal je imao cijenu 1 mil e, Olimpija nudila 600 000 e, prodali ga 1,2 mil e...
Vjeruj mi najmanje za svaku prodaju ima TM, igraci se prate i niko samo na osnovu TM nece kupiti nekog...
Slazem se ja apsolutno sa tobom. Vjeruj da sam se upetljao,vise zbog ovih vrijedjanja,ne da opravdam sto rade,vec da trebamo svi biti malo vise realniji i posteniji.
Ja tebe stvarno cijenim,i znam da mozemo pricati normalno.
TM je sustinski nebitan,nadovezo sam se je Zuka i duska pricaju da nije uredu nekome staviti cijenu nakon par tekmi, a iste stvari radis za neke igrace Sarajeva.
**** asistenciju ,meni su to totalno nebitne stvari.Apsolutno si upravu. Reagujem isto kao i ti kad vidis da nesto nije ok ili izvrcu pricu.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 12 avg 2024, 00:10

Djokanovic imao prvo 50 i kad je dosao u prvi tim 150.000 imao je 2 utakmice. Al-Jaber imao je 150.000 kad je dosao i 0 utakmica. Buljubasic je dobio odmah 300.000 za pocetak. sto sam video da mali je veliki talent.

Kakav ba "inat" zbog vas ? neke likove u jednom forumu? kad je Zeljo godinama imao vise od Sarajeva. nikad nije nista neko reako. ali kad je Sarajevo poceo ici pravi put pocelo i te laz i gluposti od meni.ja imam 0 problema sa Zeljom bas sam neki dan imao kontakt za Zeljom sve super ko uvijek.

naravno da ima i kiksa ko Salcin i sigurno puno vise.ne mozes svake godine 800 cijena pogoditi. od toga 95% idu za 0 KM.
Zadnja izmjena: BigZlatan, dana/u 12 avg 2024, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 12 avg 2024, 00:11

Stvarna cijena nekog igraca je onolika koliko je neko spreman da plati za njega.
Sve ostalo je ubleharenje i sa jedne i druge i trece strane !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 12 avg 2024, 00:14

Ako neko ima golove Sloboda - Posusje nek posalje. i taktike svoji klubova. sto onaj sistem na TM nije bas tacan.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 avg 2024, 00:17

Prošle godine u ovo doba Plavi su istu kampanju vodili za Mekica.

I tad je isto bilo...znamo kako je završilo
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 avg 2024, 00:19

12 avg 2024, 00:07
Vanja8 je napisao/la:
11 avg 2024, 23:58
O tome se radi ljudi.
Slazem se ja apsolutno sa tobom. Vjeruj da sam se upetljao,vise zbog ovih vrijedjanja,ne da opravdam sto rade,vec da trebamo svi biti malo vise realniji i posteniji.
Ja tebe stvarno cijenim,i znam da mozemo pricati normalno.
TM je sustinski nebitan,nadovezo sam se je Zuka i duska pricaju da nije uredu nekome staviti cijenu nakon par tekmi, a iste stvari radis za neke igrace Sarajeva.
**** asistenciju ,meni su to totalno nebitne stvari.Apsolutno si upravu. Reagujem isto kao i ti kad vidis da nesto nije ok ili izvrcu pricu.
Da je nama Bogd'o svima malo vise realnosti i sabura...
Bar smo se mi pitari toliko puta opekli i dobili po usima zbog toga pa sad bi i u kefir puhali...
Meni vazda u glavi jedan slucaj, dobijes kuci 4:0, odes u Doboj i Vlado te sa onim Jablanovima odere ko jare...
Vi ste se sve nesto natezali, prsili, pozivali na ranije generacije, mijenjali Uprave pa haman ne izletiste iz lige...
Zoran Zekic i Denis Coric ponavljaju istu rijec evo vec neko vrijeme- "ponizni"...
To fali i nama i vama, ali hajde s vremenom ce i to polako naleci kao sto su nam nalegli i dobri tereni i Var...
Ziv ti meni bio @Barba, nekada si pisao bas dobre postove, mogao ih je bilo koji navijac bas citati, ali vidim da si u zadnje vrijem prorijedio, steta

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 12 avg 2024, 00:28

BigZlatan je napisao/la:
12 avg 2024, 00:10
Djokanovic imao prvo 50 i kad je dosao u prvi tim 150.000 imao je 2 utakmice. Al-Jaber imao je 150.000 kad je dosao i 0 utakmica. Buljubasic je dobio odmah 300.000 za pocetak. sto sam video da mali je veliki talent.

Kakav ba "inat" zbog vas ? neke likove u jednom forumu? kad je Zeljo godinama imao vise od Sarajeva. nikad nije nista neko reako. ali kad je Sarajevo poceo ici pravi put pocelo i te laz i gluposti od meni.ja imam 0 problema sa Zeljom bas sam neki dan imao kontakt za Zeljom sve super ko uvijek.

naravno da ima i kiksa ko Salcin i sigurno puno vise.ne mozes svake godine 800 cijena pogoditi. od toga 95% idu za 0 KM.
Mislio sam inat koji prosipas pisuci po forumu, a evo i da kazemo da je taj inat o kojem si mislio da govorim. Ne znam koji argument imas o pristrasnosti koju iskazujes konstantno. Ako nije inat onda je bezobrazluk.
Argument neki likovi po forumu ti je isto neutemeljen. Isti ti likovi mogu reci,na osnovu kojih referenci si ubjedjen da si relevantan u ovome sto radis.
Radis za trziste drzave,gdje 70 posto radnika,poslove dobija preko stele. Statisticki vrlo je izvjesno da je to tacnija procijena od tvojih procijena vrijednosti kako igraca,tako i nekih ljudi sa nekog foruma.Mozemo ovako do u nedogled.
Necu reci da nisi upravu za neke stvari,jesi itekako.Ali hajde slazemk se da se vise neslazemo oko dosta stvari.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 avg 2024, 00:30

Ako cemo posteno 90% igrava iz nase lige i ode i dovede se za 0KM...znaci mozes stavit 100 miliona nista ne znaci :D

Kakva bespotrebna rasprava
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.