Nogomet, rukomet, vaterpolo (seoski sport ali kad ga vec spominjete)
Ostaju kosarka i odbojka. Kosarka velesila 90ih kasnije raspad. Odbojka ne postoji niti je postojala otkad ja znam za sebe.
Nogomet, rukomet, vaterpolo (seoski sport ali kad ga vec spominjete)
muska odbojkaska reprezentacija bila 14. i 11. na prosla dva Eura, zenska redovna na Euru, najbolji plasman 5. mjesto prije desetak godina, povremeno se pojave i na SP
fudbal je popularniji od svih ostalih ekipnih sportova zajedno uključujući i košarkuRaonffa je napisao/la: ↑11 avg 2024, 17:05Oni su sila (bili) samo u rukometu od ekipnih sportova i eto vaterpolu. Srbi su generalno uspješniji od njih u ekipnim sportovima samo što Hrvate vadi fudbal koji je popularniji od svih ostalih ekipnih sportova zajedno ne računajući košarku.
Srbi da imaju mentalitet Hrvata i da im dva kluba nisu veća od države bili još dosta bolji.
I u tom fudbalu kad je bilo najbitnije u sred zagreba sve zajedno sa tudjamnom ih izbacise sa eurajestamaji je napisao/la: ↑11 avg 2024, 20:02fudbal je popularniji od svih ostalih ekipnih sportova zajedno uključujući i košarkuRaonffa je napisao/la: ↑11 avg 2024, 17:05Oni su sila (bili) samo u rukometu od ekipnih sportova i eto vaterpolu. Srbi su generalno uspješniji od njih u ekipnim sportovima samo što Hrvate vadi fudbal koji je popularniji od svih ostalih ekipnih sportova zajedno ne računajući košarku.
Srbi da imaju mentalitet Hrvata i da im dva kluba nisu veća od države bili još dosta bolji.
Njegov mega hit je gdje Srbi padaju u trans, Ne volim te Alija zato sto si balija , pa ide nesto da Drina nosi 100 mudzahedina.GoatNo1 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:50vidio sam da se postavljalo nekakvi videi i kao hrvate docekuje tompson a srbe knindza. razlia je ogromna. nisam nikada poslusao ni jednu pjesmu tog knindze i nemam pojma o cemu pjava ali za tomsona znam da u nekim pjesmama spominje i velica klanje srba u ustaskim logorima. i onda ga dovedu SLUZBENO na docek i onda se tu jos vice za dom spremni. na onom snimku sa kosarkasima sto je ovdje pustan sam samo cuo da se pominje kakav bijeli labud i namam pojma kakva je to provokacija. elem evo vam sluzbenog doceka i pogledajte sta je dostojanstvo i ponos!
ok, cuo sam te stihove.... nisam znao da on pjeva. na onom videu sto ste postavljali pominje se samo neki labud. i ne znam jel neko pustio pjesmu ili je taj knindza bio licno tamo. kako god ovi sluzbeno pozovu tomsona na koncert i docek i cilica i rukometasa a vjerovatno i fudbalera, nisam pratio, i jos klicu za dom spremni a gro ustaskih zastava u publici. tamo se pusti neka pjesma o nekom labudu. ja prvi ne bih imao pojma ni ko pjeva ni koja je to pjesma niti vidim ikakvu provokaciju u tom labudu. nadam se da nikada u srbiji nece na doceke pozivati takve niti pustati takve pjesme sto je u hr tradicija.TMmanija2012 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 23:15Njegov mega hit je gdje Srbi padaju u trans, Ne volim te Alija zato sto si balija , pa ide nesto da Drina nosi 100 mudzahedina.GoatNo1 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:50vidio sam da se postavljalo nekakvi videi i kao hrvate docekuje tompson a srbe knindza. razlia je ogromna. nisam nikada poslusao ni jednu pjesmu tog knindze i nemam pojma o cemu pjava ali za tomsona znam da u nekim pjesmama spominje i velica klanje srba u ustaskim logorima. i onda ga dovedu SLUZBENO na docek i onda se tu jos vice za dom spremni. na onom snimku sa kosarkasima sto je ovdje pustan sam samo cuo da se pominje kakav bijeli labud i namam pojma kakva je to provokacija. elem evo vam sluzbenog doceka i pogledajte sta je dostojanstvo i ponos!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.