Kad ne znas dalje opet ta tema. Boze moj ima nekoliko gresaka i sada. To nista ne govori ni o meni ni o mom radu.tuzno je sto se spustas na tako nizak nivo.to govori vise o tebi nego o meni19vendetta87 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 12:20Ovaj se lupa nekom losom zemunskom robom, pa ga malo prenosi i na ekavicu...BigZlatan je napisao/la: ↑12 avg 2024, 09:02
Da, ja imam slobodu da radim sta ja "hocu" to je ipak moj posao.jer sam godinama stekao tu slobodu i poverenje ali uvijek neki clan moze prijaviti nesto i ja moram onda objasti sto sam to stavio. ali nikad nije bilo neki problem. sto radim sve cisto.
ali i dalje ne vidim sto bio stavio nesto sta nije istina. greske se uvek mogu desiti. rekao sam to ovdje 100 puta, samo javi i to ce se promijeniti. nemogu ja za sve igrace, trenere, klubove sve znati.
jedino cijene ima neka kontrola od glavnog. ako ja mislim da taj golman trebao da ima 2 mio ja cu to staviti.mozda ce onda glavi pitati sto to radim. ali dok sam ja ovde nece nikad biti jedan igrac u BiH 2.0 mio.
Ako bude dosao Gojkovic onda ce on sigurno ici na 1.0. sto je gledam da bude 1.0 naka granica. jest da je Buljubasic otvorio za vise. ali to treba biti bas mlad dobar igrac da kazem hajde malo vise od ti 1.0. realno da potpise za Sarajevo ili Zrinjski onda se moze u prste gledati. sto jedan klub kroz transfere i drugi zbog igre u UCL sebi dao prostora za vise.
vidite sta je ovo godine doslao iz Srbije ( ostale). Bubanja, Jovic, Savic, Djordjevic, Meijers ja te cijene nebi nikad stavio. i ako ne pokaze to na terenu svi idu dolje
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Previse se paznje ovdje pridaje Zuki i njegovom komedijaskom TMarktu. Dajete mu publicitet i reklamu.
Nemojte biti kao pitice koje na ovoj temi svaki dan za Virtu napisu po 100 postova
Nemojte biti kao pitice koje na ovoj temi svaki dan za Virtu napisu po 100 postova

Mulalić ili Bašić, mada realno najbolji dostupan trener je Vinko, no eto kako sam skontao zbog historije sa Zrinjom, on je persona non grata.
Zapravo sjetih se Vladimira Sliskovica, on bi bio zanimljiv izbor.
Zapravo sjetih se Vladimira Sliskovica, on bi bio zanimljiv izbor.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nema sta mulalic ce ih daleko dovuci.. moze neko vrijeme na hajp, ostalo uzas.
Fk Željezničar.
Velez ce preyebati Zelju od prosle sezone sa promjenom trenera. Ni Jankovic nece dugo ostati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BiHSportman
- Kontakt:
velez je propustio normalnih igraca i trenera koliko hoces. mogli su dovesti husrefa, zasto da ne. ili sta im je falilo da dovedu mehanovica npr? otisao covjek u radnik. nas dado sadikovic u slogu ide ili je otisao. eto iz glave trener i dva top vezna igraca za velez. nasi, slobodni, tu su bili mjesecima, ali iz veleza nisu nikoga od njih ni kontaktirali. zasto?
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 12 avg 2024, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Jako loš tajming za mjenjanje trenera, poslje 2 kola, pritisak će samo biti još veći i na igrače i na trenera, a to rijetko kada donese bilo šta dobro...
LETS GO FIGHTER
- Meraak1921
- Kontakt:
Veliki posao odradjen realno

Pa Vinko je selektor U21 reprezentacije opet, ne vjerujem da bi ga Savez pustio u Velez.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Titula je sve bliže i bliže svakim potezom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mudar potez juznih pitara.
Nasli trenera da im odradi pripreme slozi ekipu pa ga otjeraju.
Nasli trenera da im odradi pripreme slozi ekipu pa ga otjeraju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Bolje ti je briši ovaj post što prijem, inače će neko arhivirati i spremiti za kolaže koje će spamati pred kraj sezoneGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 12:55Titula je sve bliže i bliže svakim potezom.

LETS GO FIGHTER
- feniksptica
- Kontakt:
Zasto, pa trenutno ddovode najskuplje igrace u ligi. Ako to nisu ambicije na titlu sta su ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Rekao sam da je Veležu poraz od Želje najbolja moguća stvar koja se mogla desiti. Ovo je jedini normalan potez, jednostavno ovaj Čanadi je totalni amater. Sad moraju dovesti nekog normalnog, sezona tek počela ima se vremena za sve.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
jos se moglo cuti kako Jaber rece "uzmi je daj gol,nebitan sam ja"
stvarno je momak za primjer u svim segmentima,vrijedi 3M najmanje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Jos ako dodju Santos i Gojkovic ove sezone evropa i kup moraju biti prioritet ovo je dobra ekipa ali i dalje daleko od prve tri ekipe mi prvo treba da izgradimo neki sistem sa trenerom i da to nadogradjujemo tek onda mozemo najavljivati titule prepisavanja sto bi komsije rekle
Zadnja izmjena: Stole, dana/u 12 avg 2024, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Velez je propustio trenera eupena zbog kevelja, tako da je najbolje da trener bude Merzic do polusezone.
zovnuti kemu hafizovica da mu renta licencu. svake subote mora doc, ne mora na treninge. 500 po utakmici
zovnuti kemu hafizovica da mu renta licencu. svake subote mora doc, ne mora na treninge. 500 po utakmici
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- feniksptica
- Kontakt:
Koja sudbina...
Prije par godina trener FK Željezničar šprda se sa Stupčanicom Olovo a sad ljudi iz Stupčanice financijski guraju ŽeljA
Prije par godina trener FK Željezničar šprda se sa Stupčanicom Olovo a sad ljudi iz Stupčanice financijski guraju ŽeljA

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.