Super subotu imam svadbu jedva bi stigao hahah ovo me bas obradovaloLloriS je napisao/la: ↑11 avg 2024, 17:37Nisi, nedjelja je utakmicanebeskasila je napisao/la: ↑11 avg 2024, 17:26Jel stiglo to pojačanje
I zasto svi pisu da igramo u Nedjelju, a datum stoji da je subota, jesam propustio nesto
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Edis Husovic igrao kod nas u Gračanici.
Otišao na polusezoni u Gradinu.
Ono što je igrao svaka mu čast.
Što bi rekao moj komšija stari jedan Edis kad izgubi loptu, kad loše šutne, loš pas da, tačno vidiš koliko mu je krivo koliko je srčan i borben.
Igrač bez emocije je nula igrač a Husovic je baš borac.
Ako ga saigrači budi dobro primjećivali kad se zavlači iza leđa odbrani sa pravovremenim pasom njega niko ne stiže više.
Imate gol na netu protiv toška za nas, klasičan primjer kako ga se treba koristiti.
Dajte mu priliku nemojte ga klupirati i nećete zažaliti.
Otišao na polusezoni u Gradinu.
Ono što je igrao svaka mu čast.
Što bi rekao moj komšija stari jedan Edis kad izgubi loptu, kad loše šutne, loš pas da, tačno vidiš koliko mu je krivo koliko je srčan i borben.
Igrač bez emocije je nula igrač a Husovic je baš borac.
Ako ga saigrači budi dobro primjećivali kad se zavlači iza leđa odbrani sa pravovremenim pasom njega niko ne stiže više.
Imate gol na netu protiv toška za nas, klasičan primjer kako ga se treba koristiti.
Dajte mu priliku nemojte ga klupirati i nećete zažaliti.
-
- Kontakt:
Veliko ime dolazi u Jedinstvo, ako ne ode u inostranstvo 
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
a daj reci vise jednomgattuso1919 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 20:51Veliko ime dolazi u Jedinstvo, ako ne ode u inostranstvo![]()
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Gattuso dolazi iz Hajduka dok dobije nogu za par kola
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dino Mizic u prvom sastavu goska protiv zrinjskog,broj 9 na ledjima. Kod nas je dosao prosle godine bez cijene na transfermarktu, sad vrijedi 50 k. Ako odigra jos koju utakmicu u prvom sastavu i jos plus ako kad dadne gol ode ta cijena na polusezoni do 200k.
Samo jedan primjer kako je jedinstvo odsk8cna daska za mnoge fudbalere. Nadam se da ce ovi u upravi biti pametni pa davati tako tim möadim talentima ugovore na par godina pa zaraditi masne pare na njima na svim buducim transferima. A nama tako malo za srecu fali....
Samo jedan primjer kako je jedinstvo odsk8cna daska za mnoge fudbalere. Nadam se da ce ovi u upravi biti pametni pa davati tako tim möadim talentima ugovore na par godina pa zaraditi masne pare na njima na svim buducim transferima. A nama tako malo za srecu fali....
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Ne ide to sa cijenama tako... cijene postavlja bivsi forumas @Zukanovic, sada mu je nick @BigZlatan ili tako nesto. Cijene idu odokativno ili ti ga kako se njemu cefne, a Dino da bi vrijedio 200k mora zabiti 15 golova ovu polusezonu. A i to ne znaci nista, ne znacni ni da bi neko feninga dao za njega, nekad je Isak Sehic vrijedio 150k eura na tm.Bihacit1937 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:20Dino Mizic u prvom sastavu goska protiv zrinjskog,broj 9 na ledjima. Kod nas je dosao prosle godine bez cijene na transfermarktu, sad vrijedi 50 k. Ako odigra jos koju utakmicu u prvom sastavu i jos plus ako kad dadne gol ode ta cijena na polusezoni do 200k.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nije to toliko ni bitno sa cijenama,bitno je da se lik probio ako odradi dobro ovo u Gosku otvara mu se put za jaci klub ili inostranstvo. Poenta je da jedinstvo je cilj mladim kvalitetnim igracima da se probiju a nama treba biti cilj da ih vezemo ugovorom i zaradimo na njima. Ali siguran sam da je to i ismetov plan cim dobije papire od grada. On hoce da zaradi a i da napravi od jedinstva klub, sto postujemharden je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:28Ne ide to sa cijenama tako... cijene postavlja bivsi forumas @Zukanovic, sada mu je nick @BigZlatan ili tako nesto. Cijene idu odokativno ili ti ga kako se njemu cefne, a Dino da bi vrijedio 200k mora zabiti 15 golova ovu polusezonu. A i to ne znaci nista, ne znacni ni da bi neko feninga dao za njega, nekad je Isak Sehic vrijedio 150k eura na tm.Bihacit1937 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:20Dino Mizic u prvom sastavu goska protiv zrinjskog,broj 9 na ledjima. Kod nas je dosao prosle godine bez cijene na transfermarktu, sad vrijedi 50 k. Ako odigra jos koju utakmicu u prvom sastavu i jos plus ako kad dadne gol ode ta cijena na polusezoni do 200k.
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Tesko ce neko za igraca iz ove lige platiti cifru od 50-100k. Bas mora da odskace od sviju i da prekuca sezonu, plus da je mlad.
Ali nek Ismet proba, mozda ga krene
Ali nek Ismet proba, mozda ga krene
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ne ide to bas tako kako ti zamisljas ali hajde imas poentu donekle, pogledaj izlazne transfere iz Premijer lige i shvatit ces sta ti zeli reci Harden.Bihacit1937 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:33Nije to toliko ni bitno sa cijenama,bitno je da se lik probio ako odradi dobro ovo u Gosku otvara mu se put za jaci klub ili inostranstvo. Poenta je da jedinstvo je cilj mladim kvalitetnim igracima da se probiju a nama treba biti cilj da ih vezemo ugovorom i zaradimo na njima. Ali siguran sam da je to i ismetov plan cim dobije papire od grada. On hoce da zaradi a i da napravi od jedinstva klub, sto postujemharden je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:28Ne ide to sa cijenama tako... cijene postavlja bivsi forumas @Zukanovic, sada mu je nick @BigZlatan ili tako nesto. Cijene idu odokativno ili ti ga kako se njemu cefne, a Dino da bi vrijedio 200k mora zabiti 15 golova ovu polusezonu. A i to ne znaci nista, ne znacni ni da bi neko feninga dao za njega, nekad je Isak Sehic vrijedio 150k eura na tm.Bihacit1937 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:20Dino Mizic u prvom sastavu goska protiv zrinjskog,broj 9 na ledjima. Kod nas je dosao prosle godine bez cijene na transfermarktu, sad vrijedi 50 k. Ako odigra jos koju utakmicu u prvom sastavu i jos plus ako kad dadne gol ode ta cijena na polusezoni do 200k.
Jedini klub u nasoj ligi koji moze napraviti dobar izlazni transfer je Sarajevo, njih eventualno moze zanimati neki pionir ili kadet Jedinstva cak ni junior a kamoli senior, jel ulazu dosta u akademiju.
Mi trenutno moramo stati na noge u organizacionom i rezultatskom smislu, uz to sve da prati i infrastrukturni napredak uloziti u akademiju i cekati neka bolja vremena kada ce grad i eventualno jedan jak sponzor uloziti znatna sredstva.
Isto ta milijardu puta ispricana prica kako nas treba preuzeti sejk Abu Dhabia i uloziti milijardu u nas da igramo ligu prvaka sa Liverpulom je preglupa i prezvakana, milion je razloga zasto ne mi, a ni jedan zasto da ulazes u Jedinstvo.
Treba jednom biti realan i uzdati se u sebe i svoj rad, ostati cvrst i jak i sto je najbitnije na zemlji jel mi u moru svojih neuspjeha sve dozivljavamo kao uspijeh, pa pricamo o nekim top5, prva tri mjesta i slicno kao da donose sta konkretno…
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Al si ga izbaksuziro.Bihacit1937 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:33Nije to toliko ni bitno sa cijenama,bitno je da se lik probio ako odradi dobro ovo u Gosku otvara mu se put za jaci klub ili inostranstvo. Poenta je da jedinstvo je cilj mladim kvalitetnim igracima da se probiju a nama treba biti cilj da ih vezemo ugovorom i zaradimo na njima. Ali siguran sam da je to i ismetov plan cim dobije papire od grada. On hoce da zaradi a i da napravi od jedinstva klub, sto postujemharden je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:28Ne ide to sa cijenama tako... cijene postavlja bivsi forumas @Zukanovic, sada mu je nick @BigZlatan ili tako nesto. Cijene idu odokativno ili ti ga kako se njemu cefne, a Dino da bi vrijedio 200k mora zabiti 15 golova ovu polusezonu. A i to ne znaci nista, ne znacni ni da bi neko feninga dao za njega, nekad je Isak Sehic vrijedio 150k eura na tm.Bihacit1937 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:20Dino Mizic u prvom sastavu goska protiv zrinjskog,broj 9 na ledjima. Kod nas je dosao prosle godine bez cijene na transfermarktu, sad vrijedi 50 k. Ako odigra jos koju utakmicu u prvom sastavu i jos plus ako kad dadne gol ode ta cijena na polusezoni do 200k.
Lik dobi dva žuta u minuti.
-
- Kontakt:
BratstvoGracanica je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:53Al si ga izbaksuziro.Bihacit1937 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:33Nije to toliko ni bitno sa cijenama,bitno je da se lik probio ako odradi dobro ovo u Gosku otvara mu se put za jaci klub ili inostranstvo. Poenta je da jedinstvo je cilj mladim kvalitetnim igracima da se probiju a nama treba biti cilj da ih vezemo ugovorom i zaradimo na njima. Ali siguran sam da je to i ismetov plan cim dobije papire od grada. On hoce da zaradi a i da napravi od jedinstva klub, sto postujemharden je napisao/la: ↑11 avg 2024, 22:28
Ne ide to sa cijenama tako... cijene postavlja bivsi forumas @Zukanovic, sada mu je nick @BigZlatan ili tako nesto. Cijene idu odokativno ili ti ga kako se njemu cefne, a Dino da bi vrijedio 200k mora zabiti 15 golova ovu polusezonu. A i to ne znaci nista, ne znacni ni da bi neko feninga dao za njega, nekad je Isak Sehic vrijedio 150k eura na tm.
Lik dobi dva žuta u minuti.![]()

Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Dino Mizić nije ništa pokazao u Jedinstvu i to je jedina prava istina.
Očigledno ima dobrog menadžera koji mu je dogovorio angažman u GOŠKu.
Kamo sreće da napravi veliku karijeru, ali nema od toga nista. Danas je dobio crveni i to će ga unazaditi.
Očigledno ima dobrog menadžera koji mu je dogovorio angažman u GOŠKu.
Kamo sreće da napravi veliku karijeru, ali nema od toga nista. Danas je dobio crveni i to će ga unazaditi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Gura ga tata njegov.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Daj predstavite ekipu pa vrijeme je vec odavno bilo
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ceka se D.K.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑12 avg 2024, 10:04Daj predstavite ekipu pa vrijeme je vec odavno bilo

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma kakav Kalesic potpisao za Stupcanicu, daj predstavite nam ovo sto ima, recite jeste li registrovali strance sve.harden je napisao/la: ↑12 avg 2024, 10:05Ceka se D.K.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑12 avg 2024, 10:04Daj predstavite ekipu pa vrijeme je vec odavno bilo![]()
Ne moram makar tebi objasnjavati, znas i sam da se utakmica vec trebala najaviti, kasnimo previse isto kao sto kasnimo sa racunom za uplate iz inostranstva za dresove
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Gfje si ti vidio da je potpisao za Stupcanicu?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑12 avg 2024, 10:08Ma kakav Kalesic potpisao za Stupcanicu, daj predstavite nam ovo sto ima, recite jeste li registrovali strance sve.harden je napisao/la: ↑12 avg 2024, 10:05Ceka se D.K.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑12 avg 2024, 10:04Daj predstavite ekipu pa vrijeme je vec odavno bilo![]()
Ne moram makar tebi objasnjavati, znas i sam da se utakmica vec trebala najaviti, kasnimo previse isto kao sto kasnimo sa racunom za uplate iz inostranstva za dresove
otkud da je utakmica u nedjelju? mi trazili ili?
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 7 gostiju.