jesi to lupio petobanku baksisasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:28
Filip Dangubić novi igrač Željezničara
E samo još dobar stoper
Pa cemo da vidimo...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- feniksptica
- Kontakt:
Sledece sedmice je dodjela nagrada za one koje zive u gradu a ništa nisu postigli u životu. Odi pokupi jednu za sebe.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:09Kod tebe u selu jos tako pricate?feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:04Koja sudbina...
Prije par godina trener FK Željezničar šprda se sa Stupčanicom Olovo a sad ljudi iz Stupčanice financijski guraju ŽeljA![]()

I jbg klub ti financira Olovo pff
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Neka sad ce te njegovi botovi napastMostarskiSin je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:24Za sve je kriv iskljucivo jedan covjek, a to je Senad Kevelj.

- feniksptica
- Kontakt:
Hahahahaah pa druze prosle godine poslije prvog kola ste vec mislili d aste osvojili ligu. To svi pamte. Kakva poniznost. Mani se šuplje ba, nismo djeca.godrina je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:10Ti ne kontas sustinsku razliku navijaca Zelje i sarajva.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:01Zasto, pa trenutno ddovode najskuplje igrace u ligi. Ako to nisu ambicije na titlu sta su ?
Vi dobijete 2 pripremne i odma ulazite u grupe, pisate po ligi i RM ste.
Mi smo svjesni da smo mozda sad 2 koraka se spasili od ambisa. Do skora haman druga liga, nemamo za kifle.
Nijedan uspjeh ne ide preko noci.
Radit i bit ponizan, jer ko poleti nayebo je kad ćuhne.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Desetaru, ubaci ti i slike s morasvrakino1921 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:28
Filip Dangubić novi igrač Željezničara
E samo još dobar stoper
Pa cemo da vidimo...

- BordoBBoja
- Kontakt:
Sta bi sa europskim velezom
Zar nisu balroda, i par slicnih bolesnika najavljivali da ide titula ove sezone
Zar nisu balroda, i par slicnih bolesnika najavljivali da ide titula ove sezone
Jos si ti zelen iskreno. Zamisli kakvu mi moc imamo da ih prije par godina ponizavamo, a sad nam daju kes. Golem si Zeljeznicare !feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:28Sledece sedmice je dodjela nagrada za one koje zive u gradu a ništa nisu postigli u životu. Odi pokupi jednu za sebe.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:09Kod tebe u selu jos tako pricate?feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:04Koja sudbina...
Prije par godina trener FK Željezničar šprda se sa Stupčanicom Olovo a sad ljudi iz Stupčanice financijski guraju ŽeljA![]()
I jbg klub ti financira Olovo pff
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Bjelica dronom sletio u Vrapcice.
Stvarno ne mogu shvatiti mozak koji je odlučio da se utakmica 12. Avgusta igra u 17:30.
Jbt, pa to je opasno po život, na stranu sve ostalo.
Jbt, pa to je opasno po život, na stranu sve ostalo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Jedno je ponižavati nekoga a drugo je biti ponizan pred istim. Živio ti meni. Svakako da nemam nista protiv toga sto ljudi pomažu. Čisto mi je smiješno da ste dosli od ponižavanja do poniznosti veoma brzo. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slazem se od hrenovki do raznih sumnjivih tajkuna. Vi ipak najbolje znate kako od ponizavanja do poniznosti je kratka nit.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:38Jedno je ponižavati nekoga a drugo je biti ponizan pred istim. Živio ti meni. Svakako da nemam nista protiv toga sto ljudi pomažu. Čisto mi je smiješno da ste dosli od ponižavanja do poniznosti veoma brzo.![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Ja sam ubijedjen da ne postoje 3 takva posta na sta ti aludiras. Jednostavno drugaciji mentalitet.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:30Hahahahaah pa druze prosle godine poslije prvog kola ste vec mislili d aste osvojili ligu. To svi pamte. Kakva poniznost. Mani se šuplje ba, nismo djeca.godrina je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:10Ti ne kontas sustinsku razliku navijaca Zelje i sarajva.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:01Zasto, pa trenutno ddovode najskuplje igrace u ligi. Ako to nisu ambicije na titlu sta su ?
Mi smo svjesni da smo mozda sad 2 koraka se spasili od ambisa. Do skora haman druga liga, nemamo za kifle.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo mu nemoj tražiti te postove, tada se obično izgubi na par dana. Pa se onda javi sa nekom skroz trećom temom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ahhahaha e ne vjerujem ,pa jel mogucefeniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:30Hahahahaah pa druze prosle godine poslije prvog kola ste vec mislili d aste osvojili ligu. To svi pamte. Kakva poniznost. Mani se šuplje ba, nismo djeca.godrina je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:10Ti ne kontas sustinsku razliku navijaca Zelje i sarajva.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:01Zasto, pa trenutno ddovode najskuplje igrace u ligi. Ako to nisu ambicije na titlu sta su ?
kad su izasli iz zone ispadanja racunali koliko im treba za evropu ahaha
a nakon evropskih tekmi ,nikad jaca ekipa nikad laganiji igraci ,odlicna igra pobit se za titulu.
poluprazan stadion upisivali na 10,11,12 hiljada ljudi da bi samo bili prvi po posjeti
i ono prica o respektu i ko je ponizan

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Sta ovo na klixu pisu robin hood za dangubica, e moj hudi robine, neces se dole napljackati 

Nemoj zayebavati, ako dođu njih dvojica, sve osim titule je ogroman krah. Već sad imate, po imenima, skoro pa najjaču ekipu. Dosta toga će ovisiti o Ćoriću i kako će ih on posložiti.Stole je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:02Jos ako dodju Santos i Gojkovic ove sezone evropa i kup moraju biti prioritet ovo je dobra ekipa ali i dalje daleko od prve tri ekipe mi prvo treba da izgradimo neki sistem sa trenerom i da to nadogradjujemo tek onda mozemo najavljivati titule prepisavanja sto bi komsije rekle
Ako on bude na nivou, vi ste prvi favoriti za titulu.
- Shategabri
- Kontakt:
Dijelom bih se složio ovo za mentalitet.godrina je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:52Ja sam ubijedjen da ne postoje 3 takva posta na sta ti aludiras. Jednostavno drugaciji mentalitet.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:30Hahahahaah pa druze prosle godine poslije prvog kola ste vec mislili d aste osvojili ligu. To svi pamte. Kakva poniznost. Mani se šuplje ba, nismo djeca.godrina je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:10
Ti ne kontas sustinsku razliku navijaca Zelje i sarajva.
S tim da vjerovatno imamo različite razloge zašto je to tako.
Kad imaš sušu od 10+ godina bez titule, naravno da ćeš se prilagoditi i drugačije gledati na stvari, puhati i na hladan jogurt.
Mi smo tu daleko kraće bez titule. I Evropa se redovno igra, pa ako su to i dvije domaće utakmice, dosta znači.
I mi sutra da zaglavimo kao vi, vremenom se pomiriš.
Krećem od sebe, mi ove sezone imamo sve preduslove da se borimo za titulu.
Vi ukoliko dovede još par igrača idete minimalno u top 4.
Nije ovo nimalo loša ekipa Želje, može realno dobiti svakog.
E sad, duga je sezona, povrede, kartoni, šta će biti na proljeće...to sad niko ne zna.
Koševo Zapad
cak i da je istina da bi tad imali najbolju ekipu po imenima, opet titula nije realna. znas i sam u kakvoj drzavi zivimo. nama je europa pod moranje, ali i maksimum. ne mozete ni vi do titule ako mirvic nije nesto dogovorio s vicom. to je jedan jako bitan faktor, ali nije jedini. klub treba jednostavno da sazri za titulu i da se okolnosti poklope, uz zastitu od saveza i slican rad van terena, a mi smo daleko od toga svega. samo smo mi toga svjesni, za razliku od vecine vas.tabba77 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 14:01Nemoj zayebavati, ako dođu njih dvojica, sve osim titule je ogroman krah. Već sad imate, po imenima, skoro pa najjaču ekipu. Dosta toga će ovisiti o Ćoriću i kako će ih on posložiti.Stole je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:02Jos ako dodju Santos i Gojkovic ove sezone evropa i kup moraju biti prioritet ovo je dobra ekipa ali i dalje daleko od prve tri ekipe mi prvo treba da izgradimo neki sistem sa trenerom i da to nadogradjujemo tek onda mozemo najavljivati titule prepisavanja sto bi komsije rekle
Ako on bude na nivou, vi ste prvi favoriti za titulu.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:19Što nebi došli,jedan nije u planovima u svom klubu,fula transfer od pocetka(Santos),bio je vec kod njih igrao tu najbolji fudbal, ovaj drugi je slobodan igrac ,vremena je sve manje ljeto prolazi lige pocele on još bez kluba samim tim i izbor mu je dosta manji jel je vecina ekipa vani kompletirala ekipe tako da nije nerealno,sad hocel vidjet cemo al da je nerealno sa fudbalske strane nije.
Objektivno lopta je prebacena na Corica dobio je finansijski tim kakav nisu sastavili od vremena Misimovica,nema nikakav izgovor za loš rezultat ekipe.
Kad se sjetiš priprema pod Mulalicem i kako je sastavljao tim u hodu i na prozivci imao cca 10 igraca ovo je sad "Liga Prvaka" u odnosu na taj period .
100% sad nema izgovora. Inace im je tik-tak.

nema se pravo na kiks, sem mozda sa ovima iz gornjeg dijela tabele.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Velikim dijelom si u pravu. Strasne sezone i more su nas izbacile iz takta. Ali i bez obzira na zadnju ili zadnje 2-3 sezone mislim da smo svjesniji da 2 3 dobra igraca i pobjeda na pripremnim utakmicama ne znaci osvajanje titule za desetak mjeseci. To kod vasih navijaca i nije tako. Ali nismo isti, svako ima pravo na misljenje.Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2024, 14:05Dijelom bih se složio ovo za mentalitet.godrina je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:52Ja sam ubijedjen da ne postoje 3 takva posta na sta ti aludiras. Jednostavno drugaciji mentalitet.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:30
Hahahahaah pa druze prosle godine poslije prvog kola ste vec mislili d aste osvojili ligu. To svi pamte. Kakva poniznost. Mani se šuplje ba, nismo djeca.
S tim da vjerovatno imamo različite razloge zašto je to tako.
Kad imaš sušu od 10+ godina bez titule, naravno da ćeš se prilagoditi i drugačije gledati na stvari, puhati i na hladan jogurt.
Mi smo tu daleko kraće bez titule. I Evropa se redovno igra, pa ako su to i dvije domaće utakmice, dosta znači.
I mi sutra da zaglavimo kao vi, vremenom se pomiriš.
Krećem od sebe, mi ove sezone imamo sve preduslove da se borimo za titulu.
Vi ukoliko dovede još par igrača idete minimalno u top 4.
Nije ovo nimalo loša ekipa Želje, može realno dobiti svakog.
E sad, duga je sezona, povrede, kartoni, šta će biti na proljeće...to sad niko ne zna.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.