FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo vi tako rano postavljajte...skinut ce ga i prije utakmice.
Sto ja samo mislim da ce bit tesko danas...ko nekad protiv Radnika mrtve utakmice.
Sto ja samo mislim da ce bit tesko danas...ko nekad protiv Radnika mrtve utakmice.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
veceras zabiti 3,4 do poluvremena da se ne sikiramo poslije 

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Bošnjačkim lobijima odgovara tako,šuti i saburaj.Uzmi ono što te zakite i svi sretni.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 avg 2024, 14:09Nisam mislio na to.Ne trazi niko krovove na daljinski ko Bernabeu.Ali ako nemas hibridni teren,refelktore i adekvatnu tribinu za gostujuce navijace a ne skele ko da je neko dosao na baustelu,nemas sta da radis u PL.Mladost istjerali iz lige a drugima se godinama gleda kroz prste.Sto u Konjicu nemaju reflektori?Ovo im je 3.sezona u PLSamoDaKazeem je napisao/la: ↑12 avg 2024, 14:01Prije će na žalost oni srediti stadion nego mi.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 avg 2024, 13:58Ko je stavio da se igra u ovom terminu definitivno nije normalan.2024 ljudi reflektora yebeni nemaju ko da je to neka misaona imenica majku vam bijednicku sredite stadion pa udjite u ligu
Zabit ga na vrijeme poslije će biti lakše.
Prvi Mirvić tako razmišlja dok ga ne opali po tintari da se ne lažemo.
Sve najgore kreće iz vlastitih redova.
-
- Kontakt:
Po ovom kijametu je tesko do prodavnice a ne igrat,ovo narusavaju zdravlje igracima
Fakat je termin bezobrazan, ali eto sta je tu je i njima je vruce, a nama je svakako kvalitetnija klupa, tu smo u prednosti
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Zamisli kakve ugovore savez potpisuje sa Arenom kad se daje prednost reprizi neke utakmice u odnosu nad utakmicom ekipe koja ima bazu 200 000 navijača samo u BiH. Dok se udruženje klubova ne napravi nema nama napretka, barem da izdaju saopštenja i delegiraju ovakve teme.
A i naš klub šuti na zulum i onda kad nas nalupaju po gujici biće kukumakanje i sazivanje ostalih da se branimo
A i naš klub šuti na zulum i onda kad nas nalupaju po gujici biće kukumakanje i sazivanje ostalih da se branimo
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
jel to i u njemackoj ugrijalomosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 14:42Po ovom kijametu je tesko do prodavnice a ne igrat,ovo narusavaju zdravlje igracima
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sramota sta arena radi, Sarajevo je klub sa najvecom bazom navijaca, sve nase utakmice bi trebale biti u udarnom terminu.
Stavi Radnik-Siroki danas, mislim da nije 1000 ljudi juce bilo na toj utakmici.
Stavi Radnik-Siroki danas, mislim da nije 1000 ljudi juce bilo na toj utakmici.
U INAT SVIMA
https://www.****.ba/mobile/clanak/Fudbal/696351
ovo treba **** od kluba, kakvih na 50k markica,pa to ne pokriva i plate jedan mjesec, a dobika se na popularnosti, slika se,uziva se. pa samo ovo slikanje jekostalo 5k dok se sve organizovalo.
politicarima porucito 500k i moze slikanje ispred banera sa nekim predstavnikom kluba sve ispod **** u skokovima
ovo treba **** od kluba, kakvih na 50k markica,pa to ne pokriva i plate jedan mjesec, a dobika se na popularnosti, slika se,uziva se. pa samo ovo slikanje jekostalo 5k dok se sve organizovalo.
politicarima porucito 500k i moze slikanje ispred banera sa nekim predstavnikom kluba sve ispod **** u skokovima
Danas po ovom kijametu bih izabrao igrace koji mogu samo trcati....onako na prvu Kyeremeh, Guliashvili, Julardzija, Kuprešak pa i Beganovic su mi igraci koji mogu trcati 90min jakog ritma.
Brate ne valja ti taj link, o čemu je riječ?SHZ82 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 15:09https://www.****.ba/mobile/clanak/Fudbal/696351

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Majko mila, ljudi po ovom kijametu rade na baušteli, na njivi, voze kilometre radi posla i sad treba zaliti ljude koji loptu ganjaju jer ce manje od 2h igrati po vrucini. Izdrzite bebe moje.
vidi fakat blokiraju linkoveNirton je napisao/la: ↑12 avg 2024, 15:18Brate ne valja ti taj link, o čemu je riječ?SHZ82 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 15:09https://www.****.ba/mobile/clanak/Fudbal/696351
politicarima porucito 500k i moze slikanje ispred banera sa nekim predstavnikom kluba sve ispod **** u skokovima![]()
imas na stranici w w w . s o u r c e . b a (samo sve sastavljeno

nacelnica sa 50k markica podrzala klub
Nigdje veze
Gomila ljudi radi za 600, 700 maraka, ubijaju se od posla, rade po 10, 12 sati i sad treba žaliti ljude koji rade 8 sati za 1200 maraka
Je li tako?

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Podijelit im danas za premije ovo da se potrude malo viseSHZ82 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 15:38vidi fakat blokiraju linkoveNirton je napisao/la: ↑12 avg 2024, 15:18Brate ne valja ti taj link, o čemu je riječ?SHZ82 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 15:09https://www.****.ba/mobile/clanak/Fudbal/696351
politicarima porucito 500k i moze slikanje ispred banera sa nekim predstavnikom kluba sve ispod **** u skokovima![]()
imas na stranici w w w . s o u r c e . b a (samo sve sastavljeno)
nacelnica sa 50k markica podrzala klub

- luckystrike
- Kontakt:
U Zepcu 40. Guzva je na cesti.
-
- Kontakt:
Hahahaha joj poredjenja MAJKO MILA, ti ljudi sto igraju kako kazes manje od 2 sata su u punom naporu, srce im radi 20x brze nego tim na njivi, i ti uzmes i poredis to. Ocito nisi potrcao nikada po vrelini pa se ne razumijes.
I usput hebem majke svima koji su odredili da se igra po ovom vremenu !
Objaviti rat areni
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bhfanatic14, Hajdeee, Haksss, insimadop, Jadnimi, JavierBosnia, rimljanin90, ristagrad, USB, Vanja8 i 67 gostiju.