Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Katastrofalna predstava realno, imali smo posjed ali ne znamo šansu stvoriti.
Zadnjih 30 metara terena nam je najveći problem, ne znamo jednostavno prilike stvoriti.
Odbrana izuzev DiGrea nesigurna, Kabal i Bremer su baš loši bili i Kambijazo kod onog prvog gola.
U vezi Luiz se izgubio u drugom poluvremenu, može se reći najgori je bio od veznjaka.
Fadžoli kad je ušao tanko najveći krivac za penal koji nije bio, izgubio loptu ko kakav junior.
Vea odličan u prvom, loše u drugom, kao i Jildiz dosta je tanak bio u oba poluvremena.
Kefren najbolji na terenu u oba poluvremena.
Vlahović ako ovako nastavi lagano transfer lista već u Januaru, ovo je zločin protiv čovječnosti kako lik igra.
Realno nije nas Atletiko nadigrao ni počemu, iz naših grešaka su dali golove i imali prilike jer je odbrana danas baš grozna bila.
Baš fali Kopmajners ovoj ekipi da igra desetku a iza njega Luiz i Kefren, tad bi bili bombonica.
Zadnjih 30 metara terena nam je najveći problem, ne znamo jednostavno prilike stvoriti.
Odbrana izuzev DiGrea nesigurna, Kabal i Bremer su baš loši bili i Kambijazo kod onog prvog gola.
U vezi Luiz se izgubio u drugom poluvremenu, može se reći najgori je bio od veznjaka.
Fadžoli kad je ušao tanko najveći krivac za penal koji nije bio, izgubio loptu ko kakav junior.
Vea odličan u prvom, loše u drugom, kao i Jildiz dosta je tanak bio u oba poluvremena.
Kefren najbolji na terenu u oba poluvremena.
Vlahović ako ovako nastavi lagano transfer lista već u Januaru, ovo je zločin protiv čovječnosti kako lik igra.
Realno nije nas Atletiko nadigrao ni počemu, iz naših grešaka su dali golove i imali prilike jer je odbrana danas baš grozna bila.
Baš fali Kopmajners ovoj ekipi da igra desetku a iza njega Luiz i Kefren, tad bi bili bombonica.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Treba još koga izbaciti iz ekipe. Previše je 4 vezna i 1 napadač za sezonu!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je vjerovati ovim vijestima nasi razgovaraju i dan i noc sa Fiorentinom, Atalantom i Portom
Pa se kao dogovorili, kroz par sati opet pricaju i sve tako.
U biti ne desava se nista jer valjda kada nekog hoces ponudis nesto, ovaj kaze moze ili ne moze. Ako ne moze kaze hocu toliko i ti kazes hocu ili necu.
U biti ne desava se nista jer valjda kada nekog hoces ponudis nesto, ovaj kaze moze ili ne moze. Ako ne moze kaze hocu toliko i ti kazes hocu ili necu.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ali bukvalno i samo napišu "positive talks" with Guintolituzlak1987 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 17:58Ako je vjerovati ovim vijestima nasi razgovaraju i dan i noc sa Fiorentinom, Atalantom i Portom![]()
MANIJACI JUG 1987
- Juventinisimo
- Kontakt:
Zanimljivo je da Chiesu NIKO nece...ni za 15m...ponuda neJma...a ovaj jos hoce vecu platu.. 
Mi smo kao zainteresovani za Sterlinga, a u Chelsea da posaljemo Chiesu...ne bi bilo lose, samo Sterling ima veliku platu...
Mi smo kao zainteresovani za Sterlinga, a u Chelsea da posaljemo Chiesu...ne bi bilo lose, samo Sterling ima veliku platu...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma usrali su i šefa i stanicu sa Kijezom.
Prije toga prodaš Sulea kojeg je Mota htio ostaviti u ekipi i svako normalan od nas bi ga ostavio i dao mu priliku da se dokaže.
A dovede Gonzaleza koji je pet-šest godina stariji i skuplji pet miliona eura sa platom od3,5 miliona eura, znači totalni debilizam.
Ovako ostaješ na Jildizu i Vei kao krilima uz dolazak Gonzaleza.
Đuntolija može izvući samo dolazak Kopmajnersa
Prije toga prodaš Sulea kojeg je Mota htio ostaviti u ekipi i svako normalan od nas bi ga ostavio i dao mu priliku da se dokaže.
A dovede Gonzaleza koji je pet-šest godina stariji i skuplji pet miliona eura sa platom od3,5 miliona eura, znači totalni debilizam.
Ovako ostaješ na Jildizu i Vei kao krilima uz dolazak Gonzaleza.
Đuntolija može izvući samo dolazak Kopmajnersa
MANIJACI JUG 1987
Potvrđen treći
https://www.instagram.com/adidasfootbal ... NtYTN6aW5j
https://www.instagram.com/juventus/reel ... xmcjEyNQ==
https://www.instagram.com/adidasfootbal ... NtYTN6aW5j
https://www.instagram.com/juventus/reel ... xmcjEyNQ==
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Perverzija je treći dres, najbolji, da mi je ovo uzeti preko nekoga daću pare unaprijed
Inače, "pozitivni razgovori"
Inače, "pozitivni razgovori"
MANIJACI JUG 1987
Bitna je promjena i proces. Evidentan napredak, hvala Bogu pa vise Allegro nece gusiti Chiesu, Yildiza, Vlahovica
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ono što je fascinantno je da Giuntoli ni za jednog igrača nije poslao zvaničnu ponudu. On jos nije Atalanti poslao ponudu kao ni Nizzi, Portu, BVB-u, to su sve bili razgovori s agentima i slično. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Poslata je u još u četvrtak 55 miliona sa uključenim bonusima, ovi valjda hoće 55 neto plus bonusi
MANIJACI JUG 1987
Auuuu kakav treci dres, svaka cast. Neki dan sam pisao to, mislim da je ideja da se dresovi jednostavno pocnu nositi u grad sirom svijeta, da imaju takav dizajn, a da ne izgledas kao da si sa termina krenuo.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nadam se da će Kopmajners biti završen ove sedmice, inshallah 
MANIJACI JUG 1987
Bolji dres nije postojao, da li ce se kupiti bracho?
#Juventus have sent official bid to AC Milan for Pierre #Kalulu:
€3M loan fee plus €14M option to buy clause.
Kalulu has given initial green light to the move.
@FabrizioRomano
€3M loan fee plus €14M option to buy clause.
Kalulu has given initial green light to the move.
@FabrizioRomano
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ocigledno je glavni zadatak smanjiti plate.
Nama su woy i chiesa 2. i 3. najplaćeniji igrači i njih se pokušava riješiti po svaku cijenu.
Neke druge transfere propuštamo jer ne nudimo vjerovatno dodatne pare tj plate.
Možda je ova sezona data motti na konsolidaciju i jasan cilj, a to je plasman u LŠ ali i da se konačno počne igrati fudbal,a onda od dodatnih para (sponzori + LŠ) sljedeće godine praviti jači tim.
Trenutni roster je baš tanak, ali će i plate biti dosta niske ako se riješimo 5,6 igrača sa velikim platama.
Nevjerovatno u kakoj je situaciji klub, kao da smo fiorentina u najmanju ruku.
Nama su woy i chiesa 2. i 3. najplaćeniji igrači i njih se pokušava riješiti po svaku cijenu.
Neke druge transfere propuštamo jer ne nudimo vjerovatno dodatne pare tj plate.
Možda je ova sezona data motti na konsolidaciju i jasan cilj, a to je plasman u LŠ ali i da se konačno počne igrati fudbal,a onda od dodatnih para (sponzori + LŠ) sljedeće godine praviti jači tim.
Trenutni roster je baš tanak, ali će i plate biti dosta niske ako se riješimo 5,6 igrača sa velikim platama.
Nevjerovatno u kakoj je situaciji klub, kao da smo fiorentina u najmanju ruku.
Ciljevi su jasni, a to je titula Serie A i Coppa Italia, o cemu pricamo sada ? U suprotnom otkaz svima i hajmo jovo na novo
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dres odlican, a kada u store hoces da odaberes igraca ne znas ko je rizicniji 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.