English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: English Premier League
Sta ovi ljudi rade
Roman Arkadyevich Abramovich se okrece u gr... na jahti
Roman Arkadyevich Abramovich se okrece u gr... na jahti
Don't believe the hype.
Chelsea je najgluplji klub na svijetu ako pristane na to, Felix im apsolutno ne treba a Atletico ce izvuci ogromne novce da finansira transfer Gallaghera i Alvareza. Jedini razlog da pristanu je muljanje oko finansija.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa propalo im za crnog napadaca. I sad ako zele da im ovi plate Gallaghera vjerovatno dobili poruku da onda moraju uzet ovog kojeg se vec neko vrijeme bezuspjesno pokusavaju rijesiti.
TacnoNicolasaubameyang je napisao/la: ↑12 avg 2024, 01:05Bomba bi bila prije 4 godine , jesi li gledao fudbal u zadnje vrijeme?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Arsenal (istekao rok trajanja) i City (druga liga) nisu više opcije za vrh. Probaj sa Liverpoolom i Manchester Unitedom.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
"Dolazak Felixa je kompenzacija za Gallaghera, Omorodion će također potpisati za Chelsea i ide na jednogodišnju posudbu u West Ham. Također Sun navodi da se ovim potezom pravi mjesto za Osimhena u vrhu napada Plavaca"
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Hvala na ovim informacijama.
Dobar posao radi Čelzi. Felix je za Galagera Emre Belozoglu

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Celzi dovodi igrace iz zayebancije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
17 razlicitih informacija pluta trenutno ali ona sto meni najvise ima smisla je da hoce Osimhena pa su odustali od ove sirovine.
Nadam se da je to jer bi to znacilo da neko razmislja u upravi...
Sa druge strane ganjati Samua skoro cijeli rok predomislit se u zadnji momenat i fokusirat se na Osimhena mozemo samo mi...
Felix for the vibes and the nutmegs
Nadam se da je to jer bi to znacilo da neko razmislja u upravi...
Sa druge strane ganjati Samua skoro cijeli rok predomislit se u zadnji momenat i fokusirat se na Osimhena mozemo samo mi...
Felix for the vibes and the nutmegs

Juventusov i Bayernov

Arsenal i United isto fini dresovi, Realov bzvz skroz.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Arsenalov bolji proslogodisnji

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma dzaba sve,planine su planine.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Lik je nezdrav u glavu.
Pristat na transfer samo da ti promjene mišljenje planine i hrana.
Debilčina mrtva.
Govedo.
Pristat na transfer samo da ti promjene mišljenje planine i hrana.
Debilčina mrtva.
Govedo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
Engleski insajderi se nastavljaju sramotiti. Bolje im je da se drže informacija koje im direktori EPL klubova daju. Vrijedi i za Ornsteina.
Sigurno je igrač prihvatio transfer u Liverpool pa promijenio mišljenje jer tako kažu twitter novinari.
Sigurno je igrač prihvatio transfer u Liverpool pa promijenio mišljenje jer tako kažu twitter novinari.
- wadethegreat
- Kontakt:
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Hearing of Man City’s 115 alleged breaches of Premier League rules is set to start next month, time to decide soon! 

The outcome will be known early in 2025, Times says.
Sansa za Arsenal
The outcome will be known early in 2025, Times says.
Sansa za Arsenal

- Marsal
- Kontakt:
Dok smo mi gunnersi govorili da je lik nahlada i da će teško doći u Englesku ispadali smo ljubomorni i šta sve ne, a zadnja dva ljeta ovo isto radi Arsenalu.
Znao sam da će biti teško jer Merino je praktično na izlaznim vratima i Sociedad očajnički želi zadržati makar jednog, para imaju. Mogu mislit šta su mu dali uz obećanje da može u Madrid vjerovatno a vas iskoristio kao dobar bait
Kloc jednostavno ne želi iz Španije.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.