FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I Rockov i Anđušić bi trebali na ono dvojno u Hadžiće
Kad dovodimo lika sto je zabiravio braniti, bolje Karacica da se zaganjalo
Volim ovog Rockova jer je fin i pošten dečko, ali ima ovih nepromišljenih izlazaka to je strašno....
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Najveca rupetina ovaj Rockov.. bruka i sramota. A mogli ste imati Hadzikica prije 2 godine, i to za kikiriki platu

Golman ce nas kostat titule
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Golman ce kostati ekipu.
Svi vidimo, svi vide i znaju ali okrecemo glavu.
Nasa posla
Svi vidimo, svi vide i znaju ali okrecemo glavu.
Nasa posla
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ovaj golman tacno ima neki problem,svaku tekmu ima ove ispade
Greška golmana, sunce mu zasmetalo ali šta radi Anđušić, pokušava fintom izbaciti loptu.
- feniksptica
- Kontakt:
Ako već trpimo na golu, pametnije je da istrpimo malog Farisa
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Cist penal na Kyeremehu.
Nizak je i onaj kod kona pa je macka na golu.
Nismo uboli golmana od Kovacevica a i on je slucajno stao medju stative jer je ovo govedo Pavlovic napravilo ono protiv Atalante.
15.10.2013.
VAR je do sada u ova 2 kola "svirao" dva,tri veoma sumnjiva penala a ovdje gdje je penal čist kao suza nije se ni gledalo.
Golman vec drugi put u posljednje 3 utakmice katastrofalna reakcija.
Golman vec drugi put u posljednje 3 utakmice katastrofalna reakcija.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 12 avg 2024, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo je dosad odigralo 6 takmicarskih utakmica, u tih 6 utakmica pamtimo 3 kardinalne greske rockova: ono izlijetanje kad je izasao s loptom van 16m i dva put plivanje u prazno sto je rezultiralo golovima. Svaka cast za penale al brate ne pise se dobro sa njim. Udara to na psihu ostalima, moze se desiti da odigras predobro, ne sluzi te sreca i jedan bezvezni korner i ovaj zapliva u prazno i babo ruco. Bolje cekati novog sahinovica neg ovo.. Al hajd
Sto se tice igre - top
Sto se tice igre - top
1946-1987
Rockov novi Karius
Dati nekom mladom momku sansu.Mislim da ce se to i desiti ako nastavi ovako iz tekme u tekmu.
Dati nekom mladom momku sansu.Mislim da ce se to i desiti ako nastavi ovako iz tekme u tekmu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Klockov pravi. Iliev je Paljuka za ovog patuljka.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Da je ostalo 0-3 prst u uho, ovako strepi hoce li kosica pokloniti neki gol za 2-3
Cist penal nam nije sviran ali je bitno da se svaki nas gol gleda 5minuta iako je sve čisto.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bordobijeli, Lecler, nedimmmm1337, Pena, skoJaa i 65 gostiju.