Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hvala Veležu što su nam razigrali Gruzijca.
Slazem sebvsic je napisao/la: ↑12 avg 2024, 17:31Isto vazi i za njih, znaci da se pitam nek bude 6 klubova sa dobrim terenima i objektima u ligi, elham
Prosle godine ovi igrali na njivi i hoce napredak u fudbalu neki, ako nemas uslove, stadion reflektori u drugu ligu i cao
Ne kazem da klubovi to moraju sve platiti i slicno, savez koliko para uzme na kazne moze travnjaka napraviti ko u prici
Jos mi je fascinantnije kad neko napise kako vico radi dobar posao sa stadionima, pa to mu je i posao i vjerovatno moranje da uradi (naredjenje dobio) i koliko je malverzacija bilo dok su se radili stadioni yebo vas vico
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne može biti 6, moraš dodati još barem 2bvsic je napisao/la: ↑12 avg 2024, 17:31Isto vazi i za njih, znaci da se pitam nek bude 6 klubova sa dobrim terenima i objektima u ligi, elham
Prosle godine ovi igrali na njivi i hoce napredak u fudbalu neki, ako nemas uslove, stadion reflektori u drugu ligu i cao
Ne kazem da klubovi to moraju sve platiti i slicno, savez koliko para uzme na kazne moze travnjaka napraviti ko u prici
Jos mi je fascinantnije kad neko napise kako vico radi dobar posao sa stadionima, pa to mu je i posao i vjerovatno moranje da uradi (naredjenje dobio) i koliko je malverzacija bilo dok su se radili stadioni yebo vas vico

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da su pitari konačno pogodili sa Zekićem i imaju vrhunskog trenera, ovo sve prije njega unazad 5 godina do Husrefa je internacionalna smijurija 

Zadnja izmjena: Lynx, dana/u 12 avg 2024, 18:14, ukupno mijenjano 2 puta.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Imao si priliku da vidiš gestikulaciji ruku sudije tj pustio je prednost iz koje ste izborili korner.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:09Zeljeznicar - Siroki, levat ubije Jabera oko 16 metara bez faula, u Europi je to crveni, kod nas nista. Laus iz Veleza je trebao dva puta crveni dobiti, a nije.
Tako da jeste sumnjiv faul.
Isto tako ne umanjujem cinjenicu da je Sarajevo prvi kandidat za titulu uz dobro sudjenje. Kad zapne penal, malo faul i problem rijesen![]()
Prati malo fudbal ili nogomet.
Tocno. I jos pise crveni kartonKmenkake je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:13Imao si priliku da vidiš gestikulaciji ruku sudije tj pustio je prednost iz koje ste izborili korner.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:09Zeljeznicar - Siroki, levat ubije Jabera oko 16 metara bez faula, u Europi je to crveni, kod nas nista. Laus iz Veleza je trebao dva puta crveni dobiti, a nije.
Isto tako ne umanjujem cinjenicu da je Sarajevo prvi kandidat za titulu uz dobro sudjenje. Kad zapne penal, malo faul i problem rijesen![]()

Kakav crveni

Iako realno da je faul svirao i žuti je ono
- akisarajevo92
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Rockov vratio nadu navijacima zelje da Sarajevo moze izgubiti.
Ajmo Var, cist penal nad Francisom
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Aha, dajes prednost umjesto kartona i gol sanse. Ima logike. Samo objasnjavam zasto sam napisao da je sumnjiv faul, to je nasa liga, igras u gostima, ono se svira Borcu, Zrinjskom i Sarajevu. Realno.Kmenkake je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:13Imao si priliku da vidiš gestikulaciji ruku sudije tj pustio je prednost iz koje ste izborili korner.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:09Zeljeznicar - Siroki, levat ubije Jabera oko 16 metara bez faula, u Europi je to crveni, kod nas nista. Laus iz Veleza je trebao dva puta crveni dobiti, a nije.
I ne umanjujem finu igru Sarajeva, da se razumijemo. Orvi kandidati za titulu.
- dubioza144
- Kontakt:
Malo je 200k za ovakvog golmana
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- feniksptica
- Kontakt:
Usutili se pošteni plavi. Niko penal ni da spomene. 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nije bio penal pa ne može svaki kontakt bit penal. Mora malo intenziteta biti za penal. Dotakao ga po nogama.TurkishAirlines je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:18Rockov vratio nadu navijacima zelje da Sarajevo moze izgubiti.
I jedna stvar malo smo papci postali možemo li se radovati našoj igri bez provociranja protivnika i rivala.
Uživajte ba malo pustite se želje veleža borca
Nije lično tebi upućeno ali me malo i stid
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mrmote, ima li sumnjivih situacija kod drugog i treceg gola? 

- TurkishAirlines
Cist penal, ne znam sta ti pratis.jurisicduska je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:21Nije bio penal pa ne može svaki kontakt bit penal. Mota malo intenziteta biti za penal. Dotakao ga po nogama.TurkishAirlines je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:18Rockov vratio nadu navijacima zelje da Sarajevo moze izgubiti.
I jedna stvar malo smo papci postali možemo li se radovati našoj igri bez provociranja protivnika i rivala.
Ja govorim cinjenice za komsije, a ti zelis da im se dodvoris.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Jok, majstorski golovi gruzijca. Zajeban igrac.FKSDoGroba je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:22Mrmote, ima li sumnjivih situacija kod drugog i treceg gola?![]()
Zeljeznicar se pise velikim slovom, ako niTi Dnao.
-
- Kontakt:
Baš, ja im najveći "neprijatelj" na forumu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:22Cist penal, ne znam sta ti pratis.jurisicduska je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:21Nije bio penal pa ne može svaki kontakt bit penal. Mota malo intenziteta biti za penal. Dotakao ga po nogama.TurkishAirlines je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:18Rockov vratio nadu navijacima zelje da Sarajevo moze izgubiti.
Ja govorim cinjenice za komsije, a ti zelis da im se dodvoris.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nije ni čudo što je Mirvić odbio 5 milona eura koje je Napoli ponudio za Gruzijca, ako ovako nastavi ide na zimu za 20 miliona sigurno.
Dobra utakmica s obzirom da se igra na 35+.Šteta glupog gola , ali mimo toga sve je odlično.
Mogao je gledati onu situaciju , koliko se vidi bio je kontakt unutra.
Mogao je gledati onu situaciju , koliko se vidi bio je kontakt unutra.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ako je napoli platio 8m eura za kviču, mogu i nama 3 kad kviča ode

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.