RŠD Velež Mostar

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 12 avg 2024, 12:38

AlemC85 je napisao/la:
12 avg 2024, 12:23
Canadi dobio otkaz!
Aferim, nek vodi i Makelelea onog sa sobom.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 avg 2024, 12:45

MostarskiVelez1922 je napisao/la:
12 avg 2024, 12:38
AlemC85 je napisao/la:
12 avg 2024, 12:23
Canadi dobio otkaz!
Aferim, nek vodi i Makelelea onog sa sobom.
Moze li i Mehremic o jednom trosku prevoza
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 avg 2024, 12:57

i sad cemo reci da je ispunjena zelja canadija da se otjeraju haskic, suljic i prses :rol: Eto sad znate da je to bila zelja predsjednika.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 12 avg 2024, 13:05

killafrommanilla je napisao/la:
12 avg 2024, 12:57
i sad cemo reci da je ispunjena zelja canadija da se otjeraju haskic, suljic i prses :rol: Eto sad znate da je to bila zelja predsjednika.
Ma ostaju vjerovatno Suljić i Pršeš, ne isplati se davati pare za raskid ugovora.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 12 avg 2024, 13:09

Dobro sad sta hoces da kazes da su Prses i Suljic dobri bili?

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 12 avg 2024, 13:32

12 avg 2024, 13:09
Nije moje da vam pametujem na temi i ako neko hoće, neka briše. A pisao sam i ranije više puta, i nije problem jer je bilo dobronamjerno.

Čovjek hoće da ti kaže da se predsjednik i dalje miješa trenerima u posao i donosi odluke koje nisu u domenu njegovog posla. I nikad klub neće dobro funkcionisati dok se tako radi. Znam, navijam za Sarajevo, imamo mi jako dobro iskustvo sa tim.

Ko je Senad Kevelj da ocjenjuje da su Pršeš i Suljić višak? Zar ne bi o takvim stvarima trebali odlučivati isključivo sportski direktor i(li) trener?

Ne može se klub voditi divljački, a ovo što on radi je divljački. Ovaj Željezničar je prije pola godine bio haman ispao, bili su svjetlosnu godinu iza vas. Šta su uradili? Izvukli opstanak, smijenili trenera koji je to izborio iako nije bila popularna odluka među navijačima, doveli mladog talentovanog trenera i sportskog direktora kojima su odlučili dati slobodu u sastavljanju ekipe i odlučivanju, i rezultat toga je da trenutno djeluju svjetlosnu godinu ispred vas.

To vam je lekcija i da možete ove sezone svejedno pucati na visok plasman ako donesete dobre odluke, ali i da možete završiti u borbi za opstanak ako vam uprava nastavi trenerima nametati svoju volju.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 12 avg 2024, 13:38

izdzezveubrazil je napisao/la:
12 avg 2024, 13:32
Nije moje da vam pametujem na temi i ako neko hoće, neka briše. A pisao sam i ranije više puta, i nije problem jer je bilo dobronamjerno.

Čovjek hoće da ti kaže da se predsjednik i dalje miješa trenerima u posao i donosi odluke koje nisu u domenu njegovog posla. I nikad klub neće dobro funkcionisati dok se tako radi. Znam, navijam za Sarajevo, imamo mi jako dobro iskustvo sa tim.

Ko je Senad Kevelj da ocjenjuje da su Pršeš i Suljić višak? Zar ne bi o takvim stvarima trebali odlučivati isključivo sportski direktor i(li) trener?

Ne može se klub voditi divljački, a ovo što on radi je divljački. Ovaj Željezničar je prije pola godine bio haman ispao, bili su svjetlosnu godinu iza vas. Šta su uradili? Izvukli opstanak, smijenili trenera koji je to izborio iako nije bila popularna odluka među navijačima, doveli mladog talentovanog trenera i sportskog direktora kojima su odlučili dati slobodu u sastavljanju ekipe i odlučivanju, i rezultat toga je da trenutno djeluju svjetlosnu godinu ispred vas.

To vam je lekcija i da možete ove sezone svejedno pucati na visok plasman ako donesete dobre odluke, ali i da možete završiti u borbi za opstanak ako vam uprava nastavi trenerima nametati svoju volju.
Sve si u pravu. Ali realno, dok je ovako brza reakcija bila, mislim da je uprava svjesna svojih gresaka. Jos ima vremena da se greske isprave, ako se pravi potezi budu povlacili.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 12 avg 2024, 14:06

Uz novog trenera ako se ne dovedu pojačanja,bojim se da nema neke velike koristi... Gledano po igračima ovo je tanje od one ekipe koja je igrala prvu sezonu nakon sto se uslo iz federalne...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 12 avg 2024, 14:21

Za mjesec dana uprava daje otkaz pa se vraca, 5-1 od oni amatera, 3 trenera u evo dva mjeseca pa sada lakrdija sa Prsesom & Suljicem smiju nam se djeca moj Reufe. Kakav **** nakaradluk. Cirkuz od kluba najebem se majke krivcima.

Ispadamo iz lige 100%.

Jedino sto nas moze spasiti je ostavka Kevelja (ali nema ko preuzeti) i da Mulalic ili Husref preuzmu.

Redred
Kontakt:

Post Postao/la Redred » 12 avg 2024, 14:26

MostarskiVelez je napisao/la:
12 avg 2024, 14:21
Za mjesec dana uprava daje otkaz pa se vraca, 5-1 od oni amatera, 3 trenera u evo dva mjeseca pa sada lakrdija sa Prsesom & Suljicem smiju nam se djeca moj Reufe. Kakav **** nakaradluk. Cirkuz od kluba najebem se majke krivcima.

Ispadamo iz lige 100%.

Jedino sto nas moze spasiti je ostavka Kevelja (ali nema ko preuzeti) i da Mulalic ili Husref preuzmu.
I koji ti god trener novi dodje sad uzet ce duplo vise nego sto vrijedi jer zna da na gori pod nogama

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 12 avg 2024, 14:29

Husref ili Mulalic. A ne onaj Bulicev latin.

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 12 avg 2024, 14:48

izdzezveubrazil je napisao/la:
12 avg 2024, 13:32

Pa evo po zadnjim info to upste nije istina jer su evo kako citam odlaskom Canadija ova dva panja vracena u sastav. Znaci njegovo baljezganje kako je svu trojicu predsjednik otjerao preko leđa Čanadija očigledno ne pije vode jer evo ovaj portal objavi da ce biti vraceni u sastav.
Znam ja sta doticni hoce da kaze. 99% postova mu je pametovanje a evo po ovome danas ispade da je pisao komentare danima bezveze i da sto je on pricao i pisao ovdje nije istina.
Moje pitanje njemu je bilo jesu li to dobri Prses i Suljic? I dalje tvrdim da su obojica rineka od igraca i da ih sve ponabijaju s noge na nogu iz kluba ne bi nam nikakvu stetu nanijelo u igrackom i taktickom amislu, samo sto bi ih morali debelo isplatiti, odnosno sve plate do kraja ugovora a nisu im male plate. Saserem se usta onome u klubu ko ovakvim "majstorima" daje ogromne plate.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 avg 2024, 14:59

12 avg 2024, 14:48
Pa evo po zadnjim info to upste nije istina jer su evo kako citam odlaskom Canadija ova dva panja vracena u sastav. Znaci njegovo baljezganje kako je svu trojicu predsjednik otjerao preko leđa Čanadija očigledno ne pije vode jer evo ovaj portal objavi da ce biti vraceni u sastav.
Znam ja sta doticni hoce da kaze. 99% postova mu je pametovanje a evo po ovome danas ispade da je pisao komentare danima bezveze i da sto je on pricao i pisao ovdje nije istina.
Moje pitanje njemu je bilo jesu li to dobri Prses i Suljic? I dalje tvrdim da su obojica rineka od igraca i da ih sve ponabijaju s noge na nogu iz kluba ne bi nam nikakvu stetu nanijelo u igrackom i taktickom amislu, samo sto bi ih morali debelo isplatiti, odnosno sve plate do kraja ugovora a nisu im male plate. Saserem se usta onome u klubu ko ovakvim "majstorima" daje ogromne plate.
Dio odgovornosti je naravno i na meni. Ispunio sam što je do mene, igrači imaju sve uslove u normalnim okvirima, tako i stručni štab, te će biti kazni. Čekamo sastanak sa trenerom, moramo popričati i sa određenim igračima, vidjeti da li oni mogu nositi dres Veleža u budućnosti. Po meni, neki su svoje odradili i neće više biti tu, ali opet ćemo popričati sa trenerom i vidjeti njegove mišljenje na tu temu - naglašava Kevelj.
To sto ih je sad vratio ne znaci da ih nije on otjerao majstoreeee, evo ti izjava crno na bijelo.

Sad ako krene ispravlajti greske , znaci li to da nikad nije grijesio :mrgreen:

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 12 avg 2024, 16:27

Dobro nam došao Kemo Hafizović u šorcu i papučama!

Najbolje nam odgovara Kemo u ovom trenutku, možda je malo skuplji od Avde, kazu Kemo bi bio zadovoljan sa 450 maruna mjesecno.

Ako Kemo kiksa dovesti zaimovića tako da su sva naša djeca opet na okupu i onda se sa njima fino opet vinuti do federalne lige kao i 2016, a možda i do opštinske lige pa sa Cimom i Višićima koji derby odigrati. Onda nek nas opet svi tuze kad se raspadnemo pa cemo opet sve iz pocetka.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 12 avg 2024, 17:03

Ja ne kontam brate, trazite otkaz Canadiju, dobije ga i onda opet nastavljate. Haj što se uprava propisno izblamirala u posljednja dva mjeseca, ali pola vas više i ne gleda realno i objektivno na situaciju. Po meni Suljić i Pršeš garantuju sigurnu zonu i dobru rotaciju, drago mi je da su tu jer nije bio pravi momenat da ih otjeraš. Radije bi Mujanu i Bajriću vidio leđa.

Pravi remont ekipe će se izgleda desiti na ljeto *ali naredne godine, sa trenerom kojeg bi sada trebali odabrati. Ovaj Čanadi je grozan trener. Ovo nisam odavno vidio.
Ti si naša ljubav jedina!

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 12 avg 2024, 17:21

fudbalfudbal je napisao/la:
12 avg 2024, 17:03
Ja ne kontam brate, trazite otkaz Canadiju, dobije ga i onda opet nastavljate. Haj što se uprava propisno izblamirala u posljednja dva mjeseca, ali pola vas više i ne gleda realno i objektivno na situaciju. Po meni Suljić i Pršeš garantuju sigurnu zonu i dobru rotaciju, drago mi je da su tu jer nije bio pravi momenat da ih otjeraš. Radije bi Mujanu i Bajriću vidio leđa.

Pravi remont ekipe će se izgleda desiti na ljeto *ali naredne godine, sa trenerom kojeg bi sada trebali odabrati. Ovaj Čanadi je grozan trener. Ovo nisam odavno vidio.
Canadi mozda i jeste **** od trenera, ali dok ti god uprava bude slusala fb “influencers “ sa socijale tipa behram, mosar, dok ti svaki balijski i ustaski portal zna da trener odlazi prije nego sto to klub objavi, dok su ti god u klubu oni koji su ga tuzili kad je najgore bilo… Nema tu srece

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 12 avg 2024, 19:11

Jeli sigurno da je Canadi dobio otkaz? Sluzbena stranica se jos nije Oglasila.

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 12 avg 2024, 19:27

Dariovfc je napisao/la:
12 avg 2024, 19:11
Jeli sigurno da je Canadi dobio otkaz? Sluzbena stranica se jos nije Oglasila.
Retardi se uvijek zadnji oglase.
Ne mogu da vjerujem da svaku **** bitniju vijest svi ostali portali prije sluzbene stranice objave. Nevjerovatno. Kakvi amateri tamo rade Boze sacuvaj.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 12 avg 2024, 19:29

Dobrodošao Mister Obrenović. Povedi nas!!
slika

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 12 avg 2024, 19:30

Nema to veze sa amaterizmom službene stranice, nego sa curenjem informacija iz kluba. Sližbena stranica će objaviti kada bude službeno, ne može objavljivati tračeve i "saznanja".

Inače, ekipa s aslužbene stranice radi solidan posao, koji može bolje uz više ulaganja i profesionalizacije.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.