Mora da nauči, da nas sudije jedva čekaju na ovakve paceraje.scudetto89 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:24Sreca pa imamo dva gola vise, kupresak mozga nema zivco jedan!
Rutinska pobjeda, vidimo se protiv Gabele
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mora da nauči, da nas sudije jedva čekaju na ovakve paceraje.scudetto89 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:24Sreca pa imamo dva gola vise, kupresak mozga nema zivco jedan!
Tačno tako, svaki haman pas mu je nazad, nikako da upravi naprijed da pošalje.luckystrike je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:27Eldar 4 pasa nazad i 1 naprijed, pogrešan naravno. 0 presječenih lopti, 0 duela, njegov igrač iz bloka zamalo nam go dade.
Svi znaju da mi ovoliko faulova nikad nismo napravili kad je posteno sudjenje,ovo se nastavlja kao i prosle godine,genocid pravi. Mi nismo ekipa koja pravi ovoliko faulova ovo je za zatvora,ciste lopte oduzete bez kontakta je svirao faulovenewton_heath_lyr je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:28Prekršaji
Sloga 9
Sarajevo 24
Vnogo usrano ovaj Frane
Odlično prvo poluvrijeme!
Naravno, ne mora da zngdzaci ako glavni sudija nije pregledao, da nisu sudije u VAR sobi to uradili.bvsic je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:28Momcino oni su kod nas gledali 7 minuta VAR i ti ces mi momcino reci da oni sad oba penala su pregledali u jednom napadu i odlucili jel?akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:13Momcino to se i pregleda u VAR osobi ako se procijeni da ima razloga pozove se sudija na terenu
Opet u ponedjeljak, u 21h!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, bvsic, EastMadness, muhamedhulk, Pena, Rajvosa4ever, TETRAPAK, Vanja8, Varijantas8, ŠTA_JE i 101 gost.