Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Taktičko samoubistvo Vlade Jagodića,nažalost ne vjerujem da će ponoviti grešku.Opet će ova Sloga biti tvrd orah.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Istrca Guli u svlacionicu da poljubi grb Veleza, steglo ga oko srca..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Zamisli Gulise pod palicom CanadijahordasDoboj je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:33Istrca Guli u svlacionicu da poljubi grb Veleza, steglo ga oko srca..

-
- Kontakt:
Kako bi tek ovaj gruzijac igro da mu nisu u mislima Vrapčići i Velež...
Shizopitari imaju dvije ekipe:
Jednu koja sizofreniše kako neki klub treba nešto uraditi
I drugu koja shizofreniše ako neki klub to nešto i uradi.
Uigrana ekipica.
Inače ovo non stop spominjanje Veleža i Željezničara u momentima kada njihov klub igra utakmicu i pobjeđuje je najbolji dokaz zašto shizopitari.
Uigrana ekipica.
Inače ovo non stop spominjanje Veleža i Željezničara u momentima kada njihov klub igra utakmicu i pobjeđuje je najbolji dokaz zašto shizopitari.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- ASD
- Kontakt:
Čataković je smiješan kada glumi igrača.
- TurkishAirlines
GuliBalorda je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:50Shizopitari imaju dvije ekipe:
Uigrana ekipica.

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Ili je ova Sloga jako losa ili se ovo sarajevo drasticno promijenilo ove sezone. Igraju dosta bolje nego prosle, jos malo zavrsnicu da poprave. Moglo je komotno 5-1 ili 6-1 biti
Kevelj te pozdravio.Balorda je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:50Shizopitari imaju dvije ekipe:
Uigrana ekipica.
Ponavljam, igrao je u klubu koji ima budžet 2,5 miliona eura, pa procijeni za koliko je igrao. Veoma je jednostavno.OsmaDolazi je napisao/la: ↑12 avg 2024, 15:21PS Hoces da kazes da je Dangubic tamo igrao za 5000 Eura? Daj ba
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A realno brate previse pisete o drugim klubovima. Aj razumijem kad igraju pa ih sprdate, ali nas klub igra. Idi na nasu temu komentarisi nesto umjesto ovdje. Kako vam padne na pamet i Velez i Zeljeznicar a 3-0 vodimo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nemojte mu zamjeriti, ceka na slobodno mijesto u Jagomiru, u međuvremenu se šica izrazima iz dijagnozeKmenkake je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:28Kevelj te pozdravio.Balorda je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:50Shizopitari imaju dvije ekipe:
Uigrana ekipica.
- feniksptica
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trauma je čudo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Izgleda da veliki broj ovih sto pisu nemaju puno veze i ljubavi sa klubom za koji se izjasnjavaju da vole i podrzavaju. A jos manje da odu na utakmicu nekada ili da makar na tv u miru sa gustom pogledaju utakmicu voljenog kluba. Nemaju oni pojma sta to znaci i koji je to osjecaj.
Izuzetno nezgodan protivnik će biti. Uigrana ekipa još dok Vidić uhvati formu biti će prava mina. Ozbiljno se oni trebaju shvatiti.imekorisnicko je napisao/la: ↑12 avg 2024, 18:31Taktičko samoubistvo Vlade Jagodića,nažalost ne vjerujem da će ponoviti grešku.Opet će ova Sloga biti tvrd orah.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Katastrofalan u svakom segmentu , ovo sjeckanje igre će ovu ligu pokopati gdje malo igrača puhneš ili jauk i onda ovi naši sem Peljte odmah sviraju.Bio onaj korner Sloge , svirao faul u napadu , ide snimak , ma nigdje kontakta s glave

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma dobro, odavno znamo da ova najshizofrenija postava Shizopitara uopšte ne ide na utakmice. Godine maltretiranja na forumu su ostavile trag i u svakodnevnom životu.club21 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:36![]()
Izgleda da veliki broj ovih sto pisu nemaju puno veze i ljubavi sa klubom za koji se izjasnjavaju da vole i podrzavaju. A jos manje da odu na utakmicu nekada ili da makar na tv u miru sa gustom pogledaju utakmicu voljenog kluba. Nemaju oni pojma sta to znaci i koji je to osjecaj.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], feniksptica i 19 gostiju.