FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve je to dobro....moze samo jos bolje biti.
-
- Kontakt:
2/33 
Dobra tekma za nas. Jović i Guli top danas samo Hamza van svakog ritma od pocetka sezone nista ne pokazuje na Gošk sa Turkešom ( ako se registruje) ili Renan
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Mozda je 9-24 prevelika razlika, ali sa stilom igre koji mi hocemo da igramo sa visokim presingom i agresivno, logicno je da napravimo vise faulova…meni danas ovaj sudija odlicanfks74 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:43Šta bi bilo da su oni nas napadali ?newton_heath_lyr je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:28Prekršaji
Sloga 9
Sarajevo 24
Vnogo usrano ovaj Frane
FKS❤️1946
Ma necemo mi nigdje imati fair suđenje, to nam treba biti jasno, zato i moramo imati još jednu nijansu kvalitete i borbe u odnosu na ove što ciljaju sredinu tabele, jer u zavianosti od pozicije u kojoj se nađu banjalučani će krenuti sudijsko kasapljenje. Mora se pokušati zaštiti ekipa i van terena, kako znamo i umijemo.fks74 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:43Šta bi bilo da su oni nas napadali ?newton_heath_lyr je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:28Prekršaji
Sloga 9
Sarajevo 24
Vnogo usrano ovaj Frane
Momcima i treneru čestitke, svjesni su siguran sam šta gdje treba popravljat. Ajmo dalje.
feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:43Ispade Jovic najbolji od ova 3 srbijanca a najviše pljuvan bio
/quote
ZZ u nijednom trenutku nije pomisliol da momak ne bude u prvih 11. Pametnom dosta. Đorđević izvodi sve prekide, ma jbg nije Pjanić, valjda mu ZZ tako naredio. Koji će nam klinac ti polovnjaci ima Husara boljih.
TEREN JE MIJERILO, a nas tastaturalupace ko jeb.
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 12 avg 2024, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zoran je dovoljno rekao sta je dobro, a sta nije.
Svidja mi se sto nece da iznosi te stvari znatiželjnim novinarima.
Po meni, propustli smo dati jos koji gol, dupli zuti bez veze, primanje gola, itd, treba sve to popraviti.
Ide Gosk pa Zrinjski, na obadvije utakmice ici na pobjedu.
Svidja mi se sto nece da iznosi te stvari znatiželjnim novinarima.
Po meni, propustli smo dati jos koji gol, dupli zuti bez veze, primanje gola, itd, treba sve to popraviti.
Ide Gosk pa Zrinjski, na obadvije utakmice ici na pobjedu.
Pobjeda za Dzenu, njegovim rezultatom 1:3 
I svaka cast Zoranu na onoj izjavi po zavrsetku utakmice.

I svaka cast Zoranu na onoj izjavi po zavrsetku utakmice.
Goloviiiiiii?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Najbolji odbrambeni od gostovanja Aktobeufeniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:43Ispade Jovic najbolji od ova 3 srbijanca a najviše pljuvan bio
-
- Kontakt:
Zekić je mag,kako ih spusti na zemlju, **** će im sve za onu nonšalanciju u drugom.
Nisam očekivao ovako rutinski pobjedu po ovom dzehenemu.
Aferim
Nisam očekivao ovako rutinski pobjedu po ovom dzehenemu.
Aferim

Mirva daj nam još tu famoznu 10 i stopera da prepišamo ligu
Cestitke na pobjedi. Ok je ovo bilo, ali ima tu jos puno stvari za popraviti kao sto rece ZZ.
Ovo su manje utakmice ali dosta bitne. Medjutim, prave utakmice tek dolaze.
Ovo su manje utakmice ali dosta bitne. Medjutim, prave utakmice tek dolaze.
Jadnimi je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:52ZZ u nijednom trenutku nije pomisliol da momak ne bude u prvih 11. Pametnom dosta. Đorđević izvodi sve prekide, ma jbg nije Pjanić, valjda mu ZZ tako naredio. Koji će nam klinac ti polovnjaci ima Husara boljih.feniksptica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:43Ispade Jovic najbolji od ova 3 srbijanca a najviše pljuvan
TEREN JE MIJERILO, a nas tastaturalupace ko jeb.
Grupna faza EL 2025:
1. SARAJEVO
2. Totenham
3. Lazio
4. Frankfurt
1. SARAJEVO
2. Totenham
3. Lazio
4. Frankfurt
- hordasDoboj
- Kontakt:
Drago mi sto je Soldo dao go, miran, neprimjetan a 95% utakmica je na nivou bez nekih kikseva.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Kako Sarajevu u prvom šeširu?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Veoma važna pobjeda. Bravo momci za pobjedu na preteskom gostovanju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, Benjolos, bosnas_, casual033, Dave, Fouzi1, HordasFks, Jadnimi, JavierBosnia, Lecler, mma_hz, MokraKifla, pjankesarajevo, rimljanin90, skoJaa, zagorski i 127 gostiju.