FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gulisha ce biti izgleda najvece pojacanje u ovoj sezoni.
Kakvi ga poznavaoci poslase lani na posudbu.
Kakvi ga poznavaoci poslase lani na posudbu.
Pa dobro mozda se ni u pola kod nas na pocetku ne bi snasao.. tamo odigrao bez pritiska, uhvatio formu, upoznao ligu.. sve u svemu odlican, neka nastavi ovako.
Baš. Čelik na Koševu finale kupa, Haugesund, Atromitos u Atini.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 12 avg 2024, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Smirite malo sa grupnim fazama i glupostima. Ovo je tek pocetak prvenstva i da smo nerjeseno odigrali ili izgubili nista ne bi bilo izgubljeno. Smanjite malo euforiju da ne bi bilo nakon prvog kiksa pljuvanje i tjeranje
Upravu si, samo bez euforije i bombastičnih izjava. Ici utakmicu po utakmicu, svakom pristupiti ozbiljno.
- siroliver69
- Kontakt:
Bitna pobjeda. Isto tako ima tu jos svasta sto ne valja, nije ZZ bez veze bio ljut ovoliko. Pojavila se i sebičnost, beskyrac, neozbiljnost...yebace im majku sigurno. Nemamo ni špica, valjda ubodemo sa ovim Turkesom.
Bravo za pobjedu! 8000 protiv GOŠKa!
Bravo za pobjedu! 8000 protiv GOŠKa!
- Maroon1946
- Kontakt:
ZZ je za Rožmana Sir Alex Ferguson
- BordoBBoja
- Kontakt:
Al najjaci su debili koji omalovazavaju Beganovica
Ti isti bi kmecali sto ga nismo doveli da igra u zrinjskom ili borcu
To ko ga omalozava je jedna neznalica fudbalska, pa momak je nas najspremniji igrac, svugdje ga ima, prosle godine 7 asistenica 3 gola, danas odlicna asistencija, uglavnom najbolji desni bek lige bez konkurencije ikakve.BordoBBoja je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:29Al najjaci su debili koji omalovazavaju Beganovica
Borac poslije Atromitosa isto mescini.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Odlicno danas! Hamza jedino nije zadovoljio, ali ne sumnjam u njega; ili ce procepiti ili je vec dogovoren transfer pa igra pod rucnom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Svaka cast momci, Boga mi pricuvajte se sad na treninzima, iskihace na vama ovakvu ljutnju...
Sto kaze ZZ Top, imas sve u rukama i onda izmisljas toplu vodu...
Kapa do zemlje Zekicu za ubacivanje Tire, van serijski talenat...
Sto kaze ZZ Top, imas sve u rukama i onda izmisljas toplu vodu...
Kapa do zemlje Zekicu za ubacivanje Tire, van serijski talenat...

Zekic ljuci poslije utakmice nego da smo izgubili.
Siguran sam da kad je uletio u svlacionicu, da im je svasta rekao.
Nas mentalitet kod 0:3 kurcenja, zajebavanja, neozbiljnosti...i igranja do kraja u stilu "lako cemo", ocito ga je to izivciralo jako.
Iskreno, i mene je.
Siguran sam da kad je uletio u svlacionicu, da im je svasta rekao.
Nas mentalitet kod 0:3 kurcenja, zajebavanja, neozbiljnosti...i igranja do kraja u stilu "lako cemo", ocito ga je to izivciralo jako.
Iskreno, i mene je.
- FKS -
Kako nam malo treba.. Polako ljudi tek 180 minuta odigrano.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
pribojavao sam se ove utakmice ali super rijeseno. steta greske i primljenog gola ali bitno je da se to desava pri ovakvim rezultatima gdje se moze analizirati i ispraviti.
Sada dolazi GOSK gdje ne bi smjelo biti problema, Zrinjski ako prodje u playoff ce nas sigurno otkazati, gdje onda idu Radnik i Posusje gdje imamo realnu sansu da imamo 5 pobjeda do Borca.
Ali evo hajmo tekmu po tekmu, mada ako se dobije GOSK ko ce zaustaviti tu euforiju
Sada dolazi GOSK gdje ne bi smjelo biti problema, Zrinjski ako prodje u playoff ce nas sigurno otkazati, gdje onda idu Radnik i Posusje gdje imamo realnu sansu da imamo 5 pobjeda do Borca.
Ali evo hajmo tekmu po tekmu, mada ako se dobije GOSK ko ce zaustaviti tu euforiju
Bravo majstore. To je bila i ključna pobjeda koja je sve pokrenula. Da smo tada ispali, ne bi bilo ništa ni od kupa ni od onog zlatnog ljeta 2014.
@guadalupe Avionom iz Atine sletili u Banja Luku i pošamarali Vinkov Borac ko djecu

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bhfanatic14, bordobijeli, mnon46, nedimmmm1337, Posejdon, rimljanin90 i 80 gostiju.