Vrlo bitna 3 boda ali ima tu jos puno posla sto Zekic rece da bi ova ekipa bila konkurentna za sami vrh. Idemo sad napuniti sto više Koševo, zaslužili su.
Vlado sotono gotovo je gotovo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko ti garantuje da bi bio ovakav prosle sezone u Sarajevu? Ne znam cemz vrijedjanje prethodnika koji su uz sve poteskoce koje su ih zadesile odradili dobar posao.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Vrlo bitna 3 boda ali ima tu jos puno posla sto Zekic rece da bi ova ekipa bila konkurentna za sami vrh. Idemo sad napuniti sto više Koševo, zaslužili su.
Vlado sotono gotovo je gotovo![]()
Da se nadovežem, to je bilo i prvi put da neki klub u BiH ide na gostovanje avionom u Bosnu?
Mozda je zahvaljujuci toj posudbi trenutno dobar. Da je ostao sigurno ne bi imao kontinuitet pored Hasica.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Kad vidim da mi ti odgovoris na nesto nema mi nafake 10 dana odmah, najveci kancer ovog foruma
Kakav dobar posao, zacementirani na poziciji br 4, to dobar posao, u Evropu te odveli finalisti KUPa.Jalson je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:01Ko ti garantuje da bi bio ovakav prosle sezone u Sarajevu? Ne znam cemz vrijedjanje prethodnika koji su uz sve poteskoce koje su ih zadesile odradili dobar posao.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Dan prije posudbe došao Rožman, da li ga je on poslao ili MIrza kako god greška, pokazao je i u prethodnoj sezoni u dresu Veleza da je i te kako kvalitetan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Ok i da ga je Mirza poslao na posudbu opet ga je mogao vratiti prije kraja posudbe. Giorgi je igračina i to je samo jedna u nizu velikih grešaka Rozmana.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:18Dan prije posudbe došao Rožman, da li ga je on poslao ili MIrza kako god greška, pokazao je i u prethodnoj sezoni u dresu Veleza da je i te kako kvalitetan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Ma od ranije dogovoreno, pričalo se o tome još na 10-15 dana prije.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:18Dan prije posudbe došao Rožman, da li ga je on poslao ili MIrza kako god greška, pokazao je i u prethodnoj sezoni u dresu Veleza da je i te kako kvalitetan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Prolistaj postove pa vidi šta sam pisaoMaroon1946 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:20Ok i da ga je Mirza poslao na posudbu opet ga je mogao vratiti prije kraja posudbe. Giorgi je igračina i to je samo jedna u nizu velikih grešaka Rozmana.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:18Dan prije posudbe došao Rožman, da li ga je on poslao ili MIrza kako god greška, pokazao je i u prethodnoj sezoni u dresu Veleza da je i te kako kvalitetan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03
Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.
Pa kako ces bolan reci da je beskoristan Beganovic naprijed, asistencija danas, milion ubacivanja, prodora svaku tekmu, za beka i nasu ligu ko da Maicona gledamo, ali eto beskoristanplisek je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:11Kad vidim da mi ti odgovoris na nesto nema mi nafake 10 dana odmah, najveci kancer ovog foruma
Guli da je bio pod komandom Ibričićevog potrčka, propao bi ko žeton.Maroon1946 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:20Ok i da ga je Mirza poslao na posudbu opet ga je mogao vratiti prije kraja posudbe. Giorgi je igračina i to je samo jedna u nizu velikih grešaka Rozmana.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:18Dan prije posudbe došao Rožman, da li ga je on poslao ili MIrza kako god greška, pokazao je i u prethodnoj sezoni u dresu Veleza da je i te kako kvalitetan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03
Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.