Ko ti garantuje da bi bio ovakav prosle sezone u Sarajevu? Ne znam cemz vrijedjanje prethodnika koji su uz sve poteskoce koje su ih zadesile odradili dobar posao.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Vrlo bitna 3 boda ali ima tu jos puno posla sto Zekic rece da bi ova ekipa bila konkurentna za sami vrh. Idemo sad napuniti sto više Koševo, zaslužili su.
Vlado sotono gotovo je gotovo![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da se nadovežem, to je bilo i prvi put da neki klub u BiH ide na gostovanje avionom u Bosnu?
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
Season 2025/2026 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=OJxhIPWSvIY
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
Season 2025/2026 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=OJxhIPWSvIY
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mozda je zahvaljujuci toj posudbi trenutno dobar. Da je ostao sigurno ne bi imao kontinuitet pored Hasica.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Vrlo bitna 3 boda ali ima tu jos puno posla sto Zekic rece da bi ova ekipa bila konkurentna za sami vrh. Idemo sad napuniti sto više Koševo, zaslužili su.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JajanizPjedoja
- Kontakt:
Gosn Jožman matej ti tvoji.
Ps i vaješanoviću matej.
Ps i vaješanoviću matej.
Mjzim Jemzu i Bjacu cigana. Hvala Željku Pejvanu.
Kad vidim da mi ti odgovoris na nesto nema mi nafake 10 dana odmah, najveci kancer ovog foruma
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- Osttribine
- Kontakt:
Kakav dobar posao, zacementirani na poziciji br 4, to dobar posao, u Evropu te odveli finalisti KUPa.Jalson je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:01Ko ti garantuje da bi bio ovakav prosle sezone u Sarajevu? Ne znam cemz vrijedjanje prethodnika koji su uz sve poteskoce koje su ih zadesile odradili dobar posao.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
- Osttribine
- Kontakt:
Dan prije posudbe došao Rožman, da li ga je on poslao ili MIrza kako god greška, pokazao je i u prethodnoj sezoni u dresu Veleza da je i te kako kvalitetan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
kakvo ce osvjezenje Turkes biti, bas nam treba!
za bordo bijele boje i sarajevo grad
za bordo bijele boje i sarajevo grad
NEMA NAZAD
- Maroon1946
- Kontakt:
Ok i da ga je Mirza poslao na posudbu opet ga je mogao vratiti prije kraja posudbe. Giorgi je igračina i to je samo jedna u nizu velikih grešaka Rozmana.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:18Dan prije posudbe došao Rožman, da li ga je on poslao ili MIrza kako god greška, pokazao je i u prethodnoj sezoni u dresu Veleza da je i te kako kvalitetan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Zadnja izmjena: Maroon1946, dana/u 12 avg 2024, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Kad ti vidiš kako se postavi ovaj Zekić, onda ti je jasno da je ovo tip trenera koji odgovara nama (oštrouman, drzak i pošten). Ovo treba zapisati i arhvirati negdje u knjige u klubu, da se zna kakav autoritet i kakav trener treba biti u FK Sarajevu.
Igrači ako shvate da će svi postati ili ostvariti bolje karijere duplo ako budu pratili i slušali analize. A ja sam siguran da nas čeka igranje EL grupne faze nastavimo li ovako.
Ali idemo utakmicu po utakmicu 2/33 -
Igrači ako shvate da će svi postati ili ostvariti bolje karijere duplo ako budu pratili i slušali analize. A ja sam siguran da nas čeka igranje EL grupne faze nastavimo li ovako.
Ali idemo utakmicu po utakmicu 2/33 -
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 12 avg 2024, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma od ranije dogovoreno, pričalo se o tome još na 10-15 dana prije.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:18Dan prije posudbe došao Rožman, da li ga je on poslao ili MIrza kako god greška, pokazao je i u prethodnoj sezoni u dresu Veleza da je i te kako kvalitetan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
U svakom slučaju, da, odlično se tamo pokazao.
U jednu ruku možda mi i nije žao što je bio na posudbi, eksplodirao je i došao kod nas u formi života.
Ako ovako nastavi, ide Gulash iz lige za 2.5 miliona eura glat.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prolistaj postove pa vidi šta sam pisaoMaroon1946 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:20Ok i da ga je Mirza poslao na posudbu opet ga je mogao vratiti prije kraja posudbe. Giorgi je igračina i to je samo jedna u nizu velikih grešaka Rozmana.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:18Dan prije posudbe došao Rožman, da li ga je on poslao ili MIrza kako god greška, pokazao je i u prethodnoj sezoni u dresu Veleza da je i te kako kvalitetan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03
Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.
Da mi ja haver, a da sam tako o njemu pisao, mislim da bi me blokirao sa svih društvenih mreža
I šta bi sa njega uradili da smo ga vratili
Imao si već dovoljan broj stranaca, a ugovora Penarande se nisi uspio riješiti na zimu kao što su planirali.
Nek je Simon otišao jer smo dobili boljeg trenera, ali to ne znači da moram za sve situacije osuti paljbu po Rožmanu. Kulturan čovjek, koji je uveo profesionalizam u ekipu, a sa druge strane izgledali u dosta situacija ko pickhe na terenu.
Da ne dužim, da nama potraje Zoran aBd.
Pa kako ces bolan reci da je beskoristan Beganovic naprijed, asistencija danas, milion ubacivanja, prodora svaku tekmu, za beka i nasu ligu ko da Maicona gledamo, ali eto beskoristanplisek je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:11Kad vidim da mi ti odgovoris na nesto nema mi nafake 10 dana odmah, najveci kancer ovog foruma
Kako god okreneš, prijala mu je posudba u Veležu, sigurno je dala doprinos ovoj njegovoj formi i partijama. Presudno je to, što je dole imao kontinuitet nastupa na svojoj poziciji.
Nisam gledao utakmicu kakva je taktika bila?
Guli da je bio pod komandom Ibričićevog potrčka, propao bi ko žeton.Maroon1946 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:20Ok i da ga je Mirza poslao na posudbu opet ga je mogao vratiti prije kraja posudbe. Giorgi je igračina i to je samo jedna u nizu velikih grešaka Rozmana.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:18Dan prije posudbe došao Rožman, da li ga je on poslao ili MIrza kako god greška, pokazao je i u prethodnoj sezoni u dresu Veleza da je i te kako kvalitetan igrac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:03
Mislit ćeš da nešto imam protiv tebe, ali po stoti put, VAREŠANOVIĆ MIRZA JE POSLAO GULIASHVILIJA NA POSUDBU U VELEŽ.
Celik i Guli su iduci milionski transferi. Kakva dva dragulja imamo. Ovdje samo jos jedan vrhunski igrač fali.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Dobro je da su se ovi novi solidno pokazali, bili smo se naostrili na njih. Sto se tice ovih od prije, Beganovic mi djeluje bas zrelo.
Primjecujem da je nase najopasnije oruzje trenutno kad presingom natjeramo protivnika na gresku i onda brzom tranzicijom dolazimo do situacija da postignemo gol. Ako neko uspije da nadje rjesenje za to, bojim se da cemo biti sterilni (kao protiv Spartaka 3 poluvremena, gdje nam je trener protivnicke ekipe nasao nacin da se iznese lopta), jer nemamo bas kreativnih igraca u rosteru,. Treba nam neko ko je u stanju dati zadnju loptu.
Primjecujem da je nase najopasnije oruzje trenutno kad presingom natjeramo protivnika na gresku i onda brzom tranzicijom dolazimo do situacija da postignemo gol. Ako neko uspije da nadje rjesenje za to, bojim se da cemo biti sterilni (kao protiv Spartaka 3 poluvremena, gdje nam je trener protivnicke ekipe nasao nacin da se iznese lopta), jer nemamo bas kreativnih igraca u rosteru,. Treba nam neko ko je u stanju dati zadnju loptu.
Guliju posudba bas dobro dosla da se adaptira, Bega usao u top formu, a Rockova klupirat pod hitno d ase nauci pameti, vec trece istrcavanje u pratno i dva primljena gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.