Što je još tužnije, ni na forumu nema zdrave zayebancije, čast izuzecima (sa obje strane).scudetto89 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:35@ Virtual ti si meni drag lik ali brate i kod vas ima balavurdije koja vise pise o fks, nego sto prati svoj klub i obrnuto, ali ne mozes ti to objasniti djeci jaraniko moj, nema vise pozitivne zajebancije kao nekad i odes na pice poslije, sad znas kako to ide kad se sastanu dvije grupe zivio.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pobjedili u gostima najveci klub iz Doboja i umjesto da idu slaviti barem 2-3 sedmice oni mene citiraju na forumu

Crni Cerak 🐦⬛
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Koji ti je to akaunt ? Stvarno se nekada zapitam da li postoji na ovom forumu jos navijaca FKs osim tebe ? Adduka, FKSdogroba, Hordasodmalena, tabba77 sve su to akaunti koje treba dobro preispitati, pozivam admine i moderatore ovog foruma da pogledaju malo adresu odakle se ovi akaunti povezuju na ovaj forum !
Crni Cerak 🐦⬛
Guli zahvalan igrac pravo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Moji su FKSDoGroba i tabba77, a ne znam ko je Aduka.Orden43 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:49Koji ti je to akaunt ? Stvarno se nekada zapitam da li postoji na ovom forumu jos navijaca FKs osim tebe ? Adduka, FKSdogroba, Hordasodmalena, tabba77 sve su to akaunti koje treba dobro preispitati, pozivam admine i moderatore ovog foruma da pogledaju malo adresu odakle se ovi akaunti povezuju na ovaj forum !
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi smo prvi favoriti prvenstva za titulu
Pitari se naravno ne slažu s tim al su svjesni da smo ko armirani beton
Pokušat ce sve da nas zaustave i ovo danas u Doboju su dogovorili
Došlo je napokon i naših pet minuta
Pitari se naravno ne slažu s tim al su svjesni da smo ko armirani beton
Pokušat ce sve da nas zaustave i ovo danas u Doboju su dogovorili
Došlo je napokon i naših pet minuta
- Riquelme1921
- Kontakt:
Vjerujem da ti kao navijač Sarajeva znaš kakva je situacija sa Transfermarktom i cijenama..Matanović vrijedi više od Al Jabera, to znači da je bolji?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:06Zasto al dzabare ne vrijedi vise od milijona na TM?
Grupa iznad svakog pojedinca.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo da se i sa ovoga javim. Nisam se šifre mogao sjetiti. Na prvu sam kucao PrirodniPolozajLopte321, pa sam shvatio da je šifra SpanskaFavela46.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:53Moji su FKSDoGroba i tabba77, a ne znam ko je Aduka.Orden43 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:49Koji ti je to akaunt ? Stvarno se nekada zapitam da li postoji na ovom forumu jos navijaca FKs osim tebe ? Adduka, FKSdogroba, Hordasodmalena, tabba77 sve su to akaunti koje treba dobro preispitati, pozivam admine i moderatore ovog foruma da pogledaju malo adresu odakle se ovi akaunti povezuju na ovaj forum !
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Čekaj da se sjetim šifre, pa se citiram sa @Nirtona.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:01Evo da se i sa ovoga javim. Nisam se šifre mogao sjetiti. Na prvu sam kucao PrirodniPolozajLopte321, pa sam shvatio da je šifra SpanskaFavela46.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:53Moji su FKSDoGroba i tabba77, a ne znam ko je Aduka.Orden43 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:49
Koji ti je to akaunt ? Stvarno se nekada zapitam da li postoji na ovom forumu jos navijaca FKs osim tebe ? Adduka, FKSdogroba, Hordasodmalena, tabba77 sve su to akaunti koje treba dobro preispitati, pozivam admine i moderatore ovog foruma da pogledaju malo adresu odakle se ovi akaunti povezuju na ovaj forum !
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- JajanizPjedoja
- Kontakt:
Evo i sa ovog da se javim. Nek komšiji cjkne kjava
Mjzim Jemzu i Bjacu cigana. Hvala Željku Pejvanu.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Usao sam na ovaj da se javim ne mogu se sjetit sifre.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:04Čekaj da se sjetim šifre, pa se citiram sa @Nirtona.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:01Evo da se i sa ovoga javim. Nisam se šifre mogao sjetiti. Na prvu sam kucao PrirodniPolozajLopte321, pa sam shvatio da je šifra SpanskaFavela46.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:53
Moji su FKSDoGroba i tabba77, a ne znam ko je Aduka.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Znaci!Riquelme1921 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:58Vjerujem da ti kao navijač Sarajeva znaš kakva je situacija sa Transfermarktom i cijenama..Matanović vrijedi više od Al Jabera, to znači da je bolji?cetvrtomjesto je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:06Zasto al dzabare ne vrijedi vise od milijona na TM?
Sad sam se sjetio da mi je sifra ista kao za profil @spezial.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:04Čekaj da se sjetim šifre, pa se citiram sa @Nirtona.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:01Evo da se i sa ovoga javim. Nisam se šifre mogao sjetiti. Na prvu sam kucao PrirodniPolozajLopte321, pa sam shvatio da je šifra SpanskaFavela46.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:53
Moji su FKSDoGroba i tabba77, a ne znam ko je Aduka.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sve sam vidio al da navijaci Sarajeva pocnu najavljivat titulu Zelji, e to je vrhunac njihovih trauma.
Cestitam fenomeni
Cestitam fenomeni
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Nek se neko javi i sa moga. Ne treba sifra
Pitaju kako moze Beganovic imati 500 i Celik 300. pa gledajte nase utakmice. 
O cemu pricate vi, kakve traume, nema vas 10 godina nigdje i vi traume nekeKONTRASVIH je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:09Sve sam vidio al da navijaci Sarajeva pocnu najavljivat titulu Zelji, e to je vrhunac njihovih trauma.
Cestitam fenomeni![]()
Trolaju vas ljudi jeste li normalni traumaticari
Nakon 10 godina uradite dobro transfere, dobre ste igrace doveli imate sanse za borbu na vrhu tabele, ulozili ste pare koje nemate jos ako ne bude bar europa tad ste nayebali tek
Pobijedili ste najlosiji velez ikad i to vam je prpa dobra bila, golman vas izvadi u zadnjoj minuti. Spustite se na zemlju i polahko (isto vazi i za ove nase igraj i suti)
Zrinjski nista ne najavljuje (doduse i nema ih puno) rade i sute. Sarajlijama isto se preporucuje, nema qrcenja nikakvog
Vrijeme je da se titula slavi u Šeheru (aBd u Titovoj
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Probaj sa ujedinitinavijacezeljeiSarajevaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:01Evo da se i sa ovoga javim. Nisam se šifre mogao sjetiti. Na prvu sam kucao PrirodniPolozajLopte321, pa sam shvatio da je šifra SpanskaFavela46.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:53Moji su FKSDoGroba i tabba77, a ne znam ko je Aduka.Orden43 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:49
Trenutno korisnika/ca: Ajlah, Burberry46, Combattente87, DinGospo21, edinedin, NebeskaSila96, Pablo11, rishovski, successminator, Venom, Zrinjaaaa i 66 gostiju.