FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro je da su se ovi novi solidno pokazali, bili smo se naostrili na njih. Sto se tice ovih od prije, Beganovic mi djeluje bas zrelo.
Primjecujem da je nase najopasnije oruzje trenutno kad presingom natjeramo protivnika na gresku i onda brzom tranzicijom dolazimo do situacija da postignemo gol. Ako neko uspije da nadje rjesenje za to, bojim se da cemo biti sterilni (kao protiv Spartaka 3 poluvremena, gdje nam je trener protivnicke ekipe nasao nacin da se iznese lopta), jer nemamo bas kreativnih igraca u rosteru,. Treba nam neko ko je u stanju dati zadnju loptu.
Primjecujem da je nase najopasnije oruzje trenutno kad presingom natjeramo protivnika na gresku i onda brzom tranzicijom dolazimo do situacija da postignemo gol. Ako neko uspije da nadje rjesenje za to, bojim se da cemo biti sterilni (kao protiv Spartaka 3 poluvremena, gdje nam je trener protivnicke ekipe nasao nacin da se iznese lopta), jer nemamo bas kreativnih igraca u rosteru,. Treba nam neko ko je u stanju dati zadnju loptu.
Guliju posudba bas dobro dosla da se adaptira, Bega usao u top formu, a Rockova klupirat pod hitno d ase nauci pameti, vec trece istrcavanje u pratno i dva primljena gola
steta promasaja Catakovica, onako cist zicer se mora zabiti. Dovodjenje Turkesa mozda ima veze sa ovim da Zekic nike zadovoljan nasim "devetkama".
Ne znam do kad Guly ima ugovor ali bi mogao biti nas najveci izlazni transfer ako ga povrede zaobidji i nastavi sa ovakvom formom.
Koliko je lakse igrati kad su tereni odlicni.
Ne znam do kad Guly ima ugovor ali bi mogao biti nas najveci izlazni transfer ako ga povrede zaobidji i nastavi sa ovakvom formom.
Koliko je lakse igrati kad su tereni odlicni.
Kada nesto tvrdis, onda trebas i biti siguran u to. Provjeri datume dolaska Rozmana i odlaska Gulijašvilija na posudbuOsttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Vrlo bitna 3 boda ali ima tu jos puno posla sto Zekic rece da bi ova ekipa bila konkurentna za sami vrh. Idemo sad napuniti sto više Koševo, zaslužili su.
Vlado sotono gotovo je gotovo![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Po principu Gulia trebamo dovoditi strance i ako se ne dokazu kod nas poslat ih na posudbu negdje u prvu ligu jer tako ce se pokazati da li zasluzuju priliku ili ne. Guli da je ostao kod nas prosle sezone ja garantujem zivotom da ovu sezonu ne bi ni bio nas igrac nego bi ga otjerali, ovako mu je posudba jako puno pomogla da se adaptira na ligu a uz to je imao i kontinuitet utakmica da se pokaze
Ima li iko neku informaciju, kada bi Krdžalić mogao biti u pogonu ?
Celik, Jovic i Beganovic odlicni, Guly isto..fali tu dobar napadac, zato je Turkes i doveden.
Ne znam, ovo sa osrednjim ekipama nije nikakvo mjerilo, cekajmo Siroki, Zrinjski, Zelju, Borac, pa i Velez.
Kako bi dobro legla jedna desetka i stoper, eh tad bi bas imali dobre sanse za neki iskorak..
Ne znam, ovo sa osrednjim ekipama nije nikakvo mjerilo, cekajmo Siroki, Zrinjski, Zelju, Borac, pa i Velez.
Kako bi dobro legla jedna desetka i stoper, eh tad bi bas imali dobre sanse za neki iskorak..
Baš suprotno, golmanu dati podršku. On će biti sve bolji i bolji kako vrijeme odmiče, treba samo dobar stoper.
-
- Kontakt:
Zekić ulijeva ogromno povjerenje i zna posao i ovaj pres pokazuje njegovo znanje,karakter,pamet. Fedja, Basic,Žizovic i slicni bi imali puna usta hvale na pobjedu pričali bi o rekordima itd. Ne znam za vas al Zekića bi vezao ozbiljnim ugovorom 3 godine. Drugu stvar koju cu pohvaliti jako korektnog domaćina ,baš korektno . Bio sam na njihovoj tribini i mogao se ponašati kao na zapadu koševa, bilo baš puno naše raje. 3 boda idemo dalje, podrška Zekiću on nam je zlata vrijedan.
-
- Kontakt:
Mene više počeli nervirati izlazni transferi. Sa Muhamedom bi ova ekipa bila nivo više.
Nadam se da ćete uspjeti dogovoriti ta pojačanja s kojim se dogovarate i čekate ih.
Malo nam fali.
Objektivno jedan štoper jedan veznjak i ja bih volio i jedno krilo jer neće moći igrati ova dvojica do zauvijek.
Krdžalić izlazi iz zajebane povrede pitanje je kakav će biti.
Mehmedović bogami vrlo tanak
Anđušić da te Bog sačuva
Julardžija je dobar za back up varijantu za zatvorit
Matanović nije ni u kakvim kombinacijama
Mi ispade ostadosmo na Bubanji Đorđeviću i Hamziću kao nekoj varijanti. Hitno treba veznjak majstor. Bili bi duplo bolji
Nadam se da ćete uspjeti dogovoriti ta pojačanja s kojim se dogovarate i čekate ih.
Malo nam fali.
Objektivno jedan štoper jedan veznjak i ja bih volio i jedno krilo jer neće moći igrati ova dvojica do zauvijek.
Anđušić da te Bog sačuva
Mi ispade ostadosmo na Bubanji Đorđeviću i Hamziću kao nekoj varijanti. Hitno treba veznjak majstor. Bili bi duplo bolji
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma kada dođe prvi poraz j.bavat će se mama i Gulyašviliju i Zekiću. Volio bi da nije tako ali sam na žalost u pravu.
Re:
Meni je Hamza drag, ne znam sto. Nekako imam osjecaj da ima nekih privatnih problema. Zaboravili smo svi kad nas je vadio iz Ovana prosle godine. Ako on ode, Rahman mora doci ili neko tipa Rahmana
Gošk sa novim trenerom na Koševu,Adzem otkaz dobio,nikad nisam volio ove promjene pred utakmicu sa nama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trebamo veznjaka
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Vidi se da zna branit, skino je 2-3 bas dobre treba mu vremena sam Zekic je to reko. Yebe ga sto je nizak i kornere lose branimo vecinom, igra glavom nam je slabija strana uvijek
Mustafić dosta fali u veznom redu. Kad se očekuje povratak Krdžalića?
Da se ne varamo, Guliša kod nas prije odlaska u Velež nije pokazivao ni 20% ovog kvaliteta kojeg sada ima. Za ovu sezonu u Mostaru i mečevima i minutama koje je odigrao napredak je nenormalan, strašno koliko je sazrio i poboljšao se u svakom segmentu.
Win win situacija svakako i za nas i za Velež bila, njima Evropu donio a sada kod nas je hladno među 3 4 najbolja igrača lige.
Win win situacija svakako i za nas i za Velež bila, njima Evropu donio a sada kod nas je hladno među 3 4 najbolja igrača lige.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Nemamo krila na klupi koje moze barem 10 posto kao nasa dva krila odigrat tj presingjurisicduska je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:52Mene više počeli nervirati izlazni transferi. Sa Muhamedom bi ova ekipa bila nivo više.
Malo nam fali.
Anđušić da te Bog sačuva
-
- Kontakt:
Ljudi kod nas veze sa fudbalom nemaju,vise vole gledat Hasica kako je pelja nego ovaj preing,trku kod gulijaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:02Mozda je zahvaljujuci toj posudbi trenutno dobar. Da je ostao sigurno ne bi imao kontinuitet pored Hasica.Osttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Vrlo bitna 3 boda ali ima tu jos puno posla sto Zekic rece da bi ova ekipa bila konkurentna za sami vrh. Idemo sad napuniti sto više Koševo, zaslužili su.
Vlado sotono gotovo je gotovo![]()
Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 25 gostiju.