Ma ja, nije nista kriv "mlad moderan trener sa sistemom" Rožman sem sto nas je tamburao ko je stigao prosle godine pod njegovim sefovanjem na klupi FKS, Mirza V dobio nogu 22.Jula,2023., Rožman dolazi 03.08., Guli ide 04.08. na posudbu, i nije se samo olako rijesio Gulija (ako vec nije njega ostalih jeste sigurno) vec i par ostalih igraca koji nisu bili nista losiji od onih koji su ostali, uostalom vidjeli smo na sta je sezona pod njim izgledala. Bolje u jesen izgledali kad je Mirzu naslijedio nego proljetos kad je on obavio prelazni rok i pripreme, ali nejse, uzivajmo u pobjedi veceras.zlo87 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 21:41Kada nesto tvrdis, onda trebas i biti siguran u to. Provjeri datume dolaska Rozmana i odlaska Gulijašvilija na posudbuOsttribine je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:54Odlican rezultat i samo opet potvrda kakvog kloca smo do skora imali na klupi kada je ovakvog igraca dao na posudbu Velezu. Rockov, sta reci, dva puta identicna situacija i let u prazno ali srecom samo jednom je kapitulirao, ali isto tako izvadio u 80tim minutama jako nezgodan sut igraca Sloge.
Vrlo bitna 3 boda ali ima tu jos puno posla sto Zekic rece da bi ova ekipa bila konkurentna za sami vrh. Idemo sad napuniti sto više Koševo, zaslužili su.
Vlado sotono gotovo je gotovo![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Možemo li pričati o danas i sutra.
Taman malo nekakvog svjetla grane onaj Jović ko Kanavaro klizi Bubanja hapsi po terenu ona dvojica gore zuce igraju čekamo pojačanja idemo u 3 pobjedu na otvaranju protiv Goška idealno sve i za novog napadača da utrpa 2 gola i mi opet ko je gdje kako je šta.
Imam osjećaj da pojedinci namjerno zakuhavaju negativu.
Neka do polusezone pa ćemo sve iznijeti šta je valjalo i šta nije. Treba im mir. Treba ih podržati. Jebote mi nezadovoljni sa 1:3 protiv Sloge koja nije nimalo naivna a moglo je 1:7 bit. Daj malo.
Taman malo nekakvog svjetla grane onaj Jović ko Kanavaro klizi Bubanja hapsi po terenu ona dvojica gore zuce igraju čekamo pojačanja idemo u 3 pobjedu na otvaranju protiv Goška idealno sve i za novog napadača da utrpa 2 gola i mi opet ko je gdje kako je šta.
Neka do polusezone pa ćemo sve iznijeti šta je valjalo i šta nije. Treba im mir. Treba ih podržati. Jebote mi nezadovoljni sa 1:3 protiv Sloge koja nije nimalo naivna a moglo je 1:7 bit. Daj malo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Osttribine
- Kontakt:
Ne vidim da je neko velem nezadovoljan pobjedom, mada je sto kazes mogla biti i ubjedljivija ali nebitno. I ne znam zasto ste ubjedjeni da pisanjem nas koilko mozda 50tak na ovom pdf od toga 20tak svakodnevno sto pišu da to igra neku ulogu u kreiranju atmosfere na stadionu recimo i misljenja svih ili bar vecine navijaca Sarajeva. Opušteno, bice nas sad protiv Goška od 8 do 10 milja aBd.jurisicduska je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:31Možemo li pričati o danas i sutra.
Za sada najveće pojačanje uz povratak Gulija je definitivno
ZZ.Ovo sto je izjavio poslije tekme je tačno i ubitačno.
Čuo sam da i na treningu ima i provodi čeličnu disciplinu,doduše
začinjenu i psovkama.Doduse i Ćiro je psovao.
Samo red,rad,disciplina i podrška nas Bordo navijača
i vlasnika.Ne smijemo dozvoliti neke nove Suljice ili Novopazarce
da rovare i prave klanove.Dobra atmosfera je garant uspjeha.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
- TurkishAirlines
Guli nebi bio ovako dobar da nije bilo posudbe. Lik bi u onakvoj atmoaferi u kakvoj je klub bio, izgorio i otisao bi i bio popljuvan.
Pa onaj ko je poslao Gulija na posudbu treba da se pohvali ovde a ne da se pljuje i raspravlja kome **** majku, Mirzi ili Simonu.
Pa onaj ko je poslao Gulija na posudbu treba da se pohvali ovde a ne da se pljuje i raspravlja kome **** majku, Mirzi ili Simonu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Mi smo imali negativan omjer protiv Sloge. Gol razlika 9-7 u njihovu korist, 3 njihove pobjede(1-0 u sezoni 22/23, 1-2 prosle godine na otvaranju i 3-0 pod Rozmanom.)
Uzeli smo ih 2 puta, 4-2 mislim da je bila prva zvanicna utakmica Dudica i 0-1 nedavno u Modrici.
Odlicno smo startali, ali slazem se sa svima da nama treba taj vezni igrac. Jos je ostalo 20ak dana do kraja prelaznog roka, nadam se da ce iskociti neko ime
Uzeli smo ih 2 puta, 4-2 mislim da je bila prva zvanicna utakmica Dudica i 0-1 nedavno u Modrici.
Odlicno smo startali, ali slazem se sa svima da nama treba taj vezni igrac. Jos je ostalo 20ak dana do kraja prelaznog roka, nadam se da ce iskociti neko ime
U INAT SVIMA
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jović stvarno borbeno danas i kvalitetno, Bubanja top, samo ne znam kako nije zabio kad je glavom promašio cijeli gol sa par metara. Ali nema veze, stvarno je dobar igrač.jurisicduska je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:31Možemo li pričati o danas i sutra.
Spominju li se neka imena za stopera i veznjaka?
Nastasić i dalje bez kluba, doduše, daleko iznad naših mogućnosti u svakom smislu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
U19 igra istu formaciju ko prvi tim
Tiro utrpa 2 gola za u19 odmah šansa u prvom timu
Za sad izgleda obećavajuće
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nesto kontam, svi navalili na neke veznjake da se dovedu.
Stopera i nekako razumijem, ali veznjaka u situaciji kad se jos dvojica ( uskoro ) vracaju iz povrede, jedan je dokazano kvalitet i U21 igrac ( Krdzalic ), a drugi realno moze odgovoriti Zekicevom sistemu trkom i presingom ( Mustafic ).
Kad dovedemo jos nekoga, Sta cemo sa njima dvojicom koji realno nisu jeftini igraci?
Druga je stvar ako mozemo dovesti nekoga ko je level iznad ovih koje imamo
Stopera i nekako razumijem, ali veznjaka u situaciji kad se jos dvojica ( uskoro ) vracaju iz povrede, jedan je dokazano kvalitet i U21 igrac ( Krdzalic ), a drugi realno moze odgovoriti Zekicevom sistemu trkom i presingom ( Mustafic ).
Kad dovedemo jos nekoga, Sta cemo sa njima dvojicom koji realno nisu jeftini igraci?
FKS❤️1946
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pitarsam je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:41Za sada najveće pojačanje uz povratak Gulija je definitivno
To sto on suje to je normalno ko hrvata. Jer oni i u najuzem krugu fameliju suju jedni drugim..NIJE to iz ljutnje vec uzrecica kosto mi kazem **** moj ukurcu itd
Zz je NAJVECE POJACANJE NASEG KLUBA PA TEK GULASHVILI..
Golman je los i nazalosr rezervni jos gori i sto je najgore Rockovu su sigurno obecali minute sad nemozes dovest nikog na tu poziciju. NIZAK PANICAR SLABA PROCJENA I SIGURNO AKO NE DOVEDEMO NOVOG GOLMANA ILI SE NEDESI CUDO DA ROCKOV PREKO NOCI POSTANE OLIVER KAN ON CE NAM IZBIT DUPLU KRUNU IZ RUKU..
Da su oni dali onakav go na 00 ili 0:1 mi nebi pobjedili ili mozda bi sl bi satrali fizicki ekipu..
Golman inace u svjetu fudbala su 20% kompletnog uspjeha u pl bh su preko 35%
Dobri smo bili svi igraci su bili jednako dobri, golman je podbacio
Tako je. Guli da je ostao ne bi imao mijesta u prvih 11 ili bi ga imao ponekad što nije dovoljno da se adaptiraš i postaneš standardan. Najbolji potez je napravljen slanjem Gulija na posudbu. PozzTurkishAirlines je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:42Guli nebi bio ovako dobar da nije bilo posudbe. Lik bi u onakvoj atmoaferi u kakvoj je klub bio, izgorio i otisao bi i bio popljuvan.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Tiro je top talenat, vidjecete uskoro, to dijete ce brzo ici iz kluba...jurisicduska je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:47U19 igra istu formaciju ko prvi tim
-
- Kontakt:
A niko da Dala spomene ?
Svaka čast momčino naša, ko god šta govorio o tebi naš si i uvijek ćeš biti.
Čestitke za momke danas. Nije bilo ugodno stajati na tribini i samo gledati a pogotovo igrati na terenu.
Sretan, zadovoljan i ponosan. Gazimo dalje
Svaka čast momčino naša, ko god šta govorio o tebi naš si i uvijek ćeš biti.
Čestitke za momke danas. Nije bilo ugodno stajati na tribini i samo gledati a pogotovo igrati na terenu.
Sretan, zadovoljan i ponosan. Gazimo dalje

-
- Kontakt:
Guli je uvijek dobar bio,falo mu je malo rutine i da se navikne samo su ga nasi naucnici proglasili Mirvicevom ublehom,pranjem para a sad ga isti velicaju klasicni licemjeri
Bravo Dal 

- BordoBBoja
- Kontakt:
Spominje se vezni igrac koji ce biti starter, igrac za prvih 11djokica je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:52Nesto kontam, svi navalili na neke veznjake da se dovedu.
Krzalic izlazi iz ppvrede, i u biti na njega se ne moze nesto aman previse ni racunati niti pcekivati do proljetnog dijela
A mustafic je prosjecan igrac, igrqc za rotacije
Neko ko ulazi u 65-70 minuti
Nerezonske odluke, uzudno pokusavanje sa 30+ metara u situaciji kad ima xy boljih izbora od suta i slicno
- BegovicRamiz
- Kontakt:
idemo 3/3
za dalje cemo vidjeti
ovako se rjesavaju ovi protivnici
za dalje cemo vidjeti
ovako se rjesavaju ovi protivnici
Ocito da je golman pogrijesio, ali je ZZ zovnuo Beganovica poslije gola i naruzio ga kao malo dijete. S tim u vezi je i na presu poslije utakmice spominjao da nece da okrivi golmana da su ostali bili daleko od igraca. Lik drzi balans i ne upire prstom, barem ne javno. Zna znanje.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:53Pitarsam je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:41Za sada najveće pojačanje uz povratak Gulija je definitivno
To sto on suje to je normalno ko hrvata. Jer oni i u najuzem krugu fameliju suju jedni drugim..NIJE to iz ljutnje vec uzrecica kosto mi kazem **** moj ukurcu itd
Zz je NAJVECE POJACANJE NASEG KLUBA PA TEK GULASHVILI..
Golman je los i nazalosr rezervni jos gori i sto je najgore Rockovu su sigurno obecali minute sad nemozes dovest nikog na tu poziciju. NIZAK PANICAR SLABA PROCJENA I SIGURNO AKO NE DOVEDEMO NOVOG GOLMANA ILI SE NEDESI CUDO DA ROCKOV PREKO NOCI POSTANE OLIVER KAN ON CE NAM IZBIT DUPLU KRUNU IZ RUKU..
Da su oni dali onakav go na 00 ili 0:1 mi nebi pobjedili ili mozda bi sl bi satrali fizicki ekipu..
Golman inace u svjetu fudbala su 20% kompletnog uspjeha u pl bh su preko 35%
Dobri smo bili svi igraci su bili jednako dobri, golman je podbacio
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Nantess, NazorUso, riki46, rimljanin90, VolimoSarajevo i 27 gostiju.