Kakvo izdanje

Nadam se da imaju bar malo stida,mitomani jedni, diraju i provociraju poprilicno neinteligentnog covjeka. Koji ne moze normalno da zivi bez tudje njege i pomoci.Pitarsam je napisao/la: ↑13 avg 2024, 05:291-2-3-?,a gdje je 4 dilbere botovski?
Od muke,huje i bijesa si i računati zaboravio!
NaDaSVe,nije mitomanskim botovima lahko nikako.
Biscu po mojim postovima danonoćno.Mitomani ba opustite se,
lagano samo bez stresa.
Ja samo dodjem ovde iz zajebancije,da vas malo iskandjijam,
da Vam malo predočim sprdanciju od kluba za koji kao navijate,
a nikad na tekmu otišaO(li) nisi(te)!?!
![]()
avalkaB je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:59Jer ti je post predugacak?
Nekog ili nešto ako platiš 2 KM, znači da vrijedi 2 KM i ni manje ni više.NoDi80 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 15:55Braca samo sam pitao da mi objasni, jer se ne razumijem u toShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2024, 10:38https://www.transfermarkt.com/leny-yoro ... ler/923831
Jesu i kod Uniteda mutne radnje?
Posto meni je logicno ako platis nekog 2 marke da vrijedi 2 marke ili vise, a ne manje
I frajr me odmah zove glupanom
Fakat nisam nista mislio lose vec samo samo znatizeljan
Sta je mislio da cu nekog “ismijavati” za nesto pa me zove glupanom![]()
Kakav kretenPitarsam je napisao/la: ↑13 avg 2024, 05:291-2-3-?,a gdje je 4 dilbere botovski?
Od muke,huje i bijesa si i računati zaboravio!
NaDaSVe,nije mitomanskim botovima lahko nikako.
Biscu po mojim postovima danonoćno.Mitomani ba opustite se,
lagano samo bez stresa.
Ja samo dodjem ovde iz zajebancije,da vas malo iskandjijam,
da Vam malo predočim sprdanciju od kluba za koji kao navijate,
a nikad na tekmu otišaO(li) nisi(te)!?!
![]()
Moj je tabba77 i ovaj s kojeg sad pišem.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:53Moji su FKSDoGroba i tabba77, a ne znam ko je Aduka.Orden43 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:49Koji ti je to akaunt ? Stvarno se nekada zapitam da li postoji na ovom forumu jos navijaca FKs osim tebe ? Adduka, FKSdogroba, Hordasodmalena, tabba77 sve su to akaunti koje treba dobro preispitati, pozivam admine i moderatore ovog foruma da pogledaju malo adresu odakle se ovi akaunti povezuju na ovaj forum !
jurisicduska je napisao/la: ↑12 avg 2024, 22:52Jedine traume koje imam od željezničara su da i mi ne završimo kao oni nekad u životu.
NoDi srećo, nije lijepo dodavati.NoDi80 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 10:57Zeljeznicar 17
uefa kup polufinale/cetvrfinale x2, senaestina finala lige prvaka, polufinale mitropa kupa x2, osmina finala omladinske lige prvaka
Sarajevo 15osmina finala lige prvaka, cetvrtina finala mitropa kup
Zrinjski 11grupna faza konferencijske lige
Sta sam dodao sensaestina je bila protiv engleskog prvaka DerbyShategabri je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:21NoDi srećo, nije lijepo dodavati.NoDi80 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 10:57Zeljeznicar 17
uefa kup polufinale/cetvrfinale x2, senaestina finala lige prvaka, polufinale mitropa kupa x2, osmina finala omladinske lige prvaka
Sarajevo 15osmina finala lige prvaka, sesnaestima finala lp x2, cetvrtina finala mitropa kup
Nemate 17 trofeja.NoDi80 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:25Sta sam dodao sensaestina je bila protiv engleskog prvaka DerbyShategabri je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:21NoDi srećo, nije lijepo dodavati.NoDi80 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 10:57Zeljeznicar 17
Sarajevo 15osmina finala lige prvaka, sesnaestima finala lp x2, cetvrtina finala mitropa kup
Ista ona sesnaestina u kojij ste vi prosli kiparskog Olympiacosa i prosli u osminu finala i gdje vas je cekao Manchester United
Doduse zaboravio sam vama staviti sesnaestina finala x2
Evo ovog Bezmozgovića
Kako nemamoShategabri je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:29Nemate 17 trofeja.
Republička? Gdje je trofej za to?NoDi80 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:32Kako nemamo
Republicka Liga BiH 1
Liga Jugoslavije 1
BIH liga 6
BiH kup 6
Superkup BiH 3
Dodijelice se kao i Crvenoj Zvezdi i Hajduku sto su dodijeli skoro ,jer je tu sezonu republicka liga BiH bila prvi rangShategabri je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:32Republička? Gdje je trofej za to?
Zvanično vam taj trofej nije dodjeljen.
Onda piši i nama još dvije titule.NoDi80 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:37Dodijelice se kao i Crvenoj Zvezdi i Hajduku sto su dodijeli skoro ,jer je tu sezonu republicka liga BiH bila prvi rangShategabri je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:32Republička? Gdje je trofej za to?
Liga SFRJ je nastala godinu poslije i zahvaljuci tom trofeju i pobjedi protiv Borca Zeljeznicar je bio prvi i jedini prestavnik iz BiH u prvoj sezoni prve lige SFRJ i tek tad je Republicka liga postala cvajta
Samo sto vasa politika se umijesala tad ste i nastali, dok su Zeljeznicar, Velez, Borac, Sloboda uveliko igrali izmedju
Pa vidi tu sezonu kad smo mi poceli prvu sezonu SFRJ vi ste tek nastali spajanjek Slobode i Udarnika i politika vas je i ubacila u cvajtu preko reda, a trebali ste jos u nizim rangovima bitiShategabri je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:40Onda piši i nama još dvije titule.NoDi80 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:37Dodijelice se kao i Crvenoj Zvezdi i Hajduku sto su dodijeli skoro ,jer je tu sezonu republicka liga BiH bila prvi rangShategabri je napisao/la: ↑13 avg 2024, 11:32
Republička? Gdje je trofej za to?
Liga SFRJ je nastala godinu poslije i zahvaljuci tom trofeju i pobjedi protiv Borca Zeljeznicar je bio prvi i jedini prestavnik iz BiH u prvoj sezoni prve lige SFRJ i tek tad je Republicka liga postala cvajta
Samo sto vasa politika se umijesala tad ste i nastali, dok su Zeljeznicar, Velez, Borac, Sloboda uveliko igrali izmedju
Jah, vazda mi nešto krivi. De ba.