Najavljen je još bolji trener od Klafurića i dva mlada reprezentativca. Kakvog demagoga imamo za predsjednika

Kako brate nije amaterizam svaku bitniju vijest obajave 32 portala pa tek onda sluzbena stranica. Hocu da bitne vijesti u vezi transfera citam iskljucivo i ekskluzivno sa sluzbene stranice prvo, a ne da se ovdje 7 dana pise kako je Laus potpisao pa objavi 7 nekih fb stranica, cak ga i snimaju na treninzima pa tek onda objave evo Laus potpisao. Dobro jutro Kolumbo. I on je samo jedan primjer. Izvini al za mene je to amaterizam. Cak se znalo desavati da ovaj portal objavi igraca sa potpisa sa šalom i dresom i kako pozira sa celnicima kluba prije nego to sluzbena stranica objavi. Za mene je to amaterizam teska kategorija.Balorda je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:30Nema to veze sa amaterizmom službene stranice, nego sa curenjem informacija iz kluba. Sližbena stranica će objaviti kada bude službeno, ne može objavljivati tračeve i "saznanja".
Inače, ekipa s aslužbene stranice radi solidan posao, koji može bolje uz više ulaganja i profesionalizacije.
Ne znam ja šta ti hoćeš, ali pri svakom klubu na svijetu prije mediji objave igrača, nego klub. Pa Romano je postao pouzdaniji od klubovaMostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:02Kako brate nije amaterizam svaku bitniju vijest obajave 32 portala pa tek onda sluzbena stranica. Hocu da bitne vijesti u vezi transfera citam iskljucivo i ekskluzivno sa sluzbene stranice prvo, a ne da se ovdje 7 dana pise kako je Laus potpisao pa objavi 7 nekih fb stranica, cak ga i snimaju na treninzima pa tek onda objave evo Laus potpisao. Dobro jutro Kolumbo. I on je samo jedan primjer. Izvini al za mene je to amaterizam. Cak se znalo desavati da ovaj portal objavi igraca sa potpisa sa šalom i dresom i kako pozira sa celnicima kluba prije nego to sluzbena stranica objavi. Za mene je to amaterizam teska kategorija.Balorda je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:30Nema to veze sa amaterizmom službene stranice, nego sa curenjem informacija iz kluba. Sližbena stranica će objaviti kada bude službeno, ne može objavljivati tračeve i "saznanja".
Inače, ekipa s aslužbene stranice radi solidan posao, koji može bolje uz više ulaganja i profesionalizacije.
Jeste upravu si Romano objavi here we go! Igrac potpisao BUM. I taj klub objavi u roku 3 min istu vijest. U nas po 7 dana cekamo da objave sto vec pola drzave prica i razno razni portali objavljuju. Evo ti danas klasican primjer trenera. Svi mediji u BiH objavili da je dobio nogu, cak se spekulise ko ce sjesti na klupu u nas sluzbena danas kaci slike sa utakmice koja je bila u subotu. Kako ste jeste li se naspavali, a ne da nam dopuste live prenos sa neke pripremene utakmice. Moramo cekati hoce li onaj brat iz UG Mostarski rodjeni smilovat se pa otici i snimati za ove paćenike.Balorda je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:40Ne znam ja šta ti hoćeš, ali pri svakom klubu na svijetu prije mediji objave igrača, nego klub. Pa Romano je postao pouzdaniji od klubovaMostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑12 avg 2024, 20:02Kako brate nije amaterizam svaku bitniju vijest obajave 32 portala pa tek onda sluzbena stranica. Hocu da bitne vijesti u vezi transfera citam iskljucivo i ekskluzivno sa sluzbene stranice prvo, a ne da se ovdje 7 dana pise kako je Laus potpisao pa objavi 7 nekih fb stranica, cak ga i snimaju na treninzima pa tek onda objave evo Laus potpisao. Dobro jutro Kolumbo. I on je samo jedan primjer. Izvini al za mene je to amaterizam. Cak se znalo desavati da ovaj portal objavi igraca sa potpisa sa šalom i dresom i kako pozira sa celnicima kluba prije nego to sluzbena stranica objavi. Za mene je to amaterizam teska kategorija.Balorda je napisao/la: ↑12 avg 2024, 19:30Nema to veze sa amaterizmom službene stranice, nego sa curenjem informacija iz kluba. Sližbena stranica će objaviti kada bude službeno, ne može objavljivati tračeve i "saznanja".
Inače, ekipa s aslužbene stranice radi solidan posao, koji može bolje uz više ulaganja i profesionalizacije.![]()
Tako da, ništa čudno + info cure iz kluba.
Jednog si dobio, sta hoces
Brate to ti je tipična ona seljačka politika kad neko od rodbine nama ovde piše o nekim levatima sa dvije lijeve kao da su neki igrači, ko da mi nemamo oči i ko da nismo gledali te naše “velike” talente.
Ne poznajem dovoljno dobro situaciju u juniorskoj ekipi ali ovo što ulazi sa klupe je baš loše. Ja razumijem da se nekada i najbolji igrači utope u sivilo ekipe ali Pucu kad vidim kako se prenemaže po terenu zlo mi bude. Ili je lik umislio da je neka zvijezda a potencijal je ili teško da može igrati i u federalnoj ligi na zadovoljavajućem nivou.Neutral je napisao/la: ↑13 avg 2024, 01:06Kuko nema talenta da igra za Bjelopoljac a ne za Velez.
Puce isti, na bausteli ce momak zavrsit ako ne upise neki studij.
Svi omladinci veze nemaju sa fudbalom. Usporedite njih sa onim Celikom iz Sarajeva, sve ce vam bit jasno.
Neka dok vidimo Stefinog igraca, mazionacara iz Kozare za koju brani Kahcvenda.
Ako je ovo što iznosiš sve tačno onda nam se ne piše dobro..Iskreno, mislio sam da su neke stvari u domenu glasina i teorija zavjere, eventualno plasirane od nedobronamjernika i mešetara koji bi da se uvuku u strukture kluba, ali po ovome kako pišeš izgleda da se to već desilo ili dešava..I sam sam vjerovao da će se klub profesionalizirati ali očigledno je da je naš kokošarski mentalitet teg koji prevagne uvijek na tu pogrešnu stranu i nikako se otrgnuti od toga. Postoji li šansa da ovo ipak ne mora ovako biti?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑13 avg 2024, 13:37Dozvoljeno je, omoguceno, da se ono protiv cega se borila stara Uprava, ponovo udje na mala vrata u klub i da rovari iznutra. Politikom kompenzacije, zarad nekakvog mira u kuci sto je samo po sebi pogresna pretpostavka je dozvoljeno pojedincima koji gledaju vlastite interese i sire se kao kuga, da udju ponovo u klub zbog samoproglasene zaduzenosti kluba pojedincima i dobijamo situaciju gdje trunemo i vraca se klub na stanje u kojem je bio prije ulaska Hasica i ekipe u Upravu.
Kevelj prica o krovu a temelj kluba trune. Nije cudno da je sve propalo kada uzmemo u obzir sebe, vlastito okruzenje i mentalitet zajednice u kojoj se klub nalazi. Takozvani "prvaci" medju nama su predstavnici sistema kojega bi svaki normalan covjek trebao da se stidi.
Isto tako, politika kompenzacije na forumu, nastojanje presucivanja bilo kakvih stvari koje ne donose dobro klubu na dugorocnom nivou jer su ljudi na celnim pozicijama kluba oni koji imaju novac i moc nesto u sta se gleda kao jedini potencijal koji moze donijeti uspjeh klubu dovodi do jednoumlja ciji se rezultati vec sada jasno ocitavaju. Korak unazad koji je napravljen, nije samo korak unazad. Kada ljudi krenu prepoznavati gdje sve to krece i u kojem pravcu, opet cemo praviti udruzenja gradjana.
RacioEmocionalan je napisao/la: ↑13 avg 2024, 13:37Dozvoljeno je, omoguceno, da se ono protiv cega se borila stara Uprava, ponovo udje na mala vrata u klub i da rovari iznutra. Politikom kompenzacije, zarad nekakvog mira u kuci sto je samo po sebi pogresna pretpostavka je dozvoljeno pojedincima koji gledaju vlastite interese i sire se kao kuga, da udju ponovo u klub zbog samoproglasene zaduzenosti kluba pojedincima i dobijamo situaciju gdje trunemo i vraca se klub na stanje u kojem je bio prije ulaska Hasica i ekipe u Upravu.
Kevelj prica o krovu a temelj kluba trune. Nije cudno da je sve propalo kada uzmemo u obzir sebe, vlastito okruzenje i mentalitet zajednice u kojoj se klub nalazi. Takozvani "prvaci" medju nama su predstavnici sistema kojega bi svaki normalan covjek trebao da se stidi.
Isto tako, politika kompenzacije na forumu, nastojanje presucivanja bilo kakvih stvari koje ne donose dobro klubu na dugorocnom nivou jer su ljudi na celnim pozicijama kluba oni koji imaju novac i moc nesto u sta se gleda kao jedini potencijal koji moze donijeti uspjeh klubu dovodi do jednoumlja ciji se rezultati vec sada jasno ocitavaju. Korak unazad koji je napravljen, nije samo korak unazad. Kada ljudi krenu prepoznavati gdje sve to krece i u kojem pravcu, opet cemo praviti udruzenja gradjana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.