RŠD Velež Mostar

Xenophon
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Xenophon » 12 avg 2024, 19:44

Koliku oštetu je dobio trener odlaskom nakon samo tri utakmice?

Najavljen je još bolji trener od Klafurića i dva mlada reprezentativca. Kakvog demagoga imamo za predsjednika :thumbup:
Republika Bosna i Hercegovina

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 12 avg 2024, 20:02

Balorda je napisao/la:
12 avg 2024, 19:30
Nema to veze sa amaterizmom službene stranice, nego sa curenjem informacija iz kluba. Sližbena stranica će objaviti kada bude službeno, ne može objavljivati tračeve i "saznanja".

Inače, ekipa s aslužbene stranice radi solidan posao, koji može bolje uz više ulaganja i profesionalizacije.
Kako brate nije amaterizam svaku bitniju vijest obajave 32 portala pa tek onda sluzbena stranica. Hocu da bitne vijesti u vezi transfera citam iskljucivo i ekskluzivno sa sluzbene stranice prvo, a ne da se ovdje 7 dana pise kako je Laus potpisao pa objavi 7 nekih fb stranica, cak ga i snimaju na treninzima pa tek onda objave evo Laus potpisao. Dobro jutro Kolumbo. I on je samo jedan primjer. Izvini al za mene je to amaterizam. Cak se znalo desavati da ovaj portal objavi igraca sa potpisa sa šalom i dresom i kako pozira sa celnicima kluba prije nego to sluzbena stranica objavi. Za mene je to amaterizam teska kategorija.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 12 avg 2024, 20:18

i sad kad ja napišem da vam je i za to kriv predsjednik, nećete mi vjerovat :mrgreen: procurile su info iz kluba za koje su znali predsjednik i potpredsjednik, a saznali su novinari, a potpredsjednik nije rekao :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 12 avg 2024, 20:40

MostarskiVelez1922 je napisao/la:
12 avg 2024, 20:02
Balorda je napisao/la:
Nema to veze sa amaterizmom službene stranice, nego sa curenjem informacija iz kluba. Sližbena stranica će objaviti kada bude službeno, ne može objavljivati tračeve i "saznanja".

Inače, ekipa s aslužbene stranice radi solidan posao, koji može bolje uz više ulaganja i profesionalizacije.
Kako brate nije amaterizam svaku bitniju vijest obajave 32 portala pa tek onda sluzbena stranica. Hocu da bitne vijesti u vezi transfera citam iskljucivo i ekskluzivno sa sluzbene stranice prvo, a ne da se ovdje 7 dana pise kako je Laus potpisao pa objavi 7 nekih fb stranica, cak ga i snimaju na treninzima pa tek onda objave evo Laus potpisao. Dobro jutro Kolumbo. I on je samo jedan primjer. Izvini al za mene je to amaterizam. Cak se znalo desavati da ovaj portal objavi igraca sa potpisa sa šalom i dresom i kako pozira sa celnicima kluba prije nego to sluzbena stranica objavi. Za mene je to amaterizam teska kategorija.
Ne znam ja šta ti hoćeš, ali pri svakom klubu na svijetu prije mediji objave igrača, nego klub. Pa Romano je postao pouzdaniji od klubova :rol:

Tako da, ništa čudno + info cure iz kluba.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 12 avg 2024, 20:54

Balorda je napisao/la:
12 avg 2024, 20:40
MostarskiVelez1922 je napisao/la:
12 avg 2024, 20:02
Balorda je napisao/la:

Ne znam ja šta ti hoćeš, ali pri svakom klubu na svijetu prije mediji objave igrača, nego klub. Pa Romano je postao pouzdaniji od klubova :rol:

Tako da, ništa čudno + info cure iz kluba.
Jeste upravu si Romano objavi here we go! Igrac potpisao BUM. I taj klub objavi u roku 3 min istu vijest. U nas po 7 dana cekamo da objave sto vec pola drzave prica i razno razni portali objavljuju. Evo ti danas klasican primjer trenera. Svi mediji u BiH objavili da je dobio nogu, cak se spekulise ko ce sjesti na klupu u nas sluzbena danas kaci slike sa utakmice koja je bila u subotu. Kako ste jeste li se naspavali, a ne da nam dopuste live prenos sa neke pripremene utakmice. Moramo cekati hoce li onaj brat iz UG Mostarski rodjeni smilovat se pa otici i snimati za ove paćenike.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 12 avg 2024, 21:20

Normalno je da procure informacije kad se pregovara sa igracima, trenerima jer nece klub objavljivati dok nije zvanicno, ali nije normalno kad igrac potpise a portal objavi sliku sa potpisivanja prije zvanicne stranice. Nije normalno davati neke informacije novinarima da bi ti isti novinari o tebi hvalospjeve pisali i ofirno branili.

Ali to su nam sad toliko nebitne stvari, ima puno vaznijih...

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 12 avg 2024, 23:58

Xenophon je napisao/la:
12 avg 2024, 19:44
Koliku oštetu je dobio trener odlaskom nakon samo tri utakmice?

Najavljen je još bolji trener od Klafurića i dva mlada reprezentativca. Kakvog demagoga imamo za predsjednika :thumbup:
Jednog si dobio, sta hoces :mrgreen:

Nema ko ga nije trazio, trebao u Partizan ili Vojvodinu ali kada je cuo za interes Veleza nije se puno mislio, odmah dosao u Mostar.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 13 avg 2024, 00:31

Sta je sa Kukom i Alagicem jesuli oni u Velezu ili su negdije na posudbi ???? Kuko je dosta obecavao po onome sto je pokazo u prosloj sezoni sta bi ??????

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 avg 2024, 00:51

Strašno dosta je obećavao. Jesmo li gledali istog Kuku?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 avg 2024, 01:04

Peti sa zada bit ce uspjeh.

Pod hitno smijeniti celavog, zalutao na poziciju.

Djecu treniraju alkosi, sta se sve uvuklo na budzet kluba, istinske mostarske legende, grob te piso.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 13 avg 2024, 01:04

Balorda je napisao/la:
13 avg 2024, 00:51
Strašno dosta je obećavao. Jesmo li gledali istog Kuku?
Brate to ti je tipična ona seljačka politika kad neko od rodbine nama ovde piše o nekim levatima sa dvije lijeve kao da su neki igrači, ko da mi nemamo oči i ko da nismo gledali te naše “velike” talente.
Najmješnije mi je kad pišu ko ovi sa strane uzimaju mjesta toj našoj djeci a treba biti objektivan i reći da tu nema igrača.
Ustvari možda i ima igrača ,ali za federalne i kantonalnih liga.
Zadnja izmjena: MostarskiVelez, dana/u 13 avg 2024, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 avg 2024, 01:06

Kuko nema talenta da igra za Bjelopoljac a ne za Velez.

Puce isti, na bausteli ce momak zavrsit ako ne upise neki studij.

Svi omladinci veze nemaju sa fudbalom. Usporedite njih sa onim Celikom iz Sarajeva, sve ce vam bit jasno.

Neka dok vidimo Stefinog igraca, mazionacara iz Kozare za koju brani Kahcvenda.

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 13 avg 2024, 10:56

Neutral je napisao/la:
13 avg 2024, 01:06
Kuko nema talenta da igra za Bjelopoljac a ne za Velez.

Puce isti, na bausteli ce momak zavrsit ako ne upise neki studij.

Svi omladinci veze nemaju sa fudbalom. Usporedite njih sa onim Celikom iz Sarajeva, sve ce vam bit jasno.

Neka dok vidimo Stefinog igraca, mazionacara iz Kozare za koju brani Kahcvenda.
Ne poznajem dovoljno dobro situaciju u juniorskoj ekipi ali ovo što ulazi sa klupe je baš loše. Ja razumijem da se nekada i najbolji igrači utope u sivilo ekipe ali Pucu kad vidim kako se prenemaže po terenu zlo mi bude. Ili je lik umislio da je neka zvijezda a potencijal je ili teško da može igrati i u federalnoj ligi na zadovoljavajućem nivou.
Ne razumijem da nisi u stanju makar kroz agilnost da pokažeš voljni momenat. Eto i taj Šikalo nije neki fenomen ali momak se trudi i trči ako ništa. Nekad je to ko bez glave, ali vidiš neku volju

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 13 avg 2024, 12:09

Zvanična posjeta u subotu okruglo 5000. Ili smo savršeno uboli broj ljudi na tribinama, ili brojači funkcionišu kao i sve ostalo (trenutno) u klubu...
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 13 avg 2024, 13:37

Dozvoljeno je, omoguceno, da se ono protiv cega se borila stara Uprava, ponovo udje na mala vrata u klub i da rovari iznutra. Politikom kompenzacije, zarad nekakvog mira u kuci sto je samo po sebi pogresna pretpostavka je dozvoljeno pojedincima koji gledaju vlastite interese i sire se kao kuga, da udju ponovo u klub zbog samoproglasene zaduzenosti kluba pojedincima i dobijamo situaciju gdje trunemo i vraca se klub na stanje u kojem je bio prije ulaska Hasica i ekipe u Upravu.

Kevelj prica o krovu a temelj kluba trune. Nije cudno da je sve propalo kada uzmemo u obzir sebe, vlastito okruzenje i mentalitet zajednice u kojoj se klub nalazi. Takozvani "prvaci" medju nama su predstavnici sistema kojega bi svaki normalan covjek trebao da se stidi.

Isto tako, politika kompenzacije na forumu, nastojanje presucivanja bilo kakvih stvari koje ne donose dobro klubu na dugorocnom nivou jer su ljudi na celnim pozicijama kluba oni koji imaju novac i moc nesto u sta se gleda kao jedini potencijal koji moze donijeti uspjeh klubu dovodi do jednoumlja ciji se rezultati vec sada jasno ocitavaju. Korak unazad koji je napravljen, nije samo korak unazad. Kada ljudi krenu prepoznavati gdje sve to krece i u kojem pravcu, opet cemo praviti udruzenja gradjana.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 13 avg 2024, 14:26

RacioEmocionalan je napisao/la:
13 avg 2024, 13:37
Dozvoljeno je, omoguceno, da se ono protiv cega se borila stara Uprava, ponovo udje na mala vrata u klub i da rovari iznutra. Politikom kompenzacije, zarad nekakvog mira u kuci sto je samo po sebi pogresna pretpostavka je dozvoljeno pojedincima koji gledaju vlastite interese i sire se kao kuga, da udju ponovo u klub zbog samoproglasene zaduzenosti kluba pojedincima i dobijamo situaciju gdje trunemo i vraca se klub na stanje u kojem je bio prije ulaska Hasica i ekipe u Upravu.

Kevelj prica o krovu a temelj kluba trune. Nije cudno da je sve propalo kada uzmemo u obzir sebe, vlastito okruzenje i mentalitet zajednice u kojoj se klub nalazi. Takozvani "prvaci" medju nama su predstavnici sistema kojega bi svaki normalan covjek trebao da se stidi.

Isto tako, politika kompenzacije na forumu, nastojanje presucivanja bilo kakvih stvari koje ne donose dobro klubu na dugorocnom nivou jer su ljudi na celnim pozicijama kluba oni koji imaju novac i moc nesto u sta se gleda kao jedini potencijal koji moze donijeti uspjeh klubu dovodi do jednoumlja ciji se rezultati vec sada jasno ocitavaju. Korak unazad koji je napravljen, nije samo korak unazad. Kada ljudi krenu prepoznavati gdje sve to krece i u kojem pravcu, opet cemo praviti udruzenja gradjana.
Ako je ovo što iznosiš sve tačno onda nam se ne piše dobro..Iskreno, mislio sam da su neke stvari u domenu glasina i teorija zavjere, eventualno plasirane od nedobronamjernika i mešetara koji bi da se uvuku u strukture kluba, ali po ovome kako pišeš izgleda da se to već desilo ili dešava..I sam sam vjerovao da će se klub profesionalizirati ali očigledno je da je naš kokošarski mentalitet teg koji prevagne uvijek na tu pogrešnu stranu i nikako se otrgnuti od toga. Postoji li šansa da ovo ipak ne mora ovako biti?

RA27
Kontakt:

Post Postao/la RA27 » 13 avg 2024, 14:51

Igor Janković je trener koji je blisko vezan sa Stefanom Bulićem, on ni u kojem slucaju ne moze biti dobar izbor za klupu Veleža.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 avg 2024, 14:59

RacioEmocionalan je napisao/la:
13 avg 2024, 13:37

:clap:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 13 avg 2024, 15:07

U Širokom u nedjelju, 18:45.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 13 avg 2024, 16:26

Većinu ovih stvari koje se dešavaju mogli smo pretpostaviti da će se desiti prilikom preuzimanja kluba od strane nove uprave.
Štaviše i tada se pisalo na forumu da nije dobro to što se dešava, ali nažalost nije bilo drugog izbora.

Ja sam se iskreno nadao da neće otići u tom pravcu ali nažalost mnoge pretpostavke su se obistinile. Ja opet mislim da nije toliko crno jer se radi na infrastrukturi, ima novca u budžetu i to je što spašava stvari. Međutim neće ni to dovijeka trajati…

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.