jak. Ali ga je voditelj izritiro Ali ima stvari sto je u pravu realno
Duci:sta je hiljadama i desetinama hiljada djece koji propadnu
Voditelj:pa trude se da budu Djokovic
Duci:i sta se onda desi?
Voditelj:pa ne budu Djokovic
"Trebas jos da porastes ne lupetaj ", da ti kaze nemas sta protiv mene
Neke stvari je u pravu samo sto nama zvuci smijesno. Rimljani su to radili kad bi narod previse poceo misliti sta vlada radi, naprave event u Koloseumu da bi pricali kako je koji gladiator koga ubio, ili neke trke itd. (Imali su razna natjecanja), da bi narodu smakli paznju. Ovo za Afro-Amerikance je u pravu isto.
Da ti samo jednom odeš sa mnom na Neretvu, iz nje izvadiš hladnu (ledenu) pivu i popiješ je sa nekom mezom sa rostilja, ti bi poželio da ljeto traje cijelu godinu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da ti samo jednom odeš sa mnom na Neretvu, iz nje izvadiš hladnu (ledenu) pivu i popiješ je sa nekom mezom sa rostilja, ti bi poželio da ljeto traje cijelu godinu
Radije ću klanjat na Svalbardu nego pit i mezit na ovim vrućinama.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Radije ću klanjat na Svalbardu nego pit i mezit na ovim vrućinama.
Nema vrućine kad vjetar stalno lagano puse i rashladjuje te.
Osjećaj je kao da nije ljeto...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Nas ce izucavat u knjigama za jedno 100 godina kao narod 1000 %
Znaju se priroteti, sve je to narod kriv.
Btw i ovi iz Foče se ludi prave namjerno preskočili da prvo traže helikopter od OSBiH ( od države BiH znači ) već odmah daj od Srbije helikopter. I neka su im prvo rampu udarili
Konacno da i Svabe okuse prave sljive, ima i za brata numanja u Minhenu, zalosno je samo da ovakvih stvari nema jos vise, jer realno voce i povrce nam je bogovsko u odnosu na ova sranja sto ima po svabiji. Paradajz, krastavci, grozdne, lubenice, maline, smokve, mandarine kod nas su daleko iznad ovdasnjee plastike. Danas kupio haman desetak smokvi 4 eura, uzas zivi, dole u avliji imam smokvu delicija prava...
Austrija ili Bavarska?
Znam da je Pflaume njemačka riječ za šljivu, dok Austrijanci koriste Zwetschke.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
Konacno da i Svabe okuse prave sljive, ima i za brata numanja u Minhenu, zalosno je samo da ovakvih stvari nema jos vise, jer realno voce i povrce nam je bogovsko u odnosu na ova sranja sto ima po svabiji. Paradajz, krastavci, grozdne, lubenice, maline, smokve, mandarine kod nas su daleko iznad ovdasnjee plastike. Danas kupio haman desetak smokvi 4 eura, uzas zivi, dole u avliji imam smokvu delicija prava...
Austrija ili Bavarska?
Znam da je Pflaume njemačka riječ za šljivu, dok Austrijanci koriste Zwetschke.
Ja mislim da su ove nase sljive zwetschge. One vece, okrugle kao nektarine su pflaumen
Zadnje izbore covjece od pola 7 ujutro do 1 navecer nisam iso u WC..stalno bio u prostoriji, bio u glasačkom odboru il kako vec.
I opet imam osjecaj da su me zajebali. Kakve su tu sve hijene. Al surađuju nema sta i SDA i SDP. Tu vidis ljude koje se pojave svake dvije godine odrade poso i poslije nestanu.