Da bi sve to zamazao, uradio je terene i VAR, pa je to balansirao.
Što se tiče repke, radio šta je htio, gurao onog ko je platio itd. Vidio da ga je javnost malo stegla, odluči sve to smiriti tako što je doveo Barbareza, jer je znao da raja drrka na njega. Samo tim potezom je kupio sebi mir za budućnost. To je bilo u fazonu "evo ne valja vam niko, evo ja ću vam dovesti vašu želju". Barbarezu omogućio bruku pomoćnika, radi šta hoćeš i sad je opet miran. To što ovaj nema veze s trenerskim poslom, što nije ni pjetliće vodio u životu, boli nekog qurac. Kad navijačima to nije bitno, što bi njemu bilo?
Koliko god da je ljigav i koliki god da je kriminalac, moram reći da vuče odlične poteze. Dokle god je naš narod naivan i glup, on može 100 godina vedriti i oblačiti. Na kraju će ga raja proglasiti najboljim predsjednikom Saveza ikad, a prošlogodišnja pljačka koja je zatvora će biti zaboravljena.
Užasan narod, užasan menalitet i strahovita neukost.
Da banalizujem..
Pokrast ću vas zbog titule = uvodi se VAR
Trpaću menadžerske igrače u repku = evo vam Barbarez i 10 pomoćnika
Borac će biti prvi = evo vam novi tereni dogodine."
- Galileo
Svaka ti cast Galileo za ovaj tekst.
Ovako nesto 95% forumasa nebi pisalo. Ko god ovako nesto napise ja cu ga hvalit, bez obzira sta je bilo u proslosti. Ovo je istina i brutalna realnost. Ovako nesto bi trebalo biti vise puta na ovom forumu. Kriticna masa i realnosti. A ne ko ostalih forumasa mjenjati misljenje kako vjetar puse ili kako im se dopada iz licnog interesa.
Nedo ti Bog da sam ja to napisao, pogotovo ono u crnom, pa bi bilo Deen mrzi sve zivo iz BiH i los dijasporac, mrzi Islam i svakakve mitomane bi se stvorilo.
Licemjerni klaunovi osim sto brzo zaboravljaju, to su teske neznalice. Veze s fudbalom nemaju, a s zivotom.
Njihovo luzersko ponasanje cesto bude ovako:
Ono, kad trazis nekome "u jajetu dlaku" onda gledas da pronadjes gramaticku gresku, kako bi pljuvao brutalno na sagovornika jer nemas argument ili mu cesto kazes da mrzis Bosnu i Islam.
Tako je meni sa takvim klaunovima, i onda se oni cude sto ih zovem licemjerni klaunovi. Tako je njihovo ponasanje u svim sferama i u ostalih tema.
Svaka cast Galileo, Scholsey i jos par rijetkih forumasa, malo ih skroz ali ima vas. Samo nastavite tako, ja iz dijaspore nemam pravo jer klaunovi su rekli da mrzim sve zivo iz BiH. Ali eto vi smijete kritikovati i to mi je zadovoljstvo, da barem neko smije bez da ga napadaju, kao mene u slucaj Hamulica i jos drugi tema.
Allah, karma ili zivot, zovi kako hoces, na kraju pravda se desi i bude sve kako je sudjeno od Boga da bude. Na kraju pravda pobijedi i vrijeme sve pokaze ko zna ili ko ne zna.
Pozdrav