Premijer liga BiH - aktuelno

Deen
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Deen » 13 avg 2024, 18:15

"Vico vuče odlične poteze, pa uspije sve iznivelisati, što mu ide odlično. Prošle sezone odradi strašnu otimačinu, radio šta je htio, sudije su otimale ofirno, nisu se potrudili ni da upakuju to malo ljepše. Dva puta nas je direktno pokrao - prvo u Banja Luci kad je Hasić zabio gol, gdje nam je svirao preko 30 faulova. Drugi put na Koševu kad smo izašli s terena. To su samo dvije utakmice, gdje su sve ostale. Čim je malo zapelo, eto nepostojećeg penala, faula, kornera, crvenog kartona itd. Niko nije reagovao ni iz UEFA-e, jer se liže s Čeferinom.

Da bi sve to zamazao, uradio je terene i VAR, pa je to balansirao.
Što se tiče repke, radio šta je htio, gurao onog ko je platio itd. Vidio da ga je javnost malo stegla, odluči sve to smiriti tako što je doveo Barbareza, jer je znao da raja drrka na njega. Samo tim potezom je kupio sebi mir za budućnost. To je bilo u fazonu "evo ne valja vam niko, evo ja ću vam dovesti vašu želju". Barbarezu omogućio bruku pomoćnika, radi šta hoćeš i sad je opet miran. To što ovaj nema veze s trenerskim poslom, što nije ni pjetliće vodio u životu, boli nekog qurac. Kad navijačima to nije bitno, što bi njemu bilo?

Koliko god da je ljigav i koliki god da je kriminalac, moram reći da vuče odlične poteze. Dokle god je naš narod naivan i glup, on može 100 godina vedriti i oblačiti. Na kraju će ga raja proglasiti najboljim predsjednikom Saveza ikad, a prošlogodišnja pljačka koja je zatvora će biti zaboravljena.
Užasan narod, užasan menalitet i strahovita neukost.

Da banalizujem..
Pokrast ću vas zbog titule = uvodi se VAR
Trpaću menadžerske igrače u repku = evo vam Barbarez i 10 pomoćnika
Borac će biti prvi = evo vam novi tereni dogodine."
- Galileo

Svaka ti cast Galileo za ovaj tekst.👍
Ovako nesto 95% forumasa nebi pisalo. Ko god ovako nesto napise ja cu ga hvalit, bez obzira sta je bilo u proslosti. Ovo je istina i brutalna realnost. Ovako nesto bi trebalo biti vise puta na ovom forumu. Kriticna masa i realnosti. A ne ko ostalih forumasa mjenjati misljenje kako vjetar puse ili kako im se dopada iz licnog interesa.

Nedo ti Bog da sam ja to napisao, pogotovo ono u crnom, pa bi bilo Deen mrzi sve zivo iz BiH i los dijasporac, mrzi Islam i svakakve mitomane bi se stvorilo.
Licemjerni klaunovi osim sto brzo zaboravljaju, to su teske neznalice. Veze s fudbalom nemaju, a s zivotom.

Njihovo luzersko ponasanje cesto bude ovako:
Ono, kad trazis nekome "u jajetu dlaku" onda gledas da pronadjes gramaticku gresku, kako bi pljuvao brutalno na sagovornika jer nemas argument ili mu cesto kazes da mrzis Bosnu i Islam.

Tako je meni sa takvim klaunovima, i onda se oni cude sto ih zovem licemjerni klaunovi. Tako je njihovo ponasanje u svim sferama i u ostalih tema.

Svaka cast Galileo, Scholsey i jos par rijetkih forumasa, malo ih skroz ali ima vas. Samo nastavite tako, ja iz dijaspore nemam pravo jer klaunovi su rekli da mrzim sve zivo iz BiH. Ali eto vi smijete kritikovati i to mi je zadovoljstvo, da barem neko smije bez da ga napadaju, kao mene u slucaj Hamulica i jos drugi tema.
Allah, karma ili zivot, zovi kako hoces, na kraju pravda se desi i bude sve kako je sudjeno od Boga da bude. Na kraju pravda pobijedi i vrijeme sve pokaze ko zna ili ko ne zna.
Pozdrav ✌️
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 avg 2024, 18:17

killafrommanilla je napisao/la:
13 avg 2024, 17:59
U krizi smo ali sigurno mogu obecati da cemo dati sve od sebe da nas Vlado Jagodic ne ostavlja u ligi sklanjanjem, i da cemo u slucaju finala kupa gledati da ne oborimo rekord za najmanji kop dosada u finalima.

Ne mozemo obecati puno ali ove dvije stvari mozemo, mirno spavajte :mrgreen:
Klafurić: Navijačima Veleža je bitno da se pobijedi Željo, pobjeda protiv Zrinjskog kao trofej
E pa zbog ovakvog razmisljanja ste tu gdje jeste :rol: Za pocetak ste trebali gledati sebe i dati sve od sebe da vas konobari iz Andore ne terorisu sa ubjedljivo najgorom evropskom brukom u historiji lige, ili da npr. ne izgubite citavo postojanje grupe preko noci

Pitarski pusikurci, u drugu ligu cete vi nama sa ovakvim razmisljanjem dok vas hinje tapsaju po glavi i zajedno pravite mitove :rol:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 13 avg 2024, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 13 avg 2024, 18:18

Za koga navija Deen? Mislim od nasih klubova.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 13 avg 2024, 18:18

nastrojeni21 je napisao/la:
13 avg 2024, 18:06
Zato ste oborili rekord za najvise izgubljenih zastava, ako ko nema pravo da prica o kopovima i ultra grupama to ste vi i vase komsije, i jedni i drugi ste pokazali da ste nesposobni sto se toga tice. Mi mozemo mirno spavat, al zato vi u iznajmljenim apartmanima ne mozete.
Ne misle ti "drugovi sa tribine" tako.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 13 avg 2024, 18:22

MocMahale444 je napisao/la:
13 avg 2024, 18:18
Za Bayern :urnebes: :urnebes:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 13 avg 2024, 18:26

Pendulum je napisao/la:
13 avg 2024, 18:22
:D
O Allah mu dao pameti pa navijao za jedan od nasih klubova.

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 13 avg 2024, 18:31

LA Galaxy,a u BiH Tuzla City

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 13 avg 2024, 18:40

Addo1922 je napisao/la:
13 avg 2024, 18:31
LA Galaxy,a u BiH Tuzla City
Aha pa eto navija ipak za jedan nas klub.
Malo je puko izgleda ali taman za ove teme.
Ziv bio Deen i nemoj nas torbicom.

kosevodom
Kontakt:

Post Postao/la kosevodom » 13 avg 2024, 18:41

Price kruze da borac nije bio meta hakerskog napada, nego su navodno kupovali botovane pratioce i lajkove, dobili ban zbog toga.
Onda zato i jesu odmah napravili novi racun bez da zaganjaju dobiti stari. Cifra od 150 followera za dan dovoljno govori hahah

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 13 avg 2024, 18:50

Pendulum je napisao/la:
13 avg 2024, 18:22
Gdje ima najvise gara za taj klub je navijao, najvise gotivio Francusku repku

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 avg 2024, 18:53

bagniadiluca je napisao/la:
13 avg 2024, 15:49
invincible1921 je napisao/la:
13 avg 2024, 15:33
Shategabri je napisao/la:
13 avg 2024, 15:23

Što sam fulio?
Pa nemoj me pogresno shvatit, ti si upravu, ali narod treba da shvati da smo mi u ratu sad sto se ne puca to je druga stvar.

Ocekivati da se neko bavi necim i kao "pusti mi se nacionalizama"...ne da je glupo nego je cak i neizvedivo o ovakvim okolnostima

Banaliziram..eo ti sad u sarajevu pravis eknomiju, ulice , firme ovo ovo, ne zanima te ta prica oko drzave i nacije, ne bavis se sa drugim..e al porblem je sto se oni itekako bave tobom i dok se ti bavis ovim "normalnim stvarima" on ce doc sutra i iskoristit to sto si ti spavo i zapalit ti sve ..i onda dje si bio, sta si radio, sta nam ovo rade nedime dragi :)

Nije ni meni drago ali drugog nacina nema, dje god oni pokusaju nesto ti uzvarti i to je to..pa vidjecemo ko ce nadjacat :) svako ko ti kaze da se nesto moze drugacije, vjeruj mi laze te....
Ako je tako kao što ti misliš i vjeruješ, zašto su onda u tom vašem džematu samo Manijaci....zar nebi trebali da budete svi zajedno protiv ovih što misliš da spremaju krstaški rat protiv tebe !? :crazy:
Sad bi ti da idemo u dubioze dok se boje ne rastope..jos da ti se pravdam ...neka hvala eo ti ovih fgrovaca pa nek ti se izvinjavaju...bitna je poruka

A sto se dzemaza tice Svi smo tu, probajte pa se uvjerite :bih:

I ne bih dalje da kvarim temu
=\_1921_/=

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 13 avg 2024, 18:54

Deen je napisao/la:
13 avg 2024, 18:15
"Vico vuče odlične poteze, pa uspije sve iznivelisati, što mu ide odlično. Prošle sezone odradi strašnu otimačinu, radio šta je htio, sudije su otimale ofirno, nisu se potrudili ni da upakuju to malo ljepše. Dva puta nas je direktno pokrao - prvo u Banja Luci kad je Hasić zabio gol, gdje nam je svirao preko 30 faulova. Drugi put na Koševu kad smo izašli s terena. To su samo dvije utakmice, gdje su sve ostale. Čim je malo zapelo, eto nepostojećeg penala, faula, kornera, crvenog kartona itd. Niko nije reagovao ni iz UEFA-e, jer se liže s Čeferinom.

Da bi sve to zamazao, uradio je terene i VAR, pa je to balansirao.
Što se tiče repke, radio šta je htio, gurao onog ko je platio itd. Vidio da ga je javnost malo stegla, odluči sve to smiriti tako što je doveo Barbareza, jer je znao da raja drrka na njega. Samo tim potezom je kupio sebi mir za budućnost. To je bilo u fazonu "evo ne valja vam niko, evo ja ću vam dovesti vašu želju". Barbarezu omogućio bruku pomoćnika, radi šta hoćeš i sad je opet miran. To što ovaj nema veze s trenerskim poslom, što nije ni pjetliće vodio u životu, boli nekog qurac. Kad navijačima to nije bitno, što bi njemu bilo?

Koliko god da je ljigav i koliki god da je kriminalac, moram reći da vuče odlične poteze. Dokle god je naš narod naivan i glup, on može 100 godina vedriti i oblačiti. Na kraju će ga raja proglasiti najboljim predsjednikom Saveza ikad, a prošlogodišnja pljačka koja je zatvora će biti zaboravljena.
Užasan narod, užasan menalitet i strahovita neukost.

Da banalizujem..
Pokrast ću vas zbog titule = uvodi se VAR
Trpaću menadžerske igrače u repku = evo vam Barbarez i 10 pomoćnika
Borac će biti prvi = evo vam novi tereni dogodine."
- Galileo

Svaka ti cast Galileo za ovaj tekst.👍
Ovako nesto 95% forumasa nebi pisalo. Ko god ovako nesto napise ja cu ga hvalit, bez obzira sta je bilo u proslosti. Ovo je istina i brutalna realnost. Ovako nesto bi trebalo biti vise puta na ovom forumu. Kriticna masa i realnosti. A ne ko ostalih forumasa mjenjati misljenje kako vjetar puse ili kako im se dopada iz licnog interesa.

Nedo ti Bog da sam ja to napisao, pogotovo ono u crnom, pa bi bilo Deen mrzi sve zivo iz BiH i los dijasporac, mrzi Islam i svakakve mitomane bi se stvorilo.
Licemjerni klaunovi osim sto brzo zaboravljaju, to su teske neznalice. Veze s fudbalom nemaju, a s zivotom.

Njihovo luzersko ponasanje cesto bude ovako:
Ono, kad trazis nekome "u jajetu dlaku" onda gledas da pronadjes gramaticku gresku, kako bi pljuvao brutalno na sagovornika jer nemas argument ili mu cesto kazes da mrzis Bosnu i Islam.

Tako je meni sa takvim klaunovima, i onda se oni cude sto ih zovem licemjerni klaunovi. Tako je njihovo ponasanje u svim sferama i u ostalih tema.

Svaka cast Galileo, Scholsey i jos par rijetkih forumasa, malo ih skroz ali ima vas. Samo nastavite tako, ja iz dijaspore nemam pravo jer klaunovi su rekli da mrzim sve zivo iz BiH. Ali eto vi smijete kritikovati i to mi je zadovoljstvo, da barem neko smije bez da ga napadaju, kao mene u slucaj Hamulica i jos drugi tema.
Allah, karma ili zivot, zovi kako hoces, na kraju pravda se desi i bude sve kako je sudjeno od Boga da bude. Na kraju pravda pobijedi i vrijeme sve pokaze ko zna ili ko ne zna.
Pozdrav ✌️
To Fudara kralju :opaopa: :kralj:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 avg 2024, 18:55

13 avg 2024, 15:43
invincible1921 je napisao/la:
13 avg 2024, 15:33
13 avg 2024, 15:23

Što sam fulio?
Pa nemoj me pogresno shvatit, ti si upravu, ali narod treba da shvati da smo mi u ratu sad sto se ne puca to je druga stvar.

Ocekivati da se neko bavi necim i kao "pusti mi se nacionalizama"...ne da je glupo nego je cak i neizvedivo o ovakvim okolnostima

Banaliziram..eo ti sad u sarajevu pravis eknomiju, ulice , firme ovo ovo, ne zanima te ta prica oko drzave i nacije, ne bavis se sa drugim..e al porblem je sto se oni itekako bave tobom i dok se ti bavis ovim "normalnim stvarima" on ce doc sutra i iskoristit to sto si ti spavo i zapalit ti sve ..i onda dje si bio, sta si radio, sta nam ovo rade nedime dragi :)

Nije ni meni drago ali drugog nacina nema, dje god oni pokusaju nesto ti uzvarti i to je to..pa vidjecemo ko ce nadjacat :) svako ko ti kaze da se nesto moze drugacije, vjeruj mi laze te....
I to je tačno, dok god se ne riješi status quo.
Ni prvi ni zadnji, koliko hoćeš takvih situacija na svijetu.

Govorim u kontekstu fudbalske igre. Ja idem na stadion da gledam dobar fudbal, da pobijedi moja ekipa, tu ne prebrojavam krvna zrnca niti ko je ko.

Da, nije moguće u potpunosti odvojiti sport i politiku, pogotovo to nije moguće kod nas.
Kao niti jednu drugu sferu.

Al brte, umorio sam se od natezanja. Dosta što nas sve zajedno političari natežu i jedino oni profitiraju od toga.

Teško da će doći, konkretno Sarajevo je država u malom. Imaš sve, policija je praktično mini vojska. Sasvim dovoljno u uslovima koji jesu da ne dođe i da ne bude nedime dragi.

Sportski pozdrav
Izvini brate al meni je drzava ipak malo vise od KS :)
=\_1921_/=

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 13 avg 2024, 19:02

kosevodom je napisao/la:
13 avg 2024, 18:41
Price kruze da borac nije bio meta hakerskog napada, nego su navodno kupovali botovane pratioce i lajkove, dobili ban zbog toga.
Onda zato i jesu odmah napravili novi racun bez da zaganjaju dobiti stari. Cifra od 150 followera za dan dovoljno govori hahah
Hoce oni jeftine botove kupovat ccc

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 avg 2024, 19:04

Nije puno trebalo pomahnitalim skretničarima da ponovo potpuno pomahnitaju, samo jedna pobjeda protiv najlošijeg Veleža u zadnjih nekoliko godina :rol: :tokralju:

Još jedan dokaz da smo lijepo ubadali zadnjih godina, nakupilo se u njima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 avg 2024, 19:08

Koliki je to stepen mahnitosti dovoljno govori činjenica da ih ima nekoliko koji su regsitrovali nove nickove samo da bi pisali o problemima u Veležu i izmišljenim botovima :plac: :rol:

Kakvi debili :tokralju:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 13 avg 2024, 19:36

Ono niksicevu skalameriju iz vrabcica kod listice i dalje naziva velez mostar :rol: :rol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 avg 2024, 19:42

slika

Žestoko saopštenje UG Slobodaši: Doveli ste trenera kojem ni Vicina pomoć nije bila dovoljna da...

Sloboda je u prva dva kola upisala isto toliko poraza, zbog čega su se sada oglasili iz UG Slobodaši Tuzla i pozvali aktuelne čelnike kluba da podnesu ostavke.

Njihovo saopštenje prenosimo u cijelosti.

- Korak naprijed, nazad dva. Tako nekako možemo opisati rad Uprave naše svetinje, FK Slobode.

Započet ćemo saopćenje u pozitivnom tonu i zahvaliti aktuelnoj Upravi FK Sloboda na urađenom u protekloj sezoni, u kojoj su uspjeli da vrate naš klub gdje mu je mjesto. Znamo koliko je teško iz blata Federalne lige ući u Premijer ligu BiH i slažemo se da ste odradili lavovski posao. Nećemo to zaboraviti, ali ne možemo ni zatvarati oči na poteze u novoj sezoni i između dvije sezone, gdje ste totalno izgubili kompas.

Čovjeka koji je Slobodu uveo u ligu, od ničega napravio nešto, sto puta se pokazao kao veliki prijatelj Slobode, otjerali ste sedam dana do prvenstva i doveli trenera kojem ni Vicina pomoć nije bila dovoljna da spasi Leotar od ispadanja. Ostavili ste ekipu bez najkvalitetnijih igrača, koji su odskakali od ostatka Federalne lige i bili prevaga u svim utakmicama, a ostavili one koji ni u Federalnoj ligi nisu pokazivali da su iznad iste.

Ko nas je držao iznad pratilaca? Komazec svojim golovima kad god bi prigustilo. Delić koji je u veznom redu jedini imao ideju i stvarao šanse. Ćivić kao najbolji asistent lige, te Kalesić koji je bivao čovjek odluke u najbitnijim utakmicama. Ne zaboravimo ni Dilavera, koji ima više premijerligaškog iskustva i golova nego svi ovi napadači zajedno.

Lako ste se odrekli Mujkića, koji je trebao biti stub Slobodine odbrane u narednih pet godina. Sa tribina ste otjerali more navijača Slobode, koji ne mogu više da žmire i puste vas da ih pravite budalama. Proglasili ste neprijateljima Slobode sve koji su se usudili progovoriti o očitim propustima u radu. Već je svima jasno da nemate kapacitet da vodite Slobodu u Premijer ligi. Vrijeme je da i vi shvatite da je bolje to sebi priznati, iza sebe ostaviti lijepe uspomene, pozitivne stvari i otići uzdignute glave, nego pokvariti sve dobro što ste uradili za svetinju.

Pozivamo vas da podnesete ostavke na sve funkcije u klubu i omogućite ulazak ljudi koji budu spremni odmah napraviti prave poteze i do kraja prijelaznog roka dovesti pet igrača dostojnih Crveno-crnog dresa, kako bismo na vrijeme krenuli u bijeg iz ambisa i sa dna tabele - navodi se u saopštenju.

:urnebes:
Koji su ovo kraljevi

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 13 avg 2024, 19:48

@balorda, jesil ovo zaboravio da promijenis nick :urnebes:

slika

Sta nam radi Stefo? Dobar ste par, realno. Menadzer po mjeri kluba.

:mrgreen:

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 13 avg 2024, 20:05

slika

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Hrammm1921 i 13 gostiju.