FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja da hoće ko okrenuti temu smoriste s tom Tuzlom,Zenicom ...i boli me taki za njima
-
- Kontakt:
Burek sa mesom ili burek sa sirom?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Tirit, sjeckani burek, zeljanica

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Do kada je prelazni rok, da znam kada će doći taj kreativaca i stoper.
- BordoBBoja
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Haj masallah
- feniksptica
- Kontakt:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Protiv Goška gurnuti Turkeša ako bude registrovan u takmičarskoj je formi,na krilima ubitačni dvojac u špicu Turkeš djeluje moćno,još da imamo kakvog dobrog razigravača pa da sijeva sa svih strana
ovaj desni imbecil bivsi golman borca, sve neke antianalize a nijednom nije htio spomenuti fudbalski genocid i pljackanje borca svako kolo. Kartoniranje protivnickih igraca koji tek trebaju igrati protiv borca, unistavanje svih konkurenata 4 mjeseca prije kraja sezone svim sredstvima zbog kojih bi u normalnoj drzavi ljudi lezali 160 godina. I ono se naslo snimati, **** i njega i banjaluku
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 13 avg 2024, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Neko link za snimak tekme sa Slogom?
Sta ce mu dobaciti kad je "njihov" jos se prekrsti tri putharis004 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:56Da prokomentarišem jučerašnje gostovanje u Doboju.
Stvarno lijepo gostovanje, i više nego korektna domaća publika. Bez ikakvog nacionalističkog ispada (izuzev one dječice i srpske zastave).
Ni jednu psovku nisam čuo upućenu prema našim igračima. Lija je izašao na suprotnu stranu, ispred domaćih navijača, ni jednu jedinu riječ dobacivanja nisam čuo. Prema navijačima isto nikakvih zlobnih komentara, i kako neko reče i golovi su se mogli proslavljat bez ikakvog problema na njihovoj tribini.
Za razliku od Tuzle veliki kulturološki šok sam doživio, ono što se čuje sa njihove tribine, nebitno da li je domaćin tuzla ili sloboda, je sramota za ljudski rod općenito.

Salu na stranu od svih mjesta Doboj me najvise iznenadio, sva tri gola sam proslavio, svaku sansu prokomentarisao, fatihu Dzeni proucio niko me nije mrko pogledao. Da je Bogdom vise sredina ko sto je Doboj.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Dobojlije su uvijek bili ljudi insani, dosta njih je iz Tesnja preslo nakon rata u Doboj a Tesnjaci i Dobojlije imaju slican mentalitet u svakom smislu ljudski karakterno jako mal broj ljudi doselio sa strane tj da imaju izbjeglica. Igrom slucaja sam par godina poslovno imao veze sa Dobojom Tesnjom Teslicem jako pitom kraj i pitomi ljudi. A rijetkost je imati takvo gostovanje.esprit24 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:18Sta ce mu dobaciti kad je "njihov" jos se prekrsti tri putharis004 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 17:56Da prokomentarišem jučerašnje gostovanje u Doboju.
Stvarno lijepo gostovanje, i više nego korektna domaća publika. Bez ikakvog nacionalističkog ispada (izuzev one dječice i srpske zastave).
Ni jednu psovku nisam čuo upućenu prema našim igračima. Lija je izašao na suprotnu stranu, ispred domaćih navijača, ni jednu jedinu riječ dobacivanja nisam čuo. Prema navijačima isto nikakvih zlobnih komentara, i kako neko reče i golovi su se mogli proslavljat bez ikakvog problema na njihovoj tribini.
Za razliku od Tuzle veliki kulturološki šok sam doživio, ono što se čuje sa njihove tribine, nebitno da li je domaćin tuzla ili sloboda, je sramota za ljudski rod općenito.![]()
Salu na stranu od svih mjesta Doboj me najvise iznenadio, sva tri gola sam proslavio, svaku sansu prokomentarisao, fatihu Dzeni proucio niko me nije mrko pogledao. Da je Bogdom vise sredina ko sto je Doboj.
holyman je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:11ovaj desni imbecil bivsi golman borca, sve neke antianalize a nijednom nije htio spomenuti fudbalski genocid i pljackanje borca svako kolo. Kartoniranje protivnickih igraca koji tek trebaju igrati protiv borca, unistavanje svih konkurenata 4 mjeseca prije kraja sezone svim sredstvima zbog kojih bi u normalnoj drzavi ljudi lezali 160 godina. I ono se naslo snimati, **** i njega i banjaluku

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- luckystrike
- Kontakt:
Samo da 7ebem od - do ko nam odredi da igramo u ponedjeljak!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ponedjeljak je okej jer je tekma u 21h.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, galia95, HordasFks, Konzerva, Rajvosa4ever, senad82 i 106 gostiju.