Premijer liga BiH - aktuelno
- MocMahale444
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vanja8 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:08Selam brat moj Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 20:17Ti si štetiša umjesto da napucas cijene ti se bahatiš, ponizavas i trazis guzici cepa.
Zato te raja i proziva.![]()
Ja ne znam je li ovo oko cepazbog asistencije ili retrovizora, sto neces da prodas
![]()
Ne trazi niko cepove, hebes to, retrovizor nam baTre![]()
O paša moj, Alejkumu Selam. Ziv mi bio.
Znaci kad se šalimo na racun Virte je ok ali kad malo zezamo pitare, belajjjj ha.
Retrovizor jaci od pipi alarma

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Teško je malo s tobom pričati, jednostavno višemjesečno zlostavljanje polovine foruma nakon javljanja Hordašu za info o tuči u Mostaru i već sad legendarno "Pozdrav, koji Manijak je pretučen" je ostavilo traga.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:10killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 20:06Hajde sad majstore otvori taj clanak i procitaj nam ga ovdje, zajedno cemoKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2024, 18:17
E pa zbog ovakvog razmisljanja ste tu gdje jesteZa pocetak ste trebali gledati sebe i dati sve od sebe da vas konobari iz Andore ne terorisu sa ubjedljivo najgorom evropskom brukom u historiji lige, ili da npr. ne izgubite citavo postojanje grupe preko noci
Pitarski pusikurci, u drugu ligu cete vi nama sa ovakvim razmisljanjem dok vas hinje tapsaju po glavi i zajedno pravite mitove![]()
Cisti clickbait, za ovce poput tebe
Kako sam te fino ujeo, i to s podaIsto tako mi je drago sto spominjete "gasenje grupe", samim tim dokazujete da nemate apsolutno nikakve veze s Manijacima
![]()
Jedini koji treba procitati tekst si ti, u kojem bukvalno isto pise i sto je naravno sve istina jer vama najvaznija utakmica poslije Zrinjskog je ona sa nama, pogotovo kada vas pitari nafuraju![]()
Pa ti si dezurni pusikurac i sudija ovdje bio sa komentarima kako su Manijaci placenici, dok ste vi “zdravi mentalitet”“Mentalito” sad vidis gdje ste i moras da shvatis da vas ne mogu svi kolektivno zaliti jer ste ostali bez icega
![]()
Nadam se da nisi medju pola stadiona sto je izaslo u 80toj minuti protiv nas, jer ono je malo tuzno za vidjeti![]()
Nemam problem priznati da su Manijaci parolom protiv Amara Osima pokazali zube i začepili usta i meni, i svima koji su bili istog mišljenja, a bilo ih je i na stadionu Grbavica i na vašem podforumu. Nikakav problem s tim nemam i ja sam oduvijek pobornik da tarabe takvim ljudima treba da udaraju navijači. Mi itekako jesmo zdrav mentalitet, Skupština je to dokazala da smo zreliji nego prije par godina kad smo pravili neke glupe i ishitrene poteze.
Naravno da je bitno. Da je osjetio pobjedu protiv Sarajeva na Koševu, shvatio bi da je bitno i to. Zamišljam šta bi pričao da smo protiv vas unajmili avion s natpisom da leti iznad stadiona- Bilo je lijepo raditi u Veležu i živjeti u Mostaru, zbog mentaliteta tamošnjih ljudi. Osjećao sam se kao u Zagrebu osamedesetih. Sa klubom smo napravili velike rezultate, ta pobjeda protiv Zrinjskog je bila posebna radost za navijače, kao da smo osvojili neki trofej, u pogledu radosti i oduševljenja. Baš se cijeni i trijumf nad Željezničarom, dobili smo ga dvaput na Grbavici, to je odjeknulo, jer je navijačima Veleža bitno da se pobijedi Željo, prisjetio se novi trener Topolčana za Mozzart Sport.

Nego evo kad bude nešto što te zanima, ja sam ti otvoren u pp da ne prčkaš po orgu i po ovom forumu, a ja te neću prodati kao curvanord

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Klafuric objasnio mentalitet pijacara. Bitno je pobjediti Zelju i Zrinjskog, razlog za opsti dernek. I tu se sva njihova prica zavrsava. A onda ce doci i moljakati, vuci nas za rukav da im iznajmimo stadion.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2024, 18:17E pa zbog ovakvog razmisljanja ste tu gdje jesteKlafurić: Navijačima Veleža je bitno da se pobijedi Željo, pobjeda protiv Zrinjskog kao trofejZa pocetak ste trebali gledati sebe i dati sve od sebe da vas konobari iz Andore ne terorisu sa ubjedljivo najgorom evropskom brukom u historiji lige, ili da npr. ne izgubite citavo postojanje grupe preko noci
Pitarski pusikurci, u drugu ligu cete vi nama sa ovakvim razmisljanjem dok vas hinje tapsaju po glavi i zajedno pravite mitove![]()
Prigradski isprdak od kluba.
Pa dobro sad, šta je tu čudno, da sad pitaš navijače svakog kluba u ligi koga bi najviše voljeli pobijediti, 90% njih bi reklo Željezničar.
Isto kao u Španiji Real Madrid ili u Njemačkoj Bayern.
Isto kao u Španiji Real Madrid ili u Njemačkoj Bayern.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Što bi voljeli pa svi su vas prošle godine pobijedili čak i Sloboda koja je ušla ostaje samo Radnik.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- feniksptica
- Kontakt:
Cuj koga bi voljeli..
Kao da nisu svi.
Kao da nisu svi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Lijepa vijest za navijače Željezničara: Dva velika pojačanja imaju pravo nastupa protiv Igmana
- svrakino1921
- Kontakt:
U trećem kolu, Sarajevo će na domaćem terenu dočekati GOŠK iz Gabele koji je u prva dva kola pretrpio isto toliko poraza.
Iz kluba sa Koševa su već obavijestili svoje navijače o prodaji i cijeni ulaznica za duel sa ekipom iz Gabele, “Ulaznice u prodaji ONLINE na našem web shopu, a od sutra poslije podne i na svim prodajnim mjestima FKS Official Store.
CIJENE:
Sjever – 6,00 KM
Istok – 8,00 KM
Zapad – 10,00 KM
Zapad galerija – 15,00 KM
VIP Loža – 80,00 KM
Dječije/Senior – 5,00 KM”, poručili su sa Koševa.
Gledaj im cijena ulaznica
Kakva bruka

Iz kluba sa Koševa su već obavijestili svoje navijače o prodaji i cijeni ulaznica za duel sa ekipom iz Gabele, “Ulaznice u prodaji ONLINE na našem web shopu, a od sutra poslije podne i na svim prodajnim mjestima FKS Official Store.
CIJENE:
Sjever – 6,00 KM
Istok – 8,00 KM
Zapad – 10,00 KM
VIP Loža – 80,00 KM
Kakva bruka

Ma nije vala, cuj nekom psujes jer nije upisao Al Jaberu asistenciju, de ba nema to veze sto je on pitar...MocMahale444 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:13Vanja8 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 21:08Selam brat moj Muhoni...MocMahale444 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 20:17Ti si štetiša umjesto da napucas cijene ti se bahatiš, ponizavas i trazis guzici cepa.
Zato te raja i proziva.![]()
Ja ne znam je li ovo oko cepazbog asistencije ili retrovizora, sto neces da prodas
![]()
Ne trazi niko cepove, hebes to, retrovizor nam baTre![]()
O paša moj, Alejkumu Selam. Ziv mi bio.
Znaci kad se šalimo na racun Virte je ok ali kad malo zezamo pitare, belajjjj ha.
Retrovizor jaci od pipi alarma![]()
Eto upisao je,pa sutra cekamo predstavnike Reala, Mancestera oba, Liverpola, Bayerna...
Ma ko se zahebava, znam ja da ti imas najveci izbor retrovizora u podzemnoj garazi i da si im nabio cijenu zbog ovih pojacanja

Hajde umij se pa nam polako objasni šta je ovdje brukasvrakino1921 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:43U trećem kolu, Sarajevo će na domaćem terenu dočekati GOŠK iz Gabele koji je u prva dva kola pretrpio isto toliko poraza.
CIJENE:
Sjever – 6,00 KM
Istok – 8,00 KM
Zapad – 10,00 KM
VIP Loža – 80,00 KM
Kakva bruka
![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Evo ga poceo je da sizi, analizira satima postove, gubi se, hvata se za slamke spasa pokusavajuci ubaciti i druge forumasa i njegove imaginarne scenarije, sve to zbog trauma na ovom forumu
Kad se sjetim da je doticni nakon sto su pokradeni na Kosevu za cist crveni i penal pisao je da mu taj poraz nije toliko bolan, a malo poslije svaku Zeljinu pratio i komentarisal svaki manji kontakt
Da je kojim slucajem umjesto Koseva Grbavica bila i dan danas bi spominjali kradje, Osime, Vice i slicno. Sve je to ista skola, ne povezuje se podanistvo bezveze sa njima

Kad se sjetim da je doticni nakon sto su pokradeni na Kosevu za cist crveni i penal pisao je da mu taj poraz nije toliko bolan, a malo poslije svaku Zeljinu pratio i komentarisal svaki manji kontakt

Da je kojim slucajem umjesto Koseva Grbavica bila i dan danas bi spominjali kradje, Osime, Vice i slicno. Sve je to ista skola, ne povezuje se podanistvo bezveze sa njima

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- feniksptica
- Kontakt:
Šta misliš ti Kila jesu l ovako bili rječiti posle prosle sezone i 3x 1-0
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
I tad je napisano nešto što si izvukao iz konteksta. Zbog vrhunske igre koju smo prikazali, a što se kasnije ispostavilo i plasmanom na tabeli da je to bitno, bio sam zadovoljan igrom.KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:03Evo ga poceo je da sizi, analizira satima postove, gubi se, hvata se za slamke spasa pokusavajuci ubaciti i druge forumasa i njegove imaginarne scenarije, sve to zbog trauma na ovom forumu![]()
Kad se sjetim da je doticni nakon sto su pokradeni na Kosevu za cist crveni i penal pisao je da mu taj poraz nije toliko bolan, a malo poslije svaku Zeljinu pratio i komentarisal svaki manji kontakt![]()
![]()
Da je kojim slucajem umjesto Koseva Grbavica bila i dan danas bi spominjali kradje, Osime, Vice i slicno. Sve je to ista skola podanistva, ne povezuje se to bezveze sa njima![]()
Nego, kakav je osjećaj kad 70 Manijaka ode u Mostar na belaj, a ti ne možeš apsolutno nikog zovnuti a zanima te šta se dešava

Al ovo mu je jaka mantra, počeo je da šizi, analizira, gubi se,

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:15
Teško je malo s tobom pričati, jednostavno višemjesečno zlostavljanje polovine foruma nakon javljanja Hordašu za info o tuči u Mostaru i već sad legendarno "Pozdrav, koji Manijak je pretučen" je ostavilo traga.

Pronadji taj post/javljanje, ako pronadjes tacno ovo sto si napisao ja brisem profil, a ako ne pronadjes samo napisi ovdje post “ja sam pusikurac i ne vidim dobro zbog toga”
Jel posteno?
CekamPusti, to će ljudi zaključiti ko se gubi

Mozel se neko sad usuditi i reci koje cetiri ekipe ispadaju
Po meni su dvije sigurne Sloboda i Gosk.
Ostale dvije ce se traziti od ovog trojca Sloga, Radnik i Igman

Po meni su dvije sigurne Sloboda i Gosk.
Ostale dvije ce se traziti od ovog trojca Sloga, Radnik i Igman
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nažalost, moram se složiti, Sloboda ispada 99%. Odron smo maksimalni. Valja opet u Federalku, a tamo nije veselo, a ni zanimljivo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Hoce li tokillafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 23:10
Nego, kakav je osjećaj kad 70 Manijaka ode u Mostar na belaj, a ti ne možeš apsolutno nikog zovnuti a zanima te šta se dešavaPredobro
Mogao bih sad jedno 100 postova iskopati tvojih u raspravama sa svim ljudima gdje pokušavaš da napišeš da se neko gubi. Pusti, to će ljudi zaključiti ko se gubi![]()
-
- Kontakt:
Šta ti je jadniče, šta si se upalio, jesi li mi dao rok 12 minuta ili je tolika nervoza da refreshaš i čekaš mene 
Tuga. Čovjek nema nikog u 100 ljudi da pozove da pita
Al' će odlepršat na org i postaviti sliku molera ovdje kao znao on šta se dešava u Mostaru, iskusan, dobio info, nije pročitao na orgu 

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Šta je tačno bruka ovdje, prosvijetli nas?svrakino1921 je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:43U trećem kolu, Sarajevo će na domaćem terenu dočekati GOŠK iz Gabele koji je u prva dva kola pretrpio isto toliko poraza.
CIJENE:
Sjever – 6,00 KM
Istok – 8,00 KM
Zapad – 10,00 KM
VIP Loža – 80,00 KM
Kakva bruka
![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, riki46, WeekendOffender i 20 gostiju.