S kim igras (sam, cura, drustvo) Borderlandsa?
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
100%Bundesliga je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:24Brate ne žuri sa RDR2. Samo jednom imaš priliku da igraš ovakvu igru po prvi put. Ovo je igra koju ne gledaš da pređeš što prije, već kad završi gledaš ima li još.
Meni je prvo igranje, tek sam počeo Chapter 6 a imam oko 250h na steamu, od čega sigurno 150h aktivnog igranja, s obzirom da nekad odem afk po par sati, a ono ostane na meniju

Masterpiece. Bukvalno jedva cekam da zavrsim, samo da mogu poceti opet.
GTA V otkako sam prešao samo mi bezze stoji na računaru, od RDR2 ne mogu da se odvojim
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- JayCatwright
- Kontakt:
Isplati li se dati 60 eura za Elden Ring ? 

-
- Kontakt:
legendarni Colin McRae Rally 2.0, kakva nostalgija...

zar i ti sine Ivane!?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta izvuceLicniznanstvenik je napisao/la: ↑03 avg 2024, 19:54legendarni Colin McRae Rally 2.0, kakva nostalgija...
![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za tu igru je to mala cijena, gdje ces to pitati

Savrsen uvod u souls igre

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JayCatwright
- Kontakt:
Witcher ponovo igram, imam jos oko 20-ak upitnika za Velen, a nisam ni Skelige zavrsio, tako da ne bih imao kad jos i torio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 avg 2024, 23:06Za tu igru je to mala cijena, gdje ces to pitati![]()
Savrsen uvod u souls igre![]()

Još jedan kraci update za Switch, sjajan, preporuke. Switch II cu vjerovatno preorder. PS5 smece, tesko razocarenje, PS4 za njega PC.
Da skratim,
koji monitor vi koristite za pc gaming?
Pisao sam vec jednom ovdje, imam dva monitor, lg ultrawide 25', te asus 24.
Razmišljam da pređem na 27 144hz monitor, testirao sam kod sebe 165hz (nepotrebno) 27' i nekako mi preglomazna bila. Imaju ovi AOC vidim po 400KM sada pa razmisljam da ga uzmem. U mene je sve Asus, najdraza mi je to marka, od dva laptopa, slusalica do svega. Ima asus tut gaming 27' isto, malo je skuplji pa jos razmisljam.
Predjes sa 1060 na 3060, a onda vidis da 3060 nije nesto i cijena joj je pala skoro 2x, sa 1200 prosle godine na 650-700
AMD hvali najnovije procesore, svaka im cast ali Inter je Intel, dzabe sve. Nekad davno sam imao Sempron, jedini pc koji je ikad crkao

Naravno da se Elden Ring isplati uzeti
Dark Souls
Hogwarts
Red Dead Redemption 2
Kec imam za Nintendo.
Tom Clancy's Rainbow Six® Siege
Da skratim,
koji monitor vi koristite za pc gaming?
Pisao sam vec jednom ovdje, imam dva monitor, lg ultrawide 25', te asus 24.
Razmišljam da pređem na 27 144hz monitor, testirao sam kod sebe 165hz (nepotrebno) 27' i nekako mi preglomazna bila. Imaju ovi AOC vidim po 400KM sada pa razmisljam da ga uzmem. U mene je sve Asus, najdraza mi je to marka, od dva laptopa, slusalica do svega. Ima asus tut gaming 27' isto, malo je skuplji pa jos razmisljam.
Predjes sa 1060 na 3060, a onda vidis da 3060 nije nesto i cijena joj je pala skoro 2x, sa 1200 prosle godine na 650-700

AMD hvali najnovije procesore, svaka im cast ali Inter je Intel, dzabe sve. Nekad davno sam imao Sempron, jedini pc koji je ikad crkao

Naravno da se Elden Ring isplati uzeti

Dark Souls

Hogwarts

Red Dead Redemption 2

Kec imam za Nintendo.
Tom Clancy's Rainbow Six® Siege

2 milijarde 
GTA VII nece doci ni 20 godina nakom ovog garantovano

GTA VII nece doci ni 20 godina nakom ovog garantovano
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Odmah prva stvar laz
period 2014-18 je predprodukcija
igra je u razvoju od kraja 2018 i pocetka 2019. kad su zavrsili sav posao sa RDR2
za tu cifru od $2 milijarde izvori su "trust me bro"
period 2014-18 je predprodukcija
igra je u razvoju od kraja 2018 i pocetka 2019. kad su zavrsili sav posao sa RDR2
za tu cifru od $2 milijarde izvori su "trust me bro"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Goalgetter
- Kontakt:
I ovo trece jako upitno. 

Ljudi kupovali ps5 samo zbog te igre. Kako je krenulo docekat ce je za izlaskom ps6.

Da hoce nesto izaci slicno rise of nations.

Da hoce nesto izaci slicno rise of nations.
Pa šta je ovo, hajde stvarno svi hvalili taj Elden Ring, kupim ja to - krenuo igrati, došao na neku pećinu dva sata samo umirao, kakva je poenta igrice, je li bude kasnije šta zanimljivije ili da tugujem nad bačenim parama?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Dok sam bio dijete to su bile najjace igre. Rise of nations, stronghold crusader, cossacks i slicne. Izgleda da je taj žanr izumro poprilicno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa valjda prije nego sto bacis 60 dolara malo istrazis o kakvoj se igri radi i s kojim igrama je slicno i sta mozes ocekivati. Nije mi se nikad desilo da dam pare pa da poslije zalim za igrom. Nisam igrao Elden Ring ali sam citao i da je cak najlaksa od svih soul igara
Pa to je najgore, čitao i isto sam našao kao ti - idealna za ulazak u taj "Dark Souls" fazon igara, mada sam očekivao da je to njihovo lahko - stvarno lahkoJayCatwright je napisao/la: ↑14 avg 2024, 01:06Pa valjda prije nego sto bacis 60 dolara malo istrazis o kakvoj se igri radi i s kojim igrama je slicno i sta mozes ocekivati. Nije mi se nikad desilo da dam pare pa da poslije zalim za igrom. Nisam igrao Elden Ring ali sam citao i da je cak najlaksa od svih soul igara

Ali, ima taj neki mazohističko adiktivni vajb, ne možes prestati

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Godinu dana prije Rise of nations izašla meni najdraža igra Arsenal extended power.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Pa to igram i dan danas.
Nikad nisam volio gta, san andreas, trash igra za mene. Isto kao sto trash sto ja volim nekome drugome.
Meni je dota super, nekome lol.
To su bile igre sa ciljom, ovo danas samo pritisci da ubijes nekoga, gameplay za generacije tiktokera upitnog iq-ua.
Mi smo znali uvezati se LAN pa igrati Generals Zero Hour ili Stronghold legends.Neutral je napisao/la: ↑14 avg 2024, 01:52Pa to igram i dan danas.
Nikad nisam volio gta, san andreas, trash igra za mene. Isto kao sto trash sto ja volim nekome drugome.
Meni je dota super, nekome lol.
To su bile igre sa ciljom, ovo danas samo pritisci da ubijes nekoga, gameplay za generacije tiktokera upitnog iq-ua.
To je znalo trajati satima ali brutalna strategija

Jednom sam nećaku pokazao stronghold i bilo mu je zanimljivo samo dok je loading screen bio

-
- Kontakt:
RTS je kao zanr gotovo izumro. A najbolje RTS igre svih vremena su Warcraft 3 i Starcraft. I vidi iznenadjenja, obe Blizzard igre. To je dok je Blizzard bio jedna od najjacih gaming kuca.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.