FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E ne mogu da vjerujem pored ovakve situacije one dovode na probe nekakve crnce
Pa prvo nase igrace isplatite cccc

Bolje crncu trčati u Bosni za par maraka nego džaba bježati od lava po Africi 

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Da ponovimo pricu...
Stanje tesko i u klubu i u savezu. Igramo bez petorice ponajboljih igraca.Termin los,prenos na TV,rezultati u ova 4 kola losi.
Jedino pozitivno je to sto ce bar suncano da bude
Ali to ne smije biti izgovor da nas ne bude bar 3000 na Kosevu!!!
Zato svi zovite prijatelje,cure,momke,roditelje,bracu,rodjake,sestre,profesore,direktore ... da sutra dodju u 14:00 na KOSEVO i dadnu podrsku kad je najpotrebnija.!!!
P.S. Sutra ce se prodavati artikli ispred Sjeverne tribine jer udruzenje nece raditi do daljnjeg. Imate 2 vrste salova(dvostrani 1946-mi smo divovi i onaj sa tri pruge) i naljepnice. 10 komada za 2 odnosno 4 marke.
SVI NA AFH u 14:00
Stanje tesko i u klubu i u savezu. Igramo bez petorice ponajboljih igraca.Termin los,prenos na TV,rezultati u ova 4 kola losi.
Jedino pozitivno je to sto ce bar suncano da bude

Ali to ne smije biti izgovor da nas ne bude bar 3000 na Kosevu!!!
Zato svi zovite prijatelje,cure,momke,roditelje,bracu,rodjake,sestre,profesore,direktore ... da sutra dodju u 14:00 na KOSEVO i dadnu podrsku kad je najpotrebnija.!!!
P.S. Sutra ce se prodavati artikli ispred Sjeverne tribine jer udruzenje nece raditi do daljnjeg. Imate 2 vrste salova(dvostrani 1946-mi smo divovi i onaj sa tri pruge) i naljepnice. 10 komada za 2 odnosno 4 marke.
SVI NA AFH u 14:00
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
tema!!MOLIM POBRISATI GLUPE PRICE...BILO CIJE DA SU .....hvala.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
EVO IM SVE
EVO IM SVE

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Nije da se mi možemo pohvalit nekom velikom posjetom, al' ovo vase danas je fakat sramota ! 

TM87
pa ja prvi nisam htio da dodjem danas na tekmu poslije 2g redovnog dolazenja na utakmice Sarajeva,necu cisto iz inata sve mi se zgadilo od uprave,trenera,naseg saveza,igraca ,njihove jadne igre te do ove nase ofirne lige gdje das sudiji 2milje i svira ti nepostojeci penal,dok ne poprave igru tesko da ce im bit 1milja navijaca na stadionu jer je dojadilo vise raji da trosi pare i da se sikira bezveze,a nama samo malo treba 3-4 vezane pobjede i 10milja na stadionu, a o europi da ne govorim...
I oet ćete drugima pasti po kostima zbog posjeta na stadionima 

- neutralan__
- Kontakt:
-
- Kontakt:
posjeta je extra u kakvoj situaciji se nalazi nas fudbal i sve vezano za isti...a igra dno dna,fuj...
normalno da je losa iz tih gore navedenih razloga,vise nas je bilo u banovicima protiv vas nego sad u Sarajevu,a i neka ovako im treba,zaviju klub u minus 4 miliona(baljak i kompanija) dodje belkic ko fol otjera ga,nabije euforiju ljudima da bi i on ukrado pola miliona u 3mjeseca pa dodju ovi jadi na celu sa mirzom ko fol otjeraju baljaka lik jos u upravineutralan__ je napisao/la:Losa posjeta

-
- Kontakt:

padobranac1978 je napisao/la:Mirza zadovoljan igrom

- neutralan__
- Kontakt:
Edo_Hz87 je napisao/la:normalno da je losa iz tih gore navedenih razloga,vise nas je bilo u banovicima protiv vas nego sad u Sarajevu,a i neka ovako im treba,zaviju klub u minus 4 miliona(baljak i kompanija) dodje belkic ko fol otjera ga,nabije euforiju ljudima da bi i on ukrado pola miliona u 3mjeseca pa dodju ovi jadi na celu sa mirzom ko fol otjeraju baljaka lik jos u upravineutralan__ je napisao/la:Losa posjeta![]()
da bi mirza razglasio po svim novinama da ce nakon veleza dat ostavku,a evo ga jos vodi ekipu
![]()
,ebo ovo nije vrijedno moga zdravlja ..
Mislim da je jedan od razloga lose posjete i taj sto su nas svi vec otpisali,nismo mi neki klub kao Zeljeznicar,Celik,Vlez...a vrijeme je bas lijepo.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- SoloJuve26
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Ovdje je sve gotovo,samo jos da vam cestitam na zasluzenoj pobjedi i sretno vam u nastavku,vi ste sa nama zavrsili za ovu sezonu a vjerovatno i za jos sezona...
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Megamon
- Kontakt:
Pobjedi se ne gleda u zube al' ono sto sam ja vidio(ako sam sta mog'o od sunca) nije nikako dobro.Posjeta losa a navijanje po meni dobro,bolje je ovako kad ne dodju "furaci" nego samo "bolesnici" Saraj'va.
U BL po tri boda.
U BL po tri boda.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Ta 3 boda mozes traziti negdje drugdje u Bl neces dobitiMegamon je napisao/la:Pobjedi se ne gleda u zube al' ono sto sam ja vidio(ako sam sta mog'o od sunca) nije nikako dobro.Posjeta losa a navijanje po meni dobro,bolje je ovako kad ne dodju "furaci" nego samo "bolesnici" Saraj'va.
U BL po tri boda.

Melburnski Lesinar
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.