E, tu temu ste vi već odavno nametnuli kad je u pitanju FKS

Iskreno, libo me racku kolike su plate i fudbalerima FKS i FKŽ

E, tu temu ste vi već odavno nametnuli kad je u pitanju FKS
Ovom dinamikom će se plate izjednačiti kroz par godina, što je donedavno bilo nezamislivo.
Hvala što si ažurirao broj članova FK Željezničar na TM.
a da li postoji sporazumni prekid sa isplatom u ruke bez tih rata,koliko se sjecam TC je tako isplatila nekoliko igraca.
Jos samo da se okanimo seljacke politike tjeranja trenera nakon dva kiksa dje bi nam kraj bio
Strasan podatak realno, kilometar za svakih 6 minuta.
Više im se isplati da ne odu u Europu
Impresivna brojka ali i opravdana obzirom da mora trcati za petoricu.
Pogrešna adresa za ironiju. Šta fali Čeliku, realno?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:45**** to, kako je Celik izdominirao igrace Sloge i ispao samo nekoliko puta. Bundesliga minimum, za Celika. Jaber mece nigdje, dje ce migrant.
Ako je Jaber bio migrant sto Celik be bi zavrsio u BundesliZi, ne kontam. Momak je klasa.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:49Pogrešna adresa za ironiju. Šta fali Čeliku, realno?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:45**** to, kako je Celik izdominirao igrace Sloge i ispao samo nekoliko puta. Bundesliga minimum, za Celika. Jaber mece nigdje, dje ce migrant.
To je to!invincible1921 je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:25Jos samo da se okanimo seljacke politike tjeranja trenera nakon dva kiksa dje bi nam kraj bio
Jbt dodje covjek poslozi ekipu po svom stilu, otjeras ga, onda novi dodje mora mijenjat sve jer ima druge zamisli i taman kad promjeni otjeraju i njega
Ja sam ubjedjen da vi recimo niste dudica otjerali radi pritiska javnosti da bi imali makar jednu titulu do sad
Kao pozitivan primjer izdvojio bih Zrinski i jakirovica
Negdje naletih na podatak da su Borac, Zeljo i Sarajevo od 2014. promjenili oko 70 trenera![]()
![]()
Reko im Nedo TurkovicNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:56Nije da sumnjam, ali odakle vam uopste taj podatak za Al Jabera?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.