FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prije samo 15 dana ovdje se pljuvalo sve što ima veze sa našim Željom. Počevši od Ćorića Rahimića pa tako dalje. A danas hvalospjevi na račun istih. Čudni smo mi. Pustimo ljude nek rade a na kraju sezone dajmo ocjenu. Jer bojim se da opet za 15 dana počnemo sa pljuvanjem. Naprijed Željo.
Koji brate projektVirtu4l je napisao/la: ↑14 avg 2024, 14:43Sigurno da je ovo mnogo bolje nego sam čak i ja očekivao.
Sve je mnogo lakše kad teren i rezultati prate ono što se dešava van njega, tek onda se na pravi način može valorizovati taj administrativno-tehnički dio.
Sutra ističe onaj rok za predaju revidiranog projekta, nadam se da je to već završeno i da je to početak priče nakon kojeg više nema stajanja.
To za jug nesto ili?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
otkad nisam bio ovako sretan i uzbuđen zbog utakmice, jedva čekam subotu
Par interesantnih informacija vezano za nas.
Ma nece bit 12 milja.7-8 plafon.Stila koga god dovede necu nikad bit protiv jer on je Legenda a ne tamo neki Bekrici,Mekici i ostali kamenčići.
SFF uvijek negativno utjece na posjetu, ali trebalo bi 10 hiljada biti.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne treba letiti pred rudu.
Da se ne bi hvatali za glavu nakon par kola.
Da se ne bi hvatali za glavu nakon par kola.
Stvarno dosta lijepih vijesti i dosta pametnih poteza NAPOKON. Sve pohvale. Nazalost ako ne dobijemo igmana opet ce krenuti pljuvacina ali jasno je da ova ekipa u administraciji a i na terenu zasluzuje duzi period da pokazu sza mogu. Cini mi se da je odlican sklop i Coric-Rahimic.
Stvarno cudan neki osjecaj pred tekmu koji nije odavno bio, kao da dolazi ne znam ti ko, a ne Igman..
SVIII
Stvarno cudan neki osjecaj pred tekmu koji nije odavno bio, kao da dolazi ne znam ti ko, a ne Igman..
SVIII
Tako je, trebat ce nam malo i strpljenja dok se svi upoznaju i dva nova igraca, jos ako bude kakav stoper. Samo polako od utakmice do utakmice, nista ne treba najavljivati nego biti na zemlji.Orvel je napisao/la: ↑14 avg 2024, 18:38Stvarno dosta lijepih vijesti i dosta pametnih poteza NAPOKON. Sve pohvale. Nazalost ako ne dobijemo igmana opet ce krenuti pljuvacina ali jasno je da ova ekipa u administraciji a i na terenu zasluzuje duzi period da pokazu sza mogu. Cini mi se da je odlican sklop i Coric-Rahimic.
SVIII
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Koliko smo mi kao navijači i generalno kao klub degradirani zadnju godinu (a možda i više) da nas euforija uhvati poslije jedne gostujuće pobjede. Ruku na srce, ja nas i razumijem, kao navijači smo zaslužili puno više nego što smo dobijali u proteklom periodu.
Moramo imati na umu da smo u Mostaru dobili ekipu koja je definitivno lošija od naše i koja radi u narušenim uslovima punih nekih promjena, previranja u strukturama kluba i slično. (Njihova situacija me podsjeća na onaj naš cirkus u periodu Misketa sa bojkotima, smjenama itd). Na to sve, ako pošteno gledamo, imali su nažalost šanse da u najmanju ruku izvuku neriješen rezultat. Poslije Širokog nas je također uhvatila panika da ćemo imati sezonu kao prošlu. Ono što me raduje, iako je rano još donositi zaključke, je to što Denis pokušava da igra atraktivno, moderno i lijepo za oko i to što je Uprava kluba stvarno uložila napore da se napravi konkurentna ekipa. Povećali smo ulaganja u prvi tim i ja iskreno očekujem, tj nadam se, da ćemo izboriti Evropu. To su naše realne mogućnosti, o višim ciljevima apsolutno ne treba ni razmišljati trenutno.
Suma sumarum, ne smijemo upasti ni u kakvu euforiju i ovaj Igman trebamo maksimalno ozbiljno shvatiti. Ozbiljno se pripremiti i dati 100% svojih mogućnosti. Što se nas na tribinama tiče, mi smo stvorili kakvu takvu kulturu odlaska na domaće utakmice tako da me uopšte ne bi iznenadilo da stadion bude pun do posljednjeg mjesta u subotu.
Moramo imati na umu da smo u Mostaru dobili ekipu koja je definitivno lošija od naše i koja radi u narušenim uslovima punih nekih promjena, previranja u strukturama kluba i slično. (Njihova situacija me podsjeća na onaj naš cirkus u periodu Misketa sa bojkotima, smjenama itd). Na to sve, ako pošteno gledamo, imali su nažalost šanse da u najmanju ruku izvuku neriješen rezultat. Poslije Širokog nas je također uhvatila panika da ćemo imati sezonu kao prošlu. Ono što me raduje, iako je rano još donositi zaključke, je to što Denis pokušava da igra atraktivno, moderno i lijepo za oko i to što je Uprava kluba stvarno uložila napore da se napravi konkurentna ekipa. Povećali smo ulaganja u prvi tim i ja iskreno očekujem, tj nadam se, da ćemo izboriti Evropu. To su naše realne mogućnosti, o višim ciljevima apsolutno ne treba ni razmišljati trenutno.
Suma sumarum, ne smijemo upasti ni u kakvu euforiju i ovaj Igman trebamo maksimalno ozbiljno shvatiti. Ozbiljno se pripremiti i dati 100% svojih mogućnosti. Što se nas na tribinama tiče, mi smo stvorili kakvu takvu kulturu odlaska na domaće utakmice tako da me uopšte ne bi iznenadilo da stadion bude pun do posljednjeg mjesta u subotu.
Željezničar za život cijeli!
Ma nije meni euforiia zbog pobjede nego jer smo napokon poceli igrati brzi i koliko toliko smislen fudbal (koliko je to moguce trenutno jer jos nisu skroz uigrani).
Drago mi je da napokon imamo dobre tehnicare a uz njih i brze igrace. Samo odbranu fino zaokruziti i to je top. Mozda cak i ova odbrana noze izgurati sezonu kad udje u formu. Nisu ni ovo katastrofalni igraci ali naravno ds bih volio nekog jaxeg sto zbog sigurnosti a i zbog konkurencije.
Zna li se ko brani za igman protiv nas?
Drago mi je da napokon imamo dobre tehnicare a uz njih i brze igrace. Samo odbranu fino zaokruziti i to je top. Mozda cak i ova odbrana noze izgurati sezonu kad udje u formu. Nisu ni ovo katastrofalni igraci ali naravno ds bih volio nekog jaxeg sto zbog sigurnosti a i zbog konkurencije.
Ceman vjerovatno,imao je potres mozga ali su pisali da se vraca treninzima nakon par dana.Orvel je napisao/la: ↑14 avg 2024, 19:16Ma nije meni euforiia zbog pobjede nego jer smo napokon poceli igrati brzi i koliko toliko smislen fudbal (koliko je to moguce trenutno jer jos nisu skroz uigrani).
Fk Željezničar.
- MocMahale444
Da se moze kako Jaberu produziti ugovor, to bi bio pun pogodak.
Sretno Štili
Sretno Štili

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Znao se Ceman razbraniti protiv nas. A opet ponikao je kod nas i dokaz da smo uvijek dobro radili sa golmanima.
Raduje me i ovaj potez u OP. Eh sad moramo shvatiti da je ovo proces, pocele su se desavati promjene ali tek je pocetak, treba vremena da se sve to sklopi kako treba i iz tog razloga ne treba imati prevelika ocekivanja na pocetku. Volio bih da Coric ostane 2-3 godine uz ovu ekipu ljudi, sd i ostalo sve da vidimo sta ce se desiti jer stvarno vidim u tom covjeku ogromnu zelju a ima i znanje. A nakon nas, nakon 2-3 godine nek ide u Dinamo hahaha
Vala kad smo mogli trpiti onaj kokuzluk, bezobrazluk, nerad i nesposobnost godinama, onda mozemo i ovo istrpiti zarad ozdravljenja kluba.
Napokon u sportskom dijelu imamo bivse igrace, nase zeljovce. Ne tjeramo ljude od kluba. Tako i treba, svi smo tu zbog Zelje
Raduje me i ovaj potez u OP. Eh sad moramo shvatiti da je ovo proces, pocele su se desavati promjene ali tek je pocetak, treba vremena da se sve to sklopi kako treba i iz tog razloga ne treba imati prevelika ocekivanja na pocetku. Volio bih da Coric ostane 2-3 godine uz ovu ekipu ljudi, sd i ostalo sve da vidimo sta ce se desiti jer stvarno vidim u tom covjeku ogromnu zelju a ima i znanje. A nakon nas, nakon 2-3 godine nek ide u Dinamo hahaha
Vala kad smo mogli trpiti onaj kokuzluk, bezobrazluk, nerad i nesposobnost godinama, onda mozemo i ovo istrpiti zarad ozdravljenja kluba.
Napokon u sportskom dijelu imamo bivse igrace, nase zeljovce. Ne tjeramo ljude od kluba. Tako i treba, svi smo tu zbog Zelje
-
- Kontakt:
Ma ja ne mogu njega gledat i slusat nema teorije. Znalac pfff.
@sudoHusika top slika

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-