Pa ima još 2 dana.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Biće do petka registrovan i upisuje se u strijelce u ponedjeljak
A nema ni onog IsmiraMirvića da nam baci koju insajdersku,da se šta dešava valja dočekati ponedjeljak.
Dugo brate, dugo..
Mislim da je njega @Surreal "otjerao" sa teme.
@Surreal da se izvineš čovjeku i na leđima da ga vratiš na temu ako treba.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Dosad novaci nisu baš odmah gurani u vatru. Zekić je sam rekao postuje trening i pripreme. Postepeno su minute dobijali Kuprešak, Bubanja koji su naknadno dolazili. Mislim da ce tako i Turkeš,sumnjam da će odmah imati veću minutazu od Hamze i Renana.
100%, upitno je da li ce zaigrati uopste mozda ga ubaci 10-15 jer je domaca da ga pozdravimobordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2024, 22:22Dosad novaci nisu baš odmah gurani u vatru. Zekić je sam rekao postuje trening i pripreme. Postepeno su minute dobijali Kuprešak, Bubanja koji su naknadno dolazili. Mislim da ce tako i Turkeš,sumnjam da će odmah imati veću minutazu od Hamze i Renana.
Želim ti se duboko ispričati zbog svojih prošlih komentara. I know da nije bilo apsolutno nikakvog opravdanja za gnusne riječi koje sam koristio. U potpunosti sam svjestan da sam te unjustly vrijeđao i "otjerao" s teme. To nije bio način kako bih trebao reagirati, i iskreno mi je žao.
Unfortunately, taj moj ispad bio je rezultat osobnih životnih i akademskih okolnosti koje su me overwhelmed, i frustracija koju sam osjećao na sebi potpuno je neprimjereno prerasla u verbalni napad na tebe. Želim da znaš da this wasn't about you, nego više o mojoj nemogućnosti da se nosim s vlastitim problemima u tom trenutku.
Također, želim ti reći da sam i sam bio žrtva bullyinga na ovoj temi, i znam koliko je to teško. Upravo zbog tog iskustva, trebao sam biti puno pažljiviji prema tebi, and for that, I sincerely apologize. Nadam se da ćemo moći nastaviti dalje u boljem i konstruktivnijem tonu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako postepeno? Bubanja došao i sa 5-6 treninga odigranih uletio u prvih 11 protiv Aktobea u gostima.bordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2024, 22:22Dosad novaci nisu baš odmah gurani u vatru. Zekić je sam rekao postuje trening i pripreme. Postepeno su minute dobijali Kuprešak, Bubanja koji su naknadno dolazili. Mislim da ce tako i Turkeš,sumnjam da će odmah imati veću minutazu od Hamze i Renana.
Kuprešak nije igrao jer fizički nije bio spreman.
Sigurno da poštuje i ko je prošao pripreme i ostalo, ali realno nakon ovakvog nastupa Hamze( a Renan od ranije u slaboj formi ) ne bi me čudilo da Turkeš krene od prve minute ako bude registrovan.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako ne bude problema bice sutra sve gotovo. ove sezone kod nas igraci bili za 2-3 dana u cometu. ne ko prosle godine nako 2-3 sedmica.
-
- Kontakt:
Prvih par utakmica Bubanja igrao 45 do 60 min.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 avg 2024, 22:34Kako postepeno? Bubanja došao i sa 5-6 treninga odigranih uletio u prvih 11 protiv Aktobea u gostima.bordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2024, 22:22Dosad novaci nisu baš odmah gurani u vatru. Zekić je sam rekao postuje trening i pripreme. Postepeno su minute dobijali Kuprešak, Bubanja koji su naknadno dolazili. Mislim da ce tako i Turkeš,sumnjam da će odmah imati veću minutazu od Hamze i Renana.
Kuprešak nije igrao jer fizički nije bio spreman.
Sigurno da poštuje i ko je prošao pripreme i ostalo, ali realno nakon ovakvog nastupa Hamze( a Renan od ranije u slaboj formi ) ne bi me čudilo da Turkeš krene od prve minute ako bude registrovan.
Odlican podcast, zna sta prica i ima zanimljivo sta da se cuje, a kraj jos bolji
Voditelj mi je malo da kazem nije za ovog posla, volio bi podcast sa Sanelom da bude on mi je profesionalniji i sigurno bi bio jos bolji podcast
Zadnja izmjena: bvsic, dana/u 14 avg 2024, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Kako se brzo zaboravilo sta je Hamza radio u zadnjoj trećini prošle sezone

Na prvu sam mislio da govoriš o Zekiću hahahaBordoBBoja je napisao/la: ↑14 avg 2024, 21:05Zeka je malo ogorceno govance, a njegov spermatozoid antitalenat
Ovakav sljam stalno treba spominjati. Ogorceni pogancer koji bi da bude uhljebljen do kraja zivota u klub zato sto je imao fin dribling i dao koji pogodak...
A odigrao utakmica za nas otprilike k'o Denis Comor...
A odigrao utakmica za nas otprilike k'o Denis Comor...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Legenda naša.

Meni je cilj da igram za Hajduk. Da odigram i mogu umrijeti odmah.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, bosnas_, hase73, Jadnimi, stokastoka23 i 47 gostiju.