Koliko si imao iz historije?FKBilder je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:47Znaci ja ti udjem u kucu, otjeram te u podrum, prisvojim sve tvoje silujem ti mater,oca, ubijem sestru mucim te decenijama,otmem ti imanje i kada ti meni opalis samar,kada pozelis da uzvratis i odbranis se ti si ekstremista i terorista .....Da li bi tako sebe nazvao![]()
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Zalosno, jedna cijela nacija iscezava pred nasim ocima
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne mogu vjerovati da se ovo moze desavati u 2024. Koji genocid genicidasi cine a da niko ovo zaustavi.
I da ima neko da ovo opravda mislim taj nije sav u glavi..
I da ima neko da ovo opravda mislim taj nije sav u glavi..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne sjećam se da je itko postavljao slike izmasakrirane djece i žena koja su se našla podivljalim hamasovim ekstremistima na putu 7. oktobra. Što se uopće postiže postavljanjem takvih slika? Kao evo vam sad, vidite što smo pronašli u bespućima interneta? To samo ovim zaglupljenim džamijašima može biti normalno.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
[media] [/media]
Moras shvatiti da ljubitelji iranske kulture uzivaju u takvim scenama. Nemoj se iznenaditi ako postavi i klipove opcenja sa zivotinjama, to je tamo dio svakodnevnice.Istinski je napisao/la: ↑14 avg 2024, 22:22Ne sjećam se da je itko postavljao slike izmasakrirane djece i žena koja su se našla podivljalim hamasovim ekstremistima na putu 7. oktobra. Što se uopće postiže postavljanjem takvih slika? Kao evo vam sad, vidite što smo pronašli u bespućima interneta? To samo ovim zaglupljenim džamijašima može biti normalno.
- Pensioner26
- Kontakt:
Samo treba postavljati, ne bi li krenuli sanjati. Da makar malo osjete horor.
Da,bas ce se ovi uzp kamenjeri potresti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Genocid im je u krvi bitno im je samo da Muslimani ginu u hiljadama.
Ono sto mene ustvari potresa kao covjeka je to da im Admin dopusta da orgijaju i slave i pravdaju masakr nad djecom Palestine zarad par postova i klikova vise.
Ono sto mene ustvari potresa kao covjeka je to da im Admin dopusta da orgijaju i slave i pravdaju masakr nad djecom Palestine zarad par postova i klikova vise.
Prezirem svaki rat i svaki sukob, oružani pogotovo ali ko sad treba zaustavit rat u Palestini, Židovi neće-jedva dočekali da pukne, arapske zemlje zaboli svakako, vidjeli smo to tokom migracija zadnjih 10 godina, sem Irana ali oni mrze Izrael svakako, nije ih briga za Palestinom? Ko treba?
Ameri, Rusi, Kinezi?
Ameri, Rusi, Kinezi?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Oni koji bi slali svoje puske i vojnike kad bi Izrael bio napadnut od nekih komsija s ciljem da se zaustavi genocid.
[media] [/media]
Pa kad su slali bilo je radi nafte, bogatstava, demokratije i šta sve ne...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- ASD
- Kontakt:
Iran se samo potrese kada nastrada neki lider Hamasa. Za običan narod ih zaboli.Sage je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:48Prezirem svaki rat i svaki sukob, oružani pogotovo ali ko sad treba zaustavit rat u Palestini, Židovi neće-jedva dočekali da pukne, arapske zemlje zaboli svakako, vidjeli smo to tokom migracija zadnjih 10 godina, sem Irana ali oni mrze Izrael svakako, nije ih briga za Palestinom? Ko treba?
Ameri, Rusi, Kinezi?
Ovaj rat je u decembru 2023-e trebalo prekinuti. Do dana današnjeg čitav islamski svijet nije ponudio alternativu Hamasu. Niko nije ponudio plan da Fatah preuzme vlast u pojasu Gaze.
Najbolesnija stvar od svega je što se drže granice zatvorenim, što neće da puste narod da se spašava.
Iz Sudana je 2 miliona ljudi napustilo zemlju. Iz Sirije 7. Iz Ukrajine isto nekoliko miliona.
Najbolesnija stvar je sto si ti i dalje nekako toliko glup ili svjesno ignorantan ( a iskreno se nadam da si samo glup) da ne zelis vidjeti da cioniste zabolje qurac za Hamasom i za taocima.ASD je napisao/la: ↑15 avg 2024, 00:10Iran se samo potrese kada nastrada neki lider Hamasa. Za običan narod ih zaboli.Sage je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:48Prezirem svaki rat i svaki sukob, oružani pogotovo ali ko sad treba zaustavit rat u Palestini, Židovi neće-jedva dočekali da pukne, arapske zemlje zaboli svakako, vidjeli smo to tokom migracija zadnjih 10 godina, sem Irana ali oni mrze Izrael svakako, nije ih briga za Palestinom? Ko treba?
Ameri, Rusi, Kinezi?
Ovaj rat je u decembru 2023-e trebalo prekinuti. Do dana današnjeg čitav islamski svijet nije ponudio alternativu Hamasu. Niko nije ponudio plan da Fatah preuzme vlast u pojasu Gaze.
Najbolesnija stvar od svega je što se drže granice zatvorenim, što neće da puste narod da se spašava.
Iz Sudana je 2 miliona ljudi napustilo zemlju. Iz Sirije 7. Iz Ukrajine isto nekoliko miliona.
200 hiljada mrtvih Palestinaca kasnije i ti imaš obraza i dalje pisati o Hamasu.
ovakvo relativiziranje stvari poput genocida su krivicnog procesuiranja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ASD
- Kontakt:
Ne vidim da sam relativizirao išta jer sam nazivao genocidom i Netanyahua zločincem. To je ono što si ti izbjegavao za lidere Irana i Hezbollaha za zločine po Siriji. To je baš bolesno.Brokula je napisao/la: ↑15 avg 2024, 00:24
Najbolesnija stvar je sto si ti i dalje nekako toliko glup ili svjesno ignorantan ( a iskreno se nadam da si samo glup) da ne zelis vidjeti da cioniste zabolje qurac za Hamasom i za taocima.
200 hiljada mrtvih Palestinaca kasnije i ti imaš obraza i dalje pisati o Hamasu.
Mislim da si i sam svjestan da ovo nije ni prvi, a ni posljednji rat između Hamasa i Izraela. Biće sigurno ih još, ako se ne pronađe trajno rješenje.
I prošli se je rat završio statusom quo, pa je opet ovaj izletio.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma ne treba ni svima zeljeti smrt. Ne bivas drugaciji i spustas se na nizi nivo.
Stop ubijanju nevinih, a odgovorni za bilo kakva stradanja, da se osude!
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Repliciras debilu koji na svaki post gdje osudis genocid odgovara da je to relativiziranjeASD je napisao/la: ↑15 avg 2024, 00:33Ne vidim da sam relativizirao išta jer sam nazivao genocidom i Netanyahua zločincem. To je ono što si ti izbjegavao za lidere Irana i Hezbollaha za zločine po Siriji. To je baš bolesno.Brokula je napisao/la: ↑15 avg 2024, 00:24
Najbolesnija stvar je sto si ti i dalje nekako toliko glup ili svjesno ignorantan ( a iskreno se nadam da si samo glup) da ne zelis vidjeti da cioniste zabolje qurac za Hamasom i za taocima.
Mislim da si i sam svjestan da ovo nije ni prvi, a ni posljednji rat između Hamasa i Izraela. Biće sigurno ih još, ako se ne pronađe trajno rješenje.
I prošli se je rat završio statusom quo, pa je opet ovaj izletio.

Vidis da brani Hamas jer ne zeli ni on rijesenje u kojem bi fatah preuzeo Gazu.
Zanimljivo je to da za vlast Fataha u gazi kao mirovnog rijesenja nisu:Brokula,Natanyahu,Sad i Izrael
Pa zar nema niko drugi sem Hamasa da vodi Palestinu ili mi taj običan svijet ne smije ništa protiv Hamasa uraditi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.