RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Jeli istina da je novi trener Dusan Kosic ? Gdje njega iskopase, cijelu karijeru trenirao u sloveniji. Proslu sezonu u domzalu veoma slab ucinak, zavrsili pri dnu tabele.
Ukratko sve sto su Hasic i ekipa godinama gradili ovi su za manje od pola godine upropastili.Gr0hot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 16:41Ja sam u oktobru znao za ovaj problem nakon prvog derbija na BB da ga mali gad ucjenjuje a pika da se ugnjezdio u tom problemu. Od tada idu redom katastrofalni potezi, postavljanje alkosa za trenere male raje, koja sve vise traze ispisnice i odlaze. Tjeraju velikog za njih zasigurno GRANDE Anela te uposljavaju kuduzovica gluho elmir bilo te i samo denku dobrog druga proslopomenutog. Tjeranje Klafurica ne da je greska nego nas je kostala supersonicnog ritma koji smo imali te sada pitanja da li cemo i za koliko(godina) brzo vratit se na taj ritam. Canadi uposlen i obecano mu da gradi ekipu lagano te mu se svaki dan uplitali u krojenju ekipe i forsiranju pojedinaca. Ne branim Damira, smatram da je prelos trener za nas stil igre i renome kluba ali ovo nije ispravno odradjeno, nesto sto dokazuje da su slicno radili i Klafuricu te ce raditi i novom treneru, seljakluk. Tjeranje Haskica te vracanje na odg funkciju je pucanje sebi u oba koljena!MostarskiSin je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:23Nisam odavno vidio covjeka s vise para, a manje muda. Qarina od covjeka.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:20
Ne znam bi li ga manje koštalo, samo ono što ne konta da će izaći prije ili kasnije. Da to ne može riješiti vječnim udovoljavanjem Stefi.
A za ovo boldirano treba ipak muda malo, a kad imaš puno oraha u džepu, teško je naći muda i postaviti se ispravno..
ali nemoj da kritikujemo previse biti ce upitna nasa lojalnost i odanost klubu….Kevelj je smece i sve sto radi ostavlja trag smrada nekog iza sebe. Dzaba milioni trilioni brate, za neke stvari jednostavno nisi rodjen i nemas slifa te te stoga molimo svi ko u jedan glas, **** MAJSTORE!

-
- Kontakt:
Grob te **** sta uradise ljudi za kratki period, ovo je za plakat. Wanna be kabadahija **** iz svetinje i povedi pusikurce bivsih uprava za sobom iz kluba!!!
Tek se sada istinska velicina Semsudina Hasica vidi….
Takav nama i treba. Da mogu menadZeri i roditelji slobodno sugerisati tKo bi trebao igrati….Klafuricu se na trening nije moglo dolaziti, gospodin je znao i zasto je imao jedno takvo pravilo.
Do prije sat vremena niko nikad nije čuo za Kosiča, uključujući mene prvog,
Sad već svi znaju da nije dobar
Virtualni veležovci su potpune budale.
Sad već svi znaju da nije dobar

Virtualni veležovci su potpune budale.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 14 avg 2024, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Stvarno fascinantno kako se jedina Svjetla tacka Bosansko Hercegovackog Fudbala unistava! Stvarno sam mislio da ce Velez napokon izronit potpuno al oni ga vracaju pod vodu stalno.StarmoCity je napisao/la: ↑14 avg 2024, 17:51Grob te **** sta uradise ljudi za kratki period, ovo je za plakat. Wanna be kabadahija **** iz svetinje i povedi pusikurce bivsih uprava za sobom iz kluba!!!
Nisam iz Mostara vec iz Krajine i stvarno svim srcem zelim uspjeh Veleza i Nisam sigurno jedini Neutralni navijac koji to zeli!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Ni za Canadija se nije culo, pa su prvi komentari bili da ne gaji stil kakav Velez preferira.
Jesu li pogodili tu virtualni Velezovci

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Nemoj taj stav braniti, znaš da nije ok i da nemaš šanse.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:33Ni za Canadija se nije culo, pa su prvi komentari bili da ne gaji stil kakav Velez preferira.
Jesu li pogodili tu virtualni Velezovci![]()

Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 14 avg 2024, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ma brate debila je uvijek bilo, ne znam sto se konstantno obazires na to kao npr. na komentare o Nanicu i sl. Znamo da toga ima, toga ce biti, ljudi su nepismeni, ne razumiju, a poneki i zlobni i gotovo.Balorda je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:34Nemoj taj stav braniti, znaš da nije ok i da nemaš šanse.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:33Ni za Canadija se nije culo, pa su prvi komentari bili da ne gaji stil kakav Velez preferira.
![]()
Kosić ovaj nit smrdi nit mirise. Nama treba neko ko relativno poznaje ligu a nije nivo Zaimovica ili Adzema. Bojim se sta ce biti ako i ovaj bude promasaj.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Jasno sve, ali ne mogu se prestati čuditi ljudskoj gluposti.
A što se ovog tiče, haj bar nije Janković
jer da jeste, mislim da bi neko opasno stradao.
A što se ovog tiče, haj bar nije Janković

Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 14 avg 2024, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Nismo mi svjesni jos uvijek sta smo uradili onim tjeranjem Klafurica
-
- Kontakt:
Pa de nas prosvijetli i kazi i nama da i mi znamo na osnovu cega si to ti zakljucio da doticni nije odron od trenera.
Jel mozda negdje nekad nesto osvojio?
Evo po dostupnim informacijama bjezanija gdje god dodje, evo vise borbe nekakve za prezivljavanje vec igranja neke bitne uloge negdje sa nekim klubom.
Kada dovedemo trenera koji je pobjednik koji zna kako se bori za nesto onda od nas moze biti nekog hajra, a sa ovim anonimusima iz pi*ke materine koji se citav zivot bore za opstanak, pa vode klubove iz druge lige, e sa njima se necemo hljeba najesti. Samo bi volio znati odakle izvlace ova imena.
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️
Majstore ja nisam siguran shvataš li ti šta je napisano, jer ja, još sam i naglasio, pojma nemam nikakvog o čovjeku. Dakle, ne mislim ništa, ni da je dobar, ni da je loš.MostarskiVelez1922 je napisao/la: ↑14 avg 2024, 21:06Pa de nas prosvijetli i kazi i nama da i mi znamo na osnovu cega si to ti zakljucio da doticni nije odron od trenera.
Jel mozda negdje nekad nesto osvojio?
Evo po dostupnim informacijama bjezanija gdje god dodje, evo vise borbe nekakve za prezivljavanje vec igranja neke bitne uloge negdje sa nekim klubom.
Kada dovedemo trenera koji je pobjednik koji zna kako se bori za nesto onda od nas moze biti nekog hajra, a sa ovim anonimusima iz pi*ke materine koji se citav zivot bore za opstanak, pa vode klubove iz druge lige, e sa njima se necemo hljeba najesti. Samo bi volio znati odakle izvlace ova imena.
Što se tiče uspjeha, pola minute guglanja kaže da je bio prvak Slovenije sa Celjem.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Vracaj Amarakillafrommanilla je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:39Ma brate debila je uvijek bilo, ne znam sto se konstantno obazires na to kao npr. na komentare o Nanicu i sl. Znamo da toga ima, toga ce biti, ljudi su nepismeni, ne razumiju, a poneki i zlobni i gotovo.Balorda je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:34Nemoj taj stav braniti, znaš da nije ok i da nemaš šanse.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:33
Ni za Canadija se nije culo, pa su prvi komentari bili da ne gaji stil kakav Velez preferira.
![]()
Kosić ovaj nit smrdi nit mirise. Nama treba neko ko relativno poznaje ligu a nije nivo Zaimovica ili Adzema. Bojim se sta ce biti ako i ovaj bude promasaj.

ko god sjedne na klupu u ovakvom ambijentu se neće dobro provesti, moraju mu se baš rezultati poklopiti što je nemoguća misija jer se i druge ekipe nešto pitaju
Nadam se da idioti sad vide koliko je važno zadržati menadžera koji se uklapa u filozofiju kluba i razumije stvari. Ne treba žaliti da mu se daju dobri uslovi jer džaba ti sve ako je prvi strateg za qrac.
To je dokaz primitivizma i seljačkog razmišljanja, šta će on takvih ja mogu dovest koliko hoćeš, na kraju krajeva takva seljačka priča je i bila da se dovodi bolji strateg
Nadam se da idioti sad vide koliko je važno zadržati menadžera koji se uklapa u filozofiju kluba i razumije stvari. Ne treba žaliti da mu se daju dobri uslovi jer džaba ti sve ako je prvi strateg za qrac.
To je dokaz primitivizma i seljačkog razmišljanja, šta će on takvih ja mogu dovest koliko hoćeš, na kraju krajeva takva seljačka priča je i bila da se dovodi bolji strateg
-
- Kontakt:
Nije mi jasno sto sad odjednom zavirete za Piku nit koga branim nit ista vec mi je nejasno milion postova Pika Pika a taj Pika je uvijek u Velezu bio i sjedio na skupstinama cak i kada je Hasic bio tu ...Gr0hot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 16:41Ja sam u oktobru znao za ovaj problem nakon prvog derbija na BB da ga mali gad ucjenjuje a pika da se ugnjezdio u tom problemu. Od tada idu redom katastrofalni potezi, postavljanje alkosa za trenere male raje, koja sve vise traze ispisnice i odlaze. Tjeraju velikog za njih zasigurno GRANDE Anela te uposljavaju kuduzovica gluho elmir bilo te i samo denku dobrog druga proslopomenutog. Tjeranje Klafurica ne da je greska nego nas je kostala supersonicnog ritma koji smo imali te sada pitanja da li cemo i za koliko(godina) brzo vratit se na taj ritam. Canadi uposlen i obecano mu da gradi ekipu lagano te mu se svaki dan uplitali u krojenju ekipe i forsiranju pojedinaca. Ne branim Damira, smatram da je prelos trener za nas stil igre i renome kluba ali ovo nije ispravno odradjeno, nesto sto dokazuje da su slicno radili i Klafuricu te ce raditi i novom treneru, seljakluk. Tjeranje Haskica te vracanje na odg funkciju je pucanje sebi u oba koljena!MostarskiSin je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:23Nisam odavno vidio covjeka s vise para, a manje muda. Qarina od covjeka.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 avg 2024, 22:20
Ne znam bi li ga manje koštalo, samo ono što ne konta da će izaći prije ili kasnije. Da to ne može riješiti vječnim udovoljavanjem Stefi.
A za ovo boldirano treba ipak muda malo, a kad imaš puno oraha u džepu, teško je naći muda i postaviti se ispravno..
ali nemoj da kritikujemo previse biti ce upitna nasa lojalnost i odanost klubu….Kevelj je smece i sve sto radi ostavlja trag smrada nekog iza sebe. Dzaba milioni trilioni brate, za neke stvari jednostavno nisi rodjen i nemas slifa te te stoga molimo svi ko u jedan glas, **** MAJSTORE!
-
- Kontakt:
Komentarisem to bas kao i ti neki dan sa par kolega, od kako su raja skontala za famzonu stranicu Transfermark i ostale popratne stranice svi su svu pamet ovog svijeta pokupili ja prosto nmg da vjerujem u sta su se ljudi pretvorili svi su neki znalci intelektualci treneri analiticari itd , svaki igrac svaki trener bilo ko da se spomene ne valja nije dao golove nije igro ni osvajo ni ovo nije ono ja ne znam sta ljudi ocekuju od bilo koga da dodje umjesto Kevelja petog destog da dovodimo Mbapea, Messija, Ronalda ne kontam ? Sta su ljudi umisili kojim putem su skrenuli svi to samo ptice na grani znaju, a niko svjestan nije da to bar ja tako mislim i vecina ljudi razumih da ne samo u Velez bilo gdje u ovoj nasoj ligi nece doci neko zvucno ime isl.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:33Ni za Canadija se nije culo, pa su prvi komentari bili da ne gaji stil kakav Velez preferira.
Isto tako i kad dodje neko bio trener ili igrac okle njega sta je uzeo sta je osvjoio koliko je golova dao, a sta je to osvojio Feda , Klaf i svi prijasni treneri i igraci sve neke igracine bile prije nego sto su u Velez dosli nide veze i gluho bilo.
-
- Kontakt:
Majstore tebi je jedina konstanta da reagujes na kritike poteza uprave zadnjih sedmica. Nisi mi jasan.
Ovo je 2024 gdje se cijela statistika i sve o jednom treneru moze pokupiti u roku par minuta.
Potezi uprave zadnjih mjeseci sve jedan za drugim su za povratit. A sto se tice trenera ne mora se gledati ni statistika nego samo slusati zdrav razum. Koji ce strucnjak doci u BH u ovako podijeljen grad, koji su to motivi?
Osim sto nema drugog izbora trenutni, brza laka para i rad na kratak rok dok se nesto ozbiljno ne pojavi.
Primjer ovaj zadnji trener nisam mu jos ni naucio ime a vec je bivsi. Ja ne vjerujem da nije lakse pare zaradio u zivotu. Ima sada laganih par mjeseci opustanja uz solidan prihod sigurno.
Kod ovog novog ce biti isti ishod.
Koji motiv je bio Klafuriću?MostarNeretva je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:11Majstore tebi je jedina konstanta da reagujes na kritike poteza uprave zadnjih sedmica. Nisi mi jasan.
Ovo je 2024 gdje se cijela statistika i sve o jednom treneru moze pokupiti u roku par minuta.
Potezi uprave zadnjih mjeseci sve jedan za drugim su za povratit. A sto se tice trenera ne mora se gledati ni statistika nego samo slusati zdrav razum. Koji ce strucnjak doci u BH u ovako podijeljen grad, koji su to motivi?
Osim sto nema drugog izbora trenutni, brza laka para i rad na kratak rok dok se nesto ozbiljno ne pojavi.
Primjer ovaj zadnji trener nisam mu jos ni naucio ime a vec je bivsi. Ja ne vjerujem da nije lakse pare zaradio u zivotu. Ima sada laganih par mjeseci opustanja uz solidan prihod sigurno.
Kod ovog novog ce biti isti ishod.
Nemate pojma o čovjeku, prvi put čujete za njega, već ste zaključili da ne valja. Možda on i ne valja, ali taj stav je glupanski i isto tako je pljuvan i Dudič, a i Klafurić.
Što se tiče branjenja poteza uorave, yebiga bot sam uprave, radim u Commerceu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.