Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeljeznicari mozda Nece ispasti, ali sigurno idu u bankrot 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Dogovorite se vise jel imamo para na bacanje, jesmo li medju najskupljim, jel dugujemo bivsim, jel se gasimo, jel tjeramo na titulu ove sezone ,jel ispadamo iz lige? I usput sretno slovencu u velezu, ugasio ih za sva vremena.roccosiffredi je napisao/la: ↑15 avg 2024, 00:47Zeljeznicari mozda Nece ispasti, ali sigurno idu u bankrot![]()
Fk Željezničar.
Kako se neću nasmijati od muke kad vidim/citam kakviTeroweNth je napisao/la: ↑15 avg 2024, 00:26Znači od muke se sam sebi smiješ..Pitarsam je napisao/la: ↑14 avg 2024, 23:41Ja se samo grohotom smijem,mitomanima,botovima i
njihovim životnim frustracijama.
Ti si kao neki novokomponovani kolačić?
Kako se ono zoveš?
@abuzenze
A čiji li si ti mali tako pametan?!?
Nego da se vratimo zadanoj materiji!
Kada se malo bolje uputi pogled na “koreografiju” letećih
medvjedica,da se primjetiti da je učiteljica matematike
zadala domaći zadatak malenim medvjedićima.Malo se na
stadionu vježbala geometrija!!
Pa imamo gledajući s lijeva:
Neki kao kvadrat,pa polugrug,pa puni krug pa vertikalne krivudave
linije,pa horizontalne i na kraju pravougaonik.
Nije loše,da se primjetiti.Puno bolje im ide nego bosanski jezik![]()
![]()
Novokomponovani? Ako je baš bitno na forumu sam puno duže od tebe..
morbidni karakteri pisu na sportskom forumu??
Evo Naprimjer @abuzenze!
Spario se sa drogerašom [email protected] se provode, citaju,analiziraju i pisu na forumu u isto vrijeme.
The boys have a good time!
To je za pohvalu,ljubav bez granica.Guzni haveri uživaju da čitaju
Forume i da postuju zajedno.Nemojte se svađati ko će prvi postati!
Sifra-00:26
Sa bolesnim mitomanina i njihovim botovskim kreacijama
Uvijek veselo.
Nego da li ce i jedan od tolike brigade botova uspjeti da se nekako
docepa stadiona Gubavica u subotu navece?!?
Da licno prisustvuje utakmici i bude jedan od 14 000
Letecih medvedica Dine Pekica,koji ce zasigurno poslati sliku
Cijelom svijetu!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Doso neki stranac tapi me gdje je stadion Kosevo vidio frajer ima tekma da pogleda.Ja mu objasnio kako doci do stadiona frajer odusto.Reko halo sta bi.Ma kaze lakse mi na Trebevic otic bar ima zicara.To je mozda i jedan razlog zasto pitari imaju manju posjetu.Valja se docepat Hadisonu Remzine mi tetovaze na desnoj sisi.
Ovo je već stand up komedija, neka neko smiri šaljvdžijuAlipasino je napisao/la: ↑15 avg 2024, 06:51Doso neki stranac tapi me gdje je stadion Kosevo vidio frajer ima tekma da pogleda.Ja mu objasnio kako doci do stadiona frajer odusto.Reko halo sta bi.Ma kaze lakse mi na Trebevic otic bar ima zicara.To je mozda i jedan razlog zasto pitari imaju manju posjetu.Valja se docepat Hadisonu Remzine mi tetovaze na desnoj sisi.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Uprava Zelje je daleko najpametnija na svijetu. Ljudima usli u klub tolike pare, Dangubic 10k eura, ostali nisu daleko bas, ali Dangubic je trenutno iznad svih, ali vrlo pametno šute o toj temi i nigdje se ne prica da imaju keša.
Skontas onda da je uprava u win win situaciji. U slucaju neuspjeha ili nedo im Bog ne izlaska u evropu biti ce borba se vodila, dok navijaci jadni misle da se nema i dalje za hljeba. Druga situacija je da zeljo ode u evropu ili titulu osvoji (sto nije iskljuceno), onda ce biti dizite upravu u nebesa, od nicega stvorili ekipu za evrope ili titule.
Mirvicu uci
Skontas onda da je uprava u win win situaciji. U slucaju neuspjeha ili nedo im Bog ne izlaska u evropu biti ce borba se vodila, dok navijaci jadni misle da se nema i dalje za hljeba. Druga situacija je da zeljo ode u evropu ili titulu osvoji (sto nije iskljuceno), onda ce biti dizite upravu u nebesa, od nicega stvorili ekipu za evrope ili titule.
Mirvicu uci

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Jeste ali ne zaboravi da nam je ovo prva uprava koja zna svoj poso i da stvarno hoce bolje za klubSedrenikHz je napisao/la: ↑15 avg 2024, 07:35Uprava Zelje je daleko najpametnija na svijetu. Ljudima usli u klub tolike pare, Dangubic 10k eura, ostali nisu daleko bas, ali Dangubic je trenutno iznad svih, ali vrlo pametno šute o toj temi i nigdje se ne prica da imaju keša.
Mirvicu uci![]()
Dugo godina smo se patiili da nadjemo zajednicki jezik svi oko kluba i hvala Allahu doslo je vrijeme da prestanemo tapkati u mjestu i da svi zajedno krenemo naprijed
Samo sutiti i raditi bez prevelikih hajpova spusteni zemlji
Sezona je tek krenula i ceka nas lud period
Idemo iz utakmice u utakmicu i sta bude
Najvaznije da smo svi konscno slozni i da se drzimo zajedno
Evo koliko sam skontao i na novu tribinu jug se danas zvanicno udara pecat
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Shategabri
- Kontakt:
Fulano je poređenje, a nisam pisao. Što ne znači da to podržavam.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:39Mozel pitanje, al da mi budes iskren. Jesil to pisao tvojim jazavcima kada su Jabera nazivali migrantom i zasto nisi.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2024, 14:12Opet kažem, profulio si skroz.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:58
Ako je Jaber bio migrant sto Celik be bi zavrsio u BundesliZi, ne kontam. Momak je klasa.
Priča u fazonu - asfaltiranje mora kiselim mlijekom.
Celik, ono sto sam je gledao, ispada i to dobro. Mozda jeste talenat cim igra, al da pravi razliku, jok, Jaber je pravi za razliku od njega.
Pa dobro, prva mu je sezona. Iz utakmice u utakmicu napreduje. Mlad je, nadoćiće. Mora se za neke stvari istrpiti kao što su se istrpili i drugi mladi igrači.
Da si recimo poredio Jabera i Gulija, e to bi već bilo nešto.
Mogao si i ti za ovog našeg reći da je migrant, ako bi ti to bila neka satisfakcija.
Koševo Zapad
Ljudi porede babe i zabe. A gledaj ovog strucnjaka, on sto je gledao, Celik ispada i to dobro. Kakvo samo strucno i argumentovano misljenje. Pršti znanje iz tvojih komentara. Pa stide li se ovi ljudi sta pisu?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:39Mozel pitanje, al da mi budes iskren. Jesil to pisao tvojim jazavcima kada su Jabera nazivali migrantom i zasto nisi.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2024, 14:12Opet kažem, profulio si skroz.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 13:58
Ako je Jaber bio migrant sto Celik be bi zavrsio u BundesliZi, ne kontam. Momak je klasa.
Celik, ono sto sam je gledao, ispada i to dobro. Mozda jeste talenat cim igra, al da pravi razliku, jok, Jaber je pravi za razliku od njega.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fukare su ala rahmetile. Padoše bez izgubljenog glavnog transa ili bez ispaljenog metka. Treća skupina za godinu dana koja je ugašena a klubovi im nastuoaju u elitnom rangu 

Ide za 100.000 glatsvrakino1921 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 10:1944
Azur
Mahmić
Datum rođenja: 06.05.2003.
Mjesto rođenja: Zenica
Državljanstvo: BiH
Pozicija: Odbrana
Bivši klubovi: Mladost DK, Mura, Igman, Velež
Azure donesi nam još jedan izlazni transfer
- Meraak1921
- Kontakt:
Sta je ovo na Borac 1.60 kvota , ko da im je Vicuga sredio wtffff, probat x2 na stoju pa sta bude
- svrakino1921
- Kontakt:
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Hoce li Borac i ovu odgoditi? Namjeravaju li uopste igrati ligu ove sezone?
- Shategabri
- Kontakt:
Gledam ga svaku od početka, od prve takmičarske utakmice, svaku utakmicu je sve bolji i sve manje ispada.
Nevjerovatno je koliko uči i koliko se adaptira.
Momku je 18 godina, dvije godine profesionalnog fudbala će od njega napraviti odličnog stopera.
No eto, ima se potreba da se uzvrati rivalu za neku uvredu ili prozivku igrača, pa hajmo naći random mladog igrača i bubnuti nešto o njemu.
Koševo Zapad
Ako udju u grupe kojim slucajem, nece odigrat ligasku utakmicu u polusezoniBlackwargreymon je napisao/la: ↑15 avg 2024, 11:13Hoce li Borac i ovu odgoditi? Namjeravaju li uopste igrati ligu ove sezone?

Nece odgoditi izgleda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nisam druze fulio poređenje nego sam namjerno poredio Celika i Jabera, jer je Celik skuplji sto je epski nonsens, jer je vidno jedan od losijih igraca na terenu sto je i logicno zbog svojih godina. Zato je i pocela cijela prica.Shategabri je napisao/la: ↑15 avg 2024, 08:29Fulano je poređenje, a nisam pisao. Što ne znači da to podržavam.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑14 avg 2024, 20:39Mozel pitanje, al da mi budes iskren. Jesil to pisao tvojim jazavcima kada su Jabera nazivali migrantom i zasto nisi.Shategabri je napisao/la: ↑14 avg 2024, 14:12
Opet kažem, profulio si skroz.
Pa dobro, prva mu je sezona. Iz utakmice u utakmicu napreduje. Mlad je, nadoćiće. Mora se za neke stvari istrpiti kao što su se istrpili i drugi mladi igrači.
Da si recimo poredio Jabera i Gulija, e to bi već bilo nešto.
Mogao si i ti za ovog našeg reći da je migrant, ako bi ti to bila neka satisfakcija.
Mislim nebitno, al pokazuje deluzije pojedinih.