Najjace to pocetno nabrijavanje, kemijanje kak slozit ekipu, ubudjenje i analizice
@Gastone opet cu imat vremena pisat, jesi li spreman da me opet opominjes

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ovo je najvaznije pitanje sezone. Sa ili bez Haalanda.Ja bih probao sa Haalandom...
Wood, Joao Pedro, Muniz, Armstrong
In Joao Pedro we trust.. Ako bude loš Muniza ubacit. Bobb teska povreda a vjerujem da bi startao protiv Chelsea..
Izmjenio sam dosta, Jarred ionako ne igra, za Turnera sam i na twitteru vidio da je uzasna opcija.Carti je napisao/la: ↑10 avg 2024, 18:21Hrabro dupla odbrana Evertona.
Zašto Lavia, ako je 4.5 bolje Winksa onog iz Leicestera jer će bit starter makar.
Bolje Virginia kao rezerva, Turner svakako neće braniti i vjerojatno prvi ide na 3.9.
A ni City se nesto nije proslavio sa CS prošle sezone, bolje nekog iz Arsenala ako se već 6.0 troši. Koliko god ti teško bilo.![]()
Lik koji puno pise samo kad ima vremena, a inace me nema, taj sam
Glavni čistač debelog crijeva ovog foruma.
Rogers vjerovatno bolja opcija od Onane.gaston je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:12Izmjenio sam dosta, Jarred ionako ne igra, za Turnera sam i na twitteru vidio da je uzasna opcija.Carti je napisao/la: ↑10 avg 2024, 18:21Hrabro dupla odbrana Evertona.
Zašto Lavia, ako je 4.5 bolje Winksa onog iz Leicestera jer će bit starter makar.
Bolje Virginia kao rezerva, Turner svakako neće braniti i vjerojatno prvi ide na 3.9.
A ni City se nesto nije proslavio sa CS prošle sezone, bolje nekog iz Arsenala ako se već 6.0 troši. Koliko god ti teško bilo.![]()
![]()
Nešto mi se ni Gordon sad ne svidja po ovoj cijeni.
Kad ćelavi sutra starta sa Darwinom u napadu umjesto Jote i povalja pola fantazija.![]()
Pa kolega onda se moramo postovati. Ja se ispricavam na neugodnostima koje sam prije izrekao. Kod mene je ironija to sto sam imam probavne tegobe
Yebem i tebe i Onanu.Carti je napisao/la: ↑16 avg 2024, 15:01Rogers vjerovatno bolja opcija od Onane.gaston je napisao/la: ↑16 avg 2024, 11:12Izmjenio sam dosta, Jarred ionako ne igra, za Turnera sam i na twitteru vidio da je uzasna opcija.Carti je napisao/la: ↑10 avg 2024, 18:21
Hrabro dupla odbrana Evertona.
![]()
Nešto mi se ni Gordon sad ne svidja po ovoj cijeni.
Kad ćelavi sutra starta sa Darwinom u napadu umjesto Jote i povalja pola fantazija.![]()
prosle sezone oko 30k, idemo ove po 10![]()
![]()