FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sjenjak1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sjenjak1919 » 14 avg 2024, 23:02

Daj ba tuzlak yebo te azmir a i ti njega, ne vidim poentu svrsavanja na njega evo vec 2 godine.
SLOBODA ILI NIŠTA

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 14 avg 2024, 23:05

tuzlak1987 je napisao/la:
14 avg 2024, 22:58
Slazem se nije dobar Azmir.

Ali izgleda nije dobar ni Bingo da udje u KK. A ne moze niko ni u FK pored Azmira zbog OP. Kada neko hoce nesto onda kao udara nekom u OKK i OP Fk Sloboda na hljeb.

Nije kljuc uspjeha u zadnjih 20 godina to sto ti ne mozes, nemas potencijal i ostalo kao sto se prica. Mislim da je kljuc u tome sto neko neda.

Dokaz da neko neda je sto se skupljaju noc prije u kafanama kako bi nasli kandidata za izglasat sutra.

I tako to vrti vrti i vi u mezar odete niste okusili sportske srece u zivotu.
Eh to je vec druga prica.
Bez da me ismijavas, ako mozes, al tu smo krivi mi.
Eto mozes li sad organizovat skup, a da se na njega odazove 200 ljudi, da ne pricam o 1000 il cak 10000 ljudi, da trazimo da se Sloboda odvoji od politike?
Ko sto su npr zenicani uradili.
Jednostavno nije nam stalo da krenemo radit nesto konkretno i to je to.
Zadnji veci skup za Slobodu bio nekad u eri azmira.
Al eto sve i da uspijes skupit raju, valja rizikovat da se izoliras od politike, koja je najveci sponzor i koji drzi klub u zivotu ko na infuziji.
Tu prvo moras nac nekog ko garantovat, napismeno, da ce preuzeti klub u takvim okolnostima, pa da se pokrene ta prica.
Volim tebe, više od sebe

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 avg 2024, 23:24

tuzlak1987 je napisao/la:
14 avg 2024, 22:06
Nisam siguran da ce vase buncanje ikoga ubijediti ista.
Ti si najdosadniji forumas ovdje,nikad nisi nista pametno napisao, hajmo malo pozitive...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 avg 2024, 08:48

antisisoja1919 je napisao/la:
14 avg 2024, 22:49
Beduin je napisao/la:
14 avg 2024, 22:31
A mozemo li reci npr:
Prijec dolaska nekih ljudi u klub mi nismo znali niti se jednom u zivotu zapitali koliki je stvarni dug Slobode i da smo prakticno bili pred gasenjem ili zaledjavanj usljed tog duga. Od dolaska tih ljudi u klub spoznali smo sta znaci igreti lijep i ucinkovit fudbal, biti neki faktor u ligi i boriti se za trofeje. Uz te ljude smo jednostavno spoznali neke druge, ljepse cari fudbala osim pukog postojanja i fraze "nasu ljubav ne kupuju titule". Nekako od tad smo stvorili naviku i da vise pratimo ko i kako vodi nas klub, da trazimo finansijske izvjestaje, trazimo dlaku u jajetu svakome ko dodje i pocne nas muljati. I jos mnogo toga smo naucili i izvukli pouke, barem neki od nas.

"I da si liga peta", "nasu ljubav ne kupuju titule", "samo carsija", "drzava Tuzla", e zbog tog stava i mentaliteta mi i ne zasluzujemo bolje. J3beni klimaci glavama i trazenju trunke dobra u svemu losem. To vise nece biti moja Sloboda i moje vidjenje iste. Treci najveci grad u najmnogoljudnijem kantonu, najtoperantnija i jedna od najpitomijih sredina treba jaku Slobodu i tacka.
A samo cu jedno pitanje postavit i nadam se dobit normalan i konkretan odgovor.
Sto taj covjek pod kojim smo igrali najbolji fudbal i vazili za neki faktor u našem fudbalu, ne napravi od Sloge Simin Han respektabilan klub, kao sto je obecavao?
Gore bez ikakvih stranih utjecaja, kamena spoticanja itd.
Napravio samo instant rezultat ko i u Slobodi i doveo do rasula u klubu.
Znas ti to mnogo bolje od mene, vjerujem.
Znas kolko i duguje pojedinim svojim igracima.
Jel ti mislis da je to pravo i dugotrajno rjesenje za klub?
Od covjeka koji nema osnovne kulture i karaktera, ne mozes ocekivat puno, nit vjerovat u njegova obećanja ni u jednoj sferi zivota.
Toliko od mene.
Ovdje govorim konkretno za Slobodu i nas odnos. Znate moj stav i razmisljanje po potanju tog covjeka, kao i covjeka poslije njega. Samo naglasavam da smo uspieli vidjeti i osjetiti kako je to kad igras najbolji fudbal, osjetis tu bitnost u ligi i respekt drugih klubova, medija, kako odmah dolaze ljudi sa cijelog kantona na utakmice bilo to iz ljubavi prema Slobodi ili fudbalu. To je poenta.
Ne u tome sbb kbb, jer znamo svi odnos grada u tom periodu i tik nakon njegovog odlaska, znamo koliko se povecala transa prema klubu i sve ostalo je historija.
Vidili smo da moras imati pare ako hoces nesto vise. Ne nuzno uvijek, ali generalno DA.

E sad, zasto nije sa Slogom?
Nemas ti u zivotu nikakvi garanciju za uspjeh i da ce se sve posloziti kako zelis. Ja sam ubijedjen da je isao na to da ce provuci dosta ljudi zbog prethodnog uspjeha, da ce onim simbolima po dresu privuci Podrinjce (sto i jeste u manjoj mjeri), da ce imati podrsku Saveza jer ulaze pare, podrsku medija jer radi lijepu pricu, ali...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 15 avg 2024, 09:22

Beduin je napisao/la:
15 avg 2024, 08:48
antisisoja1919 je napisao/la:
14 avg 2024, 22:49
Beduin je napisao/la:
14 avg 2024, 22:31
A mozemo li reci npr:
Prijec dolaska nekih ljudi u klub mi nismo znali niti se jednom u zivotu zapitali koliki je stvarni dug Slobode i da smo prakticno bili pred gasenjem ili zaledjavanj usljed tog duga. Od dolaska tih ljudi u klub spoznali smo sta znaci igreti lijep i ucinkovit fudbal, biti neki faktor u ligi i boriti se za trofeje. Uz te ljude smo jednostavno spoznali neke druge, ljepse cari fudbala osim pukog postojanja i fraze "nasu ljubav ne kupuju titule". Nekako od tad smo stvorili naviku i da vise pratimo ko i kako vodi nas klub, da trazimo finansijske izvjestaje, trazimo dlaku u jajetu svakome ko dodje i pocne nas muljati. I jos mnogo toga smo naucili i izvukli pouke, barem neki od nas.

"I da si liga peta", "nasu ljubav ne kupuju titule", "samo carsija", "drzava Tuzla", e zbog tog stava i mentaliteta mi i ne zasluzujemo bolje. J3beni klimaci glavama i trazenju trunke dobra u svemu losem. To vise nece biti moja Sloboda i moje vidjenje iste. Treci najveci grad u najmnogoljudnijem kantonu, najtoperantnija i jedna od najpitomijih sredina treba jaku Slobodu i tacka.
A samo cu jedno pitanje postavit i nadam se dobit normalan i konkretan odgovor.
Sto taj covjek pod kojim smo igrali najbolji fudbal i vazili za neki faktor u našem fudbalu, ne napravi od Sloge Simin Han respektabilan klub, kao sto je obecavao?
Gore bez ikakvih stranih utjecaja, kamena spoticanja itd.
Napravio samo instant rezultat ko i u Slobodi i doveo do rasula u klubu.
Znas ti to mnogo bolje od mene, vjerujem.
Znas kolko i duguje pojedinim svojim igracima.
Jel ti mislis da je to pravo i dugotrajno rjesenje za klub?
Od covjeka koji nema osnovne kulture i karaktera, ne mozes ocekivat puno, nit vjerovat u njegova obećanja ni u jednoj sferi zivota.
Toliko od mene.
Ovdje govorim konkretno za Slobodu i nas odnos. Znate moj stav i razmisljanje po potanju tog covjeka, kao i covjeka poslije njega. Samo naglasavam da smo uspieli vidjeti i osjetiti kako je to kad igras najbolji fudbal, osjetis tu bitnost u ligi i respekt drugih klubova, medija, kako odmah dolaze ljudi sa cijelog kantona na utakmice bilo to iz ljubavi prema Slobodi ili fudbalu. To je poenta.
Ne u tome sbb kbb, jer znamo svi odnos grada u tom periodu i tik nakon njegovog odlaska, znamo koliko se povecala transa prema klubu i sve ostalo je historija.
Vidili smo da moras imati pare ako hoces nesto vise. Ne nuzno uvijek, ali generalno DA.

E sad, zasto nije sa Slogom?
Nemas ti u zivotu nikakvi garanciju za uspjeh i da ce se sve posloziti kako zelis. Ja sam ubijedjen da je isao na to da ce provuci dosta ljudi zbog prethodnog uspjeha, da ce onim simbolima po dresu privuci Podrinjce (sto i jeste u manjoj mjeri), da ce imati podrsku Saveza jer ulaze pare, podrsku medija jer radi lijepu pricu, ali...
Izvinjenje na upadu al moram napisati komentar. Porediti Slobodu i TC u najmanju ruku je smjesno. Porediti situaciju i ulaganja u ova dva kluba isto tako. Sa Slobodom je imao kakvu takvu podrsku grada ( istini za volju nedovoljnu za nesto ozbiljno) podrsku navijaca, formiranu kakvu takvu ekipu koju je samo nadogradio kao i stadion na raspolaganju. U slucaju TC sve je to na goloj nuli. Nema podrsku grada, finansijski se to svodi na 20 000-tak hiljada godisnje, nema prihoda od ulaznica-navijaca i nos placa igranje na Tušnju. Ako mene licno pitas sta je uradio i sta je uspjeh TC, ja ti onako licno mogu reci da je napravio itekako veliki uspjeh, ma sta dalje bilo iza njega ostaje jedan sasvim solidan objekat (stadion u S.Hanu) koji je bio obicna njiva. Jos uvije u omladinskom povonu djeca ne placaju nikakve clanarine, ne placaju opremu, putovanja na utakmice. Ulozio je dosta para, ali je klub koji je igrao opštinsku ligu odveo u evropu, šest godina PL BiH, evo danas federalna liga sa savim korektnim timom. Sto se tice trenutnih dugova ja ti odgovorno tvrdim da nema ni prema jednom igracu više duga nego Sloboda prema Husejnovicu. Ali zbilja mi nije cilj da pisem da bih pravdao nekoga, ali eto na pitanje sta je uspio sa TC , ja ti mogu reci da je uspio itekako, a da nema nikakvu podrsku grada kao ni neki broj navijaca koji bi klub podrzali kupovanjem ulaznica. Azmir ima svojih mana, ima svojih grešaka ali znam i mogu garantovati da bi Sloboda imala trofej sa njim, da nije bilo raznoraznih opstrukcija i podmetanja. Yebes Azmira nije on bitan , ali sa ovim što sad imate, sa ovakvim rukovodstvom kluba nek vam je dragi Allah na pomoci.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 15 avg 2024, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 15 avg 2024, 09:23

Ali nije isto raditi to Sa Slobodom koja privuce 10 000 ljudi protiv Igmana, i Slogom kojoj je maksimum 500 ljudi.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 15 avg 2024, 11:47

Azmir da je ostao razmišljanja kao kada je došao iz Amerike, napravio bi haos u ligi još veći. Od kada je postao "bošnjački/bosanski biznismen", kada je pustio blizu sebe "rodbinu i prijatelje" sve je otišlo u 3PM.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 15 avg 2024, 12:18

Ma ono zadnji put kada se prijavio i ponudio onaj "plan "pisan lijevom nogom sve je bilo jasno.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 15 avg 2024, 12:23

Fukare javno demantovale dezinformaciju pojedinih portala
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

BnBa
Kontakt:

Post Postao/la BnBa » 15 avg 2024, 12:24

Evo objave Fukara vezano za "promjenu" imena.
Opet se insajderi pokazaše sa netačnim informacijama

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 15 avg 2024, 12:25

fukara87 je napisao/la:
15 avg 2024, 12:23
Fukare javno demantovale dezinformaciju pojedinih portala
I editovali sad predzadnju objavu, gdje je u potpisu bilo SCB.
Super je sto ipak nisu ugasene fukare ko sto je planiramo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 avg 2024, 12:27

Uprava kluba kurcina i truba :opaopa:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Unknown12
Kontakt:

Post Postao/la Unknown12 » 15 avg 2024, 12:35

Al napišu "uprava napolje" i tu završava sva priča.

Pa evo da odstupe ovi sad koji su u upravi ko će preuzet, hoćel SCB preuzet vođenje kluba :urnebes:

Ne mogu se organizovat za navijanje kako treba iako ih ta ista uprava finansira :crazy:
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 avg 2024, 12:39

TuzlaCityfighter je napisao/la:
15 avg 2024, 09:22

Izvinjenje na upadu al moram napisati komentar. Porediti Slobodu i TC u najmanju ruku je smjesno. Porediti situaciju i ulaganja u ova dva kluba isto tako. Sa Slobodom je imao kakvu takvu podrsku grada ( istini za volju nedovoljnu za nesto ozbiljno) podrsku navijaca, formiranu kakvu takvu ekipu koju je samo nadogradio kao i stadion na raspolaganju. U slucaju TC sve je to na goloj nuli. Nema podrsku grada, finansijski se to svodi na 20 000-tak hiljada godisnje, nema prihoda od ulaznica-navijaca i nos placa igranje na Tušnju. Ako mene licno pitas sta je uradio i sta je uspjeh TC, ja ti onako licno mogu reci da je napravio itekako veliki uspjeh, ma sta dalje bilo iza njega ostaje jedan sasvim solidan objekat (stadion u S.Hanu) koji je bio obicna njiva. Jos uvije u omladinskom povonu djeca ne placaju nikakve clanarine, ne placaju opremu, putovanja na utakmice. Ulozio je dosta para, ali je klub koji je igrao opštinsku ligu odveo u evropu, šest godina PL BiH, evo danas federalna liga sa savim korektnim timom. Sto se tice trenutnih dugova ja ti odgovorno tvrdim da nema ni prema jednom igracu više duga nego Sloboda prema Husejnovicu. Ali zbilja mi nije cilj da pisem da bih pravdao nekoga, ali eto na pitanje sta je uspio sa TC , ja ti mogu reci da je uspio itekako, a da nema nikakvu podrsku grada kao ni neki broj navijaca koji bi klub podrzali kupovanjem ulaznica. Azmir ima svojih mana, ima svojih grešaka ali znam i mogu garantovati da bi Sloboda imala trofej sa njim, da nije bilo raznoraznih opstrukcija i podmetanja. Yebes Azmira nije on bitan , ali sa ovim što sad imate, sa ovakvim rukovodstvom kluba nek vam je dragi Allah na pomoci.
Balja pozdrav tebi, nema potrebe da se izvinjavas za "upad" bar na ovom pdf. Da li znas da li Azmiru duguje Sloboda i otprilike koliki taj dug iznosi i zasto jednostavno ne trazi povrat jer ovdje se moze procitati kako je covjek finansijski propao dok ulaze desetine miliona u tvornicu alu profila u Brckom, jer ovdje ima brigada botova od ovih kokuza sto vode Slobodu i brane Slobodu na prvoj liniji od Azmira i slicnih. Jer svaki normalan navijac, simpatizer u BiH bi objerucke prihvatio da takav covjek bude na celu njihovog kluba osim ovih tuzlanskih carsijanera koji glume da su neki faktor na racun grada.
🔴⚫️

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 15 avg 2024, 12:49

Fukare vs Aco, najs
Jedan grad, jedna ljubav!

GameOn
Kontakt:

Post Postao/la GameOn » 15 avg 2024, 13:06

I dalje mislim, kao i na početku prošle sezone, da bi Azmir bio manje zlo za Slobodu od ovih koji su trenutno tu. Ne vidim ko bi drugi mogao uložiti bilo kakav ozbiljan novac u Slobodu u ovom trenutku. A bez toga opet ispadamo, valjda je to već sad svima jasno.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 15 avg 2024, 13:28

Skver je napisao/la:
15 avg 2024, 12:39

Balja pozdrav tebi, nema potrebe da se izvinjavas za "upad" bar na ovom pdf. Da li znas da li Azmiru duguje Sloboda i otprilike koliki taj dug iznosi i zasto jednostavno ne trazi povrat jer ovdje se moze procitati kako je covjek finansijski propao dok ulaze desetine miliona u tvornicu alu profila u Brckom, jer ovdje ima brigada botova od ovih kokuza sto vode Slobodu i brane Slobodu na prvoj liniji od Azmira i slicnih. Jer svaki normalan navijac, simpatizer u BiH bi objerucke prihvatio da takav covjek bude na celu njihovog kluba osim ovih tuzlanskih carsijanera koji glume da su neki faktor na racun grada.
Azmir nije finansijski jak kao 2010-12 godine, u tom trenutku je imao najvecu finansijsku dobit. Njegova dnevna zarada u tom trenutku " od njega licno informacija" je bila izmedju 12-13 000 dolara. Nema on sad tu finansijsku zaradu, ali je jos uvijek dovoljno jak da moze da se nosi i ulaze u sport. Postoji dug Slobode prema Azmiru, za pozajmice koje je on davao Slobodi u vrijeme dok je bi tu. Nikada nijednapozajmica nije napisana na njegovo ime ( iz opravdanih razloga), vec na par ljudi koji su u tom trenutku bili sa njim, tacan iznos nisam siguran da nebih nesto pogresno napisao, ali koliko sam upucen i koliko znam izmedju 900 000-1.200 000 . Nece traziti povrat novca iz dva -tri razloga, te razloge ne mogu javno napisati.
Elvir Baljic

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 15 avg 2024, 13:37

Evo gledam Delimedjac ovaj pripada AK Sport Agency.

To je Husara jel tako? a smeta nam Azmir jer je seljak, SDA, kur.va se itd.

a Husara je okej, to je nas covjek jel? On nije SDA ili?
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 15 avg 2024, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 15 avg 2024, 13:37

Skver je napisao/la:
15 avg 2024, 12:39

Ne branim ja ovdje nikog, posto ocigledno indirektno prozivas mene.
Branim Slobodu i to je to, za ostale me zaboli qrc.
Svako ko je u bilo kakvim poslovnim kombinacijama da Azmirom, zna u kakvoj je situaciji. Al necu bit toliki supak pa iznosit stavri koje nemaju veze sa sportom i koje su neciji privatnim problemi.
Idi pitaj malog supcica osmica kolko je njemu azmir duzan.
Mada mi je drago zbog te situacije, jer se medju prvima zaletio da ide gore. Vjerujem da bi dao sad sve da se vrati u Slobodu. Al ne moze dok mu azmir duguje ogromne pare.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 15 avg 2024, 13:39

RollingPaper je napisao/la:
15 avg 2024, 13:37
Evo gledam Delimedjac ovaj pripada AK Sport Agency.

To je Husara jel tako? a smeta nam Azmir jer je seljak, SDA, **** se itd.

a Husara je okej, to je nas covjek jel?
Deklarisan i dokazani supci i seljaci obojica
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.