mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:50
bvsic je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:26
johntravolta123 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:23
Ma treba unaprijed kukat i pljuvat od administracije pa nadalje ... daj samo negative da se hrane neka ega ...
Najjaca mi je stvar kad god su ovde kudili iz kluba, odgovore nam odlicnim potezom, bez greske su ovo ljeto (osim dresova 100 godina im treba)
Nadam se da ce nastaviti ovako i obradovati nas s jos kojim pojacanjem
Sve im je Zekic objasnio u onom podcastu sto je neko postavio ovdje,kod nas ljudi nisu u stanju da razmisljaju i citaju izmedju redova,nije sve do trenera vec do ljudi u i oko kluba i najvece pojacanje i snaga je mir u klubu a i van njega. Ovdje kod nas za bilo sta se hvataju ljudi da popljuju,naprave aferu nesto kao Turkovic ubleha
Meni se dosta svidjela Zekiceva izjava u kojoj kaze to sto si napisao, plus naglasava, ako me pustite i to cu vam pokusati rijesiti.
Prije toga je pricao kako je od NK Maksimira napravio klub od nista do 15 terena u kampu (parafraziram da se koja ladabu ne bi uhvatila za jednu recenicu)
Tako da slusajuci njega, mislim da moze za neko vrijeme snimiti sta ne valja i preporuciti ljude na razne pozicije.
Ovo kako do sada ide, bez euforije, je nesto sto nam je trebalo odavno.
Takodjer bih volio i da vise cujemo direktora Matthiasa Latermeua. Da nam prica o planovima za kamp, stadionu Kosevo, pojacanjima i ostalim zanimljivim temama za navijace.
U nekom od nastupa je rekao da ce se on brinuti za nove igrace, kao raditi i CEO i sportski direktor funkciju. Malo i o tome, znamo svi da to dugorocno nije odrzivo.
Da li planiraju novog sportskog direktora, itd itd