Slazem se, zato mi nije jasno zasto haos pravimo kad se Azmir priblizi klubu, a Husara nam sjedi u loži.antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:39Deklarisan i dokazani supci i seljaci obojicaRollingPaper je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:37Evo gledam Delimedjac ovaj pripada AK Sport Agency.
To je Husara jel tako? a smeta nam Azmir jer je seljak, SDA, **** se itd.
a Husara je okej, to je nas covjek jel?
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kod nas u loži sjede kriminalci, kamatari i ostali ološ. Tako je nažalost zadnjih 20 godina.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
Ko je god pustio husaru da se priblizi klubu je debil preveliki, a kamoli da se on jos nesto pita on i da ima neku funkciju.RollingPaper je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:40Slazem se, zato mi nije jasno zasto haos pravimo kad se Azmir priblizi klubu, a Husara nam sjedi u loži.antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:39Deklarisan i dokazani supci i seljaci obojicaRollingPaper je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:37Evo gledam Delimedjac ovaj pripada AK Sport Agency.
To je Husara jel tako? a smeta nam Azmir jer je seljak, SDA, **** se itd.
a Husara je okej, to je nas covjek jel?
Uvijek je poslije sebe ostavio haos u klubu.
Volim tebe, više od sebe
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izvinite na upadu, ali ko je trenutno presjednik Slobode?
Mujkanović je bio do decembra, a onda se pričalo par mjeseci da će se on opet vratiti, i tišina onda. Ne vidim da je iko objavio ko ga je naslijedio?
Mujkanović je bio do decembra, a onda se pričalo par mjeseci da će se on opet vratiti, i tišina onda. Ne vidim da je iko objavio ko ga je naslijedio?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Cinjenica.
Ni u jednoj lozi nema vise kriminalaca, ljudi koji nemaju veze sa sportom i koji stete domacem klubu (Slobodi), nego sto ih ima u lozi naseg stadiona. I sto ti kazes godinama je tako.
Volim tebe, više od sebe
Kobiljar jos uvijek bez kluba
Za vecinu igraca u timu je klasa sigurno.

Za vecinu igraca u timu je klasa sigurno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa jasta bitno je prozivat upravu.
Evo recimo da sad svi zelimo da istupe od kluba, sta mislite evo ko bi po vama mogao preuzet klub, ja iskreno mislim da nemamo nikog ko bi se prihvatio takve odgovornost.
Šaka jada fukara trazi smjenu uprave smijesno, nema nas na domacim tekmama, isti ti navijaci su bili protiv Senada i onda pazi molim te isti taj dolazio u prostorije fan zone navijaca
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Laz i obmana, pa zar nije bio otvoreni konkurs prije godinu dana gdje je bilo vise prijava, na kraju oni 5 do 12 namjestaju svog predsjednika kojeg tjeraju za 6mj.fukara87 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:22Pa jasta bitno je prozivat upravu.
Evo recimo da sad svi zelimo da istupe od kluba, sta mislite evo ko bi po vama mogao preuzet klub, ja iskreno mislim da nemamo nikog ko bi se prihvatio takve odgovornost.
Šaka jada fukara trazi smjenu uprave smijesno, nema nas na domacim tekmama, isti ti navijaci su bili protiv Senada i onda pazi molim te isti taj dolazio u prostorije fan zone navijaca
Lazete kad pisete da nema niko da preuzme!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Smjenom mujkanovica, Skupstina je preuzela vodstvo kluba na cijem je celu Aco Jovic. Javni poziv za imenovanje i izbor novog UO je pokrenuta cini mi se pocetkom marta al se niko nije prijavio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:11Izvinite na upadu, ali ko je trenutno presjednik Slobode?
SLOBODA ILI NIŠTA
- RollingPaper
- Kontakt:
Polako sa prozivanjem, nisu ti momci “saka jada” uopste. Momcima kapa dole sto se trude da grupa opstane i da se i dalje cuje pjesma na Tusnju.
Kad su svi presli na zapad i prestali navijat, ovi momci su i dalje tu i trude se napravit nesto.
Momci svaka cast i samo naprijed, vi ste jedina svijetla tacka ovog kluba.
Kad su svi presli na zapad i prestali navijat, ovi momci su i dalje tu i trude se napravit nesto.
Drug ne sporim to sto de trude i svaka im cast na tome, al odavno je grupa pala i to treba priznati htio to ili ne tako je, ovi momci samo odrzavaju koliki toliko grupu da ima bar 50 navijaca na SjeveruRollingPaper je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:34Polako sa prozivanjem, nisu ti momci “saka jada” uopste. Momcima kapa dole sto se trude da grupa opstane i da se i dalje cuje pjesma na Tusnju.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
RollingPaper je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:34Polako sa prozivanjem, nisu ti momci “saka jada” uopste. Momcima kapa dole sto se trude da grupa opstane i da se i dalje cuje pjesma na Tusnju.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Hvala na odgovoru.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:28
Azmir nije finansijski jak kao 2010-12 godine, u tom trenutku je imao najvecu finansijsku dobit. Njegova dnevna zarada u tom trenutku " od njega licno informacija" je bila izmedju 12-13 000 dolara. Nema on sad tu finansijsku zaradu, ali je jos uvijek dovoljno jak da moze da se nosi i ulaze u sport. Postoji dug Slobode prema Azmiru, za pozajmice koje je on davao Slobodi u vrijeme dok je bi tu. Nikada nijednapozajmica nije napisana na njegovo ime ( iz opravdanih razloga), vec na par ljudi koji su u tom trenutku bili sa njim, tacan iznos nisam siguran da nebih nesto pogresno napisao, ali koliko sam upucen i koliko znam izmedju 900 000-1.200 000 . Nece traziti povrat novca iz dva -tri razloga, te razloge ne mogu javno napisati.
🔴⚫️
- RollingPaper
- Kontakt:
Promjeni te smajlove u tekst, i napisi sta mislis. Bas me zanima, da cujem. Lako je smajlove slat i sakrit svoje misljenje.senjak075 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:50RollingPaper je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:34Polako sa prozivanjem, nisu ti momci “saka jada” uopste. Momcima kapa dole sto se trude da grupa opstane i da se i dalje cuje pjesma na Tusnju.
Momci svaka cast i samo naprijed, vi ste jedina svijetla tacka ovog kluba.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisi ti bot, imas svoje misljenje i to je ok, mislim na one sto su se registrovali i ovdje podrzavali Secers jr. i ostale njihove poslusnike dok nisu preuzeli skupstinu izmjenili statut i niko ih vise ne otjera.....antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 13:37
Ne branim ja ovdje nikog, posto ocigledno indirektno prozivas mene.
Branim Slobodu i to je to, za ostale me zaboli qrc.
Svako ko je u bilo kakvim poslovnim kombinacijama da Azmirom, zna u kakvoj je situaciji. Al necu bit toliki supak pa iznosit stavri koje nemaju veze sa sportom i koje su neciji privatnim problemi.
Idi pitaj malog supcica osmica kolko je njemu azmir duzan.
Mada mi je drago zbog te situacije, jer se medju prvima zaletio da ide gore. Vjerujem da bi dao sad sve da se vrati u Slobodu. Al ne moze dok mu azmir duguje ogromne pare.
🔴⚫️
Pa nece niko dok ovi vedre i oblace samo s kojim pravom se ista pitaju? Nek odstupe od kluba garantujem ti da bi u roku par sedmica bolja i sposobnija uprava dosla. Jer gora ne moze.Sjenjak1919 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:34Smjenom mujkanovica, Skupstina je preuzela vodstvo kluba na cijem je celu Aco Jovic. Javni poziv za imenovanje i izbor novog UO je pokrenuta cini mi se pocetkom marta al se niko nije prijavio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2024, 14:11Izvinite na upadu, ali ko je trenutno presjednik Slobode?
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Da ne odemo sad skroz kontra teme/pdf koji je Slobodih, ali on nije imao skoro nikakvu podrsku grada (ako ceko komparirati sa idejama i samim uspjesima koje je napravio sa Slobodom), transa smijesna, stadion neuslovan i dalje, samo prazna obecanja i pritisci.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑15 avg 2024, 09:22Izvinjenje na upadu al moram napisati komentar. Porediti Slobodu i TC u najmanju ruku je smjesno. Porediti situaciju i ulaganja u ova dva kluba isto tako. Sa Slobodom je imao kakvu takvu podrsku grada ( istini za volju nedovoljnu za nesto ozbiljno) podrsku navijaca, formiranu kakvu takvu ekipu koju je samo nadogradio kao i stadion na raspolaganju. U slucaju TC sve je to na goloj nuli. Nema podrsku grada, finansijski se to svodi na 20 000-tak hiljada godisnje, nema prihoda od ulaznica-navijaca i nos placa igranje na Tušnju. Ako mene licno pitas sta je uradio i sta je uspjeh TC, ja ti onako licno mogu reci da je napravio itekako veliki uspjeh, ma sta dalje bilo iza njega ostaje jedan sasvim solidan objekat (stadion u S.Hanu) koji je bio obicna njiva. Jos uvije u omladinskom povonu djeca ne placaju nikakve clanarine, ne placaju opremu, putovanja na utakmice. Ulozio je dosta para, ali je klub koji je igrao opštinsku ligu odveo u evropu, šest godina PL BiH, evo danas federalna liga sa savim korektnim timom. Sto se tice trenutnih dugova ja ti odgovorno tvrdim da nema ni prema jednom igracu više duga nego Sloboda prema Husejnovicu. Ali zbilja mi nije cilj da pisem da bih pravdao nekoga, ali eto na pitanje sta je uspio sa TC , ja ti mogu reci da je uspio itekako, a da nema nikakvu podrsku grada kao ni neki broj navijaca koji bi klub podrzali kupovanjem ulaznica. Azmir ima svojih mana, ima svojih grešaka ali znam i mogu garantovati da bi Sloboda imala trofej sa njim, da nije bilo raznoraznih opstrukcija i podmetanja. Yebes Azmira nije on bitan , ali sa ovim što sad imate, sa ovakvim rukovodstvom kluba nek vam je dragi Allah na pomoci.Beduin je napisao/la: ↑15 avg 2024, 08:48Ovdje govorim konkretno za Slobodu i nas odnos. Znate moj stav i razmisljanje po potanju tog covjeka, kao i covjeka poslije njega. Samo naglasavam da smo uspieli vidjeti i osjetiti kako je to kad igras najbolji fudbal, osjetis tu bitnost u ligi i respekt drugih klubova, medija, kako odmah dolaze ljudi sa cijelog kantona na utakmice bilo to iz ljubavi prema Slobodi ili fudbalu. To je poenta.antisisoja1919 je napisao/la: ↑14 avg 2024, 22:49
A samo cu jedno pitanje postavit i nadam se dobit normalan i konkretan odgovor.
Sto taj covjek pod kojim smo igrali najbolji fudbal i vazili za neki faktor u našem fudbalu, ne napravi od Sloge Simin Han respektabilan klub, kao sto je obecavao?
Gore bez ikakvih stranih utjecaja, kamena spoticanja itd.
Napravio samo instant rezultat ko i u Slobodi i doveo do rasula u klubu.
Znas ti to mnogo bolje od mene, vjerujem.
Znas kolko i duguje pojedinim svojim igracima.
Jel ti mislis da je to pravo i dugotrajno rjesenje za klub?
Od covjeka koji nema osnovne kulture i karaktera, ne mozes ocekivat puno, nit vjerovat u njegova obećanja ni u jednoj sferi zivota.
Toliko od mene.
Ne u tome sbb kbb, jer znamo svi odnos grada u tom periodu i tik nakon njegovog odlaska, znamo koliko se povecala transa prema klubu i sve ostalo je historija.
Vidili smo da moras imati pare ako hoces nesto vise. Ne nuzno uvijek, ali generalno DA.
E sad, zasto nije sa Slogom?
Nemas ti u zivotu nikakvi garanciju za uspjeh i da ce se sve posloziti kako zelis. Ja sam ubijedjen da je isao na to da ce provuci dosta ljudi zbog prethodnog uspjeha, da ce onim simbolima po dresu privuci Podrinjce (sto i jeste u manjoj mjeri), da ce imati podrsku Saveza jer ulaze pare, podrsku medija jer radi lijepu pricu, ali...
Ali je imao ogromnu podrsku publike i navijaca, to je najveca razlika nasa 2 kluba.
Po pitanju uspjeha sa TC, samo sam se nadovezao na upit ovog mog Slobodasa "zasto nije uspio sa vasim klubom", vjerovatno misleci na to da svake sezone igrate bitnu ulogu u ligi i borba za Evropu. A tu moras imati navijace, svaki vid podrske je bitan, uz pare koje on sve manje ima i/li zeli ulagati.
Pisao sam ja ovdje o njevogim problemima, a i na drugim temama, a bilo ih je pregrst koje su ga unazadile, povjerenja bliskih ljudi koji si za zeznuli na kraju. To mu je uz politicka forsiranja najveci problem.
Nema on vise tu moc kao ranije i to je jedina istina. Sve i da nas sutra preuzme, nece vise biti to to. Osim da grad preuzme reprogram i isplati ga te mu dadnu stadion na koncesiju kao garant pa da radi i dadne sebe max i pokusa jos jednom. A od toga nista.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Dovoljno sam se odmorio od foruma, a i previše stvari se izdešavalo i previše sam prešutio, da je dovoljno da se još jednom oglasim ovdje nakon dužeg vremena. 
Prvo ovo što se tiče Fukara, neću komentarisati ni promjenu imena, ni transparent (novi), ni "gašenje grupe", jer me to ne zanima i nisam upućen. Međutim, jedino od te grupe generalno što je ostalo je samo ime, i ako je i ono ugašeno od nas, odnosno njih, članova grupe samih, to je tragedija navijačka. Dalje što se njih tiče, u raspadu su, ali ih ima koliko toliko i zato su svijetla tačka? Znači priznajemo da nije više to to, ali se "momci trude" pa je to okej? Trudi se i uprava i kad jeste i kad nije to to pa ih se tjera u svakom slučaju
U svakom slučaju, ta navijačko-kriminalna grupa svakako već godinama ne donosi nikakvu prevagu na terenu svojim navijanjem, ali eto da se dotaknem. Svaka čast svakome ko se trudi da to održi, međutim ako ti ne ide, probaj pustiti nekome drugom, kao što se to traži i od uprave. Nejse, opet kažem nebitno, to je samo moje mišljenje.
Dalje, što se tiče Kalesića. Klub se nije i neće oglasiti jer se neće spuštati na taj nivo. Razlika između naše i njegove strane priče jeste ta što on nema dokaza, dok mi imamo prepiske upravo s njim, samo što smo opet ispali gospoda prema njemu koji je ispao smeće pa to nigdje nećemo javno objaviti, ali se može doći do toga, ko hoće može doći, naravno. Ukratko nije otpisan, samo je on to tako shvatio, napravio problem, postavljao neke zahtjeve (da ga čekaju plata i papiri recimo)... Ista stvar je rečena njemu i Ignjatoviću, s tim što je Ignjatović pristao na konkurenciju i ispoštovao odluku struke, a Dino je da li svejesno ili nesvjesno pogrešno protumačio ono što mu je saopšteno (da će se morati boriti za prvih 11) i sam proglasio kako je precrtan. Dobio je svoje pare i raskid ugovora, završena priča.
Još jedan dokaz da kao navijači letimo pred rudu bez da saslušamo 2 strane priče. Bar to možemo ako ne zbog uprave, onda zbog Slobode.
Nalić jeste kasno otjeran, o razlozima zašto nije ranije stvarno ne mogu javno, međutim urađena je velika stvar za klub i njegovo dalje funkcionisanje.
Ono što se još potencira je kako je klub taoc menadžera i da neki igrači moraju igrati. Potencira se kako se previše u21 igrača baca u vatru. Istina, međutim ne zbog menadžera nego jer su Haračić i Šero nespremni, Hrvanović povrijeđen, Japanac i Mekić nemaju papire itd. Zbog toga su prva 2 kola bili onakvi sastavi. Ne zbog bilo kakvih ucjena ili pritiska menadžera. Već se neki vraćaju i za neke stižu papiri, samo će za Japanca izgleda potrajati zbog neke potvrde iz Japana.
Dalje, da se mogla sastaviti bolja ekipa, vjerovatno jeste.
Da je ovo katastrofa ekipa, nije, ja lično mislim da je slabašna i da ima grešaka u selekciji, međutim daleko je to, opet bar po mom mišljenju, od neke ekipe koja će biti kanta za nabijanje.
Da je Maksimović neki top trener, nije, ali opet tu je to negdje sa Nalom, za kojeg moram reći da je ekipu ostavio totalno fizički nespremnu, što je najbolje pokazalo Posušje na Tušnju. Od njega sam očekivao bolje na tom području.
I na kraju, konkurs za Upravni odbor je još uvijek aktivan, svako punoljetan se može prijaviti, od tih famoznih biznismena, mladih, školovanih i ambicioznih momaka, navijača, ljudi sa foruma, bivših predsjednika, međutim niko ne želi. Ne želi jer se klub od rata vodio na ho-ruk, "seljačkom" politikom, na momente išao na neki instant rezultat, zaduživalo se, ne želim reći kralo, ali vjerovatno jeste, vjerovatno kažem... I ako ima neko da bi se prijavio, ali ne želi da ovi momci koji su trenutno tu upravljaju njime, samo neka se javno oglasi i kaže u kojem je to još klubu problem podnijeti finansijski izvještaj skupštini? Dakle niko ne traži da upravlja tvojim novcem, samo da se vidi na šta je i koliko utrošeno, te odakle je taj novac. Ne princip "daj mi pare, ja ću", nego "uloži, pitaj se za sve, ali pokaži koliko, gdje, kome i kad". Mislim da je fer, i da niko od vas ne bi doveo bilo koju osobu na svijetu i dao joj sve ovlasti samo jer je "s parama". Imamo kamaru primjera gdje su ljudi s parama zakucali zadnje eksere u tabute raznim klubovima, društvima, firmama, organizacijama itd.
I daj ljubi vas brat, prestanite s onim otrcanim "idi na stadion pa pitaj". Niko vam nije rekao da se za sve ide na stadion, ali recimo ne možeš tražiti listu željenih pojačanja na forumu, hajmo biti malo ozbiljni i realni, gdje to ima. Ili da se finansijski izvještaj, statut ili nešto slično podnosi javno na forumu nekom @DamirT, @Sunderland, @sky, @Beduin... Ništa loše momci, samo dajem primjer. Ko su ti ljudi? Kome se pravdamo? Da se to traži javno na Facebooku bar, gdje imaš svoje ime i prezime, sliku, pa hajde. Ovako je jako neozbiljno i mislim da je ovo prva uprava kojoj se tražilo da tako nešto podnosi javno i to na forumu gdje ne znaš ništa osim nekog nicka iza kojeg stoji Bog zna ko. Sad napraviti press i podnijeti izvještaj nekom @senjak... Pa država bi nam se smijala.
Mislim da je urađeno dosta dobrih stvari, ali isto tako da može još dosta bolje, da na nekim poljima ima grešaka, što je razumljivo, međutim za neke veće stvari treba i malo strpljena, podrške...

Prvo ovo što se tiče Fukara, neću komentarisati ni promjenu imena, ni transparent (novi), ni "gašenje grupe", jer me to ne zanima i nisam upućen. Međutim, jedino od te grupe generalno što je ostalo je samo ime, i ako je i ono ugašeno od nas, odnosno njih, članova grupe samih, to je tragedija navijačka. Dalje što se njih tiče, u raspadu su, ali ih ima koliko toliko i zato su svijetla tačka? Znači priznajemo da nije više to to, ali se "momci trude" pa je to okej? Trudi se i uprava i kad jeste i kad nije to to pa ih se tjera u svakom slučaju

U svakom slučaju, ta navijačko-kriminalna grupa svakako već godinama ne donosi nikakvu prevagu na terenu svojim navijanjem, ali eto da se dotaknem. Svaka čast svakome ko se trudi da to održi, međutim ako ti ne ide, probaj pustiti nekome drugom, kao što se to traži i od uprave. Nejse, opet kažem nebitno, to je samo moje mišljenje.
Dalje, što se tiče Kalesića. Klub se nije i neće oglasiti jer se neće spuštati na taj nivo. Razlika između naše i njegove strane priče jeste ta što on nema dokaza, dok mi imamo prepiske upravo s njim, samo što smo opet ispali gospoda prema njemu koji je ispao smeće pa to nigdje nećemo javno objaviti, ali se može doći do toga, ko hoće može doći, naravno. Ukratko nije otpisan, samo je on to tako shvatio, napravio problem, postavljao neke zahtjeve (da ga čekaju plata i papiri recimo)... Ista stvar je rečena njemu i Ignjatoviću, s tim što je Ignjatović pristao na konkurenciju i ispoštovao odluku struke, a Dino je da li svejesno ili nesvjesno pogrešno protumačio ono što mu je saopšteno (da će se morati boriti za prvih 11) i sam proglasio kako je precrtan. Dobio je svoje pare i raskid ugovora, završena priča.
Još jedan dokaz da kao navijači letimo pred rudu bez da saslušamo 2 strane priče. Bar to možemo ako ne zbog uprave, onda zbog Slobode.
Nalić jeste kasno otjeran, o razlozima zašto nije ranije stvarno ne mogu javno, međutim urađena je velika stvar za klub i njegovo dalje funkcionisanje.
Ono što se još potencira je kako je klub taoc menadžera i da neki igrači moraju igrati. Potencira se kako se previše u21 igrača baca u vatru. Istina, međutim ne zbog menadžera nego jer su Haračić i Šero nespremni, Hrvanović povrijeđen, Japanac i Mekić nemaju papire itd. Zbog toga su prva 2 kola bili onakvi sastavi. Ne zbog bilo kakvih ucjena ili pritiska menadžera. Već se neki vraćaju i za neke stižu papiri, samo će za Japanca izgleda potrajati zbog neke potvrde iz Japana.
Dalje, da se mogla sastaviti bolja ekipa, vjerovatno jeste.
Da je ovo katastrofa ekipa, nije, ja lično mislim da je slabašna i da ima grešaka u selekciji, međutim daleko je to, opet bar po mom mišljenju, od neke ekipe koja će biti kanta za nabijanje.
Da je Maksimović neki top trener, nije, ali opet tu je to negdje sa Nalom, za kojeg moram reći da je ekipu ostavio totalno fizički nespremnu, što je najbolje pokazalo Posušje na Tušnju. Od njega sam očekivao bolje na tom području.
I na kraju, konkurs za Upravni odbor je još uvijek aktivan, svako punoljetan se može prijaviti, od tih famoznih biznismena, mladih, školovanih i ambicioznih momaka, navijača, ljudi sa foruma, bivših predsjednika, međutim niko ne želi. Ne želi jer se klub od rata vodio na ho-ruk, "seljačkom" politikom, na momente išao na neki instant rezultat, zaduživalo se, ne želim reći kralo, ali vjerovatno jeste, vjerovatno kažem... I ako ima neko da bi se prijavio, ali ne želi da ovi momci koji su trenutno tu upravljaju njime, samo neka se javno oglasi i kaže u kojem je to još klubu problem podnijeti finansijski izvještaj skupštini? Dakle niko ne traži da upravlja tvojim novcem, samo da se vidi na šta je i koliko utrošeno, te odakle je taj novac. Ne princip "daj mi pare, ja ću", nego "uloži, pitaj se za sve, ali pokaži koliko, gdje, kome i kad". Mislim da je fer, i da niko od vas ne bi doveo bilo koju osobu na svijetu i dao joj sve ovlasti samo jer je "s parama". Imamo kamaru primjera gdje su ljudi s parama zakucali zadnje eksere u tabute raznim klubovima, društvima, firmama, organizacijama itd.
I daj ljubi vas brat, prestanite s onim otrcanim "idi na stadion pa pitaj". Niko vam nije rekao da se za sve ide na stadion, ali recimo ne možeš tražiti listu željenih pojačanja na forumu, hajmo biti malo ozbiljni i realni, gdje to ima. Ili da se finansijski izvještaj, statut ili nešto slično podnosi javno na forumu nekom @DamirT, @Sunderland, @sky, @Beduin... Ništa loše momci, samo dajem primjer. Ko su ti ljudi? Kome se pravdamo? Da se to traži javno na Facebooku bar, gdje imaš svoje ime i prezime, sliku, pa hajde. Ovako je jako neozbiljno i mislim da je ovo prva uprava kojoj se tražilo da tako nešto podnosi javno i to na forumu gdje ne znaš ništa osim nekog nicka iza kojeg stoji Bog zna ko. Sad napraviti press i podnijeti izvještaj nekom @senjak... Pa država bi nam se smijala.
Mislim da je urađeno dosta dobrih stvari, ali isto tako da može još dosta bolje, da na nekim poljima ima grešaka, što je razumljivo, međutim za neke veće stvari treba i malo strpljena, podrške...
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Lose mislis tj. lazes. Jos od Azmira se javno prozivaju uprave da se kaze gdje i sta.simonknows je napisao/la: ↑15 avg 2024, 19:25i mislim da je ovo prva uprava kojoj se tražilo da tako nešto podnosi javno i to na forumu gdje ne znaš ništa osim nekog nicka iza kojeg stoji Bog zna ko.
A ponavljam bilo je kandidata proslo ljeto, zar ne? I izabrali su svog kanidata 5 do 12 kojeg su onda otjerali? Kako bolan nema kandidata. Nek ovi odstupe ne samo iz uprave vec u potpunosti iz kluba i vidio bi ima li kanidata.
Tako da sve 5 samo malo manje lazite. Tj mozete lagati onima manje upucenim. A ne nama sto odemo na stadion i raspitamo se za informacije pa smo upuceni.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
U prve 4 riječi svog posta si pokazao frustraciju koju sigurno ne bi imao da si stvarno popričao sa bilo kim iz uprave.Madal je napisao/la: ↑15 avg 2024, 19:46Lose mislis tj. lazes. Jos od Azmira se javno prozivaju uprave da se kaze gdje i sta.simonknows je napisao/la: ↑15 avg 2024, 19:25i mislim da je ovo prva uprava kojoj se tražilo da tako nešto podnosi javno i to na forumu gdje ne znaš ništa osim nekog nicka iza kojeg stoji Bog zna ko.
A ponavljam bilo je kandidata proslo ljeto, zar ne? I izabrali su svog kanidata 5 do 12 kojeg su onda otjerali? Kako bolan nema kandidata. Nek ovi odstupe ne samo iz uprave vec u potpunosti iz kluba i vidio bi ima li kanidata.
Tako da sve 5 samo malo manje lazite. Tj mozete lagati onima manje upucenim. A ne nama sto odemo na stadion i raspitamo se za informacije pa smo upuceni.
Ne sjećam se da se zadnjim uprava tražilo da objave ko će doći na forumu!!!
Znaš zašto su izabrali Mujkanovića? Jer je s Azmirom bio dogovor 30ak članova skupštine, svako udruženje jednako, da bi on 5 do 12 nazvao i tražio 9 članova skupštine, sve njegovi ljudi, kako, zašto? Ne može. Ne jer je Azmir, tako ne može niko, jer nema poente. Što bi neko tražio 100% kluba bez jasno definisanog ugovora o svojim i klupskim obavezama, zadacima, ulaganjima i obećanjima?

Ali nemam šta s tobom komunicirati dok ne naučiš komunicirati normalno. Pozdrav.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.