1. HNL

Licniznanstvenik
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Licniznanstvenik » 02 jun 2024, 19:13

biće Zrinski qrac šampion... :rol: :rol: :rol:
zar i ti sine Ivane!?

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 02 jun 2024, 19:25

Ipak na kraju Šibenik,a kakva bi to bila priča da je Osijek imao dva tima...

MikeEhrmantraut
Kontakt:

Post Postao/la MikeEhrmantraut » 02 jun 2024, 19:27

Sibenik na pogon Frana Jovica do HNL-a

No, bolje oni nego ovaj osjecki Rudes

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 02 jun 2024, 19:28

Kad vidis dva crvena, penal..reko bi lakrdija neka. A realnost je da je sve vrhunski odsudio

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 02 jun 2024, 20:12

Dogodine ce svakako ući....

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 02 jun 2024, 20:24

Drago mi je zbog Šibenika.
Gospodski grad.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 03 jun 2024, 12:58

tutankamon1905 je napisao/la:
02 jun 2024, 19:28
Kad vidis dva crvena, penal..reko bi lakrdija neka. A realnost je da je sve vrhunski odsudio
A kad malo bolje pogledaš vidiš da je stvarno bila lakrdija. Da mi je ćaća Fran Jović ne bih ga ovako branio.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 03 jun 2024, 13:19

Ma **** mi se i za jedne i druge i za amatersko sudjenje u Hrvatskoj, al objasni sta je pogresno dosudjeno?
Penal, dvojica mu se na ledja nakacila ko debili..crveni, bacanje po sesnaestercu koda je bazen..i ne bi ni dobio drugi zuti da nije jos ko divljak trazio penal unatoc simuliranju.
Drugi crveni isto, svi otisli naprijed, izgubljena lopta, igrac sibenika ima otvoren put prema golu, ovaj ga rusi...ne kontam

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 04 jun 2024, 07:09

tutankamon1905 je napisao/la:
03 jun 2024, 13:19
Ma **** mi se i za jedne i druge i za amatersko sudjenje u Hrvatskoj, al objasni sta je pogresno dosudjeno?
Penal, dvojica mu se na ledja nakacila ko debili..crveni, bacanje po sesnaestercu koda je bazen..i ne bi ni dobio drugi zuti da nije jos ko divljak trazio penal unatoc simuliranju.
Drugi crveni isto, svi otisli naprijed, izgubljena lopta, igrac sibenika ima otvoren put prema golu, ovaj ga rusi...ne kontam
Igrač Šibenika je više simulirao prilikom dosuđenog penala (tačnije bacio se čim je osjetio ikakav kontakt) nego igrač Zrinskog kad je dobio drugi žuti.
Drugi gol isto pada nakon prekršaja na igraču Zrinskog.

Drugi crveni je nebitan, mada i tu ima argumenata da mu ne da direktan crveni.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2024, 20:23

E cuj Gatussa Hajduk doveo,dajem mu rok pola godine iskreno :mrgreen:

Ovo što sam ga pratio iako je dobijao velike klubove da vodi,ne djeluje mi kao nesto perspektivan trener.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 jun 2024, 21:13

miky_hz je napisao/la:
12 jun 2024, 20:23
E cuj Gatussa Hajduk doveo,dajem mu rok pola godine iskreno :mrgreen:

Ovo što sam ga pratio iako je dobijao velike klubove da vodi,ne djeluje mi kao nesto perspektivan trener.
Do nove godine ak izdrzi bas cu se iznenaditi
=\_1921_/=

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 12 jun 2024, 21:39

jel me neko zayebava da je Hajduk doveo Gatussa...
zar i ti sine Ivane!?

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 12 jun 2024, 23:53

Nikakav trener realno

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 jun 2024, 01:06

Sta se ovo desava u susjednoj
Prvo Tramezzani preuzeo Istru, sad Gattuso stigao u Hajduk i Coppitelli stize u Osijek
Jos Coppitelli nikad nije trenirao prvi tim vec Lecce u19, Torino u19, Frosinone u19 , Romu u17…
Je li ovo neka Italijanska invazija?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 avg 2024, 02:51

Splicani, standarno, pod utjecajem Talijana ravnodusni, pjevacki raspolozeno, povedeni euforijom, na kraju manjak profesionalizma i dobijete to sto dobijete.

Od ere Dede Ede mi je Dinamo broj jedan tamo, a Hajduk se bas i ne trudi da ih skine.

Veliki plus za HNL je napredak Rijeke i Osijeka. Timovi im rastu, liga raste, rezultati u Evropi sve bolji i bolji, planski se sve radi. Ima tu manjka, posebno u nizim ligama gdje je sudjenje gore nego u Banjaluci kod nas.

Sve je vise novca u igri, sve vise prodaje kvalitetnih igraca za velike pare, a sve je to rezultat kvalitetnog rada, posebno u omladinskim selekcijama.

Ljudi su shvatili kako ce unaprijediti fudbal, a dosta toga je kopirano od Portugala i svaka im cast na tome. Hrvati imaju viziju, plan i to pretvaraju u novac i napredak.

Dinamo koraca naprijed velikim koracima.
Nadam se plasmanu Hajduka u grupnu fazu u Evropi, bas kao i Rijeci i Hajduku. Rijeka je prosle sezone igrala sjajno Evropu a i u ligi, gdje su predkraj manjkom sirine pali u HNL-u.

Šibenik je ušao odlično u sezonu, na klupi im je hajdučka legenda, lijevak, majstor fudbala Mario Carević. U drugoj ligi je imao kontroverzne izjave i toga je falilo u HNL-u. NIje mala stvar pobijediti Osijeka u gostima iako su se domacini ispromasivali. Sibenik je gradic, nema tu "sirine".

Velika rak rana HNL-a i što predstavlja veliki manjak prosperitetu lige jesu suci. Slaven Belupo je drastično oštećen na Poljudu. Ne znam kome to treba. Razumijem da se DInamo želi skinuti sa vrha zbog monotonije kao što se skinuo Bayern ali dajte, neka se igra pošteno.

Za raziliku od nekoliko prošlih godina, gdje Dinamo tu i tamo stagnirao sa pojačanjima, ove sezone se to čini jako kvalitetno, naravno ako ostane Baturina. To im je i najveći uspjeh.

Pohvale za infrastrukturu u HNL osim bruke Dinamo koji igra na ostavštini Vladka Mačeka, stadion je spreman da se raznese kako je loš.

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 15 avg 2024, 17:07

Neutral je napisao/la:
15 avg 2024, 02:51
Splicani, standarno, pod utjecajem Talijana ravnodusni, pjevacki raspolozeno, povedeni euforijom, na kraju manjak profesionalizma i dobijete to sto dobijete.

Od ere Dede Ede mi je Dinamo broj jedan tamo, a Hajduk se bas i ne trudi da ih skine.

Veliki plus za HNL je napredak Rijeke i Osijeka. Timovi im rastu, liga raste, rezultati u Evropi sve bolji i bolji, planski se sve radi. Ima tu manjka, posebno u nizim ligama gdje je sudjenje gore nego u Banjaluci kod nas.

Sve je vise novca u igri, sve vise prodaje kvalitetnih igraca za velike pare, a sve je to rezultat kvalitetnog rada, posebno u omladinskim selekcijama.

Ljudi su shvatili kako ce unaprijediti fudbal, a dosta toga je kopirano od Portugala i svaka im cast na tome. Hrvati imaju viziju, plan i to pretvaraju u novac i napredak.

Dinamo koraca naprijed velikim koracima.
Nadam se plasmanu Hajduka u grupnu fazu u Evropi, bas kao i Rijeci i Hajduku. Rijeka je prosle sezone igrala sjajno Evropu a i u ligi, gdje su predkraj manjkom sirine pali u HNL-u.

Šibenik je ušao odlično u sezonu, na klupi im je hajdučka legenda, lijevak, majstor fudbala Mario Carević. U drugoj ligi je imao kontroverzne izjave i toga je falilo u HNL-u. NIje mala stvar pobijediti Osijeka u gostima iako su se domacini ispromasivali. Sibenik je gradic, nema tu "sirine".

Velika rak rana HNL-a i što predstavlja veliki manjak prosperitetu lige jesu suci. Slaven Belupo je drastično oštećen na Poljudu. Ne znam kome to treba. Razumijem da se DInamo želi skinuti sa vrha zbog monotonije kao što se skinuo Bayern ali dajte, neka se igra pošteno.

Za raziliku od nekoliko prošlih godina, gdje Dinamo tu i tamo stagnirao sa pojačanjima, ove sezone se to čini jako kvalitetno, naravno ako ostane Baturina. To im je i najveći uspjeh.

Pohvale za infrastrukturu u HNL osim bruke Dinamo koji igra na ostavštini Vladka Mačeka, stadion je spreman da se raznese kako je loš.
Nemaš ti pojma o HNL-u,regularnija liga je u Sjevernoj Koreji.Kad nemaš niti jednog suca iz HNL-a da sudi u Europi,makar Konferencijsku ligu onda ti je jasno o kakvoj mafiji se radi.Podatak da su Brunu Marića(dokazano da je štimao utakmice na štetu drugih klubova a u korist dinamu)ponovo vratili među sudije sve potvrđuje!!!HNS je močvara koja je uzrok svemu lošem za hrv.klubove,od infrastrukture do ulaganja u mlade igrače i akademije!Koji Portugal koji bakrači,klubovi samostalno opstaju zahvaljujući sposobnošču pojedinaca i uvlačenju u pakaš ljudima u HNS-u,osim Hajduka koji je presedan ne samo u HNL-u nego i u regionu,to je narodni klub i nije ničija privatna prčija kao što su ostali klubovi.
Možda to sa strane drugačije izgleda ali ljudi koji prate HNL znaju o čemu govorim!
PS.Carević nije legenda Hajduka,on je samo bivši igrač Hajduka.Legende Hajduka su Bokšić,braća Vujović,Baka,Ivan Gudelj,Livaja...i sl.

HŽV

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 15 avg 2024, 18:07

Sta ovo tovari vec zaguzvali, a sezona tek krenula?
⚽FK Garaže⚽

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 15 avg 2024, 21:14

Trener osijeka treba dobit otkaz vcrs

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 15 avg 2024, 21:16

:crazy: kakavi levati, 4 penala promasili

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 avg 2024, 21:16

Rosicky je napisao/la:
15 avg 2024, 21:14
Trener osijeka treba dobit otkaz vcrs
Ovo je tuga od izvođenja penala. Strašno šta sam upravo gledao.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.