Ne, Borac je pitanje prolaza trebao rijesiti u prvoj utakmici, a Zrinjski je trebao izvuci remi, ali dobro i ovako. Prolaze i jedni i drugi

Bilo bi cudo da oni prezive u Evropi. Dobijes Noah u playoffu i gubis u kljucnoj utakmici...Osttribine je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:24Loša posjeta u BL, a igraju za grupnu fazu fakticki, znaci moglo je doci i tih 15 huligana sa Farskih otoka![]()
Eto koliko kritikujemo našu ligu i rezultate nasih klubova u Evropi, a jedan Osijek u koji se bas ulaze i koji ima jedan od najboljih stadiona u bivsoj YU ispada od Zire, a vidim i (nikad skuplji) Hajduk je na dobrom putu jos jednog ranog ispadanja u Evropi![]()
Ti si kralju pravo bolestan tip..mora da te neko zlostavljao kao dijete..hajd ti se care javi doktoru možda nije kasno.Vjerovatno te kresnuo ujak,strikan ili tetak...pa tako pišeš...mislim tako knjige kažu...de care nije sramota liječiti se..možda se i oženiš
Boli li navece leci i skontati da si obicno fasisticko smece, kojem je jedina radost u sumornom zivotu u nekoj zabiti u krsu, prebrojavati krvna zrnca u 21. vijeku?
aqarius je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:29Ti si kralju pravo bolestan tip..mora da te neko zlostavljao kao dijete..hajd ti se care javi doktoru možda nije kasno.Vjerovatno te kresnuo ujak,strikan ili tetak...pa tako pišeš...mislim tako knjige kažu...de care nije sramota liječiti se..možda se i oženiš
Najvece smece po najeftinijoj cijeni,moram li ti reci gdje su uradjeni najbolji tereni u BH? Velezov je ok i samo Borac i Sloga imaju dobar teren ovo ostalo zuta trava,vec se raspadajuakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:42na sta ce tek ovi "novi" tereni liciti sljedece sezone
aj sto je to vjerovatno neko najvece smece nego je pitanje jel iko klubovima objasnio kako ih odrzavati ili da uopste imaju uslove i masine za to
Kod njih je naguziti muško dijete stroga vjerska katolička obaveza kao kod nas sunećenje.aqarius je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:29Ti si kralju pravo bolestan tip..mora da te neko zlostavljao kao dijete..hajd ti se care javi doktoru možda nije kasno.Vjerovatno te kresnuo ujak,strikan ili tetak...pa tako pišeš...mislim tako knjige kažu...de care nije sramota liječiti se..možda se i oženiš