Osjek ocaj od igre,oci su mi krvarile kako lose igraju
BH klubovi u Evropi 24/25
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
E jesu nam ove terene šfušerili da valja...
SvaštaSukob se desio u ulici Fejićeva, a u obračunu su učestvovali navijači Boteva i Veleža, popularni Red Army.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- akisarajevo92
- Kontakt:
bgm ni Velezov nije izgledao dobro protiv Zeljeznicara, kao njivamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:50Najvece smece po najeftinijoj cijeni,moram li ti reci gdje su uradjeni najbolji tereni u BH? Velezov je ok i samo Borac i Sloga imaju dobar teren ovo ostalo zuta trava,vec se raspadajuakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:42na sta ce tek ovi "novi" tereni liciti sljedece sezone
aj sto je to vjerovatno neko najvece smece nego je pitanje jel iko klubovima objasnio kako ih odrzavati ili da uopste imaju uslove i masine za to
kod Sloge je jos uvijek nov novcat, uskoro ce Siroki imati najnoviji pa ce izgledati dobro dva-tri meca kao ovi ostali
ne znam koliko utice i klima na sve to, kad vidim one tepihe od terena po Engleskim nizim ligama, pa po Nizozemskoj, kakvi su ono maheri za odrzavanje
Don't believe the hype.
@admin
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
zar i ti sine Ivane!?
Hajde i to sto su sfuserili, kod nas je tako u svemu. Ali sto su yebavali klubove po 10 mjeseci radi necega sto se zavrsi za mjesec dana

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Ovaj retard i dalje ne konta da nabijaju koeficijent BH fudbalu i da na svakom potralu pored imena kluba u zahradi pise BIH.
Nego, ko prenosi Borac?
Nego, ko prenosi Borac?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Kod Borca i Sloge je dobar jer je to Vico namjestioa na ostalim opro pareakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:53bgm ni Velezov nije izgledao dobro protiv Zeljeznicara, kao njivamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:50Najvece smece po najeftinijoj cijeni,moram li ti reci gdje su uradjeni najbolji tereni u BH? Velezov je ok i samo Borac i Sloga imaju dobar teren ovo ostalo zuta trava,vec se raspadajuakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:42na sta ce tek ovi "novi" tereni liciti sljedece sezone
aj sto je to vjerovatno neko najvece smece nego je pitanje jel iko klubovima objasnio kako ih odrzavati ili da uopste imaju uslove i masine za to
kod Sloge je jos uvijek nov novcat, uskoro ce Siroki imati najnoviji pa ce izgledati dobro dva-tri meca kao ovi ostali
ne znam koliko utice i klima na sve to, kad vidim one tepihe od terena po Engleskim nizim ligama, pa po Nizozemskoj, kakvi su ono maheri za odrzavanje
Već drugi ili treći put pišeš gluposti po pitanju Veležovog terena:akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:53bgm ni Velezov nije izgledao dobro protiv Zeljeznicara, kao njivamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:50Najvece smece po najeftinijoj cijeni,moram li ti reci gdje su uradjeni najbolji tereni u BH? Velezov je ok i samo Borac i Sloga imaju dobar teren ovo ostalo zuta trava,vec se raspadajuakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:42na sta ce tek ovi "novi" tereni liciti sljedece sezone
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Engleska i Holandija najjdepresivnije zemlje,sunca ima jedan dan pa nema 2 sedmice...samo oblacno i samo kiša... a to travi paše i kad jos dodaš da nema 40+ temperature... sve to utiče na teren.. ali opet znajuci nase strucnjake koji se time bave,dobro su ikako zeleni.. Meho penzioner kosi i odrzava..akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:53bgm ni Velezov nije izgledao dobro protiv Zeljeznicara, kao njivamosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:50Najvece smece po najeftinijoj cijeni,moram li ti reci gdje su uradjeni najbolji tereni u BH? Velezov je ok i samo Borac i Sloga imaju dobar teren ovo ostalo zuta trava,vec se raspadajuakisarajevo92 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:42na sta ce tek ovi "novi" tereni liciti sljedece sezone
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ostaju Dinamo, Rijeka i Zrinjski
Osijek ispao, Hajduk vjerovatno ispada
Polovican dan za hrvatske predstavnike
Osijek ispao, Hajduk vjerovatno ispada
Polovican dan za hrvatske predstavnike
- akisarajevo92
- Kontakt:
opticka varka
izvini ako si ti taj koji odrzava Velezov teren, ne zamjeri, nista licno
Don't believe the hype.
Pazi mozga, čuj njiva. Aj briši ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:58opticka varka
izvini ako si ti taj koji odrzava Velezov teren, ne zamjeri, nista licno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pusti idiota, vjerujem da sjedi negdje u njemackoj, kao i vecina provokatora