Možda bi nam to i odgovaralo, da se dodatno utegnemo i da se ovi povrjeđeni vrate u pogon, a da u tom terminu odigramo neku prijateljsku utakmicu. Za nas bi najbolje bilo da i Zrinjski i Borac uđu u grupe, olakšali bi nam itekako borbu za titulu, naravno pod uslovom da iskoristimo njihovu iscrpljenost tokom jeseni.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne bi im ja odgodio nikad ko ih yebe. Nadam se da ce nasi reci ne ako se uopste pitamo?Lucas je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:51Možda bi nam to i odgovaralo, da se dodatno utegnemo i da se ovi povrjeđeni vrate u pogon, a da u tom terminu odigramo neku prijateljsku utakmicu. Za nas bi najbolje bilo da i Zrinjski i Borac uđu u grupe, olakšali bi nam itekako borbu za titulu, naravno pod uslovom da iskoristimo njihovu iscrpljenost tokom jeseni.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mi i kad bi bili sampioni u tom prvom pretkolu nebi nam dolazile Egnatije ili kao oni Zrinjskom nit bi nosioci bili kao Borac a nemaju 2 nastupa u evropi to je sreca koje nikad nemamoLucas je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:51Možda bi nam to i odgovaralo, da se dodatno utegnemo i da se ovi povrjeđeni vrate u pogon, a da u tom terminu odigramo neku prijateljsku utakmicu. Za nas bi najbolje bilo da i Zrinjski i Borac uđu u grupe, olakšali bi nam itekako borbu za titulu, naravno pod uslovom da iskoristimo njihovu iscrpljenost tokom jeseni.
Imaju pravo dvije odgoditi bez saglasnosti protivnika,oni su jednu odgodili imaju još jednu tako da se ništa nepitamobvsic je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:54Ne bi im ja odgodio nikad ko ih yebe. Nadam se da ce nasi reci ne ako se uopste pitamo?Lucas je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:51Možda bi nam to i odgovaralo, da se dodatno utegnemo i da se ovi povrjeđeni vrate u pogon, a da u tom terminu odigramo neku prijateljsku utakmicu. Za nas bi najbolje bilo da i Zrinjski i Borac uđu u grupe, olakšali bi nam itekako borbu za titulu, naravno pod uslovom da iskoristimo njihovu iscrpljenost tokom jeseni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako predaju za odgodu 7 dana prije nego je meč planiran, onda se ne pita nas. Ako je ispod 7 dana do meča, onda moramo i mi pristati na to.bvsic je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:54Ne bi im ja odgodio nikad ko ih yebe. Nadam se da ce nasi reci ne ako se uopste pitamo?Lucas je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:51Možda bi nam to i odgovaralo, da se dodatno utegnemo i da se ovi povrjeđeni vrate u pogon, a da u tom terminu odigramo neku prijateljsku utakmicu. Za nas bi najbolje bilo da i Zrinjski i Borac uđu u grupe, olakšali bi nam itekako borbu za titulu, naravno pod uslovom da iskoristimo njihovu iscrpljenost tokom jeseni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trening pred Trnavu na Koševu, Mustafić i Krdžalić trčali sa jednim od trenera uz aut liniju.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ako prodju vcrs, protiv nas ce odgoditi 100%.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:46Kakav ocaj ovaj Osijek,teror za oci mi ovako da igramo to bi pljuvacina bila zestoka i to protiv Zire koja ih ubi. Nasa igra u evropi je tv u boji za ovo sto Osijek igra i opet bolje prodju nego mi

Najgora serija penala ikad
Loše su usli u sezonu,dva poraza u ligi ispadanje iz Evrope,nadam se da ce ih krenut da se bzvz Zekica ne sjete
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mi imamo primitivan mentalitet,divlji. Zijanis trkmu sve se hebe nema se sekunde strpljenja kao da si Real. Slicno nesto je i Hajduk,umjesto podrske i nekog mira i sloge u ekipi vazda se nesto mora naci ili igraci losi ili trener ili zena u klubu itdmiky_hz je napisao/la: ↑15 avg 2024, 21:21mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 20:46Kakav ocaj ovaj Osijek,teror za oci mi ovako da igramo to bi pljuvacina bila zestoka i to protiv Zire koja ih ubi. Nasa igra u evropi je tv u boji za ovo sto Osijek igra i opet bolje prodju nego mi
Najgora serija penala ikad![]()
Loše su usli u sezonu,dva poraza u ligi ispadanje iz Evrope,nadam se da ce ih krenut da se bzvz Zekica ne sjete![]()
I kad dolazi taj Fiolić?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
I ovaj Hajduk je sprdacina zesca, mozda i preokrenu do kraja, ali 1000x se pokazalo tacno da nema nista od dovodjenja zasicenih i starih igraca. Drago mi je da mi konacno idemo u pravom smjeru i gradimo nesto. Kakvi Susici, Penarande i klinci palci.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
kogmagie46
- Kontakt:
Nek odgode, onda imamo lagan put do 15 bodova iz prvih 5 utakmica.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Boli me k za obje al zar ovdje nisu pricali da je Laterme tu 1 mjesec i da Ajla sve vodi i da ce on otic nakon 20 dana? Kako sad odjednom covjek tu i dalje? Treba opet zavrtiti pricu
I da bude odgodjena nije ništa strasno,poslije Goška bi imali opet dvije domace Radnik i Posusje,i moglo bi vrlo lahko imati 5/5 to bi jako znacilo za samopouzdanje ekipe za dalje pred teže utakmice.
Jedina prednost neigranja protiv zrinjskog (koji je po mom misljenju tanak po ovom izlaganju vcrs) je u slucaju dovodjenja pojacanja uigranost.
Nase europske utakmice u poredjenju sa zrinjskim i borcem su nebo i zemlja. Pregazili bi ih kao plitak potok i jedne i druge.
Nase europske utakmice u poredjenju sa zrinjskim i borcem su nebo i zemlja. Pregazili bi ih kao plitak potok i jedne i druge.